שאלון

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון

3 דברים שתקח איתך לאי בודד 3 דברים שאתה לא יכול בלעדיהם 3 דברים שאתה אוכל יום 3 פעולות שאתה עושה כול יום 3 ירקות שהכי אוהב 3 פירות שהכי אוהב 3 ממתקים\חטיפים שאוהב

ady18

Well-known member
עונה

3 דברים שתקח איתך לאי בודד דיסקים,בגד ים,ספר 3 דברים שאתה לא יכול בלעדיהם מחשב פלאפון,מוזיקה 3 דברים שאתה אוכל יום בשר,לחם,בורקס 3 פעולות שאתה עושה כול יום אוכלת,מתקלחת,ישנה 3 ירקות שהכי אוהב כרוב,מללפון,פטריות 3 פירות שהכי אוהב מגו אבטיח בננה 3 ממתקים\חטיפים שאוהב ביסלי גריל סוכרית גומי עוגיות

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

3 דברים שתיקח איתך לאי בודד: MP3, בטריות וסירה
3 דברים שאתה לא יכול בלעדיהם: MP3, מחשב ומסטיקים
3 מאכלים שאתה אוכל כל יום: קורנפלקס[כל בוקר
], אוכל של אמא
וסלט
3 פעולות שאתה עושה כל יום: שומעת מוזיקה, מתקלחת וישנה
3 ירקות שאתה הכי אוהב: מלפפון, גמבה וגזר
3 פירות שאתה הכי אוהב: תפוח
, אבטיח ותות
3 ממתקים/חטיפים שאתה הכי אוהב: כל ממתקי הגומי
, במבה
ושוקולד

הייתי בטוחה שתכתבי בפעולות../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

שאת עושה כל יום שאת "פוקחת עיניים"

../images/Emo214.gifאז את גם מכורת קורנפלקס

וגם מכורת מסטיקים?
הו, כמה אנשים אני פוגשת בחיי שיש להם התמכרות למסטיקים...

*מנסה*../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

3 דברים שתקח איתך לאי בודד מחשב דיסקים+דיסקמן שוקולד 3 דברים שאתה לא יכול בלעדיהם מחשב מוזיקה שוקולד 3 דברים שאתה אוכל יום *כמעט כל יום* שוקולד שניצל לחם
3 פעולות שאתה עושה כל יום מתעוררת כותבת בפורום אוכלת
3 ירקות שהכי אוהב שו? אאאיייייייייייייייייייכככככככססססססססססס 3 פירות שהכי אוהב אפרסק אבטיח ענבים יאמי
3 ממתקים\חטיפים שאוהב שוקולד גלידה עוגיות (למרות שיש המון סוגים אז זה לא בדיוק נחשב
)

linoy7

New member
../images/Emo2.gifאת לא אוהבת ירקות?!?!?!?../images/Emo2.gif../images/Emo41.gif

טעיםםםםםםםםם

../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ובסוף אפילו לא ראיתי אותך
ד"א- סבא שלי כבר בבית....

../images/Emo214.gifנו, זה העיקר../images/Emo88.gif

העיקר שטוב, הוא בביתתתתת.
תקשיבי, אני באמת באמת מתגעגעת. ואני אפילו צריכה לדבר איתך, דיי בדחיפות, והיום זה כבר לא יצא לפועל- כי אני לומדת למבחן שיש לי מחר, אז תוכלי מחר בערב להתקשר אליי
... בבקשה..

אני אנסה...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

את תהיי בבית? אמא התחילה להציק לי אתמול עם הקרינה מהפלפון (היא רואה שאני מדברת יותר בזמן האחרון)

מה לא משנה?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אמרתי שאני אתקשר.... אני רק צריכה לדעת אם את בבית

עונהה=]

3 דברים שתקח איתך לאי בודד - סירה כדי לחזור
ואת כל העולם... נו זה אי גדול!!! 3 דברים שאתה לא יכול בלעדיהם - רק 3?! יש הרבה... המשפחה החברים והבית שלי (עם הטלוויזיה המחשב והכל
) 3 דברים שאתה אוכל יום - בד"כ: לחם או פיתה... נממ... סלט ושניצל (לא כל יום אבל למי איכפת?) 3 פעולות שאתה עושה כול יום - קמה בבוקר הולכת לישון ומזיזה את היד
3 ירקות שהכי אוהב - מלפלפון עגבניה ונממ... זיתים נראלי... 3 פירות שהכי אוהב - פירות קיץ! ענבים אבטיח אפרסק שזיף מלון... ועוד ועוד ועוד ועוד...ועוד! 3 ממתקים\חטיפים שאוהב - שוקולד דובונים
ומשהו אדום כזה עם לבן....

למעלה