שאלון

OMRICH

New member
שאלון

גיל= איזור= פרק אחרון שראית= פיירפלי או אנג'ל= פיירפלי או באפי= דמות מהבאפיוורס= דמות מהג'וסוורס= איזה עונה אתם הכי אוהבים(באפי)= אם תשמעו שבאפי חוזרת מה תעשו?=

Loves Bitch

New member
יאמי שאלון ^^

גיל= 16.8 איזור= מודיעין פרק אחרון שראית= 522 של באפי
פיירפלי או אנג'ל= וואע. אנג'ל. פיירפלי או באפי= באפי
דמות מהבאפיוורס= ספייק
דמות מהג'וסוורס= ספייק
איזה עונה אתם הכי אוהבים(באפי)= עונה שניה אם תשמעו שבאפי חוזרת מה תעשו?= אקפץ מאושר ואצרח בכל הבית. וכמובן אעשה מרתון של כל העונות כדי להתעדכן

רייל

New member
טרה.

גיל - 16. איזור - קדימה סיטי. פרק אחרון שראית - המ, הפרק של אנג'ל ששודר בשבת. פיירפלי או אנג'ל - מעולם לא ראיתי פיירפליי, אז אנג'ל. פיירפלי או באפי - מעולם לא ראיתי פיירפליי, אז באפי. דמות מהבאפיוורס - אנג'לוס. דמות מהג'וסוורס - אנג'לוס. איזה עונה אתם הכי אוהבים(באפי) - עונה 3. אם תשמעו שבאפי חוזרת מה תעשו? אהיה מאושרת.^^

../images/Emo26.gif

גיל: 15 וחצי איזור: בקעת אונו. אבל למה איזור? למה לא עיר? קריית אונו פרק אחרון שראית: Angel 5x21 power play פיירפלי או אנג'ל: קשה לבחור. אני חושב שפיירפליי (אני מכליל את סרניטי עם פיירפליי) פיירפלי או באפי:שוב, קשה לבחור, כל הסדרת אצלי בערך באותה רמה אבל עם הבדלים ממש קטנים. אני חושב שבאפי. דמות מהבאפיוורס: זאנדר. או ווילו. דמות מהג'וסוורס: ריבר איזה עונה אתם הכי אוהבים(באפי): אין העדפה אם תשמעו שבאפי חוזרת מה תעשו? אבכה (happy tears). סתם, לא יודע. אשמח מאוד.

...

גיל= 14. איזור= מקום שכזה בדרום. פרק אחרון שראית= School hard - 2x03. פיירפלי או אנג'ל= לא ראיתי פיירפליי, אין לי מה לדבר. פיירפלי או באפי= באפי, לא משנה מה. דמות מהבאפיוורס= ווילו/דרוסילה/פיית'. דמות מהג'וסוורס= ... איזה עונה אתם הכי אוהבים(באפי)= לא יודעת. אם תשמעו שבאפי חוזרת מה תעשו?= לא בטוחה. אני לא יודעת עד כמה תועיל לסדרה עונה נוספת...

הידד, שאלון!../images/Emo66.gif

גיל- כמעט 15..
איזור- ירושליים. מושב ליד ירושליים, ליתר דיוק.
פרק אחרון שראיתי- 2 פרקי באפי ראשונים. ממש הרגע. נוסטלגיה..
פיירפלי או אנג'ל- אנג'ל, פשוט כי פיירפלי נגמר כל כך מהר. זו סדרה נפלאה אבל לאנג'ל היה זמן להתפתח ולה לא.
פיירפלי או באפי- באפי. אותו הסבר של אנג'ל, חוץ מזה שממנה הכל התחיל, ואני חושבת שהייתי אוהבת את פיירפלי פחות אם לא הייתי רואה באפי.
דמות מהבאפיוורס- אניה נראה לי.
דמות מהג'וסוורס- לילה.
עונה אהובה(באפי)- 5.
אם תשמעו שבאפי חוזרת מה תעשו- האמת שאני לא רוצה שהיא תחזור. הסדרה נגמרה טוב, סגרה את כל המעגלים והידקה קצוות, ואם כבר משהו של ג'וס שיהיה ספיןאוף, משהו חדש, טרי, מרתק, לא המשך של אחת מסדרות הג'וסוורס. מיה.

מממ

גיל= 18 (עוד חודשיים ומשהו בן 19). איזור= ליד מודיעין. פרק אחרון שראית= "The Gift" הפרק האחרון והנפלא של העונה ה5 (שאותה סיימתי לראות שוב אתמול). פיירפלי או אנג'ל= אנג'ל (אני חייב לציין שאני מאוד אהבתי את פיירפליי). פיירפלי או באפי= באפי. דמות מהבאפיוורס= ממ יותר מדי, כרגע נראה לי שפיית' ואניה. דמות מהג'וסוורס= שוב, יותר מדי. איזה עונה אתם הכי אוהבים(באפי)= כרגע (ואני מדגיש, כרגע), העונה ה5. אם תשמעו שבאפי חוזרת מה תעשו?= אקפוץ משמחה, אבל בתכלס זה לא יקרה, וסביר להניח שזה לטובה.

Taladora

New member
שייא.../images/Emo13.gif

גיל= 15. ושלושה חודשים וחצי!!! איזור= מרכז תל אביב. פרק אחרון שראית= I ONLY HAVE EYS FOR YOU פיירפלי או אנג'ל= אנג'ל. פיירפלי או באפי= באפי. דמות מהבאפיוורס= ווילו/ספייק/טארה/אניה/אומייגאד אל תגרמו לי לבחור. דמות מהג'וסוורס= מה ההבדל?
איזה עונה אתם הכי אוהבים(באפי)= 5. אם תשמעו שבאפי חוזרת מה תעשו?= אהיה מאוד מאוכזבת, כי (א) למה להרוס סדרה עם שם טוב שגם ככה הייתה בהדרדרות רצינית? ו(ב) ממתי ג'וס לא מעוניין יותר בטובת הסדרה ועושה זבל בשביל כסף ורייטינג.

nick at noon

New member
רשימת קניות

גיל= 23 איזור= השרון פרק אחרון שראית= 302 - dead mans party פיירפלי או אנג'ל= אנג'ל (בעיקר כי אני לא יכול להשוות על סמך רק 15 פרקים, אפילו אם הם מעולים) פיירפלי או באפי= באפי דמות מהבאפיוורס= איליריה דמות מהג'וסוורס= ריבר איזה עונה אתם הכי אוהבים(באפי)= שאלה קשה. 4 או 5. אם תשמעו שבאפי חוזרת מה תעשו?= אשמח. ואני באמת שמח. ג'וס כותב בימים אלו את עונה 8 של באפי בקומיקס (אמור לצאת באוקטובר) ושם נראה מה קורה עם הקוטלת ברומא. לגבי חזרה לטלביזיה, אני אהיה מאושר עד הגג. דיברו כאן על אכזבה, כי הייתה הידרדרות ובלה בלה בלה. האמת היא שכמו שאמרו אנשים גדולים בעבר: אם יעבדו לטלביזיה רשימת קניות שג'וס כתב, אני אשב ואצפה מאושר. וזה בטח יהיה פי אלף יותר טוב מרוב הזבל שמשודר בטלביזיה.

nick at noon

New member
תודה

אגב אני לא המצאתי את הרעיון של רשימת הקניות של ג'וס. אם מתכתבי את צירוף המילים joss grocery list בגוגל אז תקבלי המון דפים שמדברים על זה. לרוע המזל גיליתי היום שהקומיקס "עונה 8 של באפי" שכתבתי שייצא באוקטובר השנה נדחה לתחילת 2007.

k R I P s

New member
me

גיל= 17 איזור= בקעת אונו - יהוד פרק אחרון שראית= מעונה 7... *מנסה לחשוב איזה פרק* אני חושב עם השאמנים פיירפלי או אנג'ל= אנג'ל פיירפלי או באפי= פףף באפי דמות מהבאפיוורס= ווילו/זאנדר דמות מהג'וסוורס= ווילו/פרד/אילירייה איזה עונה אתם הכי אוהבים(באפי)= 5 אם תשמעו שבאפי חוזרת מה תעשו?= אעצור את אמא מלשים לנו יס בבית

rds15

New member
נמנמ.

גיל= 18.5 איזור= גליל מערבי פרק אחרון שראית= האש - הגרסא האמיתית[נו מה, אין לי דיוידים בבית ;;] פיירפלי או אנג'ל= אנג'ל. בעיקר כי פיירפליי נחתך כל כך מהר, ככה שקשה להשוות 15 פרקים+סרט ל110 פרקים. פיירפלי או באפי= באפי. מאותה סיבה מקודם[רק שנו 110 ל144 פרקים]. ובעיקר כי באפי זה גאונות ברמה הרבה יותר גבוה. דמות מהבאפיוורס= ווילו. דמות מהג'וסוורס= ריבר. אבל של סרניטי יותר משל פיירפליי. איזה עונה אתם הכי אוהבים(באפי)= עונה 2, דפינטלי. אם תשמעו שבאפי חוזרת מה תעשו?= אסדר את היום שלי סביב השידור של הפרק, אאטום את החדר בפני אנשים שלא יפריעו לי, ואמלמל "ג'וס הוא אלוהים" בפרקי עונה 2 ו-3.

אוו שאלונים

גיל - 20 פרק אחרון שראיתי - never kill a boy on the first date אנג'ל באפי אניה ספייק עונה 4 אני כפי הנראה אשמח אבל מצד שני יכול להיות שבמהלך הצפייה אני אתאכזב כי מאמצע העונה החמישית הסדרה פשוט הלכה והתדרדרה ואנחנו רוצים לזכור אותה כמשהו מושלפ

ווהוו../images/Emo80.gif

גיל= 16 איזור= עמק יזרעאל פרק אחרון שראית= Hell's Bells פיירפלי או אנג'ל= פיירפליי
פיירפלי או באפי= באפי
דמות מהבאפיוורס= ווילו, אובקורס. וטארה. ופיית'. ודרוסילה. דמות מהג'וסוורס= אותו דבר.
איזה עונה אתם הכי אוהבים(באפי)= כל העונות מעולות.. אני חושב שאת עונה 6 אני אוהב במיוחד. אם תשמעו שבאפי חוזרת מה תעשו?= אומאייגאד לא אומרים דברים כאלה בצחוק~!!!@$%#@&@$#
עידו

Bruce Wayne

New member
AND NOW IT'S MY TURN

גיל- 15 וחצי. פרק אחרון שראית- "INNOCENCE." פיירפליי או אנג'ל- פיירפליי. פיירפליי או באפי- באפי. דמות מהבאפיוורס- ספייק. דמות מהג'וסוורס- עדיין ספייק. אין תחרות. איזה עונה אתם הכי אוהבים- עונה 5. יצירת מופת. אם תשמעו שבאפי חוזרת מה תעשו- יש סיכוי שאני אחשוב שזאת מתיחה.

lavender4

New member
תשובון../images/Emo194.gif

גיל= 24 איזור= השרון פרק אחרון שראית= עונה 6 פרק 20 (לא זוכרת את השם) פיירפלי או אנג'ל= אני לא יכולה לבחור אני אוהבת את אנג'ל ממש כמו פיירפלי. פיירפלי או באפי= באפי דמות מהבאפיוורס= פרד דמות מהג'וסוורס= ריבר (פיירפלי) איזה עונה אתם הכי אוהבים(באפי)= עונה 2 אם תשמעו שבאפי חוזרת מה תעשו?= אני אתחיל לבכות (מאושר כמובן), ואז אני אצעק ואחבק כל מי שיהיה לידי.

City Of Angel

New member
פייפרלי?? אל תשוו בכלל

גיל = 16 איזור= השרון הצפוני (חח זה נשמע כזה טוב) פרק אחרון שראית= ANGEL 5x21 yPower Play פיירפלי או אנג'ל= אנג'ל!! פיירפלי או באפי= באפי.. דמות מהבאפיוורס= וואי קשה.. אני חושב שאנג'ל דמות מהג'וסוורס= מה ההבדל?! איזה עונה אתם הכי אוהבים(באפי)= 2 אם תשמעו שבאפי חוזרת מה תעשו?= אם לסבתא היו גלגלים..

NimaZ

New member
גם אני רוצה!../images/Emo108.gif

גיל= 15 איזור= מרכז פרק אחרון שראית= הרבה מאוד זמן, המחזמר כנראה. פיירפלי או אנג'ל= שניהם>< [די נו! קשה מדי להשוות!] פיירפלי או באפי=כנ"ל דמות מהבאפיוורס= אנדרו דמות מהג'וסוורס= ריבר איזה עונה אתם הכי אוהבים(באפי)= 4 אם תשמעו שבאפי חוזרת מה תעשו?= לא בטוח שאני אשמח כ"כ, כי זה יכול לגיע למימדים נוראיים... (כל המוסיף גורע)

למעלה