שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

תמנה/י ותדרג/י את 5 ה____ שלך כרגע.. 1. תחביבים 2. מסעדות 3. מאכלים 4. משקאות (לאו דווקא אלכוהוליים) 5. משאלות :) 6. סדרות טלויזיה (רק ש*כרגע* משודרות באחד הערוצים) 7. סדרות שכרגע לא משודרות באחד הערוצים 8. זמרות 9. חברים/ות 10. מקצועות לימוד אהובים

ady18

Well-known member
עונה...

תמנה/י ותדרג/י את 5 ה____ שלך כרגע.. 1. תחביבים מחשב מוסיקה טלוויזה לראות ספורט בילוי עם חברות 2. מסעדות 3. מאכלים בורקס\ קוראסון ,חומוס,פסטה ,בשר 4. משקאות (לאו דווקא אלכוהוליים) קולה,שוקו, קפה שחור,מיץ תפוזים,מיים 5. משאלות :)אין לי לצערי 6. סדרות טלויזיה (רק ש*כרגע* משודרות באחד הערוצים)רק ילדות רעות 7. סדרות שכרגע לא משודרות באחד הערוצים משחק החיים,רמת אביב ג, לגעת באושר 8. זמרות מירי מסיקה,איריס ,שירי ,קרן פלס 9. חברים/ות 10. מקצועות לימוד אהובים

ady18

Well-known member
ושכחתי

הפוך ופלורנטין איזה סדרות הם היו

עןנה :)

תמנה/י ותדרג/י את 5 המאכלים שלך כרגע.. 1.פסטהההה
2.סושי
3.לזניה 4.פיצהה
5.ו... אממממ טוסט

אהההה חחח רגע אז לא עשיתי נכון

1. תחביבים: שחייה,ריצה,שינההההה,לצפות בטלוויזיה,ולהציק לחברות חחחח 2. מסעדות:אמממ קם סון,מקס ברנר,ג'ירף,סיני ספיד נחשב?!,קאמבאק 3. מאכלים:סושי
,פיצה
,המבורגר,טוסט,פסטה 4. משקאות (לאו דווקא אלכוהוליים):שוקו,לימונדה,תפוזינה,ספרייט ומים 5. משאלות :):לפגוש את שירי ו..זהו להצליח בלימדוים 6. סדרות טלויזיה (רק ש*כרגע* משודרות באחד הערוצים):חברים,ילדות רעות,השיר שלנו וזהו.. 7. סדרות שכרגע לא משודרות באחד הערוצים 8. זמרות:שירי התותחיתתת :), קלי קלרקסון, רוני,איה כורם ואבריל לווין 9. חברים/ות 10. מקצועות לימוד אהובים בעעעעעעע

../images/Emo207.gif../images/Emo170.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

עידכנתי את החתימה *אהמ אהמ* כדאי לי ככה? רציתי להכניס עוד המון דברים ולא היה מקום התלבטתי מלא בין השירים ובסוף בחרתי את זה אבל אני עוד לא סגורה עליו... גם מחקתי חצי מהמשפט של שירי
למה לא הגבילו את החתימה ל-1000 תווים???

תיקון../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

*הדרוש אהמ אהמ* חחחחחח זה היה מכוון אליה

../images/Emo80.gifעונה

תמנה/י ותדרג/י את 5 ה____ שלך כרגע.. 1. תחביבים. לישון,לישון, מחשב, תוסיפו "לישון" כמה שחסר
2. מסעדות. לא אוהתב מסעדות 3. מאכלים. פיצה, אורז, פסטה, פירה וזהו
4. משקאות (לאו דווקא אלכוהוליים). מים,קולה,מיץ ענבים, מיץ תפוזים זהו
5. משאלות :). לראות את טלי
, להצליח בלימודים
, להיות מאושרת חחח 6. סדרות טלויזיה (רק ש*כרגע* משודרות באחד הערוצים). לא רואה טלוויזיה
7. סדרות שכרגע לא משודרות באחד הערוצים. לא רואה טלוויזיה.. שיהיה טלנובלה בע"מ
8. זמרות.שירי
, מירי מסיקה, קלי קלראקסון, אבריל.. 9. חברים/ות.? 10. מקצועות לימוד אהובים. מתמטיקה. מתמטיקה, עוד קצת.. סתם, נו זה המקצוע היחיד שאני אוהבת. טוב נו אולי גם פיסיקה

עונה

1. טלויזיה,מחשב,מוזיקה,לעסוק בספורוט ולדבר עם הדרוש בטלפון חח 2. מקדונלדס,כל אוכל סיני,בוננזה (סעדה בארה"ב שאני מתגעגע אליה
) לא עולה לי עוד 3. פיצה,המבורגר,צ'יפס,פסטה לא עולה לי עוש 4. משקאות (לאו דווקא אלכוהוליים)קולה,מיץ תפוזים,שוקו,מיץ ענבים,בירה שחורה ומים חח 5. משאלות :)להיות מאושר זה כבר יגשים את כל המשאלות שיש לי חח 6. סדרות טלויזיה (רק ש*כרגע* משודרות באחד הערוצים) ילדות רעות ומשמרת שלישית אני רואה המון טלויזיה אבל לא סדרות 7. סדרות שכרגע לא משודרות באחד הערוצים?תשוקות ערוץ 3 תשרפו ואין לי עוד 8. זמרות שירי,שיר ביטון,קרן פלס נועה פראן ומלי לוי 9. חברים/ות אורי, טימור,סבינה הדרוש ודור(היא בת מפורום דיימנד'ז) 10. מקצועות לימוד אהובים 5 לא הגזמת? יש לי 3 כימיה הסטוריה שאני לומד ופיסיקה אבל לא לומד

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif"תשוקות ערוץ 3 תשרפו"../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

אבל אתה צודק
שיחזרו לשדר גם את "חברים"
חוצפניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

linoy7

New member
../images/Emo3.gifעונה../images/Emo41.gif

1. תחביבים: טלויזיה, מוזיקה, מחשב, לישון ולרקוד
2. מסעדות: מסעדות שאוכלים בהן "על האש"
האייקון של המנגל מגניבבבבבב
3. מאכלים: שוקולד, גלידה, עוגיות, פיצה ופלאפל
4. משקאות (לאו דווקא אלכוהוליים): קולה, ספרייט, ענבים, מים ולא יודעת מה עוד... 5. משאלות
להיות מאושרת
6. סדרות טלויזיה (רק ש*כרגע* משודרות באחד הערוצים): חברים, ילדות רעות, האלופה 7. סדרות שכרגע לא משודרות באחד הערוצים: טב"ע
8. זמרות: שירי
קלי, איה כורם, קרן פלס
9. חברים/ות: במילא אתם לא מכירים אז אני לא אכתוב.....
10. מקצועות לימוד אהובים: אמממ... אנגלית, לשון ועיצוב

Dorushh 3

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo216.gif

תמנה/י ותדרג/י את 5 ה____ שלך כרגע.. 1. תחביבים: טלויזיה, מחשב, מוזיקה לישון
ולשיר
2. מסעדות 3. מאכלים על האש
, פיצה, צ'יפסס
סיני וזיתים
4. משקאות (לאו דווקא אלכוהוליים) קולה קולה קולה קולה ושאני ממש צמא אז מים
5. משאלות- להיות זמר
וזהוו שיהיו לי חיים טובים
ולכל המשפחה
ולכולם
6. סדרות טלויזיה (רק ש*כרגע* משודרות באחד הערוצים) השיר שלנו, ילדות רעות, חברים (שיס יקנו אותם כבר
). 7. סדרות שכרגע לא משודרות באחד הערוצים טלנובלה בע"מ. 8. זמרות שירי מימון, מאיה בוסקילה, שירי מימון, מירי מסיקה, שירי מימון
9. חברים/ות מה זה משנה לכם?
10. מקצועות לימוד אהובים לא אוהב כלום אבל ספרות ותנ"ך רק בגלל המורות
וגם אנגלית זה סבבה

תשובות

1. תחביבים: לישון,טלוויזיה,מחשב,מוזיקה,לכתוב.. 2. מסעדות:לא כל כך הולכים למסעדות סתם עוברים איפשהו קונים ואוכלים בדרך...חח 3. מאכלים: פסטה,שניצל,שוקולד,פיצה,בורקס.. 4. משקאות (לאו דווקא אלכוהוליים): ענבים,תפוזים,פטל,מים ותות בננה.. 5. משאלות: חסוי.. 6. סדרות טלויזיה (רק ש*כרגע* משודרות באחד הערוצים):ילדות רעות 7. סדרות שכרגע לא משודרות באחד הערוצים: סיטי טאוור,האלופה,פלורסיינטה,השיר שלנו 3 8. זמרות שירי (המלכה) מימון 9. חברים/ות: יש מלא מה רק 5?? טוב נו הכי טובים...נגה(בת) ,ענבר(בת), הדר(בת),אביטל(בן) ומור(בן) 10. מקצועות לימוד אהובים

Dorushh 3

New member
אבל../images/Emo216.gif

האלופה,פלורסיינטה והשיר שלנו 3 כן משודרות

למעלה