שאלון

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון

מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים? האם תעדיף במבה על עוף? מה עדיף שוקולד או חטיף? שוקולד שחר או נוטלה? עלית או אסם? במבה או ביסלי? שוקולד חום או לבן? ציטוס או דוריטוס? וופלים או עוגיות? שוקו או מים גלידה או קרמבו? שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים? טעם גלידה הכי טעים: טעם גלידה הכי פחות טעים: טעם אהוב של קרמבו: עוגה אהובה: שוקולד אהוב: הממתק הכי אהוב: הממתק של כל הזמנים: הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך: הממתק שמישהוא אוהב ואתה לא מבין למה:

../images/Emo80.gifעונה../images/Emo9.gif

מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים?10
האם תעדיף במבה על עוף? כן
מה עדיף שוקולד או חטיף? שוקולד
שוקולד שחר או נוטלה? שחר עלית או אסם? אממ לא יודעת
במבה או ביסלי? במבה שוקולד חום או לבן? חום ציטוס או דוריטוס?
וופלים או עוגיות? עוגיות
שוקו או מים? שוקו גלידה או קרמבו? קרמבו! שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים? בלי טעם גלידה הכי טעים: וניל טעם גלידה הכי פחות טעים: תות טעם אהוב של קרמבו: וניל/מוקה עוגה אהובה: שוקולד
שוקולד אהוב: שוקולד פרה הרגיל הזה
הממתק הכי אהוב: שוקולד הממתק של כל הזמנים: שוקולד שוקולד שוקולד הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך: שוקולד
הממתק שמישהוא אוהב ואתה לא מבין למה: שוקולד? סתם לא יודעת

ady18

Well-known member
עונה

-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים?6 האם תעדיף במבה על עוף?עוף מה עדיף שוקולד או חטיף?חטיף שוקולד שחר או נוטלה?נוטלה עלית או אסם?אסם במבה או ביסלי?ביסלי שוקולד חום או לבן?לבן ציטוס או דוריטוס?דורטיוס וופלים או עוגיות?תלוי שוקו או מים?גם וגם גלידה או קרמבו?גלידה שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים?בלי טעם גלידה הכי טעים:וניל טעם גלידה הכי פחות טעים:לימון טעם אהוב של קרמבו:וניל עוגה אהובה:שוקולד וגבינה שוקולד אהוב:לבן הממתק הכי אהוב:ביסלי הממתק של כל הזמנים:ביסלי וסוכריות גומי הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך:סוכריות גומי+ביסלי גריל הממתק שמישהוא אוהב ואתה לא מבין למה:מרציפין וגלידת לימון

שלייי

עד כמה אתה אוהב ממתקים?10 האם תעדיף במבה על עוף?כן מה עדיף שוקולד או חטיף?שוקולד יאמי שוקולד שחר או נוטלה?נוטלה (ברור!!) עלית או אסם?לא יודעת מה ההבדל שיהיה אסם במבה או ביסלי?ביסלי שוקולד חום או לבן?לבן ציטוס או דוריטוס?אותו דבר.. וופלים או עוגיות?עוגיות שוקו או מים?שוקו גלידה או קרמבו?גלידה שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים?עם טעם גלידה הכי טעים:וניל כם פיצפוצי שוקולד טעם גלידה הכי פחות טעים:פיסטוק *בעעעעע* טעם אהוב של קרמבו:הרגיל,הלבן.. עוגה אהובה:שוקולד עם ציפוי חלבי.. שוקולד אהוב:שוקולד לבן הממתק הכי אהוב:שוקולד הממתק של כל הזמנים:במבה הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך:שוקולד..חח הממתק שמישהוא אוהב ואתה לא מבין למה:במבה מתוקה *בעעע*

../images/Emo214.gifמתה עלייך!../images/Emo47.gif

זהו, הצטרפת באופן רשמי לאחוות הנוטלה

עונה

מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים? 9 האם תעדיף במבה על עוף? אני שונאת עוף
אז התשובה ברורה לכם.. מה עדיף שוקולד או חטיף? שוקולד שוקולד שחר או נוטלה? שחר עלית או אסם? אסם במבה או ביסלי? תלוי איזה ביסלי שוקולד חום או לבן? לבן ציטוס או דוריטוס? צ'יטוס וופלים או עוגיות? תלוי איזה עוגיות.. שוקו או מים? שוקו גלידה או קרמבו? גלידה שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים? עם אגוזים טעם גלידה הכי טעים: בננה טעם גלידה הכי פחות טעים: שוקולד טעם אהוב של קרמבו: וניל.. אבל אני לא חולת קרמבו.. אני בקושי אוכלת.. עוגה אהובה: גבינה עם פירורים.. וכן זה לא שוקולד.. שוקולד אהוב: עם אגוזים.. הממתק הכי אהוב: כולל שוקולד? אם כן אז שוקולד הממתק של כל הזמנים: במבה ראה לי.. הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך: במבה הממתק שמישהוא אוהב ואתה לא מבין למה: לא עולה לי בראש עכשיו.. גם ככה הוא מפוצץ במלא דברים אחרים!

עונהה נה../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים? 9 האם תעדיף במבה על עוף? לא
מה עדיף שוקולד או חטיף? שוקולד. שוקולד שחר או נוטלה? שחר. עלית או אסם? עלית
במבה או ביסלי? במבה שוקולד חום או לבן? חום ציטוס או דוריטוס? איכס וופלים או עוגיות? עוגיות שוקו או מים? שוקו גלידה או קרמבו? גלידה שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים? עם
טעם גלידה הכי טעים: תות, מסטיק טעם גלידה הכי פחות טעים: אממ גזר חחח טעם אהוב של קרמבו: מוקה עוגה אהובה: שוקולד שוקולד אהוב: של עלית הממתק הכי אהוב: שירי מימון! חח הממתק של כל הזמנים: פסק זמן..או מקופלת הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך: קינדר בואנו הממתק שמישהוא אוהב ואתה לא מבין למה: לא יודעת אין

bateli 1

New member
אניייי../images/Emo26.gif

מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים?10 ברור
האם תעדיף במבה על עוף?תלוי מתי מה עדיף שוקולד או חטיף?שוקולד שוקולד שחר או נוטלה?שחר עלית או אסם?עלית במבה או ביסלי?במבה שוקולד חום או לבן?חום ציטוס או דוריטוס?כלום
וופלים או עוגיות?ופלים שוקו או מים?שוקו גלידה או קרמבו?קרמבו שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים?בלי טעם גלידה הכי טעים:תות טעם גלידה הכי פחות טעים:שוקו טעם אהוב של קרמבו:הרגיל
עוגה אהובה:שוקולד וגבינה שוקולד אהוב:הכלללל
הממתק הכי אהוב:שוקולד הממתק של כל הזמנים:שוקולד
הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך:שוקולדדדדדד
הממתק שמישהוא אוהב ואתה לא מבין למהצ'יטוס,דוריטוס.. זהו?זה הכל? חיחיח נהניתי

../images/Emo214.gifעונהנה ../images/Emo94.gif

מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים?8[אני מעדיפה צ'יפס
] האם תעדיף במבה על עוף?לעע.. מה עדיף שוקולד או חטיף?תלוי איזה?, פסט זמן
שוקולד שחר או נוטלה?נוטלה,יש ספק בכלל?
עלית או אסם?עלית
במבה או ביסלי?ביסלי
שוקולד חום או לבן?לבן
ציטוס או דוריטוס?ציטוס
וופלים או עוגיות?עוגיות
שוקו או מים-מים
גלידה או קרמבו?גלידה
שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים?בלי
טעם גלידה הכי טעים:שוקולד
טעם גלידה הכי פחות טעים:אין לי שמץ,תנו לי רשימה של טעמים ואכתוב
טעם אהוב של קרמבו:יאק
עוגה אהובה:שוקולד
שוקולד אהוב:פסק זמן ביג בייט
הממתק הכי אהוב:פסק זמן ביג בייט
[לא קצת הגזמתי?
] הממתק של כל הזמנים:פסק זמן
הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך:חחחחחחחחחח, פסק זמן
הממתק שמישהוא אוהב ואתה לא מבין למה:בטח יש מלא שאין לי מושג כרגע..
וואו. השאלון הזה גרם לי לרצות שוקולד של פסק זמן.

../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים? 10
האם תעדיף במבה על עוף? במבה!! מה עדיף שוקולד או חטיף?
אחד הדברים שאני אוכלת הכי הרבה
(קוביות לא ממרח)
שוקולד שחר או נוטלה? לא אכפת לי
עלית או אסם? לאסם יש שוקולד?
במבה או ביסלי? במבה שוקולד חום או לבן? שניהם וכמה שיותר ציטוס או דוריטוס? אותו דבר
וופלים או עוגיות? תלוי איזה עוגיות... בדרך כלל שניהם יאמי
שוקו או מים?
גלידה או קרמבו? שניהם
למה אין קרמבו??
שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים? לפעמים עם לפעמים בלי
תשובה דיפלומטית
טעם גלידה הכי טעים: שוקולד טעם גלידה הכי פחות טעים: כל מיני דברים מוזרים... פירות יער וכל מיני שטויות
טעם אהוב של קרמבו: אה?
נראה לי נורמלי...
עוגה אהובה: כמה שיותר שוקולד וקצפת
(כן אני יודעת שזה משמין)
שוקולד אהוב: איזה סוג?
הממתק הכי אהוב: שוקולד
הממתק של כל הזמנים: מה?
זה לא אותה שאלה?!
הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך: כבר אמרתי שוקולד? הממתק שמישהוא אוהב ואתה לא מבין למה: אין דבר כזה
ממתקים נועדו בשביל שיאהבו אותם

../images/Emo214.gifמ'זה "לא אכפת לי?" ../images/Emo46.gif

את אמורה להגיד "נוטלה" כאילו?!!!!
מה עכשיו נזכרת לנטוש אותה, לא מספיק היא נטשה אותי? [או יותר נכון, חוסלה על ידי?
]

ידעתי שאת תקפצי../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

את לא יכולה גם לחסל אותה במקום לטפח אותה וגם שאני לא אנטוש אותה.... חוץ מזה אני לא נוטשת
אני פשוט אוהבת את כל השוקולדים שיש

../images/Emo214.gif../images/Emo10.gif

את עדיין לא פטורה. את צריכה לאהוב במיוחד נוטלה. נוטלה זה הכי אני שיש. וחשבתי שאת אוהבת אותי כזאת מתוקה *צומי*.

נו אז אני כן../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

איזה צומי את...
אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!! עכשיו בסדר?

../images/Emo214.gifכעעעעעעעעעעעעעעעע!../images/Emo9.gif

קיבלתי
משומרת הראש שלי, מה יותר מזה? [נוטלה..נוטלה...נוטלה...שאמא תקנה כבר נוטלה..!!!!]

יש פה שתי קופסאות../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ואני משתדלת להתאפק
חוץ מזה אני אוהבת בעיקר קוביות (שאם היה פה את זה הייתי מחסלת
)

למעלה