שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

והפעם השאלון יהיה על ילדות רעות 1)הבת הכי אהובה? 2)הבן הכי אהוב? 3)הבן הכי שנוא? 4)הבת הכי שנואה? 5)הזוג האהוב? 6)הזוג השנוא? 7)הקטע האהוב בסדרה?< 8)קטע שרגש אותכם? 9)קטע ששנאת? 10)שיר אהוב של הסדרה? 11)איזה קטע הרגיע אותך? 12)אהבת את משחקה של שירי בסדרה? 13)מדוע אהבת את הסדרה?

../images/Emo41.gifשאלון כוכבי במיוחדדדדד../images/Emo41.gifהופההה

אהבתי את השאלון הזה
אני אענה עליו בערב

ady18

Well-known member
עונה

והפעם השאלון יהיה על ילדות רעות 1)הבת הכי אהובה?אלי 2)הבן הכי אהוב?צוף ואלכס 3)הבן הכי שנוא?אריק 4)הבת הכי שנואה?אממ שוש 5)הזוג האהוב?אלי וסער מממ 6)הזוג השנוא?חלי ואריק 7)הקטע האהוב בסדרה?<השיחות של הבנות 8)קטע שרגש אותכם?אממ הסיפור של מאיה 9)קטע ששנאת?הקטעים עם הזוג חלי ואריק וגם שוש 10)שיר אהוב של הסדרה?רחוק מדי וילדה רעה 11)איזה קטע הרגיע אותך?השירים של בטי 12)אהבת את משחקה של שירי בסדרה?קצת מאכזב 13)מדוע אהבת את הסדרה?אוהבת דרמה מוסקילת

עונהההההההה../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

1)הבת הכי אהובה? שיריייי\מאיה=שלמות
2)הבן הכי אהוב? אריק 3)הבן הכי שנוא? סער 4)הבת הכי שנואה? אפרת 5)הזוג האהוב? אריק וחלי 6)הזוג השנוא? סער ואלי 7)הקטע האהוב בסדרה? שצוף תקע את שירי במסיבת עיתונאים 8)קטע שרגש אותכם? שהמושלמת עזה
9)קטע ששנאת? שסער ושוש הז**** 10)שיר אהוב של הסדרה? מנהרת הזמן 11)איזה קטע הרגיע אותך? מאיפה אני יודעתתת 12)אהבת את משחקה של שירי בסדרה? בהתחלה לא אבל עכשיו היא משחקת מעולה
13)מדוע אהבת את הסדרה? מי אמר שאהבתי?

עונהההה../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

1)הבת הכי אהובה
מאיההההההה כפרה על שירי
2)הבן הכי אהוב
צוף נו הוא כזה מוכשר חחח ו..אממ..שחכתי מי יש שם
אההההההההההההההה אריקקקקקק
3)הבן הכי שנוא
סערררררררררררררררררררררררר 4)הבת הכי שנואה
אלינוררררררררררררררררר 5)הזוג האהוב
חלי ואריק
6)הזוג השנוא
אמממ כל מה שקשור לסער ושימי חח סתם אההה סוזי ואיך קוראים לו...אממ שחכתי קיצר הם המעצבנים אותי כל פעם שיש קטע איתם אני מעבירה ערוץ!!!! 7)הקטע האהוב בסדרה
אמממ הפרחים שאריק עשה לחלי אוי איזה נשמה הלוואי אצלי! 8)קטע שרגש אותכם
שמאיה עזבבבבבבבבבבבבבה
9)קטע ששנאת
איכככ את הסקס של סער ושוש 10)שיר אהוב של הסדרה
מנהרת הזמן
11)איזה קטע הרגיע אותך
ששוש העיפה את ילדות רעות כיאילו "מכרה" אותן. 12)אהבת את משחקה של שירי בסדרה
אממ כן יחסית למישהי שלא שיחקה ככה לעולם היא משחקת ממש יפה! 13)מדוע אהבת את הסדרה
התחלתי לראות אותה רק בגלל שירי לאט לאט התמכרתי זה ניראה לי די מציאותי שקורה דבר כזה.

שלי לי לי

1)הבת הכי אהובה?מאיה 2)הבן הכי אהוב?צוף 3)הבן הכי שנוא?סער 4)הבת הכי שנואה?אפרת 5)הזוג האהוב?מאיה וצופיייייייייייייייי 6)הזוג השנוא?בטי והחברה שלה,או אפרת ואריק... 7)הקטע האהוב בסדרה? פרק 33 הקטע שהיא וצוף אכלו בייגלה ודיברו עם אלכס כדיי שישירו ועוד השיר שהיא שרה באותו פרק...פשוט נמסתי.. 8)קטע שרגש אותכם?שמאיה עזבה 9)קטע ששנאת?הנשיקה של אלינו וצוף 10)שיר אהוב של הסדרה?"מנהרת הזמן" 11)איזה קטע הרגיע אותך?הקטע בו סער הביא לדודי את הקלטתאבל אז לא ידעתי שדודי יעשה את זה.. 12)אהבת את משחקה של שירי בסדרה?כן 13)מדוע אהבת את הסדרה?אני יגיד לכם את האמת ואל תתנפלו עליי...שאמרו ששירי הולכת לשחק שמחתי כאילו ייאי עוד זמן אייכות לראות את שירי,אני חשבתי שהיא לא תשחק טוב,והיא כל כך הפתיעה אותי...אני פשוט שמחה שהיא עשתה את "ילדות רעות...

kocit

New member
עונה

והפעם השאלון יהיה על ילדות רעות 1)הבת הכי אהובה?שירי 2)הבן הכי אהוב?גיא/אריאלי 3)הבן הכי שנוא?סער 4)הבת הכי שנואה?אישטו/של/אלכס 5)הזוג האהוב?צוףומאיה 6)הזוג השנוא?אייזיק/וזאטי/חח/ששחכטי/אט/שמה 7)הקטע האהוב בסדרה?<ששירי/שרה 8)קטע שרגש אותכם?כנל 9)קטע ששנאת?כל/מה/שקשור/לזאטי/ששכחטי/אט/שמה/ 10)שיר אהוב של הסדרה?מנהרט/הזמן 11)איזה קטע הרגיע אותך?כלום 12)אהבת את משחקה של שירי בסדרה?כהה 13)מדוע אהבת את הסדרה?כנל

linoy7

New member
ב- 6 התכוונת לשוש../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

linoy7

New member
עונהנהנהנהנה../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

)הבת הכי אהובה
שירי/מאיה
2)הבן הכי אהוב
אריק 3)הבן הכי שנוא
סער
4)הבת הכי שנואה
שוש 5)הזוג האהוב
חלי ואריק 6)הזוג השנוא
סער ואלינור
7)הקטע האהוב בסדרה
כל הקטעים ששירי שרה
8)קטע שריגש אתכם
שמאיה בכתה ועזבה
9)קטע ששנאת
אמממ.. יותר נכון, הגעיל אותי- סצינות העירום של סער
10)שיר אהוב של הסדרה
מנהרת הזמן
11)איזה קטע הרגיע אותך
לא יודעת.. חח 12)אהבת את משחקה של שירי בסדרה
יש קטעים שכן ויש שלא... 13)מדוע אהבת את הסדרה
בגלל שירי

../images/Emo214.gif../images/Emo41.gifעונה על השאלון../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

והפעם השאלון יהיה על ילדות רעות-יייייייייייייייייייאי
1)הבת הכי אהובה?מאיה גולד, כמובן.
2)הבן הכי אהוב?צוף. 3)הבן הכי שנוא?סער. 4)הבת הכי שנואה?אפרת
5)הזוג האהוב?חלי ואריק
6)הזוג השנוא?נגיד שיש בחירה
-סער ו...נחשו
7)הקטע האהוב בסדרה?<שהראו את הקליפ |רחוק מדי|
. 8)קטע שרגש אותכם?שמאיה עזבה ונפרדה מצוף..
9)קטע ששנאת?קל לשנוא. אני שונאת המון
10)שיר אהוב של הסדרה?רחוק מדייייייי
11)איזה קטע הרגיע אותך?לא זוכרת אחד כזה
. 12)אהבת את משחקה של שירי בסדרה?ברררררור
13)מדוע אהבת את הסדרה?כי מאיה מופיעה שם, כי רחוק מדי זה אחלה שיר שבעולם, כי יש בה קטעים מצחיקים והזויים ביותר, כי זאת התכנית הכי פחות מציאותית שאני צפיתי בה עד היום, נחמד לראות עולם של דמיון. . . [למרות שהצוות הפקה באמת משתדל שהתכנית תהיה מציאותית, לא כלכך מצליח להם..]

עונהה

)הבת הכי אהובה?שמן הסתם שירי 2)הבן הכי אהוב?סער חחח 3)הבן הכי שנוא?הרוסי 4)הבת הכי שנואה?מי שמשקחת אליענה בייקר 5)הזוג האהוב?מאיה וצוף 6)הזוג השנוא?שימי ואשתו 7)הקטע האהוב בסדרה?<כל קטע עם שירי 8)קטע שרגש אותכם?ששירי עזבה 9)קטע ששנאת?אין 10)שיר אהוב של הסדרה?מנהרת הזמן 11)איזה קטע הרגיע אותך?לא יודע חח 12)אהבת את משחקה של שירי בסדרה?כן כפרע עליה 13)מדוע אהבת את הסדרה?שירי

חחחח רואים שלא ראית ת'סדרה כמעט!

סער צריך להיות הבן השנוא
והרוסי חמודדדד
חחח ואליענה משחקת את אלינור

שליייי ../images/Emo45.gif

והפעם השאלון יהיה על ילדות רעות 1)הבת הכי אהובה? מאיה גולדדד 2)הבן הכי אהוב?צופיייי 3)הבן הכי שנוא?שישמי בעעע
4)הבת הכי שנואה?אלינור.. 5)הזוג האהוב? צוף ומאיההה
6)הזוג השנוא? סוזי והערס הזה.. נוו שכחתי איך קוראים לו.. 7)הקטע האהוב בסדרה? ששירי שרהההה
8)קטע שרגש אותכם? שמאיה נסעה.. :( 9)קטע ששנאת? שדודי ורדי פירסם ת'קלטת של מאיהה וצוף
10)שיר אהוב של הסדרה?מנהרת הזמן 11)איזה קטע הרגיע אותך? ששירי שרה תמיד מרגיע
חחח 12)אהבת את משחקה של שירי בסדרה?ברורררר
13)מדוע אהבת את הסדרה?שירי

עונהנה..

והפעם השאלון יהיה על ילדות רעות 1)הבת הכי אהובה?בארור שמאיה גולד! 2)הבן הכי אהוב?אממ...צוףף 3)הבן הכי שנוא?סעררר איכסזסססס.. 4)הבת הכי שנואה?אפרת 5)הזוג האהוב?מאיה וצוףף 6)הזוג השנוא?סער ואלינור 7)הקטע האהוב בסדרה?<ששירי מופיעה בה.. 8)קטע שרגש אותכם?שמאיה עזבה ): 9)קטע ששנאת?שסער ניסה ל.. את מאיה.. 10)שיר אהוב של הסדרה?אתה.. שמאיה שרה כשהיא וצוף באו לאכול בייגלה אצל אלכס.. 11)איזה קטע הרגיע אותך?שמאיה הביאה לסער סטירה באותו זמן שהוא ניסה ל.. אותה.. 12)אהבת את משחקה של שירי בסדרה?ברור היא שחקנית מעולה יחסית למישהי שמששחקת פעם ראשונה.. 13)מדוע אהבת את הסדרה?הכל בגלל שירי אם היא לא הייתה משחקת שם אז לא הייתי רואה..

למעלה