שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

. מהו הסדר היום שלכם ? כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים ? 2. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 3. אתם רבים המון הולכים מכות ? על מה אתם רבים ? 4. יש לכם חדר פרטי ? 5. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? 6. על מה אתם רבים עם ההורים ? 7. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? 8. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? 9. אתם יושנים אצל חברים או חברים ישנים אצלכם ? 10 האם את אוהבת לקבל מחמאות? 11 מהי המחמאה האחרונה שקיבלת? 12 ממי קיבלת אותה ומתי? 13 על מה לרוב מחמיאים לך? (מראה, עבודה מוצלחת, ציונים וכו’)? האם הדעה או שביעות הרצון של אחרים ממך חשובה לך? 14 מה המחמאה היפה או המרגשת ביותר שקיבלת אי פעם? 15 האם את מרבה להחמיא לאחרים?

עונההה

מהו הסדר היום שלכם ? כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים ? מחשב,מתרחף,אוכל,מחשב טלויזיה,לומד,נפגש עם חברים,אוכל מחשב ולישון. 2. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אח בן 13 ואחות בת 20 3. אתם רבים המון הולכים מכות ? על מה אתם רבים ? רבים הרבה לא מכות על כל דבר אפשרי 4. יש לכם חדר פרטי ? כן 5. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? אורי, טימור,סבינה,הדר,דור, עדי רעות ושיר 6. על מה אתם רבים עם ההורים ? החדר בעיקר חח 7. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא ללכת להופעה של שירי 8. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? כל הרבה מאד 9. אתם יושנים אצל חברים או חברים ישנים אצלכם ? גם וגם 10 האם אתה אוהב לקבל מחמאות?מי לא אוהב? 11 מהי המחמאה האחרונה שקיבלת?שאני חמוד 12 ממי קיבלת אותה ומתי?הדר במסנגר היום חח 13 על מה לרוב מחמיאים לך? (מראה, עבודה מוצלחת, ציונים וכו’)?מראה האם הדעה או שביעות הרצון של אחרים ממך חשובה לך?לא 14 מה המחמאה היפה או המרגשת ביותר שקיבלת אי פעם?לא זוכר 15 האם את מרבה להחמיא לאחרים?כן

../images/Emo99.gifמחמיאים על המראה....

ואתה משקר אתה לא אוהב להחמיא לאחרים
סתם

../images/Emo214.gif"לא ללכת להופעה של שירי"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עונה ../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

בשביל עדו
מהו הסדר היום שלכם ? כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים ?
פותחת עיניים
מצחצחת שיניים
קיצר הולכת לבית ספר!!!
שאני חוזרת אני במחשב
ב-9 וחצי בערך מקלחת
חוזרת למחשב
כל השאר מחשב ואם יש אימון או איזה אירוע קחו בחשבון שהכל משתנה
2. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אח בכור- בן 34
אח שני- בן 33
אחות גדולה- בת 25 3. אתם רבים המון הולכים מכות ? על מה אתם רבים ? חחח ממש
כולם כבר עזבו את הבית
4. יש לכם חדר פרטי ? רק אחד?! 4!!! 5. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? ספיר נוי קארין ירדן הדר כמובן וזהו. 6. על מה אתם רבים עם ההורים ? לפעמים אני שוכחת דברים ואז מזה מתעוררת מהומות
7. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? שבוע בלי מחשב, וגם בזה לא החזקתי מעמד ובימים הראשונים התגנבתי בשקט ועד ליום השלישי כבר יכלתי להיות כמה שבא לי
8. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? בושה עזבו.. 9. אתם יושנים אצל חברים או חברים ישנים אצלכם ? גם וגם
10 האם את אוהבת לקבל מחמאות? כן..תלוי אם זה פדופיל מטורף..שמעו מקרה: קניתי מתנה לחברה עם חברה
קיצר היא פנתה לבית שלה ואני עמדתי ברמזור..פתאום עובר איזה נהג משאית ושולח לי נשיקות דרך החלון!! איכססססס אני כזה מעקמת פרצוף בעע 11 מהי המחמאה האחרונה שקיבלת? אתמול בטקס בני מצוות... 12 ממי קיבלת אותה ומתי? כמה בנות אמרו שהתלבשתי יפה והכל
13 על מה לרוב מחמיאים לך? (מראה, עבודה מוצלחת, ציונים וכו’)? האם הדעה או שביעות הרצון של אחרים ממך חשובה לך? 14 מה המחמאה היפה או המרגשת ביותר שקיבלת אי פעם? 15 האם את מרבה להחמיא לאחרים?

אווופס..לא עניתי על 3 שאלות../images/Emo95.gif

+
13 על מה לרוב מחמיאים לך? (מראה, עבודה מוצלחת, ציונים וכו’)? ציונים בעיקר
גם מראה.. האם הדעה או שביעות הרצון של אחרים ממך חשובה לך? משלב לשוני יותר מידי גבוה- לא עונה על שאלות כאלו
14 מה המחמאה היפה או המרגשת ביותר שקיבלת אי פעם? אין
15 האם את מרבה להחמיא לאחרים? תלוי איך הם נראים

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif "רק אחד?! 4!!!"../images/Emo6.gif תלווי לי

אחד
+

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

מהו הסדר היום שלכם
כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים
קמה בבוקר, כמובן, עושה מה שכולם עושים בבוקר
, הולכת לבצפר, חוזרת, אוכלת, שיעורים, מחשב, טלויזיה, [בין הדברים גם מתקלחת
], הולכת לישון..
משו כזה....
וכמו שנוי אמרה- אם יש משו מיוחד אז יש שינויים
2. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן
2 אחים
18 וחצי ו- 9 וחצי
3. אתם רבים המון הולכים מכות
רבים, אבל לא מכות
על מה אתם רבים
מחשב בעיקר
4. יש לכם חדר פרטי
בערך...
5. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל
הרבה
איך קוראים להם
במילא אתם לא מכירים....
6. על מה אתם רבים עם ההורים
הרבה דברים...
7. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים
אמממ.. כמה ימים בלי מחשב[השבוע
]
8. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים
לא.. אבל נותנים לי כשאני צריכה...
9. אתם ישנים אצל חברים או חברים ישנים אצלכם
גם וגם 10. האם את אוהבת לקבל מחמאות
אבל זה תלוי...
11. מהי המחמאה האחרונה שקיבלת
לא זוכרת...
12. ממי קיבלת אותה ומתי
^^^ 13. על מה לרוב מחמיאים לך? (מראה, עבודה מוצלחת, ציונים וכו’)
ציונים ויש פעמים שגם מראה... האם הדעה או שביעות הרצון של אחרים ממך חשובה לך
אבל לא תמיד 14 מה המחמאה היפה או המרגשת ביותר שקיבלת אי פעם
לא יודעת
... לא מחמיאים לי הרבה
..................................
15 האם את מרבה להחמיא לאחרים

smadi13

New member
עונה!../images/Emo23.gif

. מהו הסדר היום שלכם ? כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים ? הרבה דברים אוכלים מטיילם ועוד.. 2. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 1 15 וחצי 3. אתם רבים המון הולכים מכות ? על מה אתם רבים ? על כלום 4. יש לכם חדר פרטי ? לא אני ואחותי 5. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? אממ .. ליטל בלה ושני 6. על מה אתם רבים עם ההורים ? שהם מעצבנים!
7. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? כלום 8. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? 150 9. אתם יושנים אצל חברים או חברים ישנים אצלכם ? אני לא יושנת אצל חברים רק אצל סבתא שלי. 10 האם את אוהבת לקבל מחמאות?כן בטח
11 מהי המחמאה האחרונה שקיבלת?לא זוכרת 12 ממי קיבלת אותה ומתי? לא זוכרת קבלתי הרבה.. 13 על מה לרוב מחמיאים לך? (מראה, עבודה מוצלחת, ציונים וכו’)?מכל מיניי האם הדעה או שביעות הרצון של אחרים ממך חשובה לך?כן 14 מה המחמאה היפה או המרגשת ביותר שקיבלת אי פעם?לא זוכרת.. 15 האם את מרבה להחמיא לאחרים?כןןן..

Dorushh 3

New member
הההה גם אני../images/Emo3.gif../images/Emo216.gif

מהו הסדר היום שלכם ? כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים ? מצחצח שיניים
שותה תה
(בלי זה כואב לי הגרון
) מתלבש
בצפר.. מחשב
טלויזיה אוכל מקלחת ולישון
2. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אח בן 9 3. אתם רבים המון הולכים מכות ? על מה אתם רבים ? המוןןןןן
על הכל
וברור שמכות
הכי שווה
4. יש לכם חדר פרטי ? כן 5. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? אממ 4 בערך..שהם ממש חברים טובים.. ומה זה משנה לכם איך קוראים להם?!
זה יעזור לכם בחיים?! 6. על מה אתם רבים עם ההורים ? ואוו
על ללכת להתקלח, לישון, לעזוב את המחשב ועוד
7. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? בחיים לא קיבלתי עונש
8. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא. אבל שאני צריך נותנים לי.. יותר שווה
9. אתם יושנים אצל חברים או חברים ישנים אצלכם ? מזמן כבר לא ישנתי אצל מישו או ישנו אצלי
10 האם אתה|סדגש אוהב לקבל מחמאות? ברור
11 מהי המחמאה האחרונה שקיבלת? שרזיתי
12 ממי קיבלת אותה ומתי? ידידה שלי.. מאיפה אני זוכר מתי?! 13 על מה לרוב מחמיאים לך? (מראה, עבודה מוצלחת, ציונים וכו’)? על כל זה
האם הדעה או שביעות הרצון של אחרים ממך חשובה לך? כן.. 14 מה המחמאה היפה או המרגשת ביותר שקיבלת אי פעם? לא זוכר..איזה שאלות נו באמת!!
15 האם את מרבה להחמיא לאחרים? כן

Dorushh 3

New member
מי ביקש מהם להדגיש הכל?!../images/Emo46.gif../images/Emo216.gif

מחמאות, הם כבר לא יקבלו ממני

linoy7

New member
גם לי יש אח בן 9[וחצי../images/Emo11.gif]../images/Emo6.gif.. נכון

שהם מעצבניםםםםםםםםםםםםםםםםםם
+

Dorushh 3

New member