שאלון

crysania

New member
אני לא מאמינה בכלוםO.O ואני גם לא

אאמין... אין דבר שישכנע אותי שיש רוח מיסתורית שבראה בנאדם שלם מתוך כלום, זקוף כולו. והעיקר הוא הסתיר את האיברים שלו בשביל להצתנע... לא, לא בגלל הקור, הקוצים של הג'ונגל ובגלל ההסוואה... לא, בגלל הצניעות! משהו שאני במיוחד לא מאמינה בו הוא התנ"ך. מצטערת אבל הוא מגוכך.. כעקרון אני נוהגת ללעוג לאנשים שמאמינים בבולשיט, אבל יש דברים שאני דווקא מעריכה. למשל דת זה יותר חינוך מאשר אמונה אמיתית, אין מה להעריך. אבל אמונה, לא באל, אלא יותר בקטע של"כל אחד יכול להיות טוב.. והאל יכול להוציא את זה ממנו", האל כוונה לכוח הרצון של אותו אדם וההגיון הפשוט. זה דבר נחמד להאמין בו. אבל אני לא מאמינה בכלום, וגם לא ממש אכפת לי מאנשים שאני לא יודעת שהם קיימים בכלל, שיעשו מה שבא להם כל עוד זה לא פוגע בי בכל צורה. *אוי, ארוך ומייגע. מה אנחנו מדברים על ה'? הוא סתם משעמם.. חוצמזה אתם יכולים להכנס איתי לווכוח רציני שלא יגמר לעולם כי הדעה שלי לא משתנה^^

אז ככה:

1. אני חושב שזה לא בסדר שהדעה שלך כ"כ מקובעת. כל היופי זה לנהל שיחה עם אנשים ולקבל את הסיכוי שהם ישכנעו אותך, זה כל הכיף. דיעה מקובעת יכול להיות דבר נורא מטופש בסופו של דבר. 2. אני יודע שזה לא בסדר שאת מדברת ככה על אמונה של אנשים. אני מלגלגת על התנ"ך ועל אלוהים ואני חושב שזה ממש לא בסדר. זכותך לא להאמין בדברים האלו, אבל אין לך שום זכות שבעולם ללגלג על אמונה של אנשים, ולכן עצה לעתיד-תנסחי את עצמך יותר בעדינות בדיונים תיאולוגיים, רוב האנשים נורא נעלבים כשמדברים ככה על האמונה שלהם.

crysania

New member
אני בתקופה צינית ורשעית^^ זה יעבור

לי ביום מן הימים... הי! ואמרתי שיש דברים שאני מעריכה... כי סתם אמונה בלי כל בסיס והסבר.. "כי ככה אמר הרבי" זה לא ממש חכם. אמונה זה חיפוש לתשובה.. דת זה משהו אחר לגמרי. אני לא מתכוונת להעליב, באמת.. אבל דת זה נושא ללעג. כל ההבדלים הדביליים האלה בין מוסלמי, יהודי, נוצרי וכו'... גם למשל באיסלם מחנכים אותם למות בגלל הדת, לא בגלל האמונה. דת ואמונה מאוד רחוקים זה מזה. אני לא לועגת לאמונה. אני לועגת לדת. ותחשבו על זה טוב, כי זה נכון.

'שיער חפוף של בחורה'../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif

כאילו שהריח שונה משיער חפוף של בחור

LuLuLu iT

New member
שק תפוחי האדמה גאון ../images/Emo9.gif

שו יד שבורה? שיויו. התחלה קצרה[וצפויה] 1.שם: יערה. 2.גיל: 14. 3.מקום מגורים: מבשרת ציון. 4.כינויים[אם יש אז איך קיבלת אותם?]: יורי, יערורי, יערונת, שלל עיוותים כאלה. וטדי, בגלל.. ממ, שאני מזכירה לטאל יער. 5.יהודי\מוסלמי\נוצרי\בודהיסטי\סונטה ארטיקני\אתאיסט: יהודיה. העדפות: 6.ארטיק\גלידה? גלידה. סולרו! 7.קיץ\חורף? עונות מעבר שליטה. 8.סגנון ספציפי של מטאל? לא שומעת מטאל. חוץ מאיזה 4 שירים שבן או עמר שלחו לי וקיימים בפלייליסט מסתבר. 9.במבה\ביסלי? ביסלי, יו-הו. 10.מתוק\מלוח? תלוי במצברוח. 11.רגיל\מתובל? מתובל בהחלט. 12.סגנון אוכל ספציפי? שיו. איזה סגנונות אני כבר מכירה? 13.שחור\לבן? שחור? |וואפל| 14.בנים\בנות? בנים, ניראלי. 15.צבע עיניים? ירוק כחול כזה. 16.יד ימין\שמאל? שמאל. 17.רגל ימין\שמאל? ימין. 18.רגליים\ידיים? ידיים. 19.רעש\שקט? משהו באמצע. 20.בוקר\לילה? לילהלילהלילה. 21.לישון\להתעורר? לישון! היכ נורא זה כשמעירים אותך בבוקר בטיולים ;; 22.אנגלית\מתמטיקה? מתמטיקה. מיכאל
23.אייסיקיו\מסנג'ר? גם וגם? 24.מציאות\חלום? ממ.. חלום. 25.ים\בריכה? ים. 26.חוף\הים עצמו? חוף. 27.הופעה\מסיבה? תלוי.. ניראלי שהופעה. 28.להתארח\לארח? להתארח, דה-אה.
29.אופנוע\מכונית? מכונית מפוארת. 30.מאוורר\מזגן? מזגן. קצת על עצמכם: 31.צבע עיניים: אה, כחול ירוק אפור כזה. לא יודעת, לא מוגדר. 32.צבע שיער: אין תגובה בעניין הזה. 33.אורך שיער: חלק עד הכתפיים וחלק קצת פחות וחלק קצת יותר. 34.צבע עור: מנוקד!
35.משקפיים: אין. דווקא יתאים לי, ניה. 36.גשר: לא היה ולא יהיה. 37.קעקוע: אין. 38.פירסינג: בגבה. 39.מס' אחים: אין לי אחים, אני בהכחשה. [3 חורגים] 40.גובה: מטר 73, נדמלי. דבר אהוב: 41.אוכל: אוכל בכלליות. יש יותר מדי דברים טעימים. 42.שתיה: דיאט קולה. 43.להקה: פינק פלויד אני חושבת. 44.שיר: אוי ואבוי. פינג פונג כיס~ 45.בן\בת אדם: אני אשתוק. 46.ריח: קפה, שיער חפוף, כביסה. 47.מראה: יש כל כך הרבה. 48.רגע בחיים: יום אחד בשנה שעברה, שהיה אחד הימים המצחיקים שלי, וחזרה אחת שרקדתי והרגשתי שאני לא יכולה להיות יותר שמחה מזה. 49.מראה: שו? 50.חפץ: בובה? 51.מקום: טבחה. 52.חלום: אני גם ככה לא אגשים אותו. 53.איבר[o_O]: גב-עורף-כתפיים כזה.
54.יום: רביעי? 55.טעם: נו, יש כל כך הרבה אוכל טעים. 56.צליל: גרגור של ביז'ו. 57.כלי נגינה: חליל צד. 58.מחזה: הקמצן. [אני לא מכירה מחזות, נו] 59.סרט: אני מתה על סרטים רומנטיים להחריד לאחרונה. 60.פרי: אבטיח כרגע. 61.ירק: פלפל אדום. 62.טעם של גלידה: מנגו, וניל עם עוגיות, פקאן. 63.בשר: צלעות כבש. 64.צלצול: שו? 65.שם: יובל אולי. 66.צבע: כתום. 67.משפט: "אם במשולש כלשהו..." ?
68.סגנון לבוש: גדול. 69.מראה: שיו! 70.ממתק: שוקולד לבן עם עוגיות, צ'יטוס גבינה. 71.חיה: נחשו. דבר אחרון ש... 72.קול אחרון ששמעתם: כזה של המסן. 73.הסרט האחרון שראיתם: סרט בראש הנקרה. ממ. היה משהו על הומואים, אבל לא ראיתי אותו עד הסוף. אז "זוג משמים". [כבר אמרתי, סרטים רומנטיים, ניה. למרות שהוא לא היה משהו בכלל] 74.הדבר האחרון שראיתם בטלויזיה: אוה.. אתמול בלילה איזה ערוץ מוזיקה ערבי.
75.הפעם האחרונה שצחקתם: באוטובוס חזרה מהטיול :] 76.הבנאדם האחרון שנתתם נשיקה [לא חשוב אם זה לחי או כל מקום אחר.]: אמא'לה. 77.הבנאדם האחרון שחיבקתם: נועה. 78.השיר האחרון ששמעתם: שיר בעיפרון. 79.הדבר האחרון שאכלתם: בגט ^-^ 80.הדבר האחרון ששתיתם: מיץ דיאטטי כזה. 81.פעם אחרונה שבכיתם: בטיול. 82.בנאדם אחרון שדיברתם איתו בטלפון: אמא. 83.בדיחה אחרונה ששמעתם: "איש אחד הלך הלך הלך נפל לבור והתחיל לאכול חומוס." 0o 84.מקצוע אחרון שהעיפו אותכם ממנו: לא זוכרת. 85.הבנאדם האחרון שרבתם איתו: לא זוכרת. 86.הבנאדם האחרון שצעק עליכם: רודיס? 87.הבנאדם האחרון שצעקתם עליו: בכלליות יש לי נטיה לצווחניות לפעמים. על מי שישב איתנו בדרך חזרה. 88.המעשה הטוב האחרון שעשיתם: משצים! 89.המבחן האחרון שעשיתם: ממ.. אלגברה. 90. עבודה אחרונה שהגשתם: ניראה לי שמדעים. סתם שאלות בלי תחום :p 91. שלושה דברים שתקחו איתכם לאי בודד: מחברת ועט, מישהו להיות איתו, מוזיקה? 92.מקצוע שתוותרו עליו: ערבית? 93.מקצוע שלא תסכימו לוותר עליו: הסטוריה? 94.חוג שאתם נמצאים בו: אני לא בחוגים. *שורקת* 95.משו שתהרגו בשבילו: להגשים חלום. 96.צשו שתיתנו את חייכם בשבילו: לא יודעת. 97.ציטוט שאתם חיים על פיו:אם לא תנסה, לא תטעה אבל גם לא תצליח.[משתדלת] 98.חוויה שלא תשכחו: אהבה. 99.פדיחה שלא תשכחו: אמא ראתה משהו שהיא לא הייתה צריכה לראות, וגם אמא של חברה. אוה, ומישהו דחה אותי בצורה משפילה משהו. 100.מעשה עברייני הכי חמור שעשיתם: סחבתי. >< אסוסיאציות: 101.אהבה: סרט. 102.צבע: כתום. 103.חיים: לייף. [וואו, אני פשוט גאון] 104.חלום: ריקוד. 105.מטרה: חץ. 106.פנטזיה: סרט קיטשי ורומנטי. 107.אמונה: גסה.

LuLuLu iT

New member
די, באמת? ../images/Emo3.gif

איך זה קרה? החלמה מהירה וכזהו. מתי ואיפה?

Prophet Of God

New member
חחח בבצפר.

אפשר להגיד שחשבתי שאני סופרמן..והממ..מתברר שלא? :p סתם שיחקתי כדורגל עם חברים וחברים שלי בעט אליי גבוה ואז עבר לי בראש השיקול הבא:להדוף את הכדור ואז לא צריך ללכת להביא אותו, או לעמוד ואז ללכת להביא. אז קפצתי והדפתי אותו ונפלתי על היד :p לפני כמה ימים..

Orbital Shadow

New member
ייאי../images/Emo60.gif

התחלה קצרה[וצפויה] 1.שם:לירון 2.גיל:15 ועוד מעט וחצי
3.מקום מגורים:ירושלים הקדושה 4.כינויים[אם יש אז איך קיבלת אותם?]: אין לי
5.יהודי\מוסלמי\נוצרי\בודהיסטי\סונטה ארטיקני\אתאיסט:מה איתם? העדפות: 6.ארטיק\גלידה?ארטיק 7.קיץ\חורף? חורף 8.סגנון ספציפי של מטאל? איכס. 9.במבה\ביסלי? במבה 10.מתוק\מלוח? מתוק נראלי 11.רגיל\מתובל? מה?? 12.סגנון אוכל ספציפי? טעים^^ 13.שחור\לבן? תלוי במה
14.בנים\בנות? זה מוזר. 15.צבע עיניים? מועדף? אממ, ירוק אולי? 16.יד ימין\שמאל? ימין 17.רגל ימין\שמאל? אממ שתיהן עקומות, אבל ימין גם. 18.רגליים\ידיים? אני לא עונה על זה 19.רעש\שקט? רעש 20.בוקר\לילה? בוקר! 21.לישון\להתעורר? לישון, כמובן
22.אנגלית\מתמטיקה? אנגלית 23.אייסיקיו\מסנג'ר? מסנג'ר 24.מציאות\חלום? מציאות 25.ים\בריכה? ים 26.חוף\הים עצמו? הכל ביחד 27.הופעה\מסיבה? הופעה 28.להתארח\לארח? להתארח 29.אופנוע\מכונית? אופנוע 30.מאוורר\מזגן? מאוורר קצת על עצמכם: 31.צבע עיניים: חום 32.צבע שיער: חום 33.אורך שיער: קצר
ווהו 34.צבע עור: צהוב
35.משקפיים: אין 36.גשר:היה 37.קעקוע: הלוואי 38.פירסינג: אני דווקא רוצה, אבל אין 39.מס' אחים: 2 40.גובה:מספיק גבוה דבר אהוב: 41.אוכל:אין לי אוכל אהוב, אני אוהבת הכל כמעט. 42.שתיה: מים או מיצים למינהם או קולה
43.להקה:בקסטריט בויז! 44.שיר: פרח השכונות ^^ 45.בן\בת אדם: טוב די נו, יש הרבה. 46.ריח: מכונית חדשה 47.מראה: ? 48.רגע בחיים: עכשיו 49.מראה:שוב? 50.חפץ: הנעלי אצבע שלי 51.מקום: הבית 52.חלום: אממ כאלה שעפים בהם 53.איבר[o_O]:שפתיים 54.יום: שישי 55.טעם: מתוק 56.צליל: של כפות רגליים על קצה של מדרכה 57.כלי נגינה: אממ לא יודעת. 58.מחזה: אין 59.סרט: טרויה
בראד פיט כזה יפה! 60.פרי: משמש או אפרשזיף 61.ירק:עגבניה 62.טעם של גלידה: שוקולד ופסיפלורה 63.בשר: צלוי? 64.צלצול: של 24 65.שם: להב 66.צבע: שחור חציל 67.משפט:
68.סגנון לבוש: לא יודעת. פשוט? 69.מראה: מה?! 70.ממתק:פסק זמן עם חמאת בוטנים ונייצ'רואלי בטעם מייפל 71.חיה: למה דבר אחרון ש... 72.קול אחרון ששמעתם:קליק של העכבר וטרקטור 73.הסרט האחרון שראיתם: סלולאר [הוא לא רע] 74.הדבר האחרון שראיתם בטלויזיה: אממ, ימי חיינו
75.הפעם האחרונה שצחקתם: אתמול בערב 76.הבנאדם האחרון שנתתם נשיקה [לא חשוב אם זה לחי או כל מקום אחר.]:שי 77.הבנאדם האחרון שחיבקתם: שי 78.השיר האחרון ששמעתם: into the fire 79.הדבר האחרון שאכלתם:כריות 80.הדבר האחרון ששתיתם: מים 81.פעם אחרונה שבכיתם: אתמול 82.בנאדם אחרון שדיברתם איתו בטלפון: רעות 83.בדיחה אחרונה ששמעתם: זה היה מזמן, נראלי 84.מקצוע אחרון שהעיפו אותכם ממנו: וואווו אממ מתמטיקה? 85.הבנאדם האחרון שרבתם איתו: מממ אין 86.הבנאדם האחרון שצעק עליכם: לא זוכרת 87.הבנאדם האחרון שצעקתם עליו: כנ"ל 88.המעשה הטוב האחרון שעשיתם: או עברתי מקום בשביל שאנשים יוכלו לשבת יחד באוטובוס, עשיתי את זה הרבה. 89.המבחן האחרון שעשיתם: תאטרון נראלי 90. עבודה אחרונה שהגשתם: היסטוריה, על המאפיה היהודית בארה"ב ^^ סתם שאלות בלי תחום :p 91. שלושה דברים שתקחו איתכם לאי בודד: משפחה, אמפי, ושוקולד 92.מקצוע שתוותרו עליו: פילוסופיה 93.מקצוע שלא תסכימו לוותר עליו: תאטרון 94.חוג שאתם נמצאים בו:בלט! 95.משו שתהרגו בשבילו: אממ חיים של אנשים אחרים? 96.צשו שתיתנו את חייכם בשבילו: שום דבר 97.ציטוט שאתם חיים על פיו: יהיה טוב 98.חוויה שלא תשכחו: חלוץ הבטחה, ירד מלא גשם 99.פדיחה שלא תשכחו: שהורידו לי את המכנסיים בפארק ציבורי 100.מעשה עברייני הכי חמור שעשיתם: אני לא עבריינית אסוסיאציות: 101.אהבה: באסה 102.צבע: כחול? 103.חיים: כיף 104.חלום: יריה 105.מטרה: חץ 106.פנטזיה:סגול 107.אמונה: אלוהים יו, זה ארוך אחושרמוטה!

La Gamba

New member
הייתי ממלא את זה

אבל עש שאני אסיים אני אחזור כבר לצבא

Prophet Of God

New member
טוב נו..

התחלה קצרה[וצפויה] 1.שם:רועי 2.גיל:16 3.מקום מגורים:פ"ת 4.כינויים[אם יש אז איך קיבלת אותם?]:הארי פוטר, בגלל שנראתי כמו השחקן שלו לפני שנה שנתיים.. 5.יהודי\מוסלמי\נוצרי\בודהיסטי\סונטה ארטיקני\אתאיסט:יהודי, בלב, במוח, בנפש וגאה בזה. העדפות: 6.ארטיק\גלידה?למה לא שניהם? :p 7.קיץ\חורף?חורף 8.סגנון ספציפי של מטאל?טוב? פנטרה בעיקר 9.במבה\ביסלי?לא זה ולא זה 10.מתוק\מלוח?מתוק 11.רגיל\מתובל?מתובל 12.סגנון אוכל ספציפי?אוכל טעים\ טריפולטאי 13.שחור\לבן?לבן 14.בנים\בנות?היא.. 15.צבע עיניים?ירוק..כמו שלה.. 16.יד ימין\שמאל?גם וגם 17.רגל ימין\שמאל?ימין 18.רגליים\ידיים?למה לא לשלב? 19.רעש\שקט?גם וגם 20.בוקר\לילה?לילה 21.לישון\להתעורר?לוידע.. 22.אנגלית\מתמטיקה?רק אנגלית, פיכ מתמטיקה. 23.אייסיקיו\מסנג'ר?אייסי 24.מציאות\חלום?מציאות. ברוך השם. 25.ים\בריכה?ים 26.חוף\הים עצמו?החוף מזתומרת? 27.הופעה\מסיבה?הופעה 28.להתארח\לארח?גם וגם 29.אופנוע\מכונית?מכונית, ג'יפ שטח פתוח כחול. 30.מאוורר\מזגן?מזגן קצת על עצמכם: 31.צבע עיניים:חום פיכ 32.צבע שיער:חו כהה רוצה שחור :< 33.אורך שיער:דיי ארוך 34.צבע עור:דיי שחום 35.משקפיים:יש :\ 36.גשר:אין ברוך השם 37.קעקוע:אין אבל רוצה 38.פירסינג:אין.. 39.מס' אחים:2 40.גובה:מטר שמונים או משו בסגנון דבר אהוב: 41.אוכל:הכל 42.שתיה:מיץ 43.להקה:pANTERA 44.שיר:מלא. 45.בן\בת אדם:היא...אררר ברוך השם
46.ריח:שלה אררר ברוך השם
47.מראה:שלה אררר ברוך השם
48.רגע בחיים:יש כמה..ברוך השם. 49.מראה:שלה...אררר ברוך השם
50.חפץ:ממ..כלמיני.. 51.מקום:כלמקום. איתה. ברוך השם 52.חלום:יש כלמיני. בעיקר התפילה בעזרת השם.. 53.איבר[הממ...מי האידיוט שכתב את זה?o_O]: 54.יום:שישבת 55.טעם:נאמ.. 56.צליל:דינג! מ'זתומרת? שלה ארר ברוך השם
57.כלי נגינה:תופים שליטההההההההההה 58.מחזה:ההצגה בערבית שנה שעברה, היה מצחיק באופן לא נורמלי, לשחק עם חוטיני רעיון גאוני :p 59.סרט:עקרונית ראיתי הקדושים מבוסטון, ממש חמוד, אבל אין על אייס ונטורה ופיטץ' בלאק. 60.פרי:אפרסק 61.ירק:לימון 62.טעם של גלידה:עוגיות 63.בשר:מבושל, בניגוד לבן. 64.צלצול:של סוף השיעור? :p 65.שם:הממ..כלמיני 66.צבע:כחול 67.משפט:"מה שלא הורג מחשל" "יש 2 דברים שלא מצאו את סופם עדיין, היקום והטמטום האנושי, ואני בטוח שימצאו את סוף הראשון מתישו.." ועוד מלא. 68.סגנון לבוש:וואנבי סקייטר? נההה מה שנוח 69.מראה:שלה אררר ברוך השם
70.ממתק:TWIX 71.חיה:האסקי.. דבר אחרון ש... 72.קול אחרון ששמעתם:FINAL COUNTDOWN קאבר מחורבן של צ'ילדרן. 73.הסרט האחרון שראיתם:הממ..פיטץ' בלאק. 74.הדבר האחרון שראיתם בטלויזיה:התחלה של 16 רחובות 75.הפעם האחרונה שצחקתם:הממ בטח בבצפר שצחקנו על מורה או משו.... 76.הבנאדם האחרון שנתתם נשיקה [לא חשוב אם זה לחי או כל מקום אחר.]:לה.
ברוך השם. 77.הבנאדם האחרון שחיבקתם:אותה, ברוך השם
78.השיר האחרון ששמעתם:הקאבר המחורבן של צ'ילדרן לפיינל קאונטדאון, אבל בדיוק אני מעביר. ל- Testament - Carful what u wish for. 79.הדבר האחרון שאכלתם:פירות בכזה יוגורט או משו אשכנזי אחר 80.הדבר האחרון ששתיתם:הממ...מיץ נראלי 81.פעם אחרונה שבכיתם:יום הזיכרון. 82.בנאדם אחרון שדיברתם איתו בטלפון:היא. אררר ברוך השם אמן
83.בדיחה אחרונה ששמעתם:אוי זה היה משו טוב, רק להזכר בו...לא מצליח 84.מקצוע אחרון שהעיפו אותכם ממנו:חחחח לא זוכר כבר , בטח כימיה, ביולוגיה, תושבע אה כן תושבע אבל בסוף היא לא הוציאה אותי :p 85.הבנאדם האחרון שרבתם איתו:הממ..ריב ריב? לא זוכר, אבל הרבצתי בצחוק לערס מהכיתה שלי באוטובוס שאני עם גבס :p 86.הבנאדם האחרון שצעק עליכם:המחנכת היום, כי אמרתי לה בדיוק מה שאני חושב עליה. וזה לא מי יודע מה טוב :p 87.הבנאדם האחרון שצעקתם עליו:על המחנכת, שאני אשכרה אחזור על מה שכתבתי קודם? 88.המעשה הטוב האחרון שעשיתם:הממ...זה ארוך :S 89.המבחן האחרון שעשיתם:היום, אסלאם, יום ראשון מתמטיקה :X 90. עבודה אחרונה שהגשתם:הממ..ספרות או משו סתם שאלות בלי תחום :p 91. שלושה דברים שתקחו איתכם לאי בודד:אותה ארר ברוך השם
מוזיקה סרטים 92.מקצוע שתוותרו עליו:מתמטיקה... 93.מקצוע שלא תסכימו לוותר עליו:ספרות, היסטוריה, תנ"ך 94.חוג שאתם נמצאים בו:לחמ"ש 95.משו שתהרגו בשבילו:בשבילה, בשביל האמונה. בשביל המדינה...בעזרת השם. 96.צשו שתיתנו את חייכם בשבילו:כנ"ל. בעזרת השם. 97.ציטוט שאתם חיים על פיו:על פי מלא. 98.חוויה שלא תשכחו:כלמיני.. 99.פדיחה שלא תשכחו:כנל. 100.מעשה עברייני הכי חמור שעשיתם:כשהייתי אשכרה פעיל למען בעלי חיים בקבוצות כאלו או אחרות, בואו נגיד שאת חלק מהדברים פתרנו בדרך שלנו. אסוסיאציות: 101.אהבה:היא..ארר ברוך השם
102.צבע:כחול 103.חיים:חח לא עלה לי כלום :p 104.חלום:חח כלמיני.. 105.מטרה:קרבי. מובחר. בעזרת השם אמן. 106.פנטזיה:חחח שהתפילה תתגשם..בעזרת השם אמן. 107.אמונה:אלוהים. האחד והיחיד.

Wing Chan

New member
"היא...היא...היא..היא...היא..היא.."

חחח יפה יפה! ד"ש לשירלי המפורסמת.

למעלה