שאלון

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון

1)איזה שיר שמעת הכי הרבה לאחרונה 2)איזה שיר נדלקת הכי הרבה לאחרונה<? 3)אוהב קליפים 4)רואה 24? 5)איפה אתה הכי אוהב לשמוע מוסיקה? 6)מה גורם לך הכי הרבה להתחבר לשיר? 7)היית רוצה לנגן על כלי מסוים? 8)מנגן? 9)מה אכלת אחרון?

pacific ocean

New member
יאללה נענה ../images/Emo13.gif ../images/Emo214.gif../images/Emo205.gif

איזה שיר שמעת הכי הרבה לאחרונה? alone של עופר ניסים
2)איזה שיר נדלקת הכי הרבה לאחרונה<? "תני לי אהבה" (פתאום זה בא לי חח) ו...."so sick"
3)אוהב קליפים? ברוררררררררררררר
4)רואה 24? מדי פעם....
5)איפה אתה הכי אוהב לשמוע מוסיקה? MTV או במחשב....
6)מה גורם לך הכי הרבה להתחבר לשיר? המשמעות שלו...לגמריי...
7)היית רוצה לנגן על כלי מסוים? מאוד...על גיטרה... 8)מנגן? לא...עדיין לא...מנסה לסחוט מאימוש שיעורים יהה
9)מה אכלת אחרון? וואלה....לא זוכרת..היה לפני הרבה זמן

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונהה

1)איזה שיר שמעת הכי הרבה לאחרונה "I'm just a kid - Simple plan
2)איזה שיר נדלקת הכי הרבה לאחרונה? "I'm just a kid - Simple plan
3)אוהב קליפים יאפפ
4)רואה 24? כןן
5)איפה אתה הכי אוהב לשמוע מוסיקה? בנסיעות, עם האייפוד.
6)מה גורם לך הכי הרבה להתחבר לשיר? המילים
7)היית רוצה לנגן על כלי מסוים? כן
8)מנגן? לא
9)מה אכלת אחרון? פנקייק
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo203.gif

1)איזה שיר שמעת הכי הרבה לאחרונה? הממ.. letterbomb 2)איזה שיר נדלקת הכי הרבה לאחרונה? letterbomb 3)אוהב קליפים? תלוי.. 4)רואה 24? לא 5)איפה אתה הכי אוהב לשמוע מוסיקה? במחשב.. 6)מה גורם לך הכי הרבה להתחבר לשיר? לא יודעת 7)היית רוצה לנגן על כלי מסוים? גיטרה.. 8)מנגן? לא 9)מה אכלת אחרון? טוסט

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo192.gif

)איזה שיר שמעת הכי הרבה לאחרונה? אסטה קוראסון 2)איזה שיר נדלקת הכי הרבה לאחרונה<? אהע? 3)אוהב קליפים? כן 4)רואה 24? לא 5)איפה אתה הכי אוהב לשמוע מוסיקה? במחשב ובאמפי 6)מה גורם לך הכי הרבה להתחבר לשיר? המנגינה והמילים 7)היית רוצה לנגן על כלי מסוים? כן 8)מנגן? לא 9)מה אכלת אחרון? אה.. לא זוכרת..

לושהה

New member
עונה[=

איזה שיר שמעת הכי הרבה לאחרונה? No Worries של מקפליי
על איזה שיר נדלקת הכי הרבה לאחרונה? Say I של כריסטינה מיליאן
אוהב קליפים? יאפ. רואה 24? שאין מה לראות בMTV
איפה אתה הכי אוהב לשמוע מוסיקה? על המחשב ובחדר.. מה גורם לך הכי הרבה להתחבר לשיר? המילים
היית רוצה לנגן על כלי מסוים? תופים
מנגן? נופ. מה אכלת אחרון? XDD ארטיק

M i N i M i K i

New member
עונה..../images/Emo13.gif

1)איזה שיר שמעת הכי הרבה לאחרונה? פה קבור הכלב...[האו] 2)איזה שיר נדלקת הכי הרבה לאחרונה<?שיר המכולת 3)אוהב קליפים? אממ..תלוי איזה 4)רואה 24?ברור 5)איפה אתה הכי אוהב לשמוע מוסיקה? איפה שיוצא 6)מה גורם לך הכי הרבה להתחבר לשיר? אממ לא יודעת 7)היית רוצה לנגן על כלי מסוים? גיטרה חשמלית 8)מנגן?לא 9)מה אכלת אחרון? עוגה

עונה../images/Emo41.gif

1)איזה שיר שמעת הכי הרבה לאחרונה? "ואת"..הראל סקעת.. 2)איזה שיר נדלקת הכי הרבה לאחרונה? "אני מנגן-מה אתה מנגן?אני מנגן מנגן על חצוצרה"
3)אוהב קליפים? כן 4)רואה 24? כן 5)איפה אתה הכי אוהב לשמוע מוסיקה? בבית! 6)מה גורם לך הכי הרבה להתחבר לשיר? הלחן 7)היית רוצה לנגן על כלי מסוים? לא 8)מנגן? לא 9)מה אכלת אחרון? חחחחחחחחחחחחחחח מה הקשר?!
אכלתי סלט

אהה שאלון ראשון שלי פה..

1)איזה שיר שמעת הכי הרבה לאחרונההמנון של משמר הגבול 2)איזה שיר נדלקת הכי הרבה לאחרונה<?בית הבובות 3)אוהב קליפיםכה 4)רואה 24?כה 5)איפה אתה הכי אוהב לשמוע מוסיקה?באמפי/במחשב 6)מה גורם לך הכי הרבה להתחבר לשיר?המילים/המנגינה 7)היית רוצה לנגן על כלי מסוים?לא 8)מנגן? 9)מה אכלת אחרון?פסטל הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo80.gifמשעמם לי אז אני עונה לשאלונים

ישנים
. 1)איזה שיר שמעת הכי הרבה לאחרונה? Sarah Yellin' 2)איזה שיר נדלקת הכי הרבה לאחרונה? אה? ס.ס; 3)אוהב קליפים? תלוי איזה 4)רואה 24? כשיש שירים טובים אז כן :] בעיקר בלילה. 5)איפה אתה הכי אוהב לשמוע מוסיקה? בכל מקום.. אבל בדר"כ בחדר שלי 6)מה גורם לך הכי הרבה להתחבר לשיר? ה.. שיר, נו. אין לי מושג איך להסביר את זה. 7)היית רוצה לנגן על כלי מסוים? מנגנת :] 8)מנגן? גיטרה ^^. 9)מה אכלת אחרון? שוקולד *-*.

למעלה