טוב נו..
התחלה קצרה[וצפויה] 1.שם:רועי 2.גיל:16 3.מקום מגורים:פ"ת 4.כינויים[אם יש אז איך קיבלת אותם?]:הארי פוטר, בגלל שנראתי כמו השחקן שלו לפני שנה שנתיים.. 5.יהודי\מוסלמי\נוצרי\בודהיסטי\סונטה ארטיקני\אתאיסט:יהודי, בלב, במוח, בנפש וגאה בזה. העדפות: 6.ארטיק\גלידה?למה לא שניהם?

7.קיץ\חורף?חורף 8.סגנון ספציפי של מטאל?טוב? פנטרה בעיקר 9.במבה\ביסלי?לא זה ולא זה 10.מתוק\מלוח?מתוק 11.רגיל\מתובל?מתובל 12.סגנון אוכל ספציפי?אוכל טעים\ טריפולטאי 13.שחור\לבן?לבן 14.בנים\בנות?היא.. 15.צבע עיניים?ירוק..כמו שלה.. 16.יד ימין\שמאל?גם וגם 17.רגל ימין\שמאל?ימין 18.רגליים\ידיים?למה לא לשלב? 19.רעש\שקט?גם וגם 20.בוקר\לילה?לילה 21.לישון\להתעורר?לוידע.. 22.אנגלית\מתמטיקה?רק אנגלית, פיכ מתמטיקה. 23.אייסיקיו\מסנג'ר?אייסי 24.מציאות\חלום?מציאות. ברוך השם. 25.ים\בריכה?ים 26.חוף\הים עצמו?החוף מזתומרת? 27.הופעה\מסיבה?הופעה 28.להתארח\לארח?גם וגם 29.אופנוע\מכונית?מכונית, ג'יפ שטח פתוח כחול. 30.מאוורר\מזגן?מזגן קצת על עצמכם: 31.צבע עיניים:חום פיכ 32.צבע שיער:חו כהה רוצה שחור :< 33.אורך שיער:דיי ארוך 34.צבע עור:דיי שחום 35.משקפיים:יש :\ 36.גשר:אין ברוך השם 37.קעקוע:אין אבל רוצה 38.פירסינג:אין.. 39.מס' אחים:2 40.גובה:מטר שמונים או משו בסגנון דבר אהוב: 41.אוכל:הכל 42.שתיה:מיץ 43.להקה

ANTERA 44.שיר:מלא. 45.בן\בת אדם:היא...אררר ברוך השם
46.ריח:שלה אררר ברוך השם
47.מראה:שלה אררר ברוך השם
48.רגע בחיים:יש כמה..ברוך השם. 49.מראה:שלה...אררר ברוך השם
50.חפץ:ממ..כלמיני.. 51.מקום:כלמקום. איתה. ברוך השם 52.חלום:יש כלמיני. בעיקר התפילה בעזרת השם.. 53.איבר[הממ...מי האידיוט שכתב את זה?

]: 54.יום:שישבת 55.טעם:נאמ.. 56.צליל:דינג! מ'זתומרת? שלה ארר ברוך השם
57.כלי נגינה:תופים שליטההההההההההה 58.מחזה:ההצגה בערבית שנה שעברה, היה מצחיק באופן לא נורמלי, לשחק עם חוטיני רעיון גאוני

59.סרט:עקרונית ראיתי הקדושים מבוסטון, ממש חמוד, אבל אין על אייס ונטורה ופיטץ' בלאק. 60.פרי:אפרסק 61.ירק:לימון 62.טעם של גלידה:עוגיות 63.בשר:מבושל, בניגוד לבן. 64.צלצול:של סוף השיעור?

65.שם:הממ..כלמיני 66.צבע:כחול 67.משפט:"מה שלא הורג מחשל" "יש 2 דברים שלא מצאו את סופם עדיין, היקום והטמטום האנושי, ואני בטוח שימצאו את סוף הראשון מתישו.." ועוד מלא. 68.סגנון לבוש:וואנבי סקייטר? נההה מה שנוח 69.מראה:שלה אררר ברוך השם
70.ממתק:TWIX 71.חיה:האסקי.. דבר אחרון ש... 72.קול אחרון ששמעתם:FINAL COUNTDOWN קאבר מחורבן של צ'ילדרן. 73.הסרט האחרון שראיתם:הממ..פיטץ' בלאק. 74.הדבר האחרון שראיתם בטלויזיה:התחלה של 16 רחובות 75.הפעם האחרונה שצחקתם:הממ בטח בבצפר שצחקנו על מורה או משו.... 76.הבנאדם האחרון שנתתם נשיקה [לא חשוב אם זה לחי או כל מקום אחר.]:לה.
ברוך השם. 77.הבנאדם האחרון שחיבקתם:אותה, ברוך השם
78.השיר האחרון ששמעתם:הקאבר המחורבן של צ'ילדרן לפיינל קאונטדאון, אבל בדיוק אני מעביר. ל- Testament - Carful what u wish for. 79.הדבר האחרון שאכלתם:פירות בכזה יוגורט או משו אשכנזי אחר 80.הדבר האחרון ששתיתם:הממ...מיץ נראלי 81.פעם אחרונה שבכיתם:יום הזיכרון. 82.בנאדם אחרון שדיברתם איתו בטלפון:היא. אררר ברוך השם אמן
83.בדיחה אחרונה ששמעתם:אוי זה היה משו טוב, רק להזכר בו...לא מצליח 84.מקצוע אחרון שהעיפו אותכם ממנו:חחחח לא זוכר כבר , בטח כימיה, ביולוגיה, תושבע אה כן תושבע אבל בסוף היא לא הוציאה אותי

85.הבנאדם האחרון שרבתם איתו:הממ..ריב ריב? לא זוכר, אבל הרבצתי בצחוק לערס מהכיתה שלי באוטובוס שאני עם גבס

86.הבנאדם האחרון שצעק עליכם:המחנכת היום, כי אמרתי לה בדיוק מה שאני חושב עליה. וזה לא מי יודע מה טוב

87.הבנאדם האחרון שצעקתם עליו:על המחנכת, שאני אשכרה אחזור על מה שכתבתי קודם? 88.המעשה הטוב האחרון שעשיתם:הממ...זה ארוך :S 89.המבחן האחרון שעשיתם:היום, אסלאם, יום ראשון מתמטיקה :X 90. עבודה אחרונה שהגשתם:הממ..ספרות או משו סתם שאלות בלי תחום

91. שלושה דברים שתקחו איתכם לאי בודד:אותה ארר ברוך השם
מוזיקה סרטים 92.מקצוע שתוותרו עליו:מתמטיקה... 93.מקצוע שלא תסכימו לוותר עליו:ספרות, היסטוריה, תנ"ך 94.חוג שאתם נמצאים בו:לחמ"ש 95.משו שתהרגו בשבילו:בשבילה, בשביל האמונה. בשביל המדינה...בעזרת השם. 96.צשו שתיתנו את חייכם בשבילו:כנ"ל. בעזרת השם. 97.ציטוט שאתם חיים על פיו:על פי מלא. 98.חוויה שלא תשכחו:כלמיני.. 99.פדיחה שלא תשכחו:כנל. 100.מעשה עברייני הכי חמור שעשיתם:כשהייתי אשכרה פעיל למען בעלי חיים בקבוצות כאלו או אחרות, בואו נגיד שאת חלק מהדברים פתרנו בדרך שלנו. אסוסיאציות: 101.אהבה:היא..ארר ברוך השם
102.צבע:כחול 103.חיים:חח לא עלה לי כלום

104.חלום:חח כלמיני.. 105.מטרה:קרבי. מובחר. בעזרת השם אמן. 106.פנטזיה:חחח שהתפילה תתגשם..בעזרת השם אמן. 107.אמונה:אלוהים. האחד והיחיד.