שאלון

../images/Emo22.gif

פעם ראשונה שראית באפי (פרק): נראה לי Wrecked, אבל זה לא חוכמה, כי סתם לא היה לי מה לעשות. אבל באמתבאמת, המחזמר. באפי או אנג'ל: באפי!O: אם היו עושים ספיןאוף לדמויות הבאות את מי היית מעדיף:דון,ג'יילס,פיית',אנדרו,ג'ונתן. פיית'. איזה פרק אתה מעדיף לראת עם חברים שלא ממש אוהבים באפי?: המחזמר. איזה פרק אתה אוהב לראות לבד?: פרקים שכוללים דרוסילה.

Taladora

New member
לה לה לה

פעם ראשונה שראית באפי: נראה לי ראיתי פעם בודדה אחת בכיתה ה'. אחר כך הפסקתי לכמה שנים וחזרתי לראות, והתאהבתי.
באפי או אנג'ל: בכלל לא שאלה. באפי.
אם היו עושים ספיןאוף לדמויות הבאות את מי היית מעדיף -דון,ג'יילס,פיית',אנדרו,ג'ונתן: ג'יילס. וגם תכננו. חבל, היה יכול להיות מעניין. פשוט הדמות ששווה פיתוח שאף פעם לא פיתחו מספיק.
איזה פרק אתה מעדיף לראת עם חברים שלא ממש אוהבים באפי?: מסתבר שיש אנשים שיכולים להנות מהמחזמר גם בלי הכרות עם הדמויות.
איזה פרק אתה אוהב לראות לבד?: רסטלס. המוסיקה שם עושה לי טוב על הלב.

rds15

New member
נמנמ.

פעם ראשונה שראית באפי: יש לי זיכרון כזה שראיתי את Phases בערוץ 2, בקטע שווילו באה לבית של אוז ותופסת אותו עם השלשלאות. לא נראה לי שזה הפרק הראשון שראיתי, אבל איכשהו זה הדבר הראשון שזכור לי. באפי או אנג'ל: באפי, ללא ספק. ספינאוף לג'יילס, או לפיית'. איזה פרק אתה מעדיף לראת עם חברים שלא ממש אוהבים באפי? ביקומינג 1&2, מהפרקים האלה שמראים את הגאונות של הסדרה ושל ג'וס. כמובן שזה פחות מובן בלי ההכרות עם הדמויות, אבל עדיין, גאונות. איזה פרק אתה אוהב לראות לבד? כל פרק מעונות 2/3/5, למרות ש5 פחות מהסיבות הברורות[דון, ריילי, ספייק].

הידד, שאלון!../images/Emo13.gif

פעם ראשונה שראיתי באפי היה נראה לי הפרק Never kill a boy on the first date או Lie to me, לא זוכרת..
ספינאוף נבחר- או פיית' או ג'יילס. I love Giles..:)
פרד עם חברים שלא ממש אוהבים באפי- מתוך הפרקים שיש לי, Lover's walk או טבולה ראסה.
פרק לראות לבד- רסטלס, אם היה לי(אמן) או משהו שמי שלא ראה באפי לא מסוגל להבין. מצטערת, פשוט באמת לא ראיתי באפי המון זמן.. מיה.

OMRICH

New member
עכשיו אני...

פעם ראשונה שראית באפי (פרק):או הקציר או ברוכים הבאים לפי הגיהנום... (הייתי ממש קטן.) באפי או אנג'ל:באפי. אם היו עושים ספיןאוף לדמויות הבאות את מי היית מעדיף:דון,ג'יילס,פיית',אנדרו,ג'ונתן.פיית'. איזה פרק אתה מעדיף לראת עם חברים שלא ממש אוהבים באפי?:המתנה איזה פרק אתה אוהב לראות לבד?:אהההה כמעט את כולם...

מממ

פעם ראשונה שראית באפי (פרק): החל מהפרק הראשון בערוץ 2 בזמנו. באפי או אנג'ל: ממ מאוד קשה להחליט. לא אוהב שאלות כאלו (בכל נושא). אבל בואו נגיד, שבאפי כסדרת האם נותן לה יתרון. אם היו עושים ספיןאוף לדמויות הבאות את מי היית מעדיף:דון,ג'יילס,פיית',אנדרו,ג'ונתן. - פיית', ביי פאר (גם אנדרו צריך תוכנית קומית משלו). איזה פרק אתה מעדיף לראת עם חברים שלא ממש אוהבים באפי?: לא ממש יצא לי, אבל אני מעריך ש "הגופה" "רסטלס" "המחזמר" "האש" "סופרסטאר" וכדומה. איזה פרק אתה אוהב לראות לבד?: כמעט כולם.

../images/Emo26.gif

פעם ראשונה שראית באפי (פרק): הפרק הראשון, כשהתחיל בערוץ 2 באפי או אנג'ל: לרוב באפי, אבל לפעמים אנג'ל אם היו עושים ספיןאוף לדמויות הבאות את מי היית מעדיף: פיית', למרות שספין אוף של אנדרו יכול להיות משעשע ביותר איזה פרק אתה מעדיף לראת עם חברים שלא ממש אוהבים באפי?: מחזמר, כי זה הפרק היחיד שהם מוכנים לסבול איתי איזה פרק אתה אוהב לראות לבד?: any

nick at noon

New member
גם אני

הפרק הראשון שראיתי: teachers pet באפי מעל אנג'ל. ספין אוף לג'יילס. אבל אם אני יכול לבחור מחוץ לדמויות שנתת אז ווילו. פרק עם חברים: האש לא מצריך הרבה הסברים (או תרגום). אירשוט יכול להיות טוב למשימה. לבד: כל פרק בכל זמן האחרון שראיתי היה go fish. אבל הכי כיף לראות רסטלס.

Elsewhere

New member
דה!

פעם ראשונה שראית באפי (פרק): אהמ, לפני שנתיים. את 101.
באפי או אנג'ל: הלוהלו! באפי! אם היו עושים ספיןאוף לדמויות הבאות את מי היית מעדיף:דון, ג'יילס, פיית', אנדרו, ג'ונתן. איזה פרק אתה מעדיף לראת עם חברים שלא ממש אוהבים באפי? אני מניח ש-309, The Wish. זה פרק שנורא מושך אנשים. זה, או דופלגנגלנד. או Fear, Itself. או האש. או המיוזיקל. דאממ, אני אשתוק עכשיו.
איזה פרק אתה אוהב לראות לבד? 619-620, 516. [מצטער שלא הדגשתי. דפדפן מוזר, יש כאן.]

הממ...

פעם ראשונה שראית באפי (פרק): בכיתה ו' אולי, אחותי הייתה מכורה, והסצינה הראשונה שראיתי היא כשאנג'ל חוזר מהשאול ערום ורועד.. מאז לא עזבתי את הסדרה..
באפי או אנג'ל: באפי. רק באפי. נקודה. אם היו עושים ספיןאוף לדמויות הבאות את מי היית מעדיף: פיית'. ברור, כי רק עליה אפשר לבנות באמת ספין-אוף שאפשר לראות... איזה פרק אתה מעדיף לראת עם חברים שלא ממש אוהבים באפי?: once more with feeling. אי אפשר שלא להתאהב ולהנות בפרק הזה. איזה פרק אתה אוהב לראות לבד?: כל הפרקים... אני נהנת מכולם, ושואבת הכי הרבה כוח מכל פרק באשר הוא.. הפרק שאני הכי אעדיף לראות לבד, כי אני הכי מתחברת ועצוב לי איתו - סוף העונה החמישית כשבאפי מתה (זה הורג אותי, פשוט הורג), והפרק שבו החבורה מתמודדת עם המוות של ג'ויס.

למעלה