שאלון

The Snow fox

New member
שלמה המלך ושלמי הסנדלר../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

זה ענק XD

Wing Chan

New member
הופ הופ הופ הופ הופ הופ ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איך נקרעתי בקטעים האלה. בהתחלה חשבתי שזה יהיה סתם מעפן, אבל גיליתי לשמחתי הצגה מגניבה לחלוטין.

../images/Emo45.gif

בדיוק באתי לכתוב שהקטעים האלה הרגו אותי. כל הסצינה שהוא נהיה המלך, פשוט סצינה גאונית!!

crysania

New member
זה חתיכת שאלון ארוך 0:

1.שם: קרן 2.גיל: 15 3.מקום מגורים: אשקלון (החור העולמי) 4.כינויים[אם יש אז איך קיבלת אותם?]: לא אומר, זה מפדח מידי): 5.יהודי\מוסלמי\נוצרי\בודהיסטי\סונטה ארטיקני\אתאיסט: אתאיסטית בכל נישמתי. העדפות: 6.ארטיק\גלידה? גלידה 7.קיץ\חורף? אמ... תלוי. מבחינת בגדים ומראה טוב אז קיץ. אבל בכללי אני אוהבת את החורף והשלג:) 8.סגנון ספציפי של מטאל? מטאל רגיל. אולי גם בלאק ודת'. כעקרון מטאל. 9.במבה\ביסלי? צ'יפס 10.מתוק\מלוח? מתוק 11.רגיל\מתובל? רגיל 12.סגנון אוכל ספציפי? איטלקי 13.שחור\לבן? שחור 14.בנים\בנות? בנים 15.צבע עיניים? ירוק 16.יד ימין\שמאל? ימין 17.רגל ימין\שמאל? ימין:) 18.רגליים\ידיים? ידיים 19.רעש\שקט? שקט 20.בוקר\לילה? שניהם. שונאת את האמצע של היום 21.לישון\להתעורר? לישון 22.אנגלית\מתמטיקה? שניהם
23.אייסיקיו\מסנג'ר? מסנג'ר! דר"א, אני צריכה את המסנג'רים שלכם כדי שיהיה לי את מי לעצבן..:) 24.מציאות\חלום? חלום 25.ים\בריכה? ים 26.חוף\הים עצמו? ים 27.הופעה\מסיבה? הופעה 28.להתארח\לארח? להתארח 29.אופנוע\מכונית? מכונית 30.מאוורר\מזגן? מזגן. מאוורירים גורמים לי לפצעים- לך תבין. קצת על עצמכם: 31.צבע עיניים: ירוק חום 32.צבע שיער: חום מניאק 33.אורך שיער: מספיק ארוך 34.צבע עור: לבן:) 35.משקפיים: אין! 36.גשר: היה 37.קעקוע: לא רוצה, לכו. 38.פירסינג: רציתי, ויתרתי 39.מס' אחים: 1 40.גובה: 160 כן אני נמוכה דבר אהוב: 41.אוכל: מממ... מעניין. לא פיצה (נדוש), אולי שוקולד. 42.שתיה: בירה שחורה! 43.להקה: מטאליקה! 44.שיר: איזיאר טו רן, של לינקין 45.בן\בת אדם: אני? אני בת, אם זאת השאלה. 46.ריח: וניל! 47.מראה: מה? מזתורמת? 48.רגע בחיים: אין. 49.מראה: אותה שאלה.. יופי 50.חפץ: חרבות 51.מקום: קיימבריג' ואוקספורד (באוקספורד יש את הבנים היפים ביותר בעולם...) 52.חלום: להיות קוסמת 53.איבר[o_O]: שאני אוהבת או שיש לי? כי תכנית יש לי הרבה אברים וזה מטומטם לציין את כולם. טוב, איבר- עיניים... הדבר היפה ביותר בגוף האדם:) 54.יום: אין יום. 55.טעם: וניל או שוקולד 56.צליל: גיטרה חשמלית 57.כלי נגינה: גיטרה 58.מחזה: ?! אני ?! מחזאות?! מצחיק מאוד 59.סרט: שר הטבעות 60.פרי: תפוח 61.ירק: איכסה, אבל הממ.. גזר! 62.טעם של גלידה: וניל או שוקולד. 63.בשר: עוף! 64.צלצול: גלין גלין 65.שם: רייסטלין
66.צבע: שחור, כחול כהה, ארגמן 67.משפט: כל משפט שרייסטלין אמר אי פעם. 68.סגנון לבוש: אלגנט 69.מראה: מה יש לכם עם המראה הזה?! מה זה אומר? 70.ממתק: יאמי:) 71.חיה: חתול!!!!! דבר אחרון ש... 72.קול אחרון ששמעתם: את הכל של ליאור 73.הסרט האחרון שראיתם: לא זוכרת.. 74.הדבר האחרון שראיתם בטלויזיה: שירים מגעילים בלועזית בבית של ליאור 75.הפעם האחרונה שצחקתם: לפני רגע, על ליאור 76.הבנאדם האחרון שנתתם נשיקה [לא חשוב אם זה לחי או כל מקום אחר.]: אמ... אמא:) 77.הבנאדם האחרון שחיבקתם: חברה הכי טובה שלי.. 78.השיר האחרון ששמעתם: שיר לועזי מזוויע 79.הדבר האחרון שאכלתם: ופל, אצל ליאור 80.הדבר האחרון ששתיתם: מים 81.פעם אחרונה שבכיתם: לא זוכרת 82.בנאדם אחרון שדיברתם איתו בטלפון: אמא 83.בדיחה אחרונה ששמעתם: לא שמעתי.. 84.מקצוע אחרון שהעיפו אותכם ממנו: לא קרה 85.הבנאדם האחרון שרבתם איתו: ליאור 86.הבנאדם האחרון שצעק עליכם: הממ.. ליאור 87.הבנאדם האחרון שצעקתם עליו: ליאור 88.המעשה הטוב האחרון שעשיתם: עזרתי ללאיור עם הקלמר האבוד שלה 89.המבחן האחרון שעשיתם: מתמטיקה- קל ומשחרר 90. עבודה אחרונה שהגשתם: תולדות האומנות- טרויה בחרוזים סתם שאלות בלי תחום :p 91. שלושה דברים שתקחו איתכם לאי בודד: אמ.. את רייסטלין, ספר כשפים ומקרר 92.מקצוע שתוותרו עליו: תנ"ך!!!!!!!!!!!! 93.מקצוע שלא תסכימו לוותר עליו: תולדות האומנות 94.חוג שאתם נמצאים בו: צרפתית, סדנת ציור, אנגלית (5 יחידות) 95.משו שתהרגו בשבילו: העקרונות שלי:) עצמי:) 96.משו שתיתנו את חייכם בשבילו: כלום 97.ציטוט שאתם חיים על פיו: אין, אולי "אני הבוס, אתה לך לאזעזל" 98.חוויה שלא תשכחו: אני לא אשכח כלום 99.פדיחה שלא תשכחו: שלי?! אני לא מתפדחת כמעט.. 100.מעשה עברייני הכי חמור שעשיתם: עזרתי לחברה להעתיק במבחן בהסטוריה אסוסיאציות: 101.אהבה: פאק 102.צבע: צהוב 103.חיים: חרא 104.חלום: יאיי 105.מטרה: מה? 106.פנטזיה: אהבתי 107.אמונה: מפגרים

crysania

New member
אמ.. כן, יש חשמל באשקלון O.O

יש גם 2 קניונים!!!! או 3.. כן 3. אבל ה3 הוא יותר שוק מאשר קניון.

וואו, המון זמן מאז השאלון האחרון

רעיון בנבנזונה רועי... מזה יד שבורה?! לא חשבת לדבר איתי לפחות?!? 1.שם: בן. 2.גיל: 15. 3.מקום מגורים: כפר מונאש. זה בעמק-חפר [ליד נתניה]. 4.כינויים[אם יש אז איך קיבלת אותם?]: בנצי, בנצוי, וכל מיני הטיות שונות, כנראה בגלל שהשם האמצעי שלי זה "ציון", אז אני בן ציון, מה שגורם לאנשים צורך עז לקרוא לי בנצי. 5.יהודי\מוסלמי\נוצרי\בודהיסטי\סונטה ארטיקני\אתאיסט: שמעו, זה קצת מסובך. אני לא מאמין באלוהים, ומכאן שאני אתאיסט. אבל מצד שני יהדות בשבילי היא לא דת, יהדות היא מסורת. לכן, למרות שאיני מאמין באלוהים אני מחשיב את עצמי ליהודי [וגאה בעובדה הזאת בכל נשימה שלי!] העדפות: 6.ארטיק\גלידה? תלוי במצברוח, ובאיכות של הגלידה. 7.קיץ\חורף? חורף. יותר קל להסתדר עם קור מאשר עם חום. 8.סגנון ספציפי של מטאל? של מטאל דווקא? דת' מלודי. 9.במבה\ביסלי? במבה. 10.מתוק\מלוח? מלוח. 11.רגיל\מתובל? מתובל, הרבה מתובל
12.סגנון אוכל ספציפי? בשר? 13.שחור\לבן? שחור. 14.בנים\בנות? בנים. [חוץ מהעדפה מינית, ענת
] 15.צבע עיניים? חום. 16.יד ימין\שמאל? ימין. 17.רגל ימין\שמאל? ימין. 18.רגליים\ידיים? רגליים. 19.רעש\שקט? רעש. אם אני יושב בשקט מוחלט אני יכול להגיע לרמת חירפון של שריטת קירות. 20.בוקר\לילה? לילה. אני ממש לא טיפוס של בוקר, ואני נורא אוהב חושך. 21.לישון\להתעורר? לישון! אני מעדיף עירנות על שינה, אבל אני שונא להתעורר, אני ממש לא טוב בזה
. 22.אנגלית\מתמטיקה? אנגלית. שינה ומאיות, השילוב המושלם
23.אייסיקיו\מסנג'ר? מסנג'ר, אין לי אייסיקיו מאז כיתה ז'. 24.מציאות\חלום? מציאות. אני שונא לחלום על משהו טוב ולחשוב שהוא מציאות ואז להתעורר למציאות. 25.ים\בריכה? וואו, זה באמת החלטה קשה... 26.חוף\הים עצמו? חוף. 27.הופעה\מסיבה? הופעה, שונא מסיבות. 28.להתארח\לארח? להתארח, ככה לא צריך לדאוג שלא נעיר את ההורים
29.אופנוע\מכונית? מכונית. עם כל הכבוד לאופנוע... 30.מאוורר\מזגן? מזגן. קצת על עצמכם: 31.צבע עיניים: חום. 32.צבע שיער: שחור. 33.אורך שיער: שלב-ביניים בין סתם הרבה שיער לשיער ארוך. 34.צבע עור: סוג של מוקה. 35.משקפיים: יש גם יש. 36.גשר: *הכחשה* סתם
. היה לי ונגמר לפני שנה וקצת. 37.קעקוע: יהיה בעתיד הלא-כ"כ-רחוק. 38.פירסינג: לא. אולי-אולי-אולי בגבה בעתיד, אבל בינתיים ממש לא. 39.מס' אחים: 2, אח ואחות. 40.גובה: בסביבות 1.75. דבר אהוב: 41.אוכל: סטייק איכותי. 42.שתיה: אני יודע שאני נשמע פלצן, בעיקר בגלל שאני עוד דיי צעיר והכל, אבל בירה כהה, בהעדפה למרפי'ס. 43.להקה: מטאליקה. פשוט גאונים. 44.שיר: וואו, אין לי שמץ של מושג... 45.בן\בת אדם: בן אדם, הרבה פחות מתוסבך. 46.ריח: שיער חפוף של בחורה. 47.מראה: אין מראה שאני מעדיף, יש כ"כ הרבה סגנונות שונים של יופי. 48.רגע בחיים: בינתיים לא היה לי ממש הילייט בחיים. 49.מראה:נו, באמת, רועי, מזה הפישולים האלה? 50.חפץ: אין כ"כ חפץ ספציפי שיקר לליבי בצורה יוצאת דופן. 51.מקום: הבית. עבדתי עליו כ"כ הרבה... אני פשוט מרגיש שהוא באמת שלי. 52.חלום: לעלות לזירה סוף כל סוף. 53.איבר[o_O]: ציציםםםם!!!!!!!!11 סתם...אנערף..? 54.יום: שישי, גם לא לומד, גם ישן טוב, גם אימון וגם יוצא. 55.טעם: חריף. 56.צליל: של סולו מושקע בגיטרה. 57.כלי נגינה: קונטרה בס. הדברים שאפשר לעשות על הכלי האלוהי הזה... 58.מחזה: אף פעם לא ראיתי מחזות, רק מחזות זמר, אז אני חייב ללכת על "שיער". 59.סרט:מבחינה קולנועית-"רוצחים מלידה", מבחינה רגשית-"אמריקה X". 60.פרי: אגס. 61.ירק: תפו"א. 62.טעם של גלידה: קרם עוגיות
. או שוקולד ממש איכותי... 63.בשר: סטייק שנובח לי בצלחת [סלחו לי על הדימוי
] 64.צלצול: צלצול של מה? 65.שם: נועם או מאיה. 66.צבע: כחול כהה\כתום כהה\אדום כהה. 67.משפט: אם אין אני לי-מי לי? 68.סגנון לבוש: מושבניקי
. מכנסי עבודה, טי-שירט\גופיה נחמד ויחף\כפכפים. 69.מראה: נו, מה?! 70.ממתק: סוכריות גומיייי!!! 71.חיה: כלב. אמסטאף, לגדל אותו מאז שהוא גור, אני אומר לכם שאני אעשה את זה. דבר אחרון ש... 72.קול אחרון ששמעתם: עדיין שומע, של שיר within temptation-run up that hill. 73.הסרט האחרון שראיתם: הקדושים מבוסטון, סרט מדהים. 74.הדבר האחרון שראיתם בטלויזיה: סיכום מחזור 37 בליגה הספרדית
. 75.הפעם האחרונה שצחקתם: בטח היום בבצפר. 76.הבנאדם האחרון שנתתם נשיקה [לא חשוב אם זה לחי או כל מקום אחר.]: ידידה שלי, כשאמרתי לה ביי כשהלכתי מבצפר. 77.הבנאדם האחרון שחיבקתם: אותה ידידה. 78.השיר האחרון ששמעתם: השיר שאמרתי בסעיף 72. 79.הדבר האחרון שאכלתם: ספגטי ברוטב עגבניות בארוחת צהריים
. 80.הדבר האחרון ששתיתם: מיץ מנגו
81.פעם אחרונה שבכיתם: יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל. 82.בנאדם אחרון שדיברתם איתו בטלפון: אממ, דיברתי עם אמא לפני שהתחלתי את השאלון הזה. 83.בדיחה אחרונה ששמעתם: עזבו, זה ארןך.. 84.מקצוע אחרון שהעיפו אותכם ממנו: תנ"ך, לא הייתה לי תלבושת אחידה. 85.הבנאדם האחרון שרבתם איתו: לא רבתי עם אף אחד בזמן האחרון דווקא. 86.הבנאדם האחרון שצעק עליכם: אבא, בטוח... מתישהו בימים האחרונים. 87.הבנאדם האחרון שצעקתם עליו: אבא, צעקתי עליו חזרה.. 88.המעשה הטוב האחרון שעשיתם: אני ממש לא יודע... 89.המבחן האחרון שעשיתם: אתמול בתרבות ישראל. 90. עבודה אחרונה שהגשתם: עבודה בביולוגיה על אנזימים. סתם שאלות בלי תחום :p 91. שלושה דברים שתקחו איתכם לאי בודד: סירת מנוע, דלק, מפה. 92.מקצוע שתוותרו עליו: ערבית, כ"כ מיותר... 93.מקצוע שלא תסכימו לוותר עליו: מתמטיקה, זה הדבר היחידי שבאמת חשוב. 94.חוג שאתם נמצאים בו: אני לא באף חוג. 95.משו שתהרגו בשבילו: הזדמנות להכיר את קובי. 96.צשו שתיתנו את חייכם בשבילו: לא הייתי נותן את החיים שלי, כי אני יודע שהעובדה שאני לא אהיה בחיים יותר תפגע עוד יותר מכמה שהדבר שבשבילו נתתי את החיים שלי יעזור לאנשים שבשבילם נתתי את החיים שלי. 97.ציטוט שאתם חיים על פיו: יש דיי הרבה: אם אין אני לי-מי לי, מה שבא בקלות-הולך בקלות, ויש עוד כמה, אני לא אכתוב פה את כולם. 98.חוויה שלא תשכחו: הבנייה של הבית שלי. 99.פדיחה שלא תשכחו: לשים את המפתחות של הקטנוע במעיל שאני שם בתא בקטנוע שאפשר לפתוח רק עם המפתחות, אחת ההברקות. 100.מעשה עברייני הכי חמור שעשיתם: אני משער ששתיית אלכוהול מתחת לגיל המותר. אסוסיאציות: 101.אהבה: רצון. 102.צבע: חיים. 103.חיים: קשים אך שווים את זה. 104.חלום: מטרה. 105.מטרה: השיא של תקופה. 106.פנטזיה: מינית [אמרתם אסוציאציות, לא?] 107.אמונה: אני מעדיף לא לענות בשביל לא לפגוע באנשים שעשויים להיפגע.

אתה כזה חמוד!../images/Emo54.gif

[בקשר לקטע עם היהדות וזה.] ואתה כל-כך צודק בקשר לחורף/קיץ. אני תמיד אומרת לאנשים: אם קר מדי, לובשים עוד סוודר. ואם חם מדי, מה תעשו? תקלפו את העור?

היי!

אני לא חמוד בקשר לזה! עכשיו אני מרגיש כמו ילד קטן שמנסה לדבר ולהתנהג כמו גדול ואומרים לו שהוא חמוד. ואני יודע שאני צודק בקשר לחורף\קיץ
. ואמרי, זה בסדר, גמאני לא ידעתי עד שקראתי את ההודעה שלו בתחילת הטופיק.

Mystic Dragon

New member
אבל איך, מה?

אני מניח שלא הבאת אגרוף לקיר כמו מישהו אחר שאנחנו מכירים [פעמיים!!]
סתם בן, אתה יודע שאני אוהב אותך

אני יודעת שאתה לא חמוד.../images/Emo54.gif

אתה גברי ומסוקס. [גם אני שונאת שאומרים לי שאני חמודה או מתוקה.]

crysania

New member
אמ.. גמאני יהודיה וטוב לי עם זה^^

רק אני בכל זאת לא מאמינה באלוהים. אני אפילו יכולה לאמר לכם בדיוק מה קורה כשמתים. תאי המוח, ביניהם המחשבה והזכרון, נרקבים. אין דבר כזה נשמה- זו המצאה של הדת.

Wing Chan

New member
את לא יודעת את זה.

המדע ממש לא מספיק מתקדם כדי להבין אם יש דבר כזה "נפש" וממה היא מורכבת. כיום ההנחה המדעית היא שהכול מתרכז במוח - וזאת אך ורק הנחה. זה לא מבוסס על כלום. בכול מה שקשור לתיאולוגיה (או אפילו דיכאונות) ודת - המדע הוא כלכך בחיתוליו שעדיף לו לא להתעסק עם זה בכלל.

../images/Emo45.gif

יש הרבה הבדל בין להאמין באלוהים לבין נשמה. אני מאמין שלכל יצור חי יש נשמה, אבל אני לא מאמין שקיים כוח עליון שמחליט על כל מה שכולם עושים. אני לא מסכים להכיר בעובדה שיש משהו שמכוון את מה שאני אעשה, בלי שום קשר לרצון שלי. על זה בעצם מתבססת האמונה שלי. אבל לומשנה, זה כבר דיון אחר לחלוטין...

למעלה