שאלון

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון

מאכל ישראלי? ממתק ישראלי? איזה התנהגות מאפיינת את הישראלים הכי הרבה? איזה פעילות הכי אהובה על הישראלים? מה מגדיר את הילדים הישראלים הכי הרבה? איזה אומן ישראלי הוא הכי הרבה ישראלי בעיינך?

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo9.gif

מאכל ישראלי? פלאפל ממתק ישראלי? טעמי איזה התנהגות מאפיינת את הישראלים הכי הרבה? עצבים איזה פעילות הכי אהובה על הישראלים? לישון מה מגדיר את הילדים הישראלים הכי הרבה? מחשב איזה אומן ישראלי הוא הכי הרבה ישראלי בעיינך? יהורם גאון [למרותש אני לא סובלת אותו..
]

קלעת בול לדעות שלי:)

ואם כבר יהורם גאון- קבלו משהו קורע מטמטום- "מתי חיים יבין שיהורם גאון? מתי יהורים גאון יקלוט שאלברט איינשטיין?"
-<זכויות שמורות לShani Poms
שליטה!>-

hyhy2

New member
עונהה.. :))

מאכל ישראלי?פלאפל!!! ממתק ישראלי?אממ במבה... איזה התנהגות מאפיינת את הישראלים הכי הרבה?דחיפות בתוריםםם חחחחח.. זה הכי נכוןן!! איזה פעילות הכי אהובה על הישראלים?לעשות מנגל מה מגדיר את הילדים הישראלים הכי הרבה?שונאים לקרוא ואוהבים מחשב וטלוויזיה איזה אומן ישראלי הוא הכי הרבה ישראלי בעיינך?יהורם גאון

../images/Emo102.gif

מאכל ישראלי?פאלפל{למרות שאני לא אוכלת} ממתק ישראלי?קוקוס לבן וורוד...יודעים למה אני מתכוונת?? איזה התנהגות מאפיינת את הישראלים הכי הרבה?חמי מזג איזה פעילות הכי אהובה על הישראלים?לישון לישון לישון{אז למה אני לא ישנה עכשיו?} מה מגדיר את הילדים הישראלים הכי הרבה?מסך מרובע! איזה אומן ישראלי הוא הכי הרבה ישראלי בעיינך?יהורם גאון...אני אוהבת!!

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה

מאכל ישראלי? פלאפל
ממתק ישראלי? פסק זמן
איזה התנהגות מאפיינת את הישראלים הכי הרבה? עצלנות, עקשנות
איזה פעילות הכי אהובה על הישראלים? לעשות על האש!
מה מגדיר את הילדים הישראלים הכי הרבה? טכנולוגיה
איזה אומן ישראלי הוא הכי הרבה ישראלי בעיינך? גידי גוב
הודגש באמצעות מדגישומטיק

felix103

New member
../images/Emo107.gifאני עונה

מאכל ישראלי? לא יודעת
ממתק ישראלי? טעמי
(אם זה ישראלי ואם לא לא יודעת) איזה התנהגות מאפיינת את הישראלים הכי הרבה? לא יודעת איזה פעילות הכי אהובה על הישראלים? מנגל מה מגדיר את הילדים הישראלים הכי הרבה? מחוברים למחשב
איזה אומן ישראלי הוא הכי הרבה ישראלי בעיינך? לא מכירה

למעלה