אז זהו,
זה לא שפספסתי את כל הדברים האלה, שמתי לב להכל. ואני פשוט לא אוהבת את זה. העלילות בבאפי לדעתי יותר טובות, דבר ראשון. אני מניחה שבבאפי הכל טיפה יותר ברור, אבל לא יודעת. זה פשוט יותר מעניין ובנוי יותר טוב. באפי מבחינתי לא נחשבת ליותר כי היא המקור,היא נחשבת ליותר כי היא יותר טובה מבחינתי. גם עלילה, דמויות, טקסטים (אנג'ל לדוגמה לא הצחיקה אותי כמעט אף פעם. רגעים מאוד בודדים בשבילי. היא גם כמעט אף פעם לא ריגשה אותי, כי גם את הדמויות אני פחות אוהבת). אנג'ל בכלל מעצבן אותי, הוא נעשה בלתי נסבל בסדרה שלו, והוא הדמות האחרונה שעניינה אותי בסדרה. המהפך שעשו לקורדיליה לדעתי רק גורע. פיית'... לא יודעת, אין תגובה. אני מצאתי את הקטע שהיא מכה את אנג'ל ובוכה "אני רעה"... שנוי במחלוקת. די, אין תגובה. אני רק אומר שבעונה 7 של באפי היא איכזבה. ווסלי, אחד הפלוסים העצומים של אנג'ל. וגם גאן, פרד ובעיקר לורן. שכפי שציינת, גם לטעמי הסיום שלו בסדרה מדהים. למשפט סיום - אני מניחה שאני יכולה להבין למה אוהבים את זה, אבל אני לא. יש לי הערכה לסדרה, אני באמת מעריכה כל סדרה בטלוויזיה עם קצת רמה, גם אם אני לא מתחברת אליה. ויש בובת אנג'ל ממורמרת, שזה פלוס ענקי. וזהו.