שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

האם את אוהבת לקבל מחמאות? מהי המחמאה האחרונה שקיבלת? ממי קיבלת אותה ומתי? על מה לרוב מחמיאים לך? (מראה, עבודה מוצלחת, ציונים וכו’)? האם הדעה או שביעות הרצון של אחרים ממך חשובה לך? מה המחמאה היפה או המרגשת ביותר שקיבלת אי פעם? האם את מרבה להחמיא לאחרים?

Hellena

New member
זהזה

זה מועתק משאלון שבוע שעבר של ישרא-בלוג. בפורום הזה ממציאים שאלונים או שאפשר גם להעתיק?

מ א מ י2

New member
לעלולי ../images/Emo219.gif

האם את אוהבת לקבל מחמאות?כן
מהי המחמאה האחרונה שקיבלת?את יפה ממי קיבלת אותה ומתי?בר,היום על מה לרוב מחמיאים לך? (מראה, עבודה מוצלחת, ציונים וכו’)?על החוכמה בהיסטוריה
האם הדעה או שביעות הרצון של אחרים ממך חשובה לך?שניהם מה המחמאה היפה או המרגשת ביותר שקיבלת אי פעם?את הכי מושלמת בעולם האם את מרבה להחמיא לאחרים?בערך

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifעונה../images/Emo9.gif

האם את אוהבת לקבל מחמאות?ברור
מהי המחמאה האחרונה שקיבלת?שאני שרה ממש יפה
ממי קיבלת אותה ומתי?אמ לא זוכרת.. לפני כמה ימים מחברה נראהלי
על מה לרוב מחמיאים לך? (מראה, עבודה מוצלחת, ציונים וכו’)?אמ השגים בלימודים,מראה,עיניים,שירה.. האם הדעה או שביעות הרצון של אחרים ממך חשובה לך?אמ אפשר להגיד.. מה המחמאה היפה או המרגשת ביותר שקיבלת אי פעם?לא יודעת
האם את מרבה להחמיא לאחרים?כן

TALLLLi

New member
ME!

האם את אוהבת לקבל מחמאות? אני מתחילה להסמיק..
מהי המחמאה האחרונה שקיבלת? "כמה את יפה תמיד וכמה היום..." ממי קיבלת אותה ומתי?ידיד שלי... היום בצהריים.. על מה לרוב מחמיאים לך? (מראה, עבודה מוצלחת, ציונים וכו’)? אופי! האם הדעה או שביעות הרצון של אחרים ממך חשובה לך? כן.... מה המחמאה היפה או המרגשת ביותר שקיבלת אי פעם? " את הבנאדם עם הלב ה-כ-י רגיש..הכי מתוק..והכי רגיש שיש בעולם הזה!" האם את מרבה להחמיא לאחרים? ב-ר-ו-ר!! אין יום שאני לא מחמיאה למישהו!!

ady18

Well-known member
עונה

האם את אוהבת לקבל מחמאות?ככה ככה מהי המחמאה האחרונה שקיבלת?אממ התלבשת יפה ממי קיבלת אותה ומתי?מהחברים השבוע על מה לרוב מחמיאים לך? (מראה, עבודה מוצלחת, ציונים וכו’)?בדרך כלל שאני לבושה יפה מרזה או הסתפרתי יפה יותר על מראה בקיצור האם הדעה או שביעות הרצון של אחרים ממך חשובה לך?לפעמים בעיקר על מראה מה המחמאה היפה או המרגשת ביותר שקיבלת אי פעם?שאת מושכת ואת סקסית כאלה האם את מרבה להחמיא לאחרים?אממ כן

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

האם את אוהבת לקבל מחמאות? מי לא?!
מהי המחמאה האחרונה שקיבלת? לא זוכרתת
ממי קיבלת אותה ומתי? --
על מה לרוב מחמיאים לך? (מראה, עבודה מוצלחת, ציונים וכו’)? מראה וציונים
האם הדעה או שביעות הרצון של אחרים ממך חשובה לך? כן!
מה המחמאה היפה או המרגשת ביותר שקיבלת אי פעם? לא זוכרתת
האם את מרבה להחמיא לאחרים? כן, די.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

FuckinG SmilE

New member
לווווופ

האם את אוהבת לקבל מחמאות?ברור:] מהי המחמאה האחרונה שקיבלת?שגבהתי ממי קיבלת אותה ומתי?היום מחברה על מה לרוב מחמיאים לך? (מראה, עבודה מוצלחת, ציונים וכו’)?מראה,עיניים,ציונים,בקיצור כמעט על הכל האם הדעה או שביעות הרצון של אחרים ממך חשובה לך?כה מה המחמאה היפה או המרגשת ביותר שקיבלת אי פעם?מי זוכר?
האם את מרבה להחמיא לאחרים?למי שצריך-כן

../images/Emo97.gif

האם את אוהבת לקבל מחמאות?כן מהי המחמאה האחרונה שקיבלת?את כוסית ממי קיבלת אותה ומתי?חברה שלי אחרי שלבשתי בגד ים על מה לרוב מחמיאים לך? (מראה, עבודה מוצלחת, ציונים וכו’)?ציונים אבל כבר לא האם הדעה או שביעות הרצון של אחרים ממך חשובה לך?כן מה המחמאה היפה או המרגשת ביותר שקיבלת אי פעם?שאני יפה מחבר שלי ושהוא אוהב אותי האם את מרבה להחמיא לאחרים?כן

פרח75

New member
עונה

האם את אוהבת לקבל מחמאות? ברור, מי לא אוהב? מהי המחמאה האחרונה שקיבלת? שיש לי עיניים מדהימות ממי קיבלת אותה ומתי? אתמול ועוד המון פעמים וזה כיף על מה לרוב מחמיאים לך? (מראה, עבודה מוצלחת, ציונים וכו’)? על העיניים ועל האכפתיות שלי מאחרים האם הדעה או שביעות הרצון של אחרים ממך חשובה לך? לצערי כן מה המחמאה היפה או המרגשת ביותר שקיבלת אי פעם? בעלי אמר לי ששיניתי את חייו ונתתי לו טעם לחיים ושמחת חיים האם את מרבה להחמיא לאחרים? כן, כל הזמן. אם יש משהו טוב להגיד, אסור לשמור אותו בבטן

אניי

האם את אוהבת לקבל מחמאות? לא מכירה משהו שלא אוהב מהי המחמאה האחרונה שקיבלת? אממ שאני ילדה מוכשרת ושאני רוקדת מדהים ממי קיבלת אותה ומתי? מחברה היום ששאלתי אותה אם מוצא חן הריקוד על מה לרוב מחמיאים לך? (מראה, עבודה מוצלחת, ציונים וכו’)? ציונים לא אבל כן די.. האם הדעה או שביעות הרצון של אחרים ממך חשובה לך? קצת מה המחמאה היפה או המרגשת ביותר שקיבלת אי פעם? לא יודעת היו כמה מרגשות האם אתה מרבה להחמיא לאחרים? שיש על מה להחמיא אז כן

עונה../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

האם את אוהבת לקבל מחמאות? כמובן. מהי המחמאה האחרונה שקיבלת? אמממ מישהו אמר לי שאני החיים שלו..זה נחשב? ממי קיבלת אותה ומתי? ממישהו שהוא קצת יותר מידיד(לא חבר) וזה היה אתמול על מה לרוב מחמיאים לך? (מראה, עבודה מוצלחת, ציונים וכו’)? מראה האם הדעה או שביעות הרצון של אחרים ממך חשובה לך? כן..אבל החיים שלי לא בנויים סביב אנשים אחרים. מה המחמאה היפה או המרגשת ביותר שקיבלת אי פעם? לא זוכרת האם את מרבה להחמיא לאחרים?

למעלה