שאלון

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון

איזה שיר את/ה שומע כרגע: סגנון אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...): שיר ישראלי אהוב: שיר ישראלי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם: שיר לועזי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם: שיר לועזי אהוב: זמר ישראלי אהוב: זמר לועזי אהובה: זמרת ישראלית אהובה: זמרת לועזית אהובה: להקה ישראלית אהובה: להקה לועזית אהובה: קליפ ישראלי אהוב: קליפ לועזי אהוב: סגנון פחות אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...): שיר ישראלי פחות אהוב: שיר לועזי פחות אהוב: זמר ישראלי פחות אהוב: זמר לועזי פחות אהובה: זמרת ישראלית פחות אהובה: זמרת לועזית פחות אהובה: להקה ישראלית פחות אהובה: להקה לועזית פחות אהובה: קליפ ישראלי פחות אהוב: קליפ לועזי פחות אהוב: כמה דיסקים מקוריים יש לך: כמה דיסקים צרובים יש לך:

just adiki

New member
עונה:

איזה שיר את/ה שומע כרגע:"Jakob Sveistrup - "Talking To You סגנון אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...):פופ שיר ישראלי אהוב:"השקט שנשאר"-שירי מימון שיר ישראלי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם:זה בא בתקופות השקט למשל אני כבר לא יכולה לשמוע בלופים אבל פעם שמעתי רק אותו יום שלם והייתי במחשב איזה 3 שעות. אתמול שמעתי בלופים את "כמה עוד אפשר" של הראל סקעת שיר לועזי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם: כנ"ל הישראלי אבל כמה מהחדשים של פפריזו זה בלופים חופשי. שיר לועזי אהוב:ANTIQUE-"DIE FOR YOU" זמר ישראלי אהוב:הראל סקעת זמר לועזי אהובה:לא יודעת.. נוו נלך על דימה
זמרת ישראלית אהובה:שירי מימון
זמרת לועזית אהובה:הלנה פפריזו
להקה ישראלית אהובה:אין להקה לועזית אהובה:התפרקה-ANTIQUE קליפ ישראלי אהוב:"השקט שנשאר" קליפ לועזי אהוב:"The light in our soul" סגנון פחות אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...):רוק שיר ישראלי פחות אהוב:יש מלא שמעצבנים אותי הראשון שעולה לי לראש זה "תן לי חימה" בכלל כל השירים של טיפקס עושים לי חור במח! שיר לועזי פחות אהוב:
i wanna
זמר ישראלי פחות אהוב:קובי עוז זמר לועזי פחות אהובה:לא עולה לי עכשיו זמרת ישראלית פחות אהובה:בטוח יש לא מצליחה להזכר זמרת לועזית פחות אהובה:אין, מה שאני לא אוהבת אני פשוט לא מכירה חח להקה ישראלית פחות אהובה:טיפקס (אני בקטע של "בוא נעלה על קובי" היום) להקה לועזית פחות אהובה:
אין קליפ ישראלי פחות אהוב:
קליפ לועזי פחות אהוב:
כמה דיסקים מקוריים יש לך:לא יודעת כמה דיסקים צרובים יש לך:לא יודעת הסוף של השאלון היה צולע חח

ady18

Well-known member
עונה

איזה שיר את/ה שומע כרגע:נורית גלרון\אתה משתחרר סגנון אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...):פופ\רוק שיר ישראלי אהוב:יש מלא שיר ישראלי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם:למשל נצחת איתי הכול עמיר בניון לאן שלא תלכי שירי מימון ועוד... שיר לועזי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם:של הוט צילי פפירס שיר לועזי אהוב:הוט צילי פפירס זמר ישראלי אהוב:עמיר בניון עברי לידר זמר לועזי אהובה:אין זמרת ישראלית אהובה:מירי מסיקה שירי מימון ואיריס פרחי זמרת לועזית אהובה:סלין דיון להקה ישראלית אהובה:בית הבובות להקה לועזית אהובה:הוט צילי פפירס קליפ ישראלי אהוב:לשם מירי מסיקה קליפ לועזי אהוב: סגנון פחות אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...):קלאסי שיר ישראלי פחות אהוב:שירים של נינט וצליל מייתר ולא חסר שיר לועזי פחות אהוב:הרוב זמר ישראלי פחות אהוב:איל גולן זמר לועזי פחות אהובה:מייקל גקסון זמרת ישראלית פחות אהובה:נינט זמרת לועזית פחות אהובה: להקה ישראלית פחות אהובה:כלא שש להקה לועזית פחות אהובה: קליפ ישראלי פחות אהוב: קליפ לועזי פחות אהוב: כמה דיסקים מקוריים יש לך:סביבות ה50 כמה דיסקים צרובים יש לך:אין הרבה

../images/Emo204.gifעונה ../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

|*איזה שיר את/ה שומע כרגע: Je T'adore-Kate Ryan נציגת בלגיה מהאירוויזיון השנה
|*סגנון אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...):פופ
|*שיר ישראלי אהוב:השקט שנשאר
|*שיר ישראלי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם:גם כן השקט שנשאר
|*שיר לועזי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם:Nananjna-Elena Risteska נציגת מוקדוניה גם מהאירוויזיון מהשנה
|*שיר לועזי אהוב:אוו...יש הרבה... |*זמר ישראלי אהוב:אין
|*זמר לועזי אהוב:דימה בילאן
|*זמרת ישראלית אהובה:שירי מיימון,זה לא מובן
|*זמרת לועזית אהובה:בעקרון קלי קלארקסון
|*להקה ישראלית אהובה:אין..
|*להקה לועזית אהובה:גם אין.......
X2 |*קליפ ישראלי אהוב:הקליפ החדש של מאיה בוסקילה
|*קליפ לועזי אהוב:אווחחחחח מלאאאא
|*סגנון פחות אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...):רוק כבד או מטאל
|*שיר ישראלי פחות אהוב:אמממ...לא זוכרת
|*שיר לועזי פחות אהוב:לא י-ו-ד-ע-ת
|*זמר ישראלי פחות אהוב:נגיייד...עברי לידר.. |*זמר לועזי פחות אהוב:ריקי מרטין
|*זמרת ישראלית פחות אהובה:שרונה/דניאלה פיק |*זמרת לועזית פחות אהובה:אבריל לאבין
סתם פוזאיסטית,כנגד אחלה קול ואחלה שירים...
|*להקה ישראלית פחות אהובה: לא אוהבת שאלות כאלו
הן מקשות עליי
|*להקה לועזית פחות אהובה:
No Comment
|*קליפ ישראלי פחות אהוב:לאן הכנסתי את עצמי
|*קליפ לועזי פחות אהוב:לבלאגן אחד גדול
|*כמה דיסקים מקוריים יש לך:הרבה
|*כמה דיסקים צרובים יש לך: 0

../images/Emo204.gifתיקון:../images/Emo122.gif../images/Emo108.gif

איזה שיר את/ה שומע כרגע: Je T'adore-Kate Ryan נציגת בלגיה מהאירוויזיון השנה
סגנון אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...):פופ
שיר ישראלי אהוב:השקט שנשאר
שיר ישראלי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם:גם כן השקט שנשאר
שיר לועזי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם:Nananjna-Elena Risteska נציגת מוקדוניה גם מהאירוויזיון מהשנה
שיר לועזי אהוב:אוו...יש הרבה...
זמר ישראלי אהוב:אין
זמר לועזי אהוב:דימה בילאן
זמרת ישראלית אהובה:שירי מיימון,זה לא מובן
זמרת לועזית אהובה:בעקרון קלי קלארקסון
להקה ישראלית אהובה:אין..
להקה לועזית אהובה:גם אין.......X2
קליפ ישראלי אהוב:הקליפ החדש של מאיה בוסקילה
קליפ לועזי אהוב:אווחחחחח מלאאאא
סגנון פחות אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...):רוק כבד או מטאל
שיר ישראלי פחות אהוב:אמממ...לא זוכרת
שיר לועזי פחות אהוב:לא י-ו-ד-ע-ת
זמר ישראלי פחות אהוב:נגיייד...עברי לידר..
זמר לועזי פחות אהוב:ריקי מרטין
זמרת ישראלית פחות אהובה:שרונה/דניאלה פיק
זמרת לועזית פחות אהובה:אבריל לאבין סתם פוזאיסטית,כנגד אחלה קול ואחלה שירים...
להקה ישראלית פחות אהובה: לא אוהבת שאלות כאלוהן מקשות עליי
להקה לועזית פחות אהובה:No Comment
קליפ ישראלי פחות אהוב:לאן הכנסתי את עצמי
קליפ לועזי פחות אהוב:לבלאגן אחד גדול
כמה דיסקים מקוריים יש לך:הרבה
כמה דיסקים צרובים יש לך: 0

../images/Emo204.gifלא יודעת ../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

אבל מאז הזכייה המפתיעה של פינלנד אני מחרימה את כל סוגי הרוק הכבד ו/או המטאל
שנה הבאה,הלסינקי(או מה שלא תיהיה הבירה של פינלנד
) לא תראה אותי

just adiki

New member
*מוסקבה

למרות שרציתי שזה יהיה שטוקהולם/גוטנבורג
/מאלמו.

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

איזה שיר את/ה שומע כרגע: sorry- madonna סגנון אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...): פופ שיר ישראלי אהוב: השקט שלבד
שיר ישראלי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם: כנ"ל
אני שומעת את זה רצוף ואף פעם לא נמאס
שיר לועזי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם: שיר לועזי אהוב: Listen To Your Heart ו- I'll Stand By You
זמר ישראלי אהוב: מויאל, עברי לידר זמר לועזי אהוב: Elton John זמרת ישראלית אהובה: שירי
זמרת לועזית אהובה: קלי קלארקסון המבריזנית הזאת
להקה ישראלית אהובה: אין להקה לועזית אהובה: בלאק אייד פיז
קליפ ישראלי אהוב: אהבה קטנה
קליפ לועזי אהוב: Since U Been Gone- של המבריזנית
סגנון פחות אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...): רוק, במיוחד רוק כבר
שיר ישראלי פחות אהוב: מי אוהב אותך יותר ממני שיר לועזי פחות אהוב: לא זוכרת.. אבל בטוח יש.. חח זמר ישראלי פחות אהוב: סקעת וסעדו זמר לועזי פחות אהוב: ממממ.. ג'סטין טימברלייק, אמינם זמרת ישראלית פחות אהובה: רוני, בוסקילה
ויש עוד אחת ששכחתי איך קוראים לה.. נו.. אוףף לא זוכרת
בטוח אחרי שאני אשלח את ההודעה אני איזכר
.. אההההה קורין אלאל!!
זמרת לועזית פחות אהובה: בריטני להקה ישראלית פחות אהובה: גיים בויז
להקה לועזית פחות אהובה: לא יודעת קליפ ישראלי פחות אהוב: אשמור את לבי- גיים בויז>>> שיפסיקו לגעת בעצמם
קליפ לועזי פחות אהוב: לא יודעת כמה דיסקים מקוריים יש לך: לא הרבה
כמה דיסקים צרובים יש לך: הרבה

linoy7

New member
אהה לא עניתי על משו אחד../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

שיר לועזי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם: Listen To Your Heart ו- I'll Stand By You

עונה

איזה שיר את/ה שומע כרגע:לא שומע סגנון אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...):פופ שיר ישראלי אהוב:השקט שנשאר שיר ישראלי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם:השקט שנשאר שיר לועזי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם:ביקוז אוף יו שיר לועזי אהוב:ביקוז אוף יו (אין לי כוח לכתוב באנגלית) זמר ישראלי אהוב:אין זמר לועזי אהובה:אין זמרת ישראלית אהובה:שירי ושיר ביטון זמרת לועזית אהובה:קלי קלארקסון להקה ישראלית אהובה:דיימנד'ז להקה לועזית אהובה:בלאק אייד פייז קליפ ישראלי אהוב:אהבה קטנה קליפ לועזי אהוב:לא יוגע סגנון פחות אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...):קלאסי שיר ישראלי פחות אהוב:כל השירים של הגיי בויז שיר לועזי פחות אהוב:לא יודע זמר ישראלי פחות אהוב:לא יודע זמר לועזי פחות אהובה:לא יודע זמרת ישראלית פחות אהובה:נינט(ברור מה התשובה של נוי חח) זמרת לועזית פחות אהובה:אין להקה ישראלית פחות אהובה:הגיי בויז להקה לועזית פחות אהובה:אין קליפ ישראלי פחות אהוב:של הגיי בויז קליפ לועזי פחות אהוב:אין כמה דיסקים מקוריים יש לך:מי סופר כמה דיסקים צרובים יש לך:אין הרבה אם בכלל

למעלה