שאלון

Prophet Of God

New member
שאלון

ראיתי יש פה רצון, אז גנבתי מפאוור מטאל שאלון שאני גם ככה חיבברתי.. אין לי כוח לענות [למי שלא יודע..אני עם גבס ויד שבורה..] תהנו! התחלה קצרה[וצפויה] 1.שם: 2.גיל: 3.מקום מגורים: 4.כינויים[אם יש אז איך קיבלת אותם?]: 5.יהודי\מוסלמי\נוצרי\בודהיסטי\סונטה ארטיקני\אתאיסט: העדפות: 6.ארטיק\גלידה? 7.קיץ\חורף? 8.סגנון ספציפי של מטאל? 9.במבה\ביסלי? 10.מתוק\מלוח? 11.רגיל\מתובל? 12.סגנון אוכל ספציפי? 13.שחור\לבן? 14.בנים\בנות? 15.צבע עיניים? 16.יד ימין\שמאל? 17.רגל ימין\שמאל? 18.רגליים\ידיים? 19.רעש\שקט? 20.בוקר\לילה? 21.לישון\להתעורר? 22.אנגלית\מתמטיקה? 23.אייסיקיו\מסנג'ר? 24.מציאות\חלום? 25.ים\בריכה? 26.חוף\הים עצמו? 27.הופעה\מסיבה? 28.להתארח\לארח? 29.אופנוע\מכונית? 30.מאוורר\מזגן? קצת על עצמכם: 31.צבע עיניים: 32.צבע שיער: 33.אורך שיער: 34.צבע עור: 35.משקפיים: 36.גשר: 37.קעקוע: 38.פירסינג: 39.מס' אחים: 40.גובה: דבר אהוב: 41.אוכל: 42.שתיה: 43.להקה: 44.שיר: 45.בן\בת אדם: 46.ריח: 47.מראה: 48.רגע בחיים: 49.מראה: 50.חפץ: 51.מקום: 52.חלום: 53.איבר[o_O]: 54.יום: 55.טעם: 56.צליל: 57.כלי נגינה: 58.מחזה: 59.סרט: 60.פרי: 61.ירק: 62.טעם של גלידה: 63.בשר: 64.צלצול: 65.שם: 66.צבע: 67.משפט: 68.סגנון לבוש: 69.מראה: 70.ממתק: 71.חיה: דבר אחרון ש... 72.קול אחרון ששמעתם: 73.הסרט האחרון שראיתם: 74.הדבר האחרון שראיתם בטלויזיה: 75.הפעם האחרונה שצחקתם: 76.הבנאדם האחרון שנתתם נשיקה [לא חשוב אם זה לחי או כל מקום אחר.]: 77.הבנאדם האחרון שחיבקתם: 78.השיר האחרון ששמעתם: 79.הדבר האחרון שאכלתם: 80.הדבר האחרון ששתיתם: 81.פעם אחרונה שבכיתם: 82.בנאדם אחרון שדיברתם איתו בטלפון: 83.בדיחה אחרונה ששמעתם: 84.מקצוע אחרון שהעיפו אותכם ממנו: 85.הבנאדם האחרון שרבתם איתו: 86.הבנאדם האחרון שצעק עליכם: 87.הבנאדם האחרון שצעקתם עליו: 88.המעשה הטוב האחרון שעשיתם: 89.המבחן האחרון שעשיתם: 90. עבודה אחרונה שהגשתם: סתם שאלות בלי תחום :p 91. שלושה דברים שתקחו איתכם לאי בודד: 92.מקצוע שתוותרו עליו: 93.מקצוע שלא תסכימו לוותר עליו: 94.חוג שאתם נמצאים בו: 95.משו שתהרגו בשבילו: 96.צשו שתיתנו את חייכם בשבילו: 97.ציטוט שאתם חיים על פיו: 98.חוויה שלא תשכחו: 99.פדיחה שלא תשכחו: 100.מעשה עברייני הכי חמור שעשיתם: אסוסיאציות: 101.אהבה: 102.צבע: 103.חיים: 104.חלום: 105.מטרה: 106.פנטזיה: 107.אמונה:

someboddy

New member
אני חייב?

107 שאלות... טוב, זה לא שיש לי חיים או משהו... כולה משחק כל היום City of Villains(וקורא רומח הדרקון! וקורא רומח הדרקון!). 1.שם:עידן חצי אלף(אני לא אוהב לכתוב אלף עם ע') 2.גיל:18 3.מקום מגורים:ישראל(איזה מניאק אני אה?) 4.כינויים[אם יש אז איך קיבלת אותם?]: לוויתן במשקל טון... אל תשאלו איך קיבלתי את הכינויי הזה... וכמובן someboddy 5.יהודי\מוסלמי\נוצרי\בודהיסטי\סונטה ארטיקני\אתאיסט: אתאיסט, אבל מאמין בVivec(אם אתם יודעים מי זה, אז אתם לא יכולים להאשים אותי שהוא לא מרומח הדרקון...) העדפות: 6.ארטיק\גלידה? גלידה 7.קיץ\חורף? חורף כל הדרך! 8.סגנון ספציפי של מטאל? רואים שהעתקת מפורום מטאל... טוב, אני אניח שהתכוונת לMetalic Dragon. במקרה הזה, דרקוני כסף!!! לפי מדריך המפלצות של מבוכים ודרקונים(רומח הדרקון מבוסס על D&D. וכן, אני אחד מהחנונים שקנו את הספרים של D&D. כבר אמרתי לכם שאין לי חיים), דרקוני כסף יכולים ללכת על עננים. כן, אני יודע שדרקונים יכולים לעוף סתם ככה, אבל זה מגניב! 9.במבה\ביסלי? ביסלי 10.מתוק\מלוח? מלוח. לא סובל מתוק... 11.רגיל\מתובל? מתובל, אבל לא יותר מדי. אלא אם כן זה הרבה יותר מדי!!! 12.סגנון אוכל ספציפי? בשר אדם 13.שחור\לבן? שחור 14.בנים\בנות? אני אוהב בנות... אם זה מה שאתה מתכוון אליו... 15.צבע עיניים? לבן 16.יד ימין\שמאל? יד ימין העליונה 17.רגל ימין\שמאל? רגל שמאל אחורית 18.רגליים\ידיים? זנב 19.רעש\שקט? אנטי רעש... ומכיוון שרעש זה תנודה, אנטי רעש זה אותו דבר כמו רעש... 20.בוקר\לילה? לילה 21.לישון\להתעורר? לישון 22.אנגלית\מתמטיקה? מתמטיקה 23.אייסיקיו\מסנג'ר? ICQ 24.מציאות\חלום? פנטסיה 25.ים\בריכה? ים 26.חוף\הים עצמו? הים עצמו. לא סובל חול... 27.הופעה\מסיבה? אני זאב בודד... לא הולך למסיבות... 28.להתארח\לארח? להישאר לבד 29.אופנוע\מכונית? מקל פוגו 30.מאוורר\מזגן? מניפה קצת על עצמכם: 31.צבע עיניים: שאלת את זה כבר, לא? 32.צבע שיער: שחור 33.אורך שיער: שלוש מטר 34.צבע עור: ירוק 35.משקפיים: יש 36.גשר: אין(תודה לVivec שגמרתי עם זה) 37.קעקוע: אין 38.פירסינג: אין 39.מס' אחים: 1 40.גובה: מאה מטר. מה שאומר שהשיער שלי דיי קצר... דבר אהוב 41.אוכל: שווארמה 42.שתיה: קוקה קולה 43.להקה: להקת יונים שעפה לי מול החלון 44.שיר: שיר המנגל! 45.בן\בת אדם: תניס הוא חצי אדם - זה נחשב? 46.ריח: ריח של קובץ חדש! 47.מראה: על הקיר 48.רגע בחיים: 4/7/2004, מ11:43 עד 11:44 49.מראה: אני חושב שכבר שאלת את זה... 50.חפץ: מברג 51.מקום: Balamora 52.חלום: חלמתי שאני ער 53.איבר[o_O]: כנפיים 54.יום: רביעי 55.טעם: מלוח 56.צליל: רה 57.כלי נגינה: שליש 58.מחזה: עמי ותמי הגירסא הלא מצונזרת 59.סרט: עמי ותמי הגירסא הלא מצונזרת - הסרט 60.פרי: תפוח 61.ירק: תפוח אדמה - זה ירק! 62.טעם של גלידה: שוקולד 63.בשר: כבש 64.צלצול: בפלאפון? המגפיים של ברוך 65.שם: פה 66.צבע: כחול 67.משפט: מפגש התיכונים האמצעיים במשולש הוא מרכז המעגל החוסם 68.סגנון לבוש: טייטס ומסיכה 69.מראה: שוב פעם מראה? 70.ממתק: בייגלה 71.חיה: מדוזה דבר אחרון ש... 72.קול אחרון ששמעתם: הקול של המקשים במקלדת 73.הסרט האחרון שראיתם: יורוטריפ 74.הדבר האחרון שראיתם בטלויזיה: מופע שנות השבעים 75.הפעם האחרונה שצחקתם: עכשיו כשאני קורא את השאלון הזה 76.הבנאדם האחרון שנתתם נשיקה [לא חשוב אם זה לחי או כל מקום אחר.]: פאמלה אנדרסון 77.הבנאדם האחרון שחיבקתם: פאמלה אנדרסון 78.השיר האחרון ששמעתם: שיר השירים 79.הדבר האחרון שאכלתם: טוסט 80.הדבר האחרון ששתיתם: חרדל 81.פעם אחרונה שבכיתם: היום, כשראיתי שיש כאן 107 שאלות 82.בנאדם אחרון שדיברתם איתו בטלפון: דן חלוץ 83.בדיחה אחרונה ששמעתם: מישהו אמר לי שהוא מדבר עם דן חלוץ בטלפון 84.מקצוע אחרון שהעיפו אותכם ממנו: ספרות 85.הבנאדם האחרון שרבתם איתו: צ'אק נוריס(אין... אני חייב להזכיר את צ'אק נוריס... למען האמת, אני ממש לא רוצה לריב עם צ'אק נוריס...) 86.הבנאדם האחרון שצעק עליכם: צ'אק נוריס 87.הבנאדם האחרון שצעקתם עליו: צ'אק נוריס(אם אומרים את זה מספיק פעמים, זה הופך להיות מצחיק...) 88.המעשה הטוב האחרון שעשיתם: עניתי על שאלון בפורומים של תפוז 89.המבחן האחרון שעשיתם: ריצת 2000 מטר 90.עבודה אחרונה שהגשתם: מסמך יזום בהנסדת תכנה סתם שאלות בלי תחום :p 91. שלושה דברים שתקחו איתכם לאי בודד: מחשב, צלחת לווין וגנרטור 92.מקצוע שתוותרו עליו: אחד מהמקצעות בקוביה... לא משנה איזה...(לצלע בהנדסת המרחב קוראים גם מקצוע, למי שלא יודע) 93.מקצוע שלא תסכימו לוותר עליו: אחד מהמקצעות בפירמידה משולשת - זה יהרוס את כל הפירמידה 94.חוג שאתם נמצאים בו: חוג לדיבור 1337 95.משו שתהרגו בשבילו: רובה צייד 96.צשו שתיתנו את חייכם בשבילו: חיי אלמוות 97.ציטוט שאתם חיים על פיו: "טוב כי זה חורף"/אלי יצפאן 98.חוויה שלא תשכחו: מתתי וחזרתי לחיים 99.פדיחה שלא תשכחו: אחרי שמתתי וחזרתי לחיים, גיליתי שמישהו נעל את ארון הקבורה... 100.מעשה עברייני הכי חמור שעשיתם: שמתי וירוס בתפוז שמתקין את עצמו אצל מי שקורא את ההודעה הזאת אסוסיאציות: 101.אהבה: ירוק 102.צבע: כלב 103.חיים: 7 104.חלום: דממה 105.מטרה: שקל 106.פנטזיה: ירח 107.אמונה: כפית זהוזה. רשמית אין לי חיים

crysania

New member
איי.. שנון ומצחיק. ואני אפילו יודעת

למה!!! כי קוראים לך עידן, הכל בגלל זה. כל "עידן" שואף להיות מצחיק. העידנים אצלנו לא ממש מצליחים בכך, אבל זאת השאיפה הגדולה שלהם (ולדעת ערבית, אבל אין קשר).. אם לא היו קוראים לך עידן אז לא היית מצחיק. אז תודה להורים שלך שקראו לך עידן. והתאוריה שלי רצינית לגמרי... זה באמת נכון. תמצאו לי עידן שלא רוצה/מנסה/אכן מצחיק !!! טוב, לפעמים עדיף לי לסתום.

flint15

New member
צודק

VIVEC שולט למאותשהוא תקוע בחדר שלו כמו איזה פוץ

Guybrush Marley

New member
טוב גם ככה אין לי מה לעשות

1.שם: איתמר 2.גיל: 16 3.מקום מגורים: רחובות 4.כינויים[אם יש אז איך קיבלת אותם?]: שפי. זה השם משפחה שלי. 5.יהודי\מוסלמי\נוצרי\בודהיסטי\סונטה ארטיקני\אתאיסט: יהודי העדפות: 6.ארטיק\גלידה? גלידה, אבל רק סורבה. אני אלרגי לחלב =( 7.קיץ\חורף? קיץ 8.סגנון ספציפי של מטאל? יותר בכיוון של הארד רוק 9.במבה\ביסלי? במבה 10.מתוק\מלוח? מתוק 11.רגיל\מתובל? מתובל 12.סגנון אוכל ספציפי? סיני 13.שחור\לבן? לבן 14.בנים\בנות? בנות. ואם אפשר אז כמה. 15.צבע עיניים? כחול, אבל גם חום כהה אפשרי 16.יד ימין\שמאל? שמאל 17.רגל ימין\שמאל? שיהיה ימין 18.רגליים\ידיים? ידיים 19.רעש\שקט? שקט 20.בוקר\לילה? בוקר 21.לישון\להתעורר? לישון 22.אנגלית\מתמטיקה? מתמטיקה יותר כיף P= 23.אייסיקיו\מסנג'ר? איציק 24.מציאות\חלום? חלום זה נורא קיטשי אז מציאות 25.ים\בריכה? ים 26.חוף\הים עצמו? ים 27.הופעה\מסיבה? ים.. אה כבר לא.. הופעה 28.להתארח\לארח? להתארח, פחות בלגן 29.אופנוע\מכונית? מכונית 30.מאוורר\מזגן? מזגן קצת על עצמכם: 31.צבע עיניים: ירוק 32.צבע שיער: שחור 33.אורך שיער: יותר מ30 ס"מ.. נראה לי 34.צבע עור: לבן 35.משקפיים: נופ 36.גשר: נופ 37.קעקוע: נופ 38.פירסינג: נופ 39.מס' אחים: 2 נקבות 40.גובה: 1.77 מ' דבר אהוב: 41.אוכל: סיני 42.שתיה: ספרייט 43.להקה: LED-ZEPPELIN 44.שיר: Stairway to Heaven בד"כ (פאק זה כ"כ נדוש), אבל עכשיו "זה עושה לי שמח" של אינפקציה 45.בן\בת אדם: חברה שלי 46.ריח: בשר 47.מראה: אע? 48.רגע בחיים: לא יודע, כל מיני רגעים אינטימיים כאלה 49.מראה: אע?? 50.חפץ: מרלין מונרו, הגיטרה החשמלית שלי 51.מקום: ניו זילנד 52.חלום: לטוס לניו זילנד 53.איבר[o_O]:שיער נחשב? 54.יום: שישי 55.טעם: מתוק 56.צליל: גיטרה 57.כלי נגינה: גיטרה 58.מחזה: המפיקים 59.סרט: אחוות הטבעת נראה לי.. או אולי מדריך הטרמפיסט לגלקסיה 60.פרי: תפוח 61.ירק: גמבה 62.טעם של גלידה: לימון או פסיפלורה 63.בשר: סטייק 64.צלצול: Bicycle Race של Queen 65.שם: נעמן, שיר-לי (לא שירלי, שיר-לי.) 66.צבע: ירוק 67.משפט: how appropriate, you fight like a cow 68.סגנון לבוש: דברים שגדולים עלי 69.מראה: אע??? 70.ממתק: שוקולד מריר 71.חיה: תוכי דבר אחרון ש... 72.קול אחרון ששמעתם: אנחה של האמזון שלי חוטפת מכה בדיאבלו 73.הסרט האחרון שראיתם: לדפוק חתונה 74.הדבר האחרון שראיתם בטלויזיה: פרסומות 75.הפעם האחרונה שצחקתם: לפני 3 שעות בערך 76.הבנאדם האחרון שנתתם נשיקה [לא חשוב אם זה לחי או כל מקום אחר.]: אמא 0_o 77.הבנאדם האחרון שחיבקתם: חברה שלי 78.השיר האחרון ששמעתם: "פולנים" של אינפקציה 79.הדבר האחרון שאכלתם: רוגלעך 80.הדבר האחרון ששתיתם: מיץ פטל 81.פעם אחרונה שבכיתם: לפני כמה חודשים 82.בנאדם אחרון שדיברתם איתו בטלפון: אבא 83.בדיחה אחרונה ששמעתם: מה ההבדל בין תינוק לטרמפולינה? לפני שאני קופץ על טרמפולינה אני מוריד את הנעליים! פהההההה 84.מקצוע אחרון שהעיפו אותכם ממנו: ביולוגיה 85.הבנאדם האחרון שרבתם איתו: אסף חבר שלי 86.הבנאדם האחרון שצעק עליכם: אסף 87.הבנאדם האחרון שצעקתם עליו: אסף 88.המעשה הטוב האחרון שעשיתם: שאלתי ילד קטן אם הוא בסדר אחרי שהוא נפל מהאופניים 89.המבחן האחרון שעשיתם: מתימטיקה 90. עבודה אחרונה שהגשתם: גאוגרפיה סתם שאלות בלי תחום :p 91. שלושה דברים שתקחו איתכם לאי בודד: דיסק של לד-זפלין, תוכי, ואת הבובת פיל שליP= 92.מקצוע שתוותרו עליו: גאוגרפיה 93.מקצוע שלא תסכימו לוותר עליו: מתימטיקה! xD 94.חוג שאתם נמצאים בו: Meijin Kai 95.משו שתהרגו בשבילו: Gibson Les-Paul 96.משו שתיתנו את חייכם בשבילו: Gibson Les-Paul 97.ציטוט שאתם חיים על פיו: גם אופטימים מתים בסוף. 98.חוויה שלא תשכחו: נשיקה ראשונה 99.פדיחה שלא תשכחו: נשיקה ראשונה 100.מעשה עברייני הכי חמור שעשיתם: לגנוב פרוז'קטור..P= אסוסיאציות: 101.אהבה: שימי תבורי 102.צבע: צהוב 103.חיים: אין 104.חלום: לונדון וניו זילנד באותו טיול 105.מטרה: בוב הבנאי 106.פנטזיה: בוב הבנאי 107.אמונה: בוב הבנאי באמת יצליח לתקן

crysania

New member
לא! 1.77!הרוע. אם אני 1.60 ושוקלת 4

...*ושוקלת 42 אז אני שמנה O.O למה כולם גבוהים? למה אני לא גבוהה? אם זה בגלל הגנים.. אז חעח. אבא שלי 1.92 ... אבל מצד שני אמא 1.59 ..אה!עולם אכזר! למה אני???

Knotted String

New member
יאללה.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

[
] התחלה קצרה[וצפויה] 1.שם: ענת 2.גיל: 18 3.מקום מגורים: שוהם הבירה 4.כינויים[אם יש אז איך קיבלת אותם?]: בואו לא נכנס לזה. 5.יהודי\מוסלמי\נוצרי\בודהיסטי\סונטה ארטיקני\אתאיסט: סונטה ארטיקני
אמ, יהודיה. העדפות: 6.ארטיק\גלידה? גלידה. 7.קיץ\חורף? חורף.
8.סגנון ספציפי של מטאל?
9.במבה\ביסלי? במבה. 10.מתוק\מלוח? אממ.. תלוי מתי. 11.רגיל\מתובל?
12.סגנון אוכל ספציפי? יפני.
13.שחור\לבן? שחור 14.בנים\בנות? בנים יותר מגניבים מבנות. איכס בנות. 15.צבע עיניים? ירוק. 16.יד ימין\שמאל? ימין. 17.רגל ימין\שמאל? ימין? 18.רגליים\ידיים? ידיים!
19.רעש\שקט? שקט בדר"כ 20.בוקר\לילה? בוקר 21.לישון\להתעורר? לישון 22.אנגלית\מתמטיקה? אנגלית!
23.אייסיקיו\מסנג'ר? מסנגיי. 24.מציאות\חלום? לא יודעת 25.ים\בריכה? ים 26.חוף\הים עצמו? תלוי 27.הופעה\מסיבה? הופעה 28.להתארח\לארח? תלוי בבנאדם 29.אופנוע\מכונית? מכונית 30.מאוורר\מזגן? מזגן קצת על עצמכם: 31.צבע עיניים: חום 32.צבע שיער: חום/אדום/פעםהיהשחור 33.אורך שיער: עד השכמות... כזה...? 34.צבע עור: לבן כמו חלב.
35.משקפיים: נכון. 36.גשר: לא 37.קעקוע: לא 38.פירסינג: לא 39.מס' אחים: 2 אחים ואחות. 40.גובה: 1.65 דבר אהוב: 41.אוכל: סושי 42.שתיה: מים או תה 43.להקה: יש מלא מלא מלא. מלא. בעיקר הסטרוקס. 44.שיר: I will follow you into the dark, silver and cold, here comes the sun, ooh la... 45.בן\בת אדם: ליאו? 46.ריח: פאטצ'ולי-לבנדר-וניל 47.מראה: מראה שעל הקיר.
48.רגע בחיים: לא יודעת 49.מראה: יש לי דז'ה וו 50.חפץ: צמיד עם ברווזים. בובה סגולה של חמור. 51.מקום: לא יודעת. 52.חלום: לא יודעת. 53.איבר[o_O]: ידיים.
54.יום: נמ... בינתיים ימי ראשון הם חביבים. 55.טעם: שוקולד/וניל/תותים 56.צליל: לא יודעת. O_O 57.כלי נגינה: חליל/כינור/גיטרה 58.מחזה: עקומים 59.סרט: הדוויג והשארית העצבנית - ג'ון קמרון מיטשל. הניצוץ/התפוז המכני - סטנלי פאקינג קובריק המלך הגאון
, חלון אחורי - אלפרד היצ'קוק. עקומים - שון מת'יאס. 60.פרי: תותים ודבדבנים. ואפרסקים. 61.ירק: מלפפון ועגבניה. כמה בנאלי. 62.טעם של גלידה: Cookie dough. שוקולד-מנטה. 63.בשר: אמ. לא יודעת? 64.צלצול: היה לי את ג'וסבוקס של הסטרוקס מלא זמן, פול טו פיסס מלא זמן, וזיגי סטארדסט. אז אחד מהם. 65.שם: - 66.צבע: - 67.משפט: - 68.סגנון לבוש: אימו.
*בורחת מעמר ורועי ואמרי ובן וזה* 69.מראה: שוב?! בונא, רועי, מה נסגר איתך? 70.ממתק: שוקולד? 71.חיה: נמ.. חתול ים. זה השטוחים האלה. דבר אחרון ש... 72.קול אחרון ששמעתם: מוזיקה? אבא שלי בטלפון. 73.הסרט האחרון שראיתם: הניצוץ של סטנלי פאקינג קובריק המלך הגאון.
74.הדבר האחרון שראיתם בטלויזיה: טלנובלה בע"מ. אל תשאלו, בבקשה. או ערוץ האנימה. זה אחד הדברים ההזויים. 75.הפעם האחרונה שצחקתם: היום בבית קפה עם חברה שלי. בחיי... 76.הבנאדם האחרון שנתתם נשיקה [לא חשוב אם זה לחי או כל מקום אחר.]: לא יודעת. 77.הבנאדם האחרון שחיבקתם: נופי. 78.השיר האחרון ששמעתם: The Beatles - Mr. Moonlight 79.הדבר האחרון שאכלתם: מסטיק? סופלה בבית קפה? 80.הדבר האחרון ששתיתם: קפה. 81.פעם אחרונה שבכיתם: לפני... חצי שעה. 82.בנאדם אחרון שדיברתם איתו בטלפון: אבא 83.בדיחה אחרונה ששמעתם: לא יודעת.. זה בעיקר בדיחות פרטיות כאלה שמצחיקות רק אותי. 84.מקצוע אחרון שהעיפו אותכם ממנו: לא היה ולא נברא מעולם. ^^ 85.הבנאדם האחרון שרבתם איתו: אבא. 86.הבנאדם האחרון שצעק עליכם: אבא. אידיוט. 87.הבנאדם האחרון שצעקתם עליו: אבא. אידיוט. 88.המעשה הטוב האחרון שעשיתם: לא יודעת? 89.המבחן האחרון שעשיתם: בגרות בפאקינג פסיכולוגיה היום אומג. 90. עבודה אחרונה שהגשתם:
לא מדברים על זה. סתם שאלות בלי תחום :p 91. שלושה דברים שתקחו איתכם לאי בודד: גיטרה, ספרים, ואנשים נבחרים. 92.מקצוע שתוותרו עליו: פסיכולוגיה [מאוחר מידי] אזרחות 93.מקצוע שלא תסכימו לוותר עליו: קולנוע
94.חוג שאתם נמצאים בו: גיטרה? 95.משו שתהרגו בשבילו: אנשים מסויימים. 96.צשו שתיתנו את חייכם בשבילו: אנשים מסויימים. 97.ציטוט שאתם חיים על פיו: לא יודעת. 98.חוויה שלא תשכחו: ארה"ב
99.פדיחה שלא תשכחו: לא יודעת. קורות לי מלא. 100.מעשה עברייני הכי חמור שעשיתם: לא יודעת. אסוסיאציות: 101.אהבה: אין. 102.צבע: קשת. 103.חיים: כמעט. 104.חלום: בועות סבון. 105.מטרה: חצים. 106.פנטזיה: אטריו. 107.אמונה: דרך.

avki

New member
לא בדיוק...

all work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boyall work and no play makes jack a doll boy

Mystic Dragon

New member
למה

את לא מתלבשת אימו. זה שאת אוהבת את זה, את זה כולם יודעים, ואני מקווה שבצבא או משהו זה יעבור לך
זה פשוט מכוער! [עזבי את המוזיקה, האופנה סביב זה, בעע]

שה לה לה לה לה.../images/Emo54.gif

התחלה קצרה[וצפויה] 1.שם: טליה. 2.גיל: 16. 3.מקום מגורים: תל-אביב. 4.כינויים [אם יש אז איך קיבלת אותם?]: טול, טולטול, טלולה, טליונית. 5.יהודי\מוסלמי\נוצרי\בודהיסטי\סונטה ארטיקני\אתאיסט: אתאיסטית. העדפות: 6.ארטיק\גלידה? גלידה. 7.קיץ\חורף? חורף. 8.סגנון ספציפי של מטאל? שום סגנון. 9.במבה\ביסלי? ביסלי. 10.מתוק\מלוח? מתוק. 11.רגיל\מתובל? רגיל. 12.סגנון אוכל ספציפי? טעים. 13.שחור\לבן? שחור. 14.בנים\בנות? גם וגם. ~קריצהקריצה~ 15.צבע עיניים? ירוק [לצערי, שלי חום]. 16.יד ימין\שמאל? ימין. 17.רגל ימין\שמאל? שמאל. 18.רגליים\ידיים? ידיים. 19.רעש\שקט? שקט. 20.בוקר\לילה? לילה. 21.לישון\להתעורר? לישון. 22.אנגלית\מתמטיקה? אנגלית. 23.אייסיקיו\מסנג'ר? מסנג'ר [כי הוא לא עושה את הקולות המעצבנים האלה]. 24.מציאות\חלום? חלום. 25.ים\בריכה? ים. 26.חוף\הים עצמו? הים עצמו. 27.הופעה\מסיבה? הופעה. בעצם תלוי של מי... 28.להתארח\לארח? להתארח [לארח זה אחריות]. 29.אופנוע\מכונית? אופנוע. 30.מאוורר\מזגן? מזגן. קצת על עצמכם: 31.צבע עיניים: חום. 32.צבע שיער: במקור חום, כרגע שחור, בקרוב כחול. 33.אורך שיער: קצרקצר. 34.צבע עור: כהה יחסית לפולניה, חיוור יחסית אל הצבע הרגיל שלי. 35.משקפיים: עדשות. 36.גשר: לצערי. 37.קעקוע: עוד לא. 38.פירסינג: אין. 39.מס' אחים: ארבעה. 40.גובה: אינלימושג. איפשהו באיזור ה-1.70. דבר אהוב: 41.אוכל: שוקולד. 42.שתיה: מיץ מנגו. 43.להקה: הביטלס והמכשפות. 44.שיר: Ziggy Stardust של דייוויד בואי. 45.בן\בת אדם: גבי שלי. 46.ריח: טיפקס/לורדים/דלק/דבק מגע/לק/טרפנטין וכו'. 47.מראה: המ, דייוויד בואי עירום [הלוואי]. 48.רגע בחיים: אין. 49.מראה: הה, deja vous. 50.חפץ: ספרים. 51.מקום: לונדון. 52.חלום: פרטי מדי. 53.איבר[o_O]: תמיד רציתי זנב, כדי לכשכש בו. גם כנפיים יהיו נחמדות. 54.יום: שבת. 55.טעם: מתוק. 56.צליל: מוזיקה. 57.כלי נגינה: חלילית. XD 58.מחזה: "חלום ליל קיץ", של שייקספיר, ו"שיר לשניים" - הפקה של ארגון הנוער הגאה בשיתוף עם בית-צבי. 59.סרט: "מאטריקס", "רנט" ו"אלאדין". 60.פרי: תות ושסק. 61.ירק: עגבנייה. 62.טעם של גלידה: שוקולד ולימון. 63.בשר: אני צמחונית. 64.צלצול: הפלאפון שלי תמיד על רטט. 65.שם: לבן - דייוויד, לבת - אנאבל. 66.צבע: כחול. 67.משפט: Dare to be stupid [של של אלבום של אל ינקוביץ' המוזר], Don't dream it - be it [מתוך "מופע האימים של רוקי"], Vivat, crescat, floreat - et pereat mundus [לטינית: חיה, גדל, פרח - ושיתמוטט העולם]. 68.סגנון לבוש: שחור. 69.מראה: עוד deja vous. 70.ממתק: כל דבר שמכיל שוקולד [חוץ מדברים שמכילים גם בוטנים]. 71.חיה: סוסים. דבר אחרון ש... 72.קול אחרון ששמעתם: העיטוש שלי. 73.הסרט האחרון שראיתם: Cry-Baby, עם ג'וני דפ. מין פארודיה מטופשת. היה את זה בטלויזיה. 74.הדבר האחרון שראיתם בטלויזיה: שכחתי. 75.הפעם האחרונה שצחקתם: בטח אתמול מתישהו. 76.הבנאדם האחרון שנתתם נשיקה [לא חשוב אם זה לחי או כל מקום אחר.]: אמ, אמא... אבל הנשיקות האמיתיות האחרונות שלי היו עם החבר ההומו שלי, ועם איזו סטרייטית. 77.הבנאדם האחרון שחיבקתם: שוב אמא. 78.השיר האחרון ששמעתם: "על חבל דק", של נועה-נינה אסטרייכר. 79.הדבר האחרון שאכלתם: פסטה. 80.הדבר האחרון ששתיתם: שכחתי. 81.פעם אחרונה שבכיתם: שכחתי. 82.בנאדם אחרון שדיברתם איתו בטלפון: שכחתי. 83.בדיחה אחרונה ששמעתם: שכחתי. 84.מקצוע אחרון שהעיפו אותכם ממנו: לא קיים. 85.הבנאדם האחרון שרבתם איתו: שכחתי. 86.הבנאדם האחרון שצעק עליכם: מירי, המורה ללשון. 87.הבנאדם האחרון שצעקתם עליו: שכחתי. 88.המעשה הטוב האחרון שעשיתם: המ... 89.המבחן האחרון שעשיתם: בגרות בתקשורת המונים. 90. עבודה אחרונה שהגשתם: שכחתי. סתם שאלות בלי תחום :p 91. שלושה דברים שתקחו איתכם לאי בודד: דייוויד בואי, קיאנו ריבס ואליסון האניגן. 92.מקצוע שתוותרו עליו: ספורט. 93.מקצוע שלא תסכימו לוותר עליו: תקשורת המונים! 94.חוג שאתם נמצאים בו: אין. 95.משהו שתהרגו בשבילו: בן-אדם שאני אוהבת. 96.משהו שתיתנו את חייכם בשבילו: שלום עולמי. 97.ציטוט שאתם חיים על פיו: ר' שאלה 67. 98.חוויה שלא תשכחו: נשיקה עם הומו. 99.פדיחה שלא תשכחו: נשיקה עם הומו שתוקרן בקרוב מול כל ביה"ס. 100.מעשה עברייני הכי חמור שעשיתם: השחתת רכוש... אסוסיאציות: 101.אהבה: לב. 102.צבע: מברשת. 103.חיים: מעגל. 104.חלום: ורוד. 105.מטרה: ארטיק. 106.פנטזיה: מיטה. 107.אמונה: משהו גדול.

alana

New member
אוי, זה ארוך. איזה כיף!

1.שם: רוני 2.גיל: כמעט 22 (אבוי) 3.מקום מגורים: תל אביב 4.כינויים[אם יש אז איך קיבלת אותם?]: לא 5.יהודי\מוסלמי\נוצרי\בודהיסטי\סונטה ארטיקני\אתאיסט: יהודיה העדפות: 6.ארטיק\גלידה? ארטיק 7.קיץ\חורף? קיץ 8.סגנון ספציפי של מטאל? גות'/דום, אבל לעתים דת'. תלוי במצברוחי. 9.במבה\ביסלי? במבה 10.מתוק\מלוח? מתוק 11.רגיל\מתובל? רגיל. חריף זה פיכסה. 12.סגנון אוכל ספציפי? אין לי. 13.שחור\לבן? שחור. 14.בנים\בנות? בנות. 15.צבע עיניים? חום. 16.יד ימין\שמאל? שמאל. 17.רגל ימין\שמאל? ימין, שיהיה למזל :) 18.רגליים\ידיים? ידיים. 19.רעש\שקט? רעש. 20.בוקר\לילה? לילה. 21.לישון\להתעורר? להתעורר. 22.אנגלית\מתמטיקה? מתמטיקה. (מה קשור?) 23.אייסיקיו\מסנג'ר? מסנג'ר. התייאשתי מהאייסי עוד כשהיה מותר לקרוא לו איציק. 24.מציאות\חלום? חלום. 25.ים\בריכה? ים. 26.חוף\הים עצמו? חוף. 27.הופעה\מסיבה? מסיבה. 28.להתארח\לארח? לארח. 29.אופנוע\מכונית? מכונית. 30.מאוורר\מזגן? מזגן. קצת על עצמכם: 31.צבע עיניים: חום. 32.צבע שיער: כרגע אדום. במקור חום. 33.אורך שיער: קצר. 34.צבע עור: בהיר. עובדת על שזוף. 35.משקפיים: אין. 36.גשר: אין. ולא היה, יש לציין! 37.קעקוע: יש ויש. נחש אוכל את הזנב שלו על הכתף. נראה כמו אינסוף, אבל מאונך, הבא ששואל אם 8 זה מס' המזל שלי חוטף מכות. 38.פירסינג: לא באמת. עגיל בחלק העליון של האוזן. 39.מס' אחים: 2 40.גובה: 1.60 דבר אהוב: 41.אוכל: שוקולד 42.שתיה: קפה 43.להקה: הממ... קשה... מיוז אולי. 44.שיר: how soon is now, הסמית'ס. 45.בן\בת אדם: הרבה יותר מדי קשה. נקסט. 46.ריח: קפה. 47.מראה: לא יודעת. נו באמת. 48.רגע בחיים: כשנולדתי. נו באמת שוב. 49.מראה: היה כבר! 50.חפץ: האייפודון שלי. 51.מקום: הבית? 52.חלום: לא זוכרת את החלומות שלי. גרמתי לעצמי טראומה עם ניסיונות בלוסיד דרימינג. 53.איבר[o_O]: שפתיים. 54.יום: חמישי 55.טעם: מתוק 56.צליל: אין אהוב. 57.כלי נגינה: גיטרה בס. 58.מחזה: אין. 59.סרט: ארג... כשהארי פגש את סאלי אולי. 60.פרי: ענבים. 61.ירק: חסה. 62.טעם של גלידה: וניל. 63.בשר: כמה שיותר. 64.צלצול: של פלאפון כאילו? כולם זוועות. 65.שם: אין לי שם אהוב. אבל רוני זה אחלה שם :) 66.צבע: סגול. 67.משפט: מתפתה לכתוב את my name is inigo montoya, אבל זה סתם כי לא ישנתי בלילה. 68.סגנון לבוש: מגניב. מיוחד. 69.מראה: היה כבר! די! 70.ממתק: שוקולד 71.חיה: כלבים. (אוי, אלוהים, זה ארוך! מזל שמשעמם לי בעבודה!) דבר אחרון ש... 72.קול אחרון ששמעתם: מוזיקה מהרדיו אינטרנט שלי. 73.הסרט האחרון שראיתם: מלאכיות הברזל, אתמול. 74.הדבר האחרון שראיתם בטלויזיה: הממ.. חדשות? 75.הפעם האחרונה שצחקתם: לפני שעה, דיברתי עם חברה על משחתות בשטחים לאפיליידיים. שתדעו שמוכרים משומשים בהומלס. 76.הבנאדם האחרון שנתתם נשיקה [לא חשוב אם זה לחי או כל מקום אחר.]: אחת מחברותי הטובות במסיבת יום עצמאות. 77.הבנאדם האחרון שחיבקתם: חברה לשלום אתמול בלילה. 78.השיר האחרון ששמעתם: ג'ודית' של a perfect circle (ותודה לרדיו קנאק.קום! אחלה שיר!) 79.הדבר האחרון שאכלתם: חתיכת עוגה לארוחת בוקר. 80.הדבר האחרון ששתיתם: קפה. 81.פעם אחרונה שבכיתם: לפני איזה חודש כשהשתכרתי נורא ורבתי עם ידיד. 82.בנאדם אחרון שדיברתם איתו בטלפון: אותה חברה שנפרדתי ממנה אתמול (באתי אליה אח"כ) 83.בדיחה אחרונה ששמעתם: לא זוכרת. שונאת בדיחות טיפשיות. 84.מקצוע אחרון שהעיפו אותכם ממנו: יקירי, התיכון היה מזמן. 85.הבנאדם האחרון שרבתם איתו: אמא? 86.הבנאדם האחרון שצעק עליכם: כנראה שאמא. 87.הבנאדם האחרון שצעקתם עליו: אותו כנ"ל. 88.המעשה הטוב האחרון שעשיתם: נתתי טיפ בקופי בין אתמול למרות שזה ללא טיפים. אני בסדר. 89.המבחן האחרון שעשיתם: מבחני קבלה לעבודה :) 90. עבודה אחרונה שהגשתם: יקירי, זה באמת היה מזמן. סתם שאלות בלי תחום :p 91. שלושה דברים שתקחו איתכם לאי בודד: אוכל, מים, טלפון לוויני. כמה פרקטי :) 92.מקצוע שתוותרו עליו: ספורט. תמיד הייתי מוכנה לוותר על זה. 93.מקצוע שלא תסכימו לוותר עליו: מתמטיקה. חננה. 94.חוג שאתם נמצאים בו: אין לי כרגע, סורי. 95.משו שתהרגו בשבילו: לא יודעת אם יש לי. 96.צשו שתיתנו את חייכם בשבילו: לא יודעת אם יש לי. 97.ציטוט שאתם חיים על פיו: אין לי. 98.חוויה שלא תשכחו: יש הרבה. נלך על לעבור טסט. 99.פדיחה שלא תשכחו: אממ... קשה. אני מפדחת את עצמי לא מעט, אבל שוכחת מזה. 100.מעשה עברייני הכי חמור שעשיתם: עבירות בכביש כנראה. אסוסיאציות: 101.אהבה: טוב. 102.צבע: אדום. 103.חיים: מוות. 104.חלום: שינה. 105.מטרה: פגיעה. 106.פנטזיה: אני לא יכולה לכתוב את זה פה. 107.אמונה: דת. וואו, שיעמם לי.

Wing Chan

New member
יאללה.

התחלה קצרה[וצפויה] 1.שם: ע 2.גיל: 18 3.מקום מגורים: פה 4.כינויים[אם יש אז איך קיבלת אותם?]: עומאר, עמאר, עמור, ברני, מוסטפה, שמשון, וסמיר. 5.יהודי\מוסלמי\נוצרי\בודהיסטי\סונטה ארטיקני\אתאיסט: דם יהודי, אבל אם כבר שמתם פה אטאיסט וכ'ו, אז אודיניסט. העדפות: 6.ארטיק\גלידה? גלידה 7.קיץ\חורף? קיץץץץץץץ 8.סגנון ספציפי של מטאל? בלאק\ויקינג\פולק. 9.במבה\ביסלי? במבה וגם ביסלי. 10.מתוק\מלוח? מלוח 11.רגיל\מתובל? מתובל! 12.סגנון אוכל ספציפי? עיראקי כמובן. 13.שחור\לבן? ירוק מזיין את שניהם.
14.בנים\בנות? למיטה - בנות. 15.צבע עיניים? לא משנה. 16.יד ימין\שמאל? ימין 17.רגל ימין\שמאל? אה..לא יודע :O 18.רגליים\ידיים? יש לי את כול הארבעה. 19.רעש\שקט? יש רגעים ויש רגעים. 20.בוקר\לילה? לילה. 21.לישון\להתעורר? חח לא יודע 22.אנגלית\מתמטיקה? אנגלית. 23.אייסיקיו\מסנג'ר? אייסיקיו. 24.מציאות\חלום? מציאות. 25.ים\בריכה? ים. 26.חוף\הים עצמו? שניהם
27.הופעה\מסיבה? הופעה. 28.להתארח\לארח? גם וגם 29.אופנוע\מכונית? אופנוע. 30.מאוורר\מזגן? חלון פתוח. קצת על עצמכם: 31.צבע עיניים: ירוק 32.צבע שיער: חום-בלונדיני שכזה. 33.אורך שיער: עד אמצע הגב ככה. 34.צבע עור: עיראקי לבן. 35.משקפיים: יש. 36.גשר: היה. 37.קעקוע: יהיה.
38.פירסינג: אין ולא מתכוון ממש לעשות כנראה. 39.מס' אחים: 2 אחיות. 40.גובה: 1.73 משהו כזה. דבר אהוב: 41.אוכל: ...והרבה ממנו. 42.שתיה: דיאט קולה, בירה טובה, מיץ ענבים. 43.להקה: הרבה מדי בכדי לשים פה.
44.שיר: כרגע Runeblut - Shchlachtgesang. 45.בן\בת אדם: יש יחידים. 46.ריח: ריח של אישה. 47.מראה: אנאערף. 48.רגע בחיים: חח לא יודע 49.מראה: .. 50.חפץ: דיסקים. 51.מקום: נורבגיה. 52.חלום: אני חולם שאני נוהג במשאיות. 53.איבר[o_O]: אצלי? בולבול. לא, סתם. כתפיים אני מניח. אצל בחורות זה מתחיל ב-צ' ונגמר ב-ם. 54.יום: חמישי. 55.טעם: טוב. 56.צליל: כול מיני 57.כלי נגינה: תופים, למרות שאני לא מנגן כבר כמה שנים טובות. 58.מחזה: שלמה המלך ושלמי הסנדלר. 59.סרט: המון. 60.פרי: בננה. 61.ירק: חציל. 62.טעם של גלידה: פיסטוק. 63.בשר:
64.צלצול: אממ..של טלפון? חח אין לי פלאפון אני לא יודע אינגטונים וכאלה. 65.שם: :O~ ?? 66.צבע: ירוק ושחור 67.משפט: "בואנהההההההה" 68.סגנון לבוש: אין כזה חח...מה שיש בארון אני שם על עצמי. 69.מראה: ?!#?@@ 70.ממתק: כנעפה. 71.חיה: כלבים.
. וזאבים. דבר אחרון ש... 72.קול אחרון ששמעתם: סולן Kataklysm שואג. 73.הסרט האחרון שראיתם: "בנעלי המת". איזה סרט מעולה. 74.הדבר האחרון שראיתם בטלויזיה: הרצועה. 75.הפעם האחרונה שצחקתם: לפני איזה שעה וחצי בטח בבצפר. 76.הבנאדם האחרון שנתתם נשיקה [לא חשוב אם זה לחי או כל מקום אחר.]: אני לא ממש נוהג לתת נשיקות וגם לי לא ממש נותנים, אז אף אחד. :X 77.הבנאדם האחרון שחיבקתם: ממ...*מגרד ראש*... 78.השיר האחרון ששמעתם: Kataklysm - Crippled and Broken 79.הדבר האחרון שאכלתם: שניצל מוכן. 80.הדבר האחרון ששתיתם: מים מים בששון. 81.פעם אחרונה שבכיתם: בטח לפני איזה 5-6 שנים. 82.בנאדם אחרון שדיברתם איתו בטלפון: רציתי לדבר, אבל היא לא ענתה. 83.בדיחה אחרונה ששמעתם: צרפתי חירש אמריקאי עיוור וישראלי נכה יושבים על ספסל. פתאום יש ברקים וכדור אש ענקי באמצע הרחוב ויוצא ישו בכבודו ובעצמו. הוא פונה אל הצרפתי ואומר לו "אתה בנאדם מאמין וטוב" ונוגע בו והצרפתי מתחיל לשמוע שוב. הוא פונה לאמריקאי ואומר לו "אתה נשמה טובה מתפלל כול יום" ונוגע בו גם ולאמריקאי שבה הראייה. הוא מסתובב אל הישראלי והישראלי דופק עליו צרחה "אתה אל תעז לגעת בי אני חי על ביטוח לאומי!!!!".
84.מקצוע אחרון שהעיפו אותכם ממנו: סוציולוגיה, ספרות, היסטוריה. 85.הבנאדם האחרון שרבתם איתו: לא ממש. 86.הבנאדם האחרון שצעק עליכם: אמאבא. לא שאני שם זין על זה. 87.הבנאדם האחרון שצעקתם עליו: אמאבא. באמת עלו לי על העצבים. 88.המעשה הטוב האחרון שעשיתם: הממ יש פה איזה נכה אחד שכשאני רואה אותו למטה אני עוזר לו לעלות את הרחוב (זה עלייה כזאת). בנאדם נחמד. 89.המבחן האחרון שעשיתם: מגן באזרחות, היום עוד מעט יהיה בגרות בחיבור. 90. עבודה אחרונה שהגשתם: :|. סתם שאלות בלי תחום :p 91. שלושה דברים שתקחו איתכם לאי בודד: דיסקים, פורנו, ומערכת סטריאו. 92.מקצוע שתוותרו עליו: חיבור, ספרות. 93.מקצוע שלא תסכימו לוותר עליו: היסטוריה כמובן,ותנ"ך עד כמה שאני לא אוהב את איך שהמורה אצלנו מלמדת. 94.חוג שאתם נמצאים בו: מכות. 95.משו שתהרגו בשבילו: כול מיני דברים. 96.צשו שתיתנו את חייכם בשבילו: מדינת ישראל, אני מניח. 97.ציטוט שאתם חיים על פיו: חתימה. 98.חוויה שלא תשכחו: יש מספיק. 99.פדיחה שלא תשכחו: גם. 100.מעשה עברייני הכי חמור שעשיתם: *שותק* אסוסיאציות: 101.אהבה: אישה. 102.צבע: שחור. 103.חיים: מים. 104.חלום: מיטה. 105.מטרה: חץ. 106.פנטזיה: הזיות. 107.אמונה: חוזק.

חחחחח

"עיראקי לבן", זה כמו wigger!! [למי שלא יודע, wigger=white nigger]. וראיתי אתמול את "שלמה המלך שלמי הסנדלר"! באמת מצוין!!

למעלה