שאלון:

ady18

Well-known member
עונה

בית-בטחון בושם-ריח מטוס-נחיתה שמיים-כחולים ים-מרגיע שירי-מדהימה ערוץ בטלויזיה:10 וערוץ הספורט תוכנית טלויזיה:ילדות רעות סוג סרטים:תעודי סרט:אסקימו לימון פרסומת:קוקה קולה סוג אוכל:על האש אוכל:פסטה רוטב:עגבניות צבע:כחול נעליים:מגפייים סוג מוזיקה:ישראלית שיר:יש הרבה כלי נגינה:גיטרה חיה: ארץ: שם לבנים:דניאל אופיר שחר שם לבנות:דניאל אופיר מקצוע בביצפר: זמר:עברי לידר עמיר בניון זמרת:איריס פרחי ושירי מימון להקה:בית הבובות שחקן:- שחקנית:אגם רוטברג דוגמן: דוגמנית: עיתון:ידיעות אחרונות תחביב:מוסיקה פורום:שירי מימון קומונה:מה שלומך ספר: שמפו: מרכך:

../images/Emo214.gifייייייייאי ../images/Emo13.gif

האסוציאציות שלי בהתחלהההה
... ושירי באמת מדהימה
. "זמן של חסד"

עונה:

ערוץ בטלויזיה:HOT3 תוכנית טלויזיה:"חברים" סוג סרטים:קומדיה סרט:"זוג משמיים" פרסומת:לילי
סוג אוכל:איטלקי אוכל:פסטה רוטב:שמנת ועגבניות
בהקשר לפסטה צבע:אדום נעליים:דיאדורה סוג מוזיקה:פופ שיר:יותר מדי.. כלי נגינה:גיטרה חיה:כלב ארץ:לא יודעת שם לבנים:צריכה לחשוב ואין לי כח שם לבנות:כנ"ל מקצוע בביצפר:אנגלית זמר:אין מישהו מיוחד זמרת:התשובה ידועה מראש להקה:"אנטיק" שחקן:עפר שכטר שחקנית:ג'ניפר אניסטון דוגמן:דודי בלסר
דוגמנית:בר רפאלי עיתון:"ידיעות אחרונות" תחביב:מוזיקה, ספורט פורום:ארוויזיון.. תרצחו אותי. (אבל אני לא אוהבת אותכם פחות חח) קומונה:אין ספר:"מלך החומוס ומלכת האמבטיה" שמפו:הוואי מרכך:הוואי

עונה לשאלון

ערוץ בטלויזיה:24 תוכנית טלויזיה:ילדות רעות.. סוג סרטים: חח אני לא ממש בעניין של סרטים הסרטים היחידים שראיתי זה הארי פוטר סרט:הארי פוטר.. פרסומת:אמ.. הפרסומת של התפוזינה חח סוג אוכל:פיצהה אוכל:פיצה ופסטה רוטב:לא אוהבת צבע:סגול אדום ושחור נעליים:אול סטאר... סוג מוזיקה: שירי שיר:אהבה קטנה כלי נגינה:גיטרה.. למרות שאני לא ממש יוטדעת חיה: גור כלבים ארץ:ישראל וארגנטינה שם לבנים:רן שם לבנות: שירי מקצוע בביצפר: למידה בקהילה (אל תשאלו אותי מה זה..) זמר:הראל מויאל זמרת: שירי מימון@@@ להקה:אין שחקן:אין שחקנית: לימור אטיאס דוגמן:אין דוגמנית: יעל בר זוהר עיתון: פנאי פלוס תחביב:לשיר פורום:שירי מימון קומונה:שירי מימון ספר:הארי וטר שמפו:פינוק מרכך:פינוק

SD music

New member
אניני בעייפות מוות.

ערוץ בטלויזיה: 24...יס סטארסס.. תוכנית טלויזיה: הרבה |: סוג סרטים: איימה, קומדיה, מתח.... סרט: בית השעווה.. בוגי מן.. בראש גדול לאדעתתת פרסומת:חח הפרסומות של אורנג' מאגניבוותת סוג אוכל:טעים P= אוכל:טעים מאוד P= רוטב:אלף האיים, שמנת פיטריות.. טלוי למהה.. צבע:שחור
..טורקיז.. תכלתת.. בעיקר שחור עם כל צבע..! נעליים: קונים מהר וגרביים... חחח..... נעליים סופנייות מועדף. סוג מוזיקה: פופפ.. שיר: תברח.רגע פרטי. אהבה קטנה. לולה. בלדה לנאיבית. כלי נגינה:מיי גיטרררר... כפרעליהה חיה:צ'ינצ'ילההה ארץ:ישראל יפהה.. ארץ ישראל פורחחתתת P= שם לבנים: אורןן
אורון.. לאדעתת שם לבנות: הילהה !.. היליי...נטלי.. מקצוע בביצפר: ספרותת...אומנות לאדעתת זמר: עברי לידר.. זמרת: שירוש מימון
להקה: דיימונד'ZZZZ אך ורקק הןן!! שחקן: ג'וני דפ.. שחקנית: קלישאתיי..לאדעת ג'ניפר אניסטון. הילארי דאף.. דוגמן: לאמכירה הרבה דוגמנים דוגמנית: כנ''ל עיתון: 7 ימים P= ..סתעםם.. פנאי פלוס ..ראש אחד..מה שבה ליד אבל אני מנוייה לפנאי+ תחביב: לשיייררר... להלהלהלהלהלהל... פורום: מימוןןן ,, דיימונדזז..! קומונה: ג'ימי.. ספר: ווינטר בלו... נערה עם עגיל פנינה.. שמפו: לא מעניין.. מרכך:כנ''ל.. לאבב יאא גאייסס.. הדרוש כפרעליךךך

../images/Emo214.gifהא../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

בחיי, ממש במקרה קראתי תהודעה שלך ופתאום אני רואה "הדרוש כפרעליך"
, אבל .... מה הקשר?
נ.ב-איזו גיטרה יש לך

SD music

New member
משוגעת..

בגלל האסוציאציות שלך.. שגם עליהם עניתי פשוט שירשרתי מוזר.. לאמשנהה... גיטרה..אממ.. למדתי קלאסית.. אז יש לי קלאסית אבל עכשיו התחלתי חשמליתת או יההה....אבל עוד אין לי.. כשיקנו לי יקנו לי יוקרתיתתת... {וורודה או יהה} P=

למעלה