שאלון :)

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון :)

הזמר הישראלי האהוב עליך - 2. הזמרת הישראלית האהובה עליך - 3. הלהקה הישראלית האהובה עליך - 4. השחקן הישראלי האהוב עליך - 5. השחקנית הישראלית האהובה עליך - 7. הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך - 8. הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך - 9. המחזמר/הצגה הישראלית האהובה עליך - 10. הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך - 11. השיר הישראלי שהכי אהוב עליך - 12. התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך - 13. הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך - 14. התחנה ברדיו האהובה עליך מהארץ - 15. הישוב או העיר הכי אהובה עליך בארץ - 16. המוצר כחול-לבן הכי אהוב עליך - 17. חוף הים בארץ האהוב עליך - 18. מה אתה אוהב יותר את צפון הארץ או דרום הארץ? - 19. האתר הישראלי האהוב עליך? - 20. אתר החדשות הישראלי האהוב עליך? - 21. העיתון בעברית הכי אהוב עליך? - 22. קריינ/ית החדשות הישראלי/ת הכי אהוב עליך? - 23. קבוצת הספורט מהארץ האהובה עליך? - 24. למרות שאוהבים את כולם,החיל בצבא שאתה הכי מעריץ? - 25. מה הכי ישראלי בעיניך? - 26. אתר הטבע/נופש הישראלי האהוב עליך? - 27. מה אתה מעדיף שעון קיץ או חורף? - 28. הפונט (גופן) העברי המועדף עליך? - 29. הפרסומת הישראלית הכי אהובה עליך? - 30. חברת הסלולר המועדפת עליך? - 31. חברת הדלק המועדפת עליך? - 32. הדוגמן הישראלי הכי יפה לדעתך? - 33. הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך? - 34. הוט או יס? - 35. הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד? - 36. הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים? 37. מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך? 38. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים? 39. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות? 40. הכביש/דרך הכי פקוקה שאתה מכיר? 41. איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו? 42. אם היית צריך לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה? 43. הסופר/ת הישראלי האהוב עליך? 44. הספר שנכתב במקור בעברית האהוב עליך? 45. מעדיף לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? 46. החברה הישראלית שנותנת את השירות הטוב ביותר לדעתך? 47. אילו יכלת,לאיזו עמותה ישראלית היית תורם או מתנדב? 48. מה גורם לך להתגאות כישראלי? 49. מה דעתך על מערכת החינוך בארץ? 50. מה דעתך על החברה הישראלית? 51. אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת ? 52. מה החברה הישראלית שהכי היית רוצה לעבוד בה? 53. אם היית יכול להעניק את פרס ישראל בכל תחום שהוא למישהו,למי היית מעניק? 54. האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך? 55. איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ? 56. האם היית מעדיף לעבור למטבע האירו במקום השקל? 57. המוסד להשכלה גבוהה היוקרתי/הטוב ביותר בארץ לדעתך? . "כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"?

ady18

Well-known member
עונה

הזמר הישראלי האהוב עליך - עברי לידר עמיר בניון 2. הזמרת הישראלית האהובה עליך -שירי מימון איריס פרחי 3. הלהקה הישראלית האהובה עליך -אממ בית הבובות 4. השחקן הישראלי האהוב עליך -יהודה לוי 5. השחקנית הישראלית האהובה עליך -אגם רודברג 7. הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך - אממ 8. הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך -אורנה בנאי 9. המחזמר/הצגה הישראלית האהובה עליך - אין מסוימת 10. הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך - יש הרבה 11. השיר הישראלי שהכי אהוב עליך -נצחת איתי הכול ועוד 12. התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך - זהו זה וארץ נהדרת 13. הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך - 10 14. התחנה ברדיו האהובה עליך מהארץ -לב המדינה ורשת ג 15. הישוב או העיר הכי אהובה עליך בארץ - אילת 16. המוצר כחול-לבן הכי אהוב עליך -אממ ביסלי 17. חוף הים בארץ האהוב עליך - תל אביב 18. מה אתה אוהב יותר את צפון הארץ או דרום הארץ? -דרום 19. האתר הישראלי האהוב עליך? - תפוז 20. אתר החדשות הישראלי האהוב עליך? -ynet 21. העיתון בעברית הכי אהוב עליך? -ידיעות אחרונות 22. קריינ/ית החדשות הישראלי/ת הכי אהוב עליך? -ליאורה גושן 23. קבוצת הספורט מהארץ האהובה עליך? -מכבי תל אביב 24. למרות שאוהבים את כולם,החיל בצבא שאתה הכי מעריץ? - 25. מה הכי ישראלי בעיניך? -חוצפה חוסר סבלנות 26. אתר הטבע/נופש הישראלי האהוב עליך? -אילת 27. מה אתה מעדיף שעון קיץ או חורף? -קיץ 28. הפונט (גופן) העברי המועדף עליך? -דויד 29. הפרסומת הישראלית הכי אהובה עליך? -קוקה קולה ובמבה 30. חברת הסלולר המועדפת עליך? -אורנג 31. חברת הדלק המועדפת עליך? - 32. הדוגמן הישראלי הכי יפה לדעתך? - 33. הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך? -גלית גוטמן 34. הוט או יס? -הוט 35. הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד? -ילדות רעות 36. הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים? רמת אביב ג 37. מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך? אממ שירי מימון נינט 38. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים?עומר 39. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות?קרן שירי איריס 40. הכביש/דרך הכי פקוקה שאתה מכיר?מחלף אילון 41. איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו?עיר 42. אם היית צריך לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה?כחול 43. הסופר/ת הישראלי האהוב עליך?רם אורן 44. הספר שנכתב במקור בעברית האהוב עליך?על עצמי 45. מעדיף לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ?הארץ 46. החברה הישראלית שנותנת את השירות הטוב ביותר לדעתך? 47. אילו יכלת,לאיזו עמותה ישראלית היית תורם או מתנדב? 48. מה גורם לך להתגאות כישראלי? 49. מה דעתך על מערכת החינוך בארץ?גרועה 50. מה דעתך על החברה הישראלית? 51. אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת ?ארה"ב 52. מה החברה הישראלית שהכי היית רוצה לעבוד בה?תקשורת\עיתנואות 53. אם היית יכול להעניק את פרס ישראל בכל תחום שהוא למישהו,למי היית מעניק?אממ שירי מימון:) 54. האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך?הצדעה לעוזי חייטמן ואהוד מנור 55. איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ? 56. האם היית מעדיף לעבור למטבע האירו במקום השקל?כן 57. המוסד להשכלה גבוהה היוקרתי/הטוב ביותר בארץ לדעתך?טכניון 58. "כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"?כוכב נולד

Dorushh 3

New member
עונה../images/Emo216.gif

הזמר הישראלי האהוב עליך -
2. הזמרת הישראלית האהובה עליך - שירי, ומאיה בקטנה..
3. הלהקה הישראלית האהובה עליך - נגיד שבית הבובות.. 4. השחקן הישראלי האהוב עליך -
5. השחקנית הישראלית האהובה עליך - תמר קינן 7. הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך - טל פרידמן
8. הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך - אורנה בנאי, עלמה זק, עדי אשכנזי 9. המחזמר/הצגה הישראלית האהובה עליך -
10. הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך - שירי
11. השיר הישראלי שהכי אהוב עליך -
12. התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך - ארץ נהדרת
13. הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך - 22,24 14. התחנה ברדיו האהובה עליך מהארץ - גלגלצ 15. הישוב או העיר הכי אהובה עליך בארץ - כרמיאל
16. המוצר כחול-לבן הכי אהוב עליך - הפתקים הקטנים שרשום עליהם "מיוצר בסין"
17. חוף הים בארץ האהוב עליך - בקרית חיים 18. מה אתה אוהב יותר את צפון הארץ או דרום הארץ? - צפון 19. האתר הישראלי האהוב עליך? - תפוז 20. אתר החדשות הישראלי האהוב עליך? - ynet 21. העיתון בעברית הכי אהוב עליך? - ידיעות 22. קריינ/ית החדשות הישראלי/ת הכי אהוב עליך? - יונית לוי
מה רוצים ממנה?
23. קבוצת הספורט מהארץ האהובה עליך? - חיפההההה
24. למרות שאוהבים את כולם,החיל בצבא שאתה הכי מעריץ? - אה?
25. מה הכי ישראלי בעיניך? - לדחוף בתור
26. אתר הטבע/נופש הישראלי האהוב עליך? - אשקלון
27. מה אתה מעדיף שעון קיץ או חורף? - קיץ 28. הפונט (גופן) העברי המועדף עליך? - 29. הפרסומת הישראלית הכי אהובה עליך? - 30. חברת הסלולר המועדפת עליך? - כל אחד ומה שיש לו
31. חברת הדלק המועדפת עליך? - פז
32. הדוגמן הישראלי הכי יפה לדעתך? - 33. הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך? - יעל בר זוהר
34. הוט או יס? - יס 35. הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד? - ילדות רעות 36. הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים? 37. מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך? שירי
38. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים? 39. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות? 40. הכביש/דרך הכי פקוקה שאתה מכיר? 41. איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו? עיר 42. אם היית צריך לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה? אדום 43. הסופר/ת הישראלי האהוב עליך? 44. הספר שנכתב במקור בעברית האהוב עליך? 45. מעדיף לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? מה אכפת לי?
46. החברה הישראלית שנותנת את השירות הטוב ביותר לדעתך? ?!
47. אילו יכלת,לאיזו עמותה ישראלית היית תורם או מתנדב? לא יודע 48. מה גורם לך להתגאות כישראלי? 49. מה דעתך על מערכת החינוך בארץ? צריך לפטר אותה
50. מה דעתך על החברה הישראלית? 51. אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת ? אירופה 52. מה החברה הישראלית שהכי היית רוצה לעבוד בה? 53. אם היית יכול להעניק את פרס ישראל בכל תחום שהוא למישהו,למי היית מעניק? לי
54. האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך? 55. איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ? ג'ניפר אניסטון, ג'ניפר לופז 56. האם היית מעדיף לעבור למטבע האירו במקום השקל?
57. המוסד להשכלה גבוהה היוקרתי/הטוב ביותר בארץ לדעתך? . "כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"? כוכב נולד

bateli 1

New member
זה ארוך מדיייי איך יש לאנשים כח?../images/Emo4.gif

או שאני סתם עצלנית?

cate71

New member
עונהההה

הזמר הישראלי האהוב עליך - הראל מויאל.. ב-ר-ו-ר 2. הזמרת הישראלית האהובה עליך -שירי מימון כפרעליה 3. הלהקה הישראלית האהובה עליך -גיימויז 4. השחקן הישראלי האהוב עליך -רון שחר/יהודה לוי 5. השחקנית הישראלית האהובה עליך -לירז צ'רכי 7. הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך - מה קשור 8. הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך - 9. המחזמר/הצגה הישראלית האהובה עליך - 10. הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך -"שירי מימון" 11. השיר הישראלי שהכי אהוב עליך -זמן של חסד,שיר אהבה פשוט 12. התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך - 13. הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך - 24 14. התחנה ברדיו האהובה עליך מהארץ -100fm 15. הישוב או העיר הכי אהובה עליך בארץ -העיר שלי ש-ד-ר-ו-ת 16. המוצר כחול-לבן הכי אהוב עליך -פלאפל 17. חוף הים בארץ האהוב עליך - חוף דלילה 18. מה אתה אוהב יותר את צפון הארץ או דרום הארץ? -דרום 19. האתר הישראלי האהוב עליך? - www.tapuz.co.il 20. אתר החדשות הישראלי האהוב עליך? -walla 21. העיתון בעברית הכי אהוב עליך? -ראש1 22. קריינ/ית החדשות הישראלי/ת הכי אהוב עליך? - 23. קבוצת הספורט מהארץ האהובה עליך? -ביתר ירושלמיים 24. למרות שאוהבים את כולם,החיל בצבא שאתה הכי מעריץ? -רן....ידיד שלי 25. מה הכי ישראלי בעיניך? -חומוס פלאפל 26. אתר הטבע/נופש הישראלי האהוב עליך? -נופש??? מכתש רמון 27. מה אתה מעדיף שעון קיץ או חורף? -קיץ 28. הפונט (גופן) העברי המועדף עליך? -אריאל 29. הפרסומת הישראלית הכי אהובה עליך? -לא סובלת פרסומות 30. חברת הסלולר המועדפת עליך? -orange 31. חברת הדלק המועדפת עליך? -תן 32. הדוגמן הישראלי הכי יפה לדעתך? -מייקל לואיס 33. הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך? -שרי גבעתי 34. הוט או יס? -הוט 35. הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד? -"האלופה" "ילדות ראות" 36. הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים? משחק החיים 37. מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך? שירי 38. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים?רן 39. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות? מלי 40. הכביש/דרך הכי פקוקה שאתה מכיר? 41. איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו?קיבוץ 42. אם היית צריך לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה?כתום 43. הסופר/ת הישראלי האהוב עליך?אמממ יש הרבהה....גלילה רון פדר 44. הספר שנכתב במקור בעברית האהוב עליך? 45. מעדיף לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ?חוץ 46. החברה הישראלית שנותנת את השירות הטוב ביותר לדעתך?לא יודעת 47. אילו יכלת,לאיזו עמותה ישראלית היית תורם או מתנדב? "לבית השנטי" 48. מה גורם לך להתגאות כישראלי?הרבה דבריםםםם 49. מה דעתך על מערכת החינוך בארץ? אמממ אפשר לעשות קצת שיפוצים ואז הכל יהיה בסדר 50. מה דעתך על החברה הישראלית? חברה?סבבה 51. אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת ?אוסטרליה 52. מה החברה הישראלית שהכי היית רוצה לעבוד בה?"אינטל" 53. אם היית יכול להעניק את פרס ישראל בכל תחום שהוא למישהו,למי היית מעניק? לאריאל שרון 54. האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך? 55. איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ?אממממממ קרסטינה אגילרה 56. האם היית מעדיף לעבור למטבע האירו במקום השקל?לא 57. המוסד להשכלה גבוהה היוקרתי/הטוב ביותר בארץ לדעתך?שער הנגב..חחח עאלקקק . "כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"?רוקדים עם כוכבים

smadi13

New member
עונהההההההההההה

הזמר הישראלי האהוב עליך - אין 2. הזמרת הישראלית האהובה עליך -שירי מימון 3. הלהקה הישראלית האהובה עליך -גיים בויז 4. השחקן הישראלי האהוב עליך -אין 5. השחקנית הישראלית האהובה עליך -לירון וייסמן 7. הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך - איןןן 8. הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך -אין 9. המחזמר/הצגה הישראלית האהובה עליך - נראה לי שאין לי 10. הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך - של שירי מיימון 11. השיר הישראלי שהכי אהוב עליך -יש הרבה אבל הכי הכי.. זה כמה פעמיים 12. התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך - אין 13. הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך - ערוץ 22 14. התחנה ברדיו האהובה עליך מהארץ -91 FM 15. הישוב או העיר הכי אהובה עליך בארץ - תל אביב 16. המוצר כחול-לבן הכי אהוב עליך -לא הבנתי 17. חוף הים בארץ האהוב עליך - אני לא אוהבת ים 18. מה אתה אוהב יותר את צפון הארץ או דרום הארץ? -צפון הארץ 19. האתר הישראלי האהוב עליך? - של שירי מיימון ועוד.. 20. אתר החדשות הישראלי האהוב עליך? -לא נראה לי שיש לי בכלל 21. העיתון בעברית הכי אהוב עליך? -ראש -1 22. קריינ/ית החדשות הישראלי/ת הכי אהוב עליך? -יונית לוי חח 23. קבוצת הספורט מהארץ האהובה עליך? -מכבי ת"א 24. למרות שאוהבים את כולם,החיל בצבא שאתה הכי מעריץ? -אין ליי 25. מה הכי ישראלי בעיניך? -שירים ,וחדשות 26. אתר הטבע/נופש הישראלי האהוב עליך? -אין 27. מה אתה מעדיף שעון קיץ או חורף? -חורף 28. הפונט (גופן) העברי המועדף עליך? -איןןן 29. הפרסומת הישראלית הכי אהובה עליך? -כולם אבל אני שונאת פרסומות 30. חברת הסלולר המועדפת עליך? -סלקום 31. חברת הדלק המועדפת עליך? -אני לא אוהבת שום חברת דלק 32. הדוגמן הישראלי הכי יפה לדעתך? - יהודה לוי..,לא נראה לי שהוא דוגמן בכלל 33. הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך? -יעל בר זוהר 34. הוט או יס? -הוט 35. הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד? -"האלופה" 36. הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים? "משחק החיים" 37. מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך? לא יודעת 38. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים?ירון 39. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות?לירון 40. הכביש/דרך הכי פקוקה שאתה מכיר?איןן 41. איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו?עיר 42. אם היית צריך לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה?סגול ..ואדום 43. הסופר/ת הישראלי האהוב עליך?סמדר שיר חח 44. הספר שנכתב במקור בעברית האהוב עליך?אין 45. מעדיף לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ?תוצרת ארץ 46. החברה הישראלית שנותנת את השירות הטוב ביותר לדעתך?כולם 47. אילו יכלת,לאיזו עמותה ישראלית היית תורם או מתנדב?לכל עמותה 48. מה גורם לך להתגאות כישראלי?שאני בישראל ולא בארץ אחרת 49. מה דעתך על מערכת החינוך בארץ?היא טובהה 50. מה דעתך על החברה הישראלית?סבבה 51. אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת ?אין לי סורי 52. מה החברה הישראלית שהכי היית רוצה לעבוד בה? ... 53. אם היית יכול להעניק את פרס ישראל בכל תחום שהוא למישהו,למי היית מעניק? לא יודעת 54. האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך? לא הבנתי 55. איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ?אף אחדד 56. האם היית מעדיף לעבור למטבע האירו במקום השקל?לא 57. המוסד להשכלה גבוהה היוקרתי/הטוב ביותר בארץ לדעתך?טוב ביותר . "כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"?כוכב נולד

יאבבא יה כמה שאלות!!../images/Emo3.gif

הזמר הישראלי האהוב עליך- נגיד.. הראל סקעת 2.הזמרת הישראלית האהובה עליך -שירי מימון
3. הלהקה הישראלית האהובה עליך-אין כזאת הכל חרא. 4. השחקן הישראלי האהוב עליך-עפר שכטר
כפעליו. 5. השחקנית הישראלית האהובה עליך-ממ.. אין כזאת
אהה שירי! אופס.. חיחי 7. הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך-גיל ריבה אם הוא נחשב.. 8. הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך -עדי אשכנזי 9. המחזמר/הצגה הישראלית האהובה עליך-לא יודעת. 10. הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך-"שירי מימון"
צפוי קצת לא?! 11. השיר הישראלי שהכי אהוב עליך -"השקט שנשאר" גם צפוי לא?! 12. התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך-לא משהו שכרגע על המרקע. 13. הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך-HOT3 14. התחנה ברדיו האהובה עליך מהארץ -אין. 15. הישוב או העיר הכי אהובה עליך בארץ-כפ"ס שליטה!! 16. המוצר כחול-לבן הכי אהוב עליך-רגע זה שאלון ליום העצמאות? ולא יודעת דגל ישראל.. רגע זה לא מוצר אהה כחול לבן יענו ישראלי.. ממ.. במבה
חח 17. חוף הים בארץ האהוב עליך-משהו בהרצליה לא אכפת לי השם.. 18. מה אתה אוהב יותר את צפון הארץ או דרום הארץ?-אין עדיפות. 19. האתר הישראלי האהוב עליך?-תפוז חח 20. אתר החדשות הישראלי האהוב עליך?-ynet 21. העיתון בעברית הכי אהוב עליך?-"ידיעות אחרונות" 22. קריינ/ית החדשות הישראלי/ת הכי אהוב עליך?-מיקי חיימוביץ 23. קבוצת הספורט מהארץ האהובה עליך?-הפועל ת"א אימפריהההה 24. למרות שאוהבים את כולם,החיל בצבא שאתה הכי מעריץ?-מור
גו מור
25. מה הכי ישראלי בעיניך?-להדחף בתור 26. אתר הטבע/נופש הישראלי האהוב עליך?-לא יודעת חח 27. מה אתה מעדיף שעון קיץ או חורף?-זאת אותה שעה מה ההבדל.. נוו טוב קיץ יש אור עד מאוחר חח 28. הפונט (גופן) העברי המועדף עליך?-טיימס ניו רומן 29. הפרסומת הישראלית הכי אהובה עליך?-של הכלבים "לילי" 30. חברת הסלולר המועדפת עליך?-פלאפון 31. חברת הדלק המועדפת עליך?-??????????????? 32. הדוגמן הישראלי הכי יפה לדעתך?-דודי בלסר!!!!!
33. הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך?-בר רפאלי אני יכולה להשבע ששאלו את זה בפורום כבר
34. הוט או יס?-הוט 35. הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד?-עזבו אותי 36. הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים?דיי לא יודעת אוי כן אני יודעת ממ נוו איך קוראים לזה עם שמעון ולימור "רק בישראל" אהה גאוני
37. מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך? שירי מיממון
38. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים?אין לי כח לחשבו על זה 39. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות?אין לי כח לחשוב על זה 40. הכביש/דרך הכי פקוקה שאתה מכיר?גאה לא?! אני לא נוסעת בכבישים.. כאילו מסיעים אותי וזה לא הכי מעניין אותי העיקר שאני יושבת ונח לי. 41. איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו?עיר אין כמו בבית
42. אם היית צריך לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה?ורוד
חח סתם לא יודעת איזה.. 43. הסופר/ת הישראלי האהוב עליך?
מזה סופרת
44. הספר שנכתב במקור בעברית האהוב עליך?נראה לי שזה "מלך החומוס ומלכת האמבטיה" אם זה נכתב קודם בעברית מה שנראה לי ככה. 45. מעדיף לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ?יש מוצרים תוצרת הארץ? לא הכל מיובא בהונג-קונג או משהו
46. החברה הישראלית שנותנת את השירות הטוב ביותר לדעתך?לא יודעת. 47. אילו יכלת,לאיזו עמותה ישראלית היית תורם או מתנדב?"תנו לחיות לחיות" 48. מה גורם לך להתגאות כישראלי?שירי משלנו
49. מה דעתך על מערכת החינוך בארץ?אני לא אוהבת את השאלון הזה 50. מה דעתך על החברה הישראלית?אוף.. לא כיף לי זה שאלות לא כפיות 51. אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת ?עוד איזה מטר לאירופה חח 52. מה החברה הישראלית שהכי היית רוצה לעבוד בה?לא יודעעעעת
53. אם היית יכול להעניק את פרס ישראל בכל תחום שהוא למישהו,למי היית מעניק?תחום המוזיקה-שירי מימון
54. האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך?אין לי כח יותר.. 55. איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ?נראה לי אנ פורשת 56. האם היית מעדיף לעבור למטבע האירו במקום השקל?לאאאאא 57. המוסד להשכלה גבוהה היוקרתי/הטוב ביותר בארץ לדעתך?|מיואשת| . "כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"?הכל אותו חרא

עונה..

הזמר הישראלי האהוב עליך - עברי לידר 2. הזמרת הישראלית האהובה עליך -שירי מימון 3. הלהקה הישראלית האהובה עליך -התבלינים 4. השחקן הישראלי האהוב עליך -עפר שכטר 5. השחקנית הישראלית האהובה עליך -יעל בר זוהר,טלי שרון 7. הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך - אין 8. הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך -אין 9. המחזמר/הצגה הישראלית האהובה עליך -מאמאמיה-באמת אחת ההצגות היותצר יפות שהייתי בה.. 10. הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך - שירי מימון 11. השיר הישראלי שהכי אהוב עליך -וואו-שאלה קשה.."זה לא אותו דבר" של עברי לידר -"לאן שלא תלכי"-שירי מימון "ילדים של החיים" - שלום חנוך 12. התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך - יש הרבה 13. הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך - 24,MTV HOT3 14. התחנה ברדיו האהובה עליך מהארץ -אין 15. הישוב או העיר הכי אהובה עליך בארץ - ירושלים 16. המוצר כחול-לבן הכי אהוב עליך -דגל ישראל 17. חוף הים בארץ האהוב עליך - כולם!! 18. מה אתה אוהב יותר את צפון הארץ או דרום הארץ? -דרום הארץ 19. האתר הישראלי האהוב עליך? - שירי מימון 20. אתר החדשות הישראלי האהוב עליך? -אין 21. העיתון בעברית הכי אהוב עליך? -ראש 1 22. קריינ/ית החדשות הישראלי/ת הכי אהוב עליך? -אין 23. קבוצת הספורט מהארץ האהובה עליך? -הכח ירשלים..חח 24. למרות שאוהבים את כולם,החיל בצבא שאתה הכי מעריץ? -בת דודה שלי 25. מה הכי ישראלי בעיניך? -חוצפה של אנשים 26. אתר הטבע/נופש הישראלי האהוב עליך? -שפיים 27. מה אתה מעדיף שעון קיץ או חורף? -באיזה שעון יש יותר זמן לישון? 28. הפונט (גופן) העברי המועדף עליך? -אריאל 29. הפרסומת הישראלית הכי אהובה עליך? -זה פרסומת ישנה-של אקזיט (אקזיט סיטי) שהייתה בערוץ 10-אחת הפרסומות החזקות.. 30. חברת הסלולר המועדפת עליך? -פאלפון 31. חברת הדלק המועדפת עליך? -אין 32. הדוגמן הישראלי הכי יפה לדעתך? - עפר שכטר 33. הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך? -יש מלא..אבל יעל גולדמן,יעל בר זוהר וגלית גוטמן 34. הוט או יס? -הוט 35. הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד? -"ילדות רעות" ו-"האלופה" 36. הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים? "טלנובלה בע"מ" אחת הטלנובלות החזקות שהיו... 37. מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך? יצחק רבין ז"ל-אני לא בטוחה..אני חושבת.. 38. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים?אושרי 39. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות?שירי 40. הכביש/דרך הכי פקוקה שאתה מכיר?לא יודעת 41. איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו?עיר,ני גרה במושב עכשיו אז.. 42. אם היית צריך לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה? 43. הסופר/ת הישראלי האהוב עליך?תכלת (לא יודעת למה,אבל זה בכלל לא צבע האהוב עליי) 44. הספר שנכתב במקור בעברית האהוב עליך?סודואני אתגבר או ייסוריה של אליס 45. מעדיף לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ?מה זה משנה העיקר שיהיו ברמה.. 46. החברה הישראלית שנותנת את השירות הטוב ביותר לדעתך?לא יודעת 47. אילו יכלת,לאיזו עמותה ישראלית היית תורם או מתנדב? בית חולים,ל משנה איפה.. 48. מה גורם לך להתגאות כישראלי? שירי..חח 49. מה דעתך על מערכת החינוך בארץ? אין לי דעה יותר נכון אתם לא תירצו לשמוע את הדעה שלי.. 50. מה דעתך על החברה הישראלית? בסדר,מה אני אגיד.. 51. אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת ?לא הייתי מעבירה אותה.. 52. מה החברה הישראלית שהכי היית רוצה לעבוד בה? הליקון...חח 53. אם היית יכול להעניק את פרס ישראל בכל תחום שהוא למישהו,למי היית מעניק?בינימין זאב הרצל ז"ל 54. האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך?ממ...האירוע למען החיילים...זה היה ממש מרגש.. 55. איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ?לא רוצה אף אחד.. 56. האם היית מעדיף לעבור למטבע האירו במקום השקל?לא.. 57. המוסד להשכלה גבוהה היוקרתי/הטוב ביותר בארץ לדעתך?לא יודעת . "כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"?"כוכב נולד"

../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

הזמר הישראלי האהוב עליך -אין 2. הזמרת הישראלית האהובה עליך -שירי
ורוני
3. הלהקה הישראלית האהובה עליך -הדיימנד'ז
4. השחקן הישראלי האהוב עליך -אין 5. השחקנית הישראלית האהובה עליך -אין 7. הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך -אין 8. הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך -עדי אשכנזי 9. המחזמר/הצגה הישראלית האהובה עליך -לא יודעת.. לא הייתי בהרבה.. 10. הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך -יש הרבה.. 11. השיר הישראלי שהכי אהוב עליך -יש עוד יותר מדיסקים.. 12. התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך -אהבתי את התוכנית ההיא של עדי אשכנזי... ברח לי השם שלה.. 13. הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך -24 14. התחנה ברדיו האהובה עליך מהארץ -אין 15. הישוב או העיר הכי אהובה עליך בארץ -ראש העין העיר שלי
16. המוצר כחול-לבן הכי אהוב עליך -לא יודעת.. 17. חוף הים בארץ האהוב עליך -לא יודעת.. 18. מה אתה אוהב יותר את צפון הארץ או דרום הארץ? צפון אבל הדרום לא כולל את אילת בשאלה הזאת
19. האתר הישראלי האהוב עליך? -אין 20. אתר החדשות הישראלי האהוב עליך? -אין 21. העיתון בעברית הכי אהוב עליך? -אמ.. ראש 1
22. קריינ/ית החדשות הישראלי/ת הכי אהוב עליך? אין 23. קבוצת הספורט מהארץ האהובה עליך? אין 24. למרות שאוהבים את כולם,החיל בצבא שאתה הכי מעריץ? -לא הבנתי
25. מה הכי ישראלי בעיניך? להידחף לא משנה לאן
26. אתר הטבע/נופש הישראלי האהוב עליך? לא יודעת.. 27. מה אתה מעדיף שעון קיץ או חורף? מה שכשמעבירים אותו ישנים שעה יותר.. מה זה חורף נכון? 28. הפונט (גופן) העברי המועדף עליך? יש הרבה
29. הפרסומת הישראלית הכי אהובה עליך? לא יודעת.. 30. חברת הסלולר המועדפת עליך? אורנג' 31. חברת הדלק המועדפת עליך? אין 32. הדוגמן הישראלי הכי יפה לדעתך? רן דנקר 33. הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך? רוני
34. הוט או יס? יס 35. הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד? ילדות רעות.. 36. הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים? השיר שלנו וילדות רעות.. 37. מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך? לא יודעת.. 38. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים? לא יודעת.. 39. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות? לא יודעת.. 40. הכביש/דרך הכי פקוקה שאתה מכיר? לא יודעת.. 41. איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו? תלוי
42. אם היית צריך לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה? לא יודעת.. 43. הסופר/ת הישראלי האהוב עליך? לא יודעת.. 44. הספר שנכתב במקור בעברית האהוב עליך? אמ.. הסדרה של חירות מי שמכיר.. "נכל על חירות" חיברות לקראת בגרות" "עמוס חולם על חירות" אלה כמה ספרים מהסדרה.. 45. מעדיף לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? תלוי איזה מוצר.. 46. החברה הישראלית שנותנת את השירות הטוב ביותר לדעתך? לא יודעת.. 47. אילו יכלת,לאיזו עמותה ישראלית היית תורם או מתנדב? חולי סרטן 48. מה גורם לך להתגאות כישראלי? לא יודעת.. 49. מה דעתך על מערכת החינוך בארץ? לא יודעת.. 50. מה דעתך על החברה הישראלית?לא יודעת.. 51. אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת? אירופה.. 52. מה החברה הישראלית שהכי היית רוצה לעבוד בה? לא יודעת.. 53. אם היית יכול להעניק את פרס ישראל בכל תחום שהוא למישהו,למי היית מעניק? לא יודעת.. 54. האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך? לא יודעת.. 55. איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ? הילארי דאף 56. האם היית מעדיף לעבור למטבע האירו במקום השקל? לא אכפת לי ממש.. 57. המוסד להשכלה גבוהה היוקרתי/הטוב ביותר בארץ לדעתך? מאיפה לי?! 58. "כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"? כולם..

למעלה