שאלון:

../images/Emo39.gif../images/Emo141.gifעונה!

שמי: יסמין
למה קראו לי בשם זה:כי אמא שלי אוהבת את השם הזה
אם את/ה היית בוחר/ת בשם מהסיבה שכתבת למעלה איזה היית בוחר?לא הבנתי
איזה שם היית רוצה שיקראו לך:המפ. רוני (לא קשור לרוני דואני, אני פשוט אוהבת את השם), דנה.. כל מיני..
שם משפחתי:בנתיים - חסוי -
מה פירוש שם המשפחה (בעיקר אם זה שם משפחה בעברית):בנתיים - חסוי -
הניק שלי:jasmin superstar
למה בחרתי בניק זה:סתם..כי זה חמוד
מה השם הכי מוזר שנתקלת בו (באופן אישי לא משמועות) לבן?המפ. טוב השם הזה נשמע כמו קללה, אבל זה לא
אני לא יודעת ת'משמעות וזה גם לא מהארץ, אני אכתוב באנגלית..כי אין לי כוח לניקוד..koskorelyo
מה השם הכי מוזר שנתקלת בו (באופן אישי לא משמועות) לבת?לא יודעת..
מה השם הכי יפה שאת/ה מכיר/ה לבן?המפ..לא יודעת
מה השם הכי יפה שאת/ה מכיר/ה לבת?
ולמשועמים מבינינו תן/י שם באות:
אאיה
בבן
גגיא
דדניאל
ההילי
וונסה
זזוהר
חחן
טטל
ייסמין
ככוכבה
ללילי
ממיכל
ננעם
סספיר
עעדי
פפנינה
צצק (?)
קקרן
ררועי
ששיר
תתמר
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ny22

New member
מנהל
קצת הומור לא מזיק....../images/Emo8.gif

בעקבות מה שנכתב בשרשור של חידות השמיניה עלה בי הרעיון הבא שאלון שמות:
שמי:נתאי
למה קראו לי בשם זה:
אם את/ה היית בוחר/ת בשם מהסיבה שכתבת למעלה איזה היית בוחר?
איזה שם היית רוצה שיקראו לך:
שם משפחתי:
מה פירוש שם המשפחה (בעיקר אם זה שם משפחה בעברית):
הניק שלי: ny22
למה בחרתי בניק זה:סיפור ארוך...(שירשור נוסף)
מה השם הכי מוזר שנתקלת בו (באופן אישי לא משמועות) לבן?לא זוכר (למי קוראים ככה "לא זוכר", מסכן הילד? XD)
מה השם הכי מוזר שנתקלת בו (באופן אישי לא משמועות) לבת?יעכלדעלדצעכלדעכדהחךיהךדחךדלגדחבךדידךל. עוד לא ניתקלתי, אבל למקרה שאתקל.
מה השם הכי יפה שאת/ה מכיר/ה לבן?תלוי... (על קולב)
מה השם הכי יפה שאת/ה מכיר/ה לבת?תלויה...(בין שמיים וארץ)
ולמשועמים מבינינו תן/י שם באות:
אא
בי
גן
ד
הל
וי
ז
חכ
טו
יח
כ
לX
מX
נX
סD
עD
פD
צ
ק
ר
ש
ת
הודגש באמצעות....(פרצתי את הקוד $@$#@$%%$#%$ ועכשיו אי אפשר לדעת באמצעות מה זה הודגש

עונה =]

שמי:אורטל למה קראו לי בשם זה:כי נולדתי בחנוכה
אם את/ה היית בוחר/ת בשם מהסיבה שכתבת למעלה איזה היית בוחר?לא יודעת
איזה שם היית רוצה שיקראו לך:דון או שירלי או לינוי שם משפחתי:יהודה מה פירוש שם המשפחה (בעיקר אם זה שם משפחה בעברית):לא יודעת
הניק שלי:אורטל לאב דון[
] למה בחרתי בניק זה:כי אני אורטל לאב דון
מה השם הכי מוזר שנתקלת בו (באופן אישי לא משמועות) לבן?אממ לא זוכרת
מה השם הכי מוזר שנתקלת בו (באופן אישי לא משמועות) לבת?אכזבה,ברקת מה השם הכי יפה שאת/ה מכיר/ה לבן?אדיר ואופק מה השם הכי יפה שאת/ה מכיר/ה לבת?דון
ולינוי ולמשועמים מבינינו תן/י שם באות: א-אורטל ב-בן ג-גאולה ד-דון
ה- הדס ו-ורד ז-זיוה ח-חן ט-טל י-ירדנה כ-כרמלה ל-לינוי מ-מור נ-נעם ס-ספיר ע-עידן פ-פנינה צ-צפרירה ק-קארין ר-רוני ש-שרי ת-תאיר

Rioter

New member
הוואל

שמי: שיר למה קראו לי בשם זה: למה לא? אם את/ה היית בוחר/ת בשם מהסיבה שכתבת למעלה איזה היית בוחר? בטח.. :S איזה שם היית רוצה שיקראו לך: טוב לי עם שמי שם משפחתי: גלידות פלדמן בע"מ מה פירוש שם המשפחה (בעיקר אם זה שם משפחה בעברית): "חקלאי", ברומנית הניק שלי: Rioter למה בחרתי בניק זה: למה לא? מה השם הכי מוזר שנתקלת בו (באופן אישי לא משמועות) לבן? ירין, זה שם מוזר מה השם הכי מוזר שנתקלת בו (באופן אישי לא משמועות) לבת? ריחן, למרות שהוא יפה
מה השם הכי יפה שאת/ה מכיר/ה לבן? אלעד, אביב, רון
מה השם הכי יפה שאת/ה מכיר/ה לבת? שיר, נעם, חן, מאיה, נעה ולמשועמים מבינינו תן/י שם באות: אוקיי א אלעד, אביב ב בני ג גל ד דבורה ה הרצל ו ורד ז זיו ח חנה ט טל י יהונתן כ כרמי ל ליהי מ מדונה (XD זה השם הראשון שעלה לי) נ ניר ס ספיר ע עידן פ פנינה צ ציפי ק קרן ר רון
ש שיר ת תום

השם שלי מוזר?!../images/Emo2.gif

אני צריכה לקבל את זה בתור מחמאה?! תמיד אומריפ לי שהוא מגניב יפה מיוחד אבל מוזר..

ANGELUSPIKE

New member
עונה.........../images/Emo11.gif../images/Emo56.gif

בעקבות מה שנכתב בשרשור של חידות השמיניה עלה בי הרעיון הבא שאלון שמות: שמי:רואי. למה קראו לי בשם זה: ככה ההורים רצו לכו תבינו אותם, אפילו לא שאלו אותי אם אני רוצה את השם הזה, בזיון. אם את/ה היית בוחר/ת בשם מהסיבה שכתבת למעלה איזה היית בוחר? רואי..... איזה שם היית רוצה שיקראו לך: רואי מלך העולם....
שם משפחתי: חסוי (השירות החסוי שלי לא מאפשר .....
). מה פירוש שם המשפחה (בעיקר אם זה שם משפחה בעברית): לא יודע. הניק שלי:angeluspike. למה בחרתי בניק זה: אני מת על הסדרות באפי ואנג'ל, הניק הוא חיבור של שני הדמיות המעדפות אלי, אנג'לוס וספייק (גוס וידון שולט). מה השם הכי מוזר שנתקלת בו (באופן אישי לא משמועות) לבן? פלמ"ח. מה השם הכי מוזר שנתקלת בו (באופן אישי לא משמועות) לבת? מיקינה. מה השם הכי יפה שאת/ה מכיר/ה לבן? ראיין. מה השם הכי יפה שאת/ה מכיר/ה לבת? נטלי. ולמשועמים מבינינו תן/י שם באות: א- אמיר ב- בארי ג- ג'סי ד- דירק ה- הילי ו- ויטלי ז- זאביק ח- חיים ט- טליה י- יובל כ- כוכב ל- לירן מ- מיטל נ- נלי ס- סיוון ע- עינב פ- פליי צ- צבי ק- קווין ר- רבקה ש- שירלי ת- תותי
רואי.

Super Chuly

New member
עונה

שמי: ליהי למה קראו לי בשם זה: אבא שלי חשב שזה יפה אם את/ה היית בוחר/ת בשם מהסיבה שכתבת למעלה איזה היית בוחר? נועם או עמית איזה שם היית רוצה שיקראו לך: כנ"ל שם משפחתי: כהן מה פירוש שם המשפחה (בעיקר אם זה שם משפחה בעברית): אני חושבת שאין צורך בהסברים מיוחדים הניק שלי: Super Chuly למה בחרתי בניק זה: בלי שום סיבה נראית לעין, סתם עלה לי בראש מה השם הכי מוזר שנתקלת בו (באופן אישי לא משמועות) לבן? אליעז מה השם הכי מוזר שנתקלת בו (באופן אישי לא משמועות) לבת? תות מה השם הכי יפה שאת/ה מכיר/ה לבן? גיא, נועם מה השם הכי יפה שאת/ה מכיר/ה לבת? עמית, נועם ולמשועמים מבינינו תן/י שם באות: א- אודליה ב- בני ג- גילה ד- דנה ה- הילה ו- ורד ז- זהבית ח- חווה ט- טל י- יוני כ- כוכבה ל- ליאור מ- מיכל נ- ניר ס- סיון ע- ערן פ- פולה צ- צילה ק- קרן ר- רמי ש- שילה ת- תות
ליהי :)

למעלה