שאלון

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך? האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה? האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום?איזו? איזה משחק הכי אהבת בילדות? איזה סיפור אהבת? איזה שיר אהבת? מה היה המאכל הילדות שלך? מה החלום הילדות שלך? איזה מפורסם הערצת? תוכנית הילדות שלך? האם יש לך "זכרון ראשון" ?מה הוא?

linoy7

New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך? לפעמים
האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה?
האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום? איזו?
איזה משחק הכי אהבת בילדות? קלאס
איזה סיפור אהבת? לא אהבתי סיפורים
איזה שיר אהבת? לא זוכרת מה היה המאכל הילדות שלך? חומוס
מה חלום הילדות שלך? להיות זמרת מפורסמת
פחחחחחחח בטח, רק אני
איזה מפורסם הערצת? עוזי חיטמן ז"ל
תוכנית הילדות שלך? המומיניייייייייייים
האם יש לך "זכרון ראשון"? מה הוא?
כן, אני יודעת הייתה לי ילדות משעממת
סתם, אני פשוט לא זוכרת דברים

kocit

New member
עונה../images/Emo102.gif../images/Emo168.gif../images/Emo220.gif

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך?כן האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה?
האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום?איזו?לא איזה משחק הכי אהבת בילדות?מחבואים איזה סיפור אהבת?שלגיה/חח איזה שיר אהבת?אני/אוהב/אוך מה היה המאכל הילדות שלך?גרבר/חחחח מה החלום הילדות שלך?לגדול/מהר איזה מפורסם הערצת?היי/פייב תוכנית הילדות שלך?ערו/הילדים/בכללי האם יש לך "זכרון ראשון" ?מה הוא?שצעקתי במרפסת וכל השכנים ישתגעו!!

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמעניין איך נשמעה הצעקה שלך../images/Emo6.gif

תדגימי לנו................
+

ady18

Well-known member
עונה

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך?קצת האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה?לא האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום?איזו?כן מוות של סבא איזה משחק הכי אהבת בילדות?אממ ברביות מכונית איזה סיפור אהבת?שמוליק הקיפוד איזה שיר אהבת?שירים של זוהר מה היה המאכל הילדות שלך?אממ המברוגר וספגטי מה החלום הילדות שלך?להיות עורכת דין חח איזה מפורסם הערצת?אממ מיכל ינאי תוכנית הילדות שלך?פרפר נחמד בלי סודות האם יש לך "זכרון ראשון" ?מה הוא?כן קבלתי את הכלב בגיל שנתים או שלוש

../images/Emo214.gifעונה ../images/Emo9.gif

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך?
האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה?בטח שכן. יש לי קלסר עם דברים ומתנות קטנות וחשובות שיש לי מאז כיתה ד', עם מכתבים מאחים שלי, ברכות יומולדת, "יום החברות" שלי ושל חברה מאוד טובה שהייתה לי..ויש לי עוד המון דברים, אבל זה הדבר העיקרי שמזכיר את התקופה.
האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום?איזו?-בטח, יש המון.אני חושבת שבתקופת "הילדות" הטראומה הכי גדולה שלי הייתה כשעברתי ניתוח, כשהייתי בת 4. עד היום יש לי סיוטים מזה, אני זוכרת המון סיוטים
.
איזה משחק הכי אהבת בילדות?מחבואים
.
איזה סיפור אהבת?המון, כל כך המון.. יש לי מתחת למיטה שקית עם כל הספרים שאהבתי
.
איזה שיר אהבת?בספרדית, שירים של "קטנטנות"..
מה היה המאכל הילדות שלך?כל מה שאני אוכלת עד היום[?].
מה החלום הילדות שלך?החלום הראשון שלי היה להיות זמרת, אח"כ להיות עורכת דין ולאחר מכן, בכיתה ה'-להיות פסיכולוגית.
איזה מפורסם הערצת?הערצתי את הסדרה |קטנטנות|. את העלילה, המילים, השירים,המשחק המעולה של השחקנים..
תוכנית הילדות שלך?פעם שלישי [גלידה]:קטנטנות.
האם יש לך "זכרון ראשון" ?מה הוא?תלוי בהקשר למה, יש המון זכרונות. אבל כשאומרים לי "מה הזכרון ילדות" הראשון שלך-אני ישר נזכרת באהבה הראשונה שלי
.

dovratl120

New member
עונה../images/Emo192.gif

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך? קצת כן האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה? קלטת של "אנסטסיה" האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום?איזו? ללכת לאיבוד?-:...אבל היום לא ממש איזה משחק הכי אהבת בילדות? קואקוה דל האומה איזה סיפור אהבת? כיפה אדומה חחחחח איזה שיר אהבת? יום מעונן מה היה המאכל הילדות שלך? אפרסק חחח מה החלום הילדות שלך? פפפ...להצליח.. להיות כמו מיכל ינאי חחח... איזה מפורסם הערצת? מיכל ינאי ובזמרים : כמו שלינוי אמרה עוזי חיטמן+עופרה חזה+ירדנה ארזי+מייקל שנטש את היי פייב (-: תוכנית הילדות שלך? נילס
האם יש לך "זכרון ראשון" ?מה הוא?[מה הכוונה???]

למעלה