שאלון...

דנה 74

New member
שאלון...

אם אתם זוכרים אני ומאמי 2(לוטן) עושות כל שבוע שאלון בנושא הפיג'מות. היא כל תחילת שבוע ואני כל סופ"ש. אז תהנו
ענו מי אמר את המשפטים: לדוגמא: למה
התשובה: גרי 1.חייב ללכת חייבת ללכת! 2. תן לי לנחש את בטח גרי! 3.מואעאעא(צחוק מרושע ומתחלש עם הזמן+הערה מי אמר אותו)? 4.פפפפפליפר? 5. 100 200 300 450 שקלים...(מי אמר את זה?) 6. מן העמק... 7. ...ותתלבש כי קר שם בחוץ מתי תבין שהחיים הם לא קיבוץ 8.מה יש לך את מכוערת כמו פתח תקווה. 9. אוי ג'ורג' מאז של ___ עזבה... 10. איך היה השאלון קל/בינוני/קשה?

B o N u s

New member
עונה ^^

1.חייב ללכת חייבת ללכת! עודד
2. תן לי לנחש את בטח גרי! עודד
3.מואעאעא(צחוק מרושע ומתחלש עם הזמן+הערה מי אמר אותו)? בדש
4.פפפפפליפר? עודד
5. 100 200 300 450 שקלים...(מי אמר את זה?) גרי
6. מן העמק... דוד של אלונה
7. ...ותתלבש כי קר שם בחוץ מתי תבין שהחיים הם לא קיבוץ עודד
8.מה יש לך את מכוערת כמו פתח תקווה. פרדי
9. אוי ג'ורג' מאז של ___ עזבה... הקו הריק היא דידי ומי שאמר זה עודד
10. איך היה השאלון קל/בינוני/קשה? קל

B o N u s

New member
*התכוונתי שמיכה הוא דוד של אלונה אם את צריכה

את השם הפרטי

B o N u s

New member
אני כותב הודעה ותפוז מוחק אותה ורושם ללא נושא

אני לא יודע למה.. בטח יש לו באג

Jen74

New member
יש איזה באג - זה בטיפול

גם לי זה קרה כבר כמה פעמים.

קופיקו13

New member
../images/Emo8.gifעונה

1 עודד 2 אדם המוסיקאי החבר של אלונה שהוא ראה את גרי בהמבורגרי 3אין שמץ 4עודד 5קובי 6אין שמץ 7 עודד לאילן 8פרדי לעודד 9אין שמץ 10 בינוני בדרגה גבוהה מדי

red mosquito

New member
ברג

1.חייב ללכת חייבת ללכת! עודד 2. תן לי לנחש את בטח גרי! לא יודעת 3.מואעאעא(צחוק מרושע ומתחלש עם הזמן+הערה מי אמר אותו)? אילן 4.פפפפפליפר? עודד 5. 100 200 300 450 שקלים...(מי אמר את זה?) גרי 6. מן העמק... עודד 7. ...ותתלבש כי קר שם בחוץ מתי תבין שהחיים הם לא קיבוץ קובי 8.מה יש לך את מכוערת כמו פתח תקווה. פרדי 9. אוי ג'ורג' מאז של ___ עזבה... זה לא מאז של, זה מאז שדידי עזבה עודד אמר 10. איך היה השאלון קל/בינוני/קשה? היה פנאן

slee4

New member
עונה...

1.חייב ללכת חייבת ללכת!-עודד 2. תן לי לנחש את בטח גרי!-אדם 3.מואעאעא(צחוק מרושע ומתחלש עם הזמן+הערה מי אמר אותו)?-בדש 4.פפפפפליפר?-עודד 5. 100 200 300 450 שקלים...(מי אמר את זה?)-גרי 6. מן העמק...-עודד 7. ...ותתלבש כי קר שם בחוץ מתי תבין שהחיים הם לא קיבוץ-עודד 8.מה יש לך את מכוערת כמו פתח תקווה.-פרדי 9. אוי ג'ורג' מאז שדידי עזבה...-עודד 10. איך היה השאלון קל/בינוני/קשה?-קל

ילדונת10

New member
שלי..

1.חייב ללכת חייבת ללכת!עודד 2. תן לי לנחש את בטח גרי!-אדם 3.מואעאעא(צחוק מרושע ומתחלש עם הזמן+הערה מי אמר אותו)?בדש 4.פפפפפליפר?קובי 5. 100 200 300 450 שקלים...(מי אמר את זה?)גרי 6. מן העמק...לא יודעת 7. ...ותתלבש כי קר שם בחוץ מתי תבין שהחיים הם לא קיבוץ-עודד 8.מה יש לך את מכוערת כמו פתח תקווה.-פרדי 9. אוי ג'ורג' מאז ש דידי עזבה... 10. איך היה השאלון קל/בינוני/קשה?בסדר

מנסה...

1.חייב ללכת חייבת ללכת! עודד ואבא של עודד 2. תן לי לנחש את בטח גרי! החבר של אלונה 3.מואעאעא(צחוק מרושע ומתחלש עם הזמן+הערה מי אמר אותו)? בדש
4.פפפפפליפר? עודד וגם קובי שהוא חיקה אותו 5. 100 200 300 450 שקלים...(מי אמר את זה?) |הגדש|רוני 6.מן העמק... דוד של אלונה 7. ...ותתלבש כי קר שם בחוץ מתי תבין שהחיים הם לא קיבוץ עודד 8. מה יש לך את מכוערת כמו פתח תקווה פרדי
9.אוי ג'ורג' מאז של ___ עזבה... לא יודע 10. היה קל

מ א מ י2

New member
עונהעונה! ../images/Emo219.gif

1.חייב ללכת חייבת ללכת! עודד 2. תן לי לנחש את בטח גרי! אדם 3.מואעאעא(צחוק מרושע ומתחלש עם הזמן+הערה מי אמר אותו)? בדש השטן 4.פפפפפליפר? עודד 5. 100 200 300 450 שקלים...(מי אמר את זה?) רוני 6. מן העמק... עודד 7. ...ותתלבש כי קר שם בחוץ מתי תבין שהחיים הם לא קיבוץ עודד 8.מה יש לך את מכוערת כמו פתח תקווה. פרדי/קובי 9. אוי ג'ורג' מאז של ___ עזבה...בקו זה דידי ועודד אמר 10. איך היה השאלון קל/בינוני/קשה?קל מאוד

למעלה