שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

לאיזה הופעות הלכתם בזמן האחרון? מה אתם חושבים על צריבת דיסקים? באיזה מדינה הכי הייתם רוצים לטייל? מה הדבר שאתם הכי צריכים עכשיו בחיים? ואחרון חביב - אם הייתי אומרת לכם שיש לכם אפשרות להוולד כאחת מהדמויות המפורסמות שהיו ויש היום את מי הייתם בוחרים ?

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifעונה../images/Emo3.gif

לאיזה הופעות הלכתם בזמן האחרון?אמ ביום העצמאות בהופעה של מוניקה סקס ועוד מישו.. לא זוכרת איך קראו לו
הם היו בעיר שלי מה=X מה אתם חושבים על צריבת דיסקים?אממ לא חוקי וגם לא ממש בסדר אבל מי אני שאני אגיד לכולם לא לצרוב?
באיזה מדינה הכי הייתם רוצים לטייל?הוואי,הולנד
מה הדבר שאתם הכי צריכים עכשיו בחיים?אולי אני אשמע קצת רגשי אבל.. מישו שיאהב אותי(מבלינת זוגיות><) ואחרון חביב - אם הייתי אומרת לכם שיש לכם אפשרות להוולד כאחת מהדמויות המפורסמות שהיו ויש היום את מי הייתם בוחרים ?לא חושבת שיש מישהו כזה..

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

לאיזה הופעות הלכתם בזמן האחרון? שום הופעה
מה אתם חושבים על צריבת דיסקים? שזה לא בסדר אבל אני צורבת
באיזה מדינה הכי הייתם רוצים לטייל? ממ יש הרבהה
מה הדבר שאתם הכי צריכים עכשיו בחיים? כסףףף
ואחרון חביב - אם הייתי אומרת לכם שיש לכם אפשרות להוולד כאחת מהדמויות המפורסמות שהיו ויש היום את מי הייתם בוחרים ? אני מעדיפה להישאר כעצמי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ady18

Well-known member
עונה

אוהבים ללכת להופעות?כן לאיזה הופעות הלכתם בזמן האחרון?לא מה אתם חושבים על צריבת דיסקים? אני נגד באיזה מדינה הכי הייתם רוצים לטייל?אממ אוסטרליה מה הדבר שאתם הכי צריכים עכשיו בחיים?חיבוק ואחרון חביב - אם הייתי אומרת לכם שיש לכם אפשרות להוולד כאחת מהדמויות המפורסמות שהיו ויש היום את מי הייתם בוחרים ?

d r o r y

New member
עונה:

לאיזה הופעות הלכתם בזמן האחרון?אמממ...האחרון שהייתי בו היה לפני שנה בערך-של אתניקס מה אתם חושבים על צריבת דיסקים?ת'אמת,למראת שזה נגד החוק,אני לא רואה בזה כדבר ממש חמור.מי שרוצה לצרוב שיבושם לו.אני אישית מעדיף שלא לצרוב בשביל בכל זאת לשמור על מצפון נקי. באיזה מדינה הכי הייתם רוצים לטייל?בישראל! מה הדבר שאתם הכי צריכים עכשיו בחיים?שקט נפשי ואחרון חביב - אם הייתי אומרת לכם שיש לכם אפשרות להוולד כאחת מהדמויות המפורסמות שהיו ויש היום את מי הייתם בוחרים ?וואלה יש הרבה!

FuckinG SmilE

New member
../images/Emo181.gif

לאיזה הופעות הלכתם בזמן האחרון?מוניקה סקס מה אתם חושבים על צריבת דיסקים?לא חוקי אבל מזה משנה=] באיזה מדינה הכי הייתם רוצים לטייל?צרפת
מה הדבר שאתם הכי צריכים עכשיו בחיים?מצלמה דיגיטלית;[ [את הקודמת שברתי=\] ואחרון חביב - אם הייתי אומרת לכם שיש לכם אפשרות להוולד כאחת מהדמויות המפורסמות שהיו ויש היום את מי הייתם בוחרים ?טוב לי איך שאני

במבליק1

New member
תשובות

לאיזה הופעות הלכתם בזמן האחרון? - מלא זמן לא הלכתי להופעה לצערי מה אתם חושבים על צריבת דיסקים? - אין לי בעיה עם זה, סורי. ברור שבעיקרון זו בעיה ולא פייר כלפיי האמנים. אבל אם אין לי כסף לקנות דיסק - אני צורבת. יש אמנים מסויימים שבאופן עקרוני אני משתדלת לקנות דיסקים מקוריים שלהם - כאלה שאני מעריכה מוסיקלית במיוחד. באיזה מדינה הכי הייתם רוצים לטייל? - יפן וקובה מה הדבר שאתם הכי צריכים עכשיו בחיים? - רכב ומחשב משלי ואחרון חביב - אם הייתי אומרת לכם שיש לכם אפשרות להוולד כאחת מהדמויות המפורסמות שהיו ויש היום את מי הייתם בוחרים ? - אף אחד.

2 Mיכל

New member
../images/Emo42.gif

לאיזה הופעות הלכתם בזמן האחרון? הופעת מטאל של חבר של חברה שלי מה אתם חושבים על צריבת דיסקים? פשיעה, אבל אם זה למטרות אישיות (לא מכירה, הפצה וכו') זה כמו MP3, ו-MP3 מייצרים ומוכרים בלי בעיה ויודעים שהשימוש בו לא הכי תמים שבעולם. בקיצור, זה שלילי אבל אני לא יכולה להגיד שבחיים לא צרבתי דיסק ואני לא אצרוב עוד. באיזה מדינה הכי הייתם רוצים לטייל? לא יודעת
מה הדבר שאתם הכי צריכים עכשיו בחיים? צריכה כלום, רוצה זמן להוציא רישיון לפני הצבא ואחרון חביב - אם הייתי אומרת לכם שיש לכם אפשרות להוולד כאחת מהדמויות המפורסמות שהיו ויש היום את מי הייתם בוחרים? אף אחת.

למעלה