the Girl of Love
New member
../images/Emo214.gifלמרות הכל לא באלי לישון../images/Emo11.gif
בא לי לענות על שאלון! [יצא לי חרוז
] . מהו הסדר היום שלכם ? כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים ? זה ממש המון, אני אנסה לשחזר קצת:
מתעוררת מהשעון המעורר של הפלאפון
הולכת למטבח & לוקחת קולה
שותה קולה ובודקת באותו הזמן הודעות בתפוז
בודקת אם אחי שלח לי מייל- במידה וכן
עונה לו..
מתארגנת לבצפר
הולכת לבצפר [ובאותו הזמן שומעת, כמובן, באמפי
]
בבצפר
חוזרת מבצפר לספתא
חוזרת מספתא הביתה
לוקחת קולה
הולכת למחשב
אוכלת
שותה
או שאני הולכת לישון, או שאני לומדת
מתקלחת
מחשב
לישון ובין לבין, בזמנים לא מוגדרים, כמה שיחות טלפון
. 2. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אח בן 22, אח בן 26. 3. אתם רבים המון הולכים מכות ? על מה אתם רבים ?אני רבה עם אחי ממיאמי פעם בחצי שנה, בממוצע [זה ממש קשה לריב כשרחוקים..] עם האח שבארץ אני רבה כמעט כל חודש[?!].. ומכות כמעט פעם בשבוע, אבל זה תמיד בצחוק, בלי קשר לריבים
. 4. יש לכם חדר פרטי ? מאז שאחי הגדול עבר למיאמי.. 5. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ?
נקסט
6. על מה אתם רבים עם ההורים ?בעיקר על לימודים, או על חוסר עזרה, או על חוסר הבנה... 7. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? היה יום אחד, לפני המון זמן.. שבגלל שנשארתי ערה עד 4 לפנות בוקר כי רציתי לדבר עם אבישג בטלפון, אמא שלי התעוררה באמצע הלילה, התעצבנה, ניתקה לי ת'מחשב, ניתקה לי ת'טלויזיה של החדר והוציאה את המנורה מעל המיטה שלי
יו, איזה ריב היה לנו באמצע הלילה... 8. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? ממש לא. אבל אני אתחשב בעובדה שאחי מממן לי את החשבון פלאפון, זה נחשב?
9. אתם יושנים אצל חברים או חברים ישנים אצלכם ?בדר"כ לא מסכימים לי לישון אצל אחרים/שישנו אצלי, זה לא ממש נהוג במשפחה שלי
אבל אני ישנתי אצל קארינה פעמיים, אצל קרובת משפחה מרחובות, אצל נטלי, אצל שיראל ופעם אחת אצל רביד... ו..לישון אצלי... קארינה וספיר ישנו אצלי. 10 האם את אוהבת לקבל מחמאות?Da.. 11 מהי המחמאה האחרונה שקיבלת?"את קרועה". או מאמא:"אני אוהבת אותך כשאת עם קוקו"
-->אני שונאת'מחמאה הזאת
. 12 ממי קיבלת אותה ומתי?את שתיהן היום, אבל לא זוכרת בדיקו מתי, זה היה בבוקר-צהריים ככה.. יאאאאא, עניתי על הכל
... 13 על מה לרוב מחמיאים לך? (מראה, עבודה מוצלחת, ציונים וכו’)? האם הדעה או שביעות הרצון של אחרים ממך חשובה לך? 14 מה המחמאה היפה או המרגשת ביותר שקיבלת אי פעם? 15 האם את מרבה להחמיא לאחרים?
בא לי לענות על שאלון! [יצא לי חרוז