שאלון

OMRICH

New member
שאלון

פעם ראשונה שראית באפי (פרק): באפי או אנג'ל: אם היו עושים ספיןאוף לדמויות הבאות את מי היית מעדיף:דון,ג'יילס,פיית',אנדרו,ג'ונתן. איזה פרק אתה מעדיף לראת עם חברים שלא ממש אוהבים באפי?: איזה פרק אתה אוהב לראות לבד?:

City Of Angel

New member
פעם ראשונה?

פיית' מן הסתם היחידה שאפשר לבנות לה עלילה והאמת שכמעט עשו את זה (אנדרו? ג'ונתן?!). עם חברים? לא יודע.. בטח פרק עם הרבה מכות בלי יותר מדי עלילה איזה פרק אני אוהב לראות? Normal Again, "שיחות עם אנשים מתים", Hush...

שאני חושבת על זה...

באפי היא די סדרה שכיף לראות אותה לבד... לגלות דברים והכל.. אבל גם אם חברים זה כיף... אני אוהבת לראות פרקים מצחיקים עם חברים יותר... פרקם שפחות משפיעים על העלילה הכללית של אותה עונה.

פעם ראשונה שראיתי באפי?כיתה ד'

באפי או אנג'ל:אמממ...באפי. את אנג'ל בקושי ראיתי. ספיןאוף-לג'יילס, לגלות על העבר המפוקפק שלו עם אית'ן רייאן ומה הוא עושה. ואיכסה דון! לראות עם חברים:פרק שעוסק בתיכון כפי שהוא,עם מינימום מפלצות, לא משהו שצורך מחשבה.(כשהיינו ביסודי-חברה שלי הייתה מתקשרת אליי בבסוף הפרק שאני אסביר לה...) אוהבת לראות לבד:לא אכפת לי לעשות מרתונים לבד על כל הסדרה,רק שיהיה לי זמן...

dudi gun

New member
אנג'ל לוקח בגדול

סתם, האמת שיצא לי לראו רק פרק אחד של באפי (פרק עם חתונה וששד לוקח את החתן ומראה לו את העתיד שלו עם האישה, שבסוף מתברר כלא העתיד האמיתי שלו. ובסוף החתן בורח אם אני לא טועה, מישהו מבין על מה אני מדבר?). בכל מקרה, לא נראה לי שיש סדרה שעולה על הגאוניות של הסדרה הכל כך מעולה -אנג'ל.

Taladora

New member
אלה זאנדר ואניה.

ומצטערת לעלות את הויכוח הישן, אבל אין סיכוי בעולם שאנג'ל יעלה אי פעם על באפי. אנג'ל לעד תישאר בשבילי רק סדרת בת, שיש לה רגעים יפים ונחמדים. אבל גם הפרק הטוב ביותר של אנג'ל לעולם לא יעלה על פרק טוב של באפי. באמת, תשווה את הפרק (איזה פרק נחשב לטוב באנג'ל..?) אוקי, לדוגמה "חור במרכז העולם". אם נשווה אותו למחזמר או לפרק החלומות או לעוד הרבה פרקים בבאפי, פשוט אין לו סיכוי לנצח בשום קטגוריה. אני מבינה שזה עניין של טעם והכל, אבל זאת דעתי. ואני ממליצה לך ממש בחום לראות באפי. לא רק בגלל הגאונות שלה בפני עצמה, גם אם פשוט מתחשק ללמוד קצת יותר על כל הדמויות באנג'ל (שרובן באו מבאפי).

rds15

New member
"חור במרכז העולם" מתעלה על המחזמר.

כי המחזמר, למרות שהוא פרק נחמד וקאלט והכול, ונורא כיף לחרוש עליו, הוא לא מהפרקים הטובים ביותר. הוא אחד הפרקים היותר זכורים, כן, אבל לא מהפרקים האלה שגורמים לך להגיד "וואו" כשהוא נגמר. a hole in the world הוא כן אחד כזה. למרות שבעיקרון, כן, באפי מתעלה על אנג'ל. בגאונות, בדמויות, באווירה ההרבה יותר קלילה.

Taladora

New member
אני דווקא חולקת על דעתך.

כמות ההשקעה והמחשבה במחזמר משתקפת בצורה מדהימה בפרק. מהכתיבה אל המשחק והמוסיקה. מכל הבחינות הטכניות המחזמר יותר מיוחד ועשוי יותר טוב. וזה גם קצת לא הוגן להשוות, כי על המחזמר עבדו כמה חודשים טובים ועל חור במרכז העולם שבוע. אני גם מצאתי את העלילה במחזמר יותר מעניינת, יותר חדשנית ושיותר כיף להתעמק בה. אני לא יודעת מה איתך, אבל כשאני גמרתי לראות את המחזמר אמרתי "וואו". וזה היה הרבה לפני שנחשפתי בכלל לקהילת באפי וגיליתי שזה קאלט. ונגיד שהמחזמר לא מתעלה על הפרק חור במרכז העולם. תשווה אותו לגופה או לרסטלס. אני לא יודעת, אני מניחה שאני פשוט לא מחבבת כל כך את אנג'ל. אף פעם לא הבנתי מה מוצאים בזה.

rds15

New member
דווקא מצאתי את המחזמר כלא הגיוני

כאילו, זאנדר, מכל הסקוביז הוא זה שמזמן את השד? זאנדר, זה שסולד משדים מאז שהוא ראה את אנג'ל? ועוד אחרי שהכול נגמר, אחרי שאנשים מתו, הוא אפילו לא מראה חרטה על זה. אז למרות ההשקעה העצומה, לא, אני לא מחשיב אותו כאחד הפרקים הטובים. ויותר אמרתי "יאק" בסוף המחזמר, לא "וואו". אבל זה רק בגלל הנשיקה
וגם מרסטלס אני לא ממש מתלהב. כנראה שאני אצטרך לראות את זה עם הקומנטריז יום אחד כדי להבין מה ההתלהבות ממנו. ואנג'ל זה המשך לבאפי. יש בסדרה פרקים שמתעלים על כמה פרקים בבאפי[כן, a hole in the world זה אחד מהם], אבל בגדול - באפי סדרה יותר טובה. בעיקר כי הדמות של באפי עשויה יותר טוב מהדמות של אנג'ל[שבגדול די משעמם ולא זז לשום מקום]. לפסול את כל הסדרה זה די טעות לדעתי, בעיקר כי עונות 3-4 אלה עונות מעולות, וסה"כ אלה אותם יוצרים. ויש שם ווסלי. ווסלי זה טוב.

Taladora

New member
אמ...

אוקי, גם אני לא מחבבת את הפתרון הזה. אבל לזכותו של זאנדר ייאמר, שהוא לא חשב שיהיה שד, "I THOUGHT THERE WERE GONNA BE DANCES AND SONGS, GET A HAPPY ENDING" אני חושבת שהמחזמר מכל בחינה הוא פרק מדהים, כל הרעיון של תקשורת בעולם של ג'וס כל כך מעניין ויפה. זה פשוט פרק טוב. ורסטלס.. אם לא הבנת אותו אז תקרא עליו בTVE (למרות שאני לא מחבבת את המאמר הזה כל כך, אבל זה מסביר הרבה) וכמובן תראה את הקומנטרי. לדעתי זה פרק המפתח להבנת הדמויות בבאפי. בלי הפרק הזה אין בסיס כמעט. אני לא פוסלת את כל הסדרה, אני פשוט לא אוהבת את כל הסדרה. מהלעשות.

ממ, מה מוצאים באנג'ל?

אותם הדברים בבאפי (והכל ממוחו הקודח של ג'וס). 2 הסדרות גאוניות לדעתי והמשובחות שאני ראיתי. אחד הדברים שגורמים לי להחשיב את ג'וס לגאון, זה שמירת הרמה הזהה (המאוד גבוהה ואיכותית לדעתי, הכוונה היא לעלילה, טקסטים, חשיבה, רמת משחק, עניין). באפי תמיד תיחשב ל"יותר.." כי היא סדרת האם. ברור שאנג'ל היא סדרה יותר קודרת ו"אפלה", כי אם היא הייתה בדיוק כמו באפי, אז מה היא הייתה שווה? מה היה הצורך בה? אבל אי אפשר לשכוח את הקטע הענק שאנג'ל שר את "מנדי" והקטע בו הוא מדמיין איך הוא רוקד במסיבה (מהקטעים הכי קורעים בבאפיוורס). לגבי זה שאמר שדמותו של אנג'ל לא זזה, זה פשוט לא נכון. בדיוק להיפך. ואנג'ל דמות מרתקת לו ורק בגלל העבר שלה (אם לרגע נשים בצד את 5 העונות שבהן אנג'ל עובר תהליכים מרתקים). וכמו בכל הבאפיוורס, הדמויות עוברות תהליכים (שנעשים בצורה גאונית לדעתי), החל מקורדיליה, ווסלי, פיית', גאן ופרד ואפילו לורן (חכו ל2 הפרקים האחרונים של הסדרה).

Taladora

New member
אז זהו,

זה לא שפספסתי את כל הדברים האלה, שמתי לב להכל. ואני פשוט לא אוהבת את זה. העלילות בבאפי לדעתי יותר טובות, דבר ראשון. אני מניחה שבבאפי הכל טיפה יותר ברור, אבל לא יודעת. זה פשוט יותר מעניין ובנוי יותר טוב. באפי מבחינתי לא נחשבת ליותר כי היא המקור,היא נחשבת ליותר כי היא יותר טובה מבחינתי. גם עלילה, דמויות, טקסטים (אנג'ל לדוגמה לא הצחיקה אותי כמעט אף פעם. רגעים מאוד בודדים בשבילי. היא גם כמעט אף פעם לא ריגשה אותי, כי גם את הדמויות אני פחות אוהבת). אנג'ל בכלל מעצבן אותי, הוא נעשה בלתי נסבל בסדרה שלו, והוא הדמות האחרונה שעניינה אותי בסדרה. המהפך שעשו לקורדיליה לדעתי רק גורע. פיית'... לא יודעת, אין תגובה. אני מצאתי את הקטע שהיא מכה את אנג'ל ובוכה "אני רעה"... שנוי במחלוקת. די, אין תגובה. אני רק אומר שבעונה 7 של באפי היא איכזבה. ווסלי, אחד הפלוסים העצומים של אנג'ל. וגם גאן, פרד ובעיקר לורן. שכפי שציינת, גם לטעמי הסיום שלו בסדרה מדהים. למשפט סיום - אני מניחה שאני יכולה להבין למה אוהבים את זה, אבל אני לא. יש לי הערכה לסדרה, אני באמת מעריכה כל סדרה בטלוויזיה עם קצת רמה, גם אם אני לא מתחברת אליה. ויש בובת אנג'ל ממורמרת, שזה פלוס ענקי. וזהו.

זה כבר דבר אישי, קורה שלא מתחברים

למשהו וזה לא לטעמך. אבל גם באופן אובייקטיבי לדעתי אפשר לומר שאנג'ל מצויינת ומשובחת ובהרבה מעל לממוצע. לגבי זה שבאפי יותר טובה, לדעתי היא גם, אבל לא בפער גדול אלא קטן. ואני עדיין חושב שבגלל שבאפי היא סדרת האם זה נותן לה יתרון.

nick at noon

New member
טוב להשוות להגופה ורסטלס

זה לא הוגן. אני באמת מאמין שאין פרק באנג'ל שמשתווה להגופה ורסטלס כי הם לדעתי הפרקים הכי טובים בסדרה. אם אני אדרג את הפרקים האהובים עלי מבין שתי הסדרות אז החמישיה הראשונה תהיה רק באפי אבל אז אני גם אתחיל להכניס פרקי אנג'ל.

הו

פעם ראשונה שראית באפי (פרק): המ...כשהייתי ממש קטנה..כנראה כיתה ג' או משהו באפי או אנג'ל: באפי
אם היו עושים ספיןאוף את מי היית מעדיף: רק על פיית' אפשר לעשות משהו עם הרבה עלילה ודברים טובים...כל השאר זה בזבוז ספין אוף. איזה פרק אתה מעדיף לראת עם חברים שלא ממש אוהבים באפי?: Beer Bad! עד עכשיו לא שמעתי תלונות
איזה פרק אתה אוהב לראות לבד?: המ...אני אוהבת לראות באפי בכלליות לבד XD אז כל הפרקים!

lavender4

New member
תשובות...

פעם ראשונה שראיתי באפי : עונה 1 פרק 6 "The Pack" , כשזה שודר בערוץ 2. עד היום זה אחד הפרקים האהובים עלי. באפי או אנג'ל : באפי. לא אנג'ל. לא... באפי ואנג'ל! ספין אוף לדמות : פיית' (אני מתה עליה!) וגם אנדרו לא הייתי מתנגדת. פרק לראות עם חברים : אני לא ממש רואה באפי עם חברים שלא אוהבים את הסדרה, אבל אם אני כן אעשה זאת אז אני מניחה שזה יהיה איזה פרק שלא קשור לעלילה הכללית (פרקי מגירה), למשל hush. םרק לראות לבד : הגופה

למעלה