שאלון

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון

סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה? האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך? מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)? האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו? מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים?

ady18

Well-known member
עונה

סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות?תעודה האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה?לא האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך?טיטאניק מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? לא זוכרת האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)?לא האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו? לא מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים?וואן דאם

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? קומדיהה
האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה? כן.. שהייתי קטנה לא זוכרת את השם
האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך? טיטאניק בעיקר..
מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? יש המוןןןן
האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)? סרטים טובים - כן
האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו? לא
מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים? שאלה קשה.. אני אוהבת מאוד את ג'ולי אנדרוז
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Ofek The Diva

New member
עונהההה

סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות?אקשן וקומדיות האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה?מסרטים מפחידים האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך?כן, היומן, ארמגדוןן מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום?אממממממ לא זוכרת! האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)? כן האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו?יכול להיות מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים?ג'וני דפ=)

^^

אילו סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? אימה [מהסוגים שמפחידים את הנפש], מותחן-פסיכולוגי. האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה? מעולם לא ^^ האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך? ב- Titanic בכיתי כל הסרט כמו תינוקת ולא הצלחתי להפסיק לבכות. מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? מממ... לא יודעת T_T האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)? לפעמים. כן. האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו? לא. הדיעות שלי יותר מדי מוצקות מכדי שסרט יערער אותן. מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים? ג'וני דפ אוליי... לא בטוחה...

sweet shir

New member
עונה..

-סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? קומדיה רומנטית -האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? כן -איזה? הצלצול -האם את בוכה בסרטים עצובים? כן -איזה סרט הכי ריגש אותך? לא יודעת, היו הרבה. -מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? סדרת מת לצעוק. -האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך) גורם לך להאמין במשהו חדש, לשנות את דעתך לגבי משהו? לא -האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? יכול להיות. -לשנות את דעתך לגבי משהו? כן -מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים? בראד פיט

מ א מ י2

New member
עונה :] ../images/Emo219.gif

סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות?מצויירים,פחד,קומדיה,אקשן,רומנטי-הכל! האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה?כן.."ים כחול עמוק"
האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך?לפעמים ולילו וסטיץ' (היה קטע עצוב שם! למרות שזה מצוירר!) מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום?לא זוכרת האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)?לפעמים האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו?בערך מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים?אין מועדף

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה? האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך? מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? אהבתי את מיליונר מי שגומר ראשון (נראה לי שככה קוראים לזה) האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)? האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו? מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים? אדוארד נורטון הוא אלוהים

עונענענענע../images/Emo192.gif../images/Emo108.gif

סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? ישראלי וקומדיה האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה? לע האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך?ממ תלוי מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? לא זוכרת האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)? לע האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו? אממ נראלי שכע מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים? יו גרנט

TALLLLi

New member
עונהה:)

סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה? ברור!!! חברים למוות! האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך? ברור שאני בוכה...ממ..ארמגון,פרל הארבור..ו..טיטאניק! מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? מת לדייט... האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)? כן..:( האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו? צבע ארגמן... מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים? ריס וויתרספון!

h e n y

New member
עונה

סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות?: אימה האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה?: כן, גוטיקה, וקצת הצילצול האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך?: כן.. פרל הארבור מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום?: קשה.. אני חושבת רק ידידים האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)?: כן בטח האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו?: לא שזכור לי מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים?: אין לי מושג

../images/Emo9.gif

סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? קומדיות, מתח האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה? לא שאני זוכרת האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך? המממ. אני לא זוכרת, אבל יש סרטים שאנ בוכה בהם. מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? Spaceballs
האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)? לפעמים... האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו? לא. מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים? טום הנקס הוא שחקן מצוין

sukrazit

New member
עונה../images/Emo3.gif

סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? אימה האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה? כן מהצלצול 2 חח האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך? אממ שיילו 2 מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? אממ לא דעת האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)? לא ממש האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו? לא נראה לי מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים? ליאונרדו דיקפריו

באמא שך

New member
תשובון

סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? קומדיה רומנטית האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה? צלצול2 האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך? כולם, אני מהזה רגישה מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? אמריקן פאי - הכל האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)? לא ממש, אולי לפעמים האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו? אכן מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים? לא יודעת

עונה

סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? קומדיה האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה? הצלצול! האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך? כן מלך האריות והטיטאניק מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? אממ הרבה האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)? לא האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו? לא מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים? צאד מייקל מורי

למעלה