שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

באילו פורומים את/ה חבר/ה באילו קומונות את/ה חבר/ה האם היית חסום/ה מפורום או קומונה האם היית אדום/ה בפורום או קומונה יש לך קומונה מה הכתובת מנהל/ת פורום אם כן איזה יש לך בלוג מה הכתובת מתי נרשמת לתפוז כמה שמות משתמש יש לך למה בחרת דווקא בשם משתמש זה בכמה פורומים היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז בכמה קומונות היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז

dana re3

New member
עונה ../images/Emo9.gif

באילו פורומים את/ה חבר/ה:אברילן לאבין
באילו קומונות את/ה חבר/ה: טירוףףף האם היית חסום/ה מפורום או קומונה: לא האם היית אדום/ה בפורום או קומונה: לא יש לך קומונה מה הכתובת: לא אומרת חח מנהל/ת פורום אם כן איזה: לא יש לך בלוג מה הכתובת:לא אומרת... מתי נרשמת לתפוז: לא זוכרת כמה שמות משתמש יש לך: למה בחרת דווקא בשם משתמש זה: נחמד בכמה פורומים היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז:2 בכמה קומונות היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז:1

ady18

Well-known member
עונה

באילו פורומים את/ה חבר/ה? בקיצור באיזה 4-5 קבועים באילו קומונות את/ה חבר/ה?בעיקר שתים האם היית חסום/ה מפורום או קומונה?לא האם היית אדום/ה בפורום או קומונה?לא יש לך קומונה מה הכתובת?לא מנהל/ת פורום אם כן איזה?לא יש לך בלוג מה הכתובת?יש קישור בכרטיס הראשי שלי מתי נרשמת לתפוז? אממ נראה לפני שנה וחצי בערך כמה שמות משתמש יש לך?1 למה בחרת דווקא בשם משתמש זה?סתם בכמה פורומים היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז? אני אותם פורמים לא ממש השתצנו אולי תוספת של שנים בכמה קומונות היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז?הייתי בארבע חמישה וזה ירד לשתים עיקרות

../images/Emo43.gifעונה../images/Emo43.gif

באילו פורומים את/ה חבר/ה
סקרים ושאלונים, האלופה, מיכאלה, טלנובלה בע"מ, השמינייה, לירז צ'רכי וילדות רעות
באילו קומונות את/ה חבר/ה
אני לא ממש חבר באף קומונה, אבל בעיקרון שי קדימי
האם היית חסום/ה מפורום או קומונה
לא
האם היית אדום/ה בפורום או קומונה
לא
יש לך קומונה מה הכתובת
מנהל/ת פורום אם כן איזה
לא
יש לך בלוג מה הכתובת
לא
מתי נרשמת לתפוז
נראה לי שנה שעברה בספטמבר
כמה שמות משתמש יש לך
1. כמה צריך להיות לי?
למה בחרת דווקא בשם משתמש זה
כי זה מה שעלה לי לראש
בכמה פורומים היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז
לא זוכר
בכמה קומונות היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז
כנ"ל

מ א מ י2

New member
עונהעונה! ../images/Emo219.gif

באילו פורומים את/ה חבר/ה-זה,הפיג'מות,מועדון לילה,בנות באילו קומונות את/ה חבר/ה-שלי,וכרגע זהו האם היית חסום/ה מפורום או קומונה-לא האם היית אדום/ה בפורום או קומונה-לא יש לך קומונה מה הכתובת-אין לי כוח להביא קישור..כנסו לעולם שלי תראו מנהל/ת פורום אם כן איזה-לא יש לך בלוג מה הכתובת-כנ"ל לשאלה שמעל השאלה הקודמת מתי נרשמת לתפוז-דצמבר 2005,כי שיניתי ניק וכל הבלה בלה בלה כמה שמות משתמש יש לך-2 למה בחרת דווקא בשם משתמש זה-כדי שיזכרו אותי ממ א מ י1 למ א מ י2 בכמה פורומים היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז-פיי..הרבה..אבל נעלמתי מרובם בכמה קומונות היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז-כנ"ל,כולל לגבי הקומונה שלי טחעעע

חג שמח

באילו פורומים את/ה חבר/הב"ש בנות מסע פולין שמיניסטים באילו קומונות את/ה חבר/הגיבוש לוחמות לוחמי משמר הגבול האם היית חסום/ה מפורום או קומונהלא האם היית אדום/ה בפורום או קומונהלא יש לך קומונה מה הכתובת- מנהל/ת פורום אם כן איזה- יש לך בלוג מה הכתובת- מתי נרשמת לתפוזינורא 2006 כמה שמות משתמש יש לך1 למה בחרת דווקא בשם משתמש זהכי הוא מציג אותי בכמה פורומים היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוזהרבה...המון בכמה קומונות היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוזארבע אני חושבת הודגש באמצעות מדגישומטיק

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

באילו פורומים את/ה חבר/ה רק זה
באילו קומונות את/ה חבר/ה בננות בע"מ
, ורד פלדמן
, זה או זה
האם היית חסום/ה מפורום או קומונה לא
האם היית אדום/ה בפורום או קומונה לא
יש לך קומונה מה הכתובת כהה הקומונה של ורד פלדמן
מנהל/ת פורום אם כן איזה לא
יש לך בלוג מה הכתובת לא
מתי נרשמת לתפוז שנה שעברה
כמה שמות משתמש יש לך 1
למה בחרת דווקא בשם משתמש זה כי זה מה שהיה פנוי
בכמה פורומים היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז 3
בכמה קומונות היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז 4

עונה../images/Emo9.gif

באילו פורומים את/ה חבר/ה:הראל סקעת באילו קומונות את/ה חבר/ה:כל מיני האם היית חסום/ה מפורום או קומונה:לא האם היית אדום/ה בפורום או קומונה:כן בפורום הראל סקעת ואני עדיין יש לך קומונה מה הכתובת:חפשו בכרטיס אישי! מנהל/ת פורום אם כן איזה:לא
יש לך בלוג מה הכתובת:חפשו בכרטיס אישי מתי נרשמת לתפוז:לפני כמה שנים כמה שמות משתמש יש לך:מלא למה בחרת דווקא בשם משתמש זה:ככה בכמה פורומים היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז:מלא בכמה קומונות היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז:כנ"ל

אני (+שאלה בסוף).

באילו פורומים את/ה חבר/ה? אביב גפן ומשוטטת לי לאחרונה גם במחול ובספרדית. באילו קומונות את/ה חבר/ה? לא חברה. האם היית חסום/ה מפורום או קומונה? לא. האם היית אדום/ה בפורום או קומונה? לא. יש לך קומונה מה הכתובת? לא. מנהל/ת פורום אם כן איזה? לא. יש לך בלוג מה הכתובת? כן, אבל לא בתפוז.
www.israblog.co.il/109224 מתי נרשמת לתפוז? מתישהו בשנה האחרונה. כמה שמות משתמש יש לך? שניים. אבל רק אחד בשימוש. למה בחרת דווקא בשם משתמש זה? סיפור ארוך... בכמה פורומים היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז? כאמור, חברה ממש אני רק בפורום של אביב גפן, אבל אני משוטטת בעוד כמה. בכמה קומונות היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז? אף קומונה. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין פורום לקומונה?!?

למעלה