שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

1)איזה סוג של מוסיקה אתם הכי אוהבים ולמה. 2)איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים ולמה. 3)הצבע האהוב עליכם הוא: 4)החיה הכי אהובה עליכם היא: 5)מה הדבר שאתם הכי שונאים שעושים לכם. 6)מה השאיפה שלכם או החלום שלכם.

מ א מ י2

New member
עונה :] ../images/Emo219.gif

1)איזה סוג של מוסיקה אתם הכי אוהבים ולמה?פופ,ראפ,היפ הופ וככה 2)איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים ולמה?קלרינט,גיטרה,אורגן,חליל צד (כי אני מנגנת עליהם) 3)הצבע האהוב עליכם הוא:סגול 4)החיה הכי אהובה עליכם היא:גורי כלבים 5)מה הדבר שאתם הכי שונאים שעושים לכם?מדגדגים אותי,בוגדים בי,מרכלים עליי 6)מה השאיפה שלכם או החלום שלכם?לרקוד תמיד

shiran004

New member
עונה....

1)איזה סוג של מוסיקה אתם הכי אוהבים ולמה? רוק ואימו, זה פשוט יפה! 2)איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים ולמה? גיטרה, קלאסית וחשמלית, כיף לנגן. 3)הצבע האהוב עליכם הוא: כחול אדום ושחור. לא יכולה לבחור. 4)החיה הכי אהובה עליכם היא: כלבים.. [חוץ מהחתול שלי בונו] 5)מה הדבר שאתם הכי שונאים שעושים לכם? מתחילים להגיד משהו, ובסוף לא אומרים. 6)מה השאיפה שלכם או החלום שלכם? וואלה, אין לי מושג.... יש כל כך הרבה קטנים, אבל אין דבר אחד גדול...

No NiCk15

New member
../images/Emo110.gifעונה

1)איזה סוג של מוסיקה אתם הכי אוהבים ולמה.פופ.. ולא יודעת למה..
2)איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים ולמה.פסנתר וגיטרה וככה נו 3)הצבע האהוב עליכם הוא:וורוד סגול תכלת וכתום 4)החיה הכי אהובה עליכם היא:כלב,חתול,אוגר,שפן,דולפין 5)מה הדבר שאתם הכי שונאים שעושים לכם.עובדים עלי,משקרים לי,מרכלים עלי,צוחקים עלי 6)מה השאיפה שלכם או החלום שלכם.להיות עורכת דין,להתחתן,להוליד ילדים וזה וזהXDD

ady18

Well-known member
עונה

איזה סוג של מוסיקה אתם הכי אוהבים ולמה.ישראלית כי אני מתחברת כי אני מבינה את המילים כי לא תמיד רק הנגינה למרות שאני מאוד אוהבת אבל המילים קודמות איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים ולמה.אממ תופים גיטרה כי הם מעבירים רגש ומרגשים הצבע האהוב עליכם הוא:כחול החיה הכי אהובה עליכם היא:דולפין וכלבים מה הדבר שאתם הכי שונאים שעושים לכם. שלא אומרים לך את האמת ודברים כאלה מה השאיפה שלכם או החלום שלכם.? לא יודעת משתנה כול הזמן

dana re3

New member
עונה

1)איזה סוג של מוסיקה אתם הכי אוהבים ולמה. אמממ רוק, היפ הופ וראפ.. מזה למה... חחח לא יודעת אני אוהבת א ת זה... 2)איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים ולמה.גיטרה ותופים 3)הצבע האהוב עליכם הוא:כחול וסגול 4)החיה הכי אהובה עליכם היא:סוס 5)מה הדבר שאתם הכי שונאים שעושים לכם.אממ מתעלמים 6)מה השאיפה שלכם או החלום שלכם. להיות וטרינרית

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

1)איזה סוג של מוסיקה אתם הכי אוהבים ולמה? אני אוהבת רוק קל, פופ והיפ-הופ כי זאת המוזיקה שאני הכי מתחברת אליה.
2)איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים ולמה? אני הכי אוהבת אורגנית כי זה אחלה כלי
3)הצבע האהוב עליכם הוא: ירוק בהיר
4)החיה הכי אהובה עליכם היא: כלב
5)מה הדבר שאתם הכי שונאים שעושים לכם? מרכלים עליי, משקרים לי, אנשים שאומרים לי משו וחושבים אחרת [צבועים].
6)מה השאיפה שלכם או החלום שלכם? להיות במאית מוכשרת ולהקים משפחה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אספיר85

New member
../images/Emo129.gif

1)איזה סוג של מוסיקה אתם הכי אוהבים ולמה? רוק, כי זה פשוט נחמד
2)איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים ולמה? תופים, כי זה מיוחד ונראה כיף
3)הצבע האהוב עליכם הוא: אדום
4)החיה הכי אהובה עליכם היא: ארנב
5)מה הדבר שאתם הכי שונאים שעושים לכם? שמחקים אותי (חוזרים על מה שאני אומרת בנימה של לעג)
6)מה השאיפה שלכם או החלום שלכם ללמוד תופים

למעלה