שאלון... =\

וואיי יום למדתי עליה...מסכנהה...

איך אני אוהבת את "הליכה לקיסריה" [אלי, שלא יגמר לעולם...]

עונה..../images/Emo13.gif

שעת התחלה:20:05 1.האם היה לכם טקס בבצפר היום?כע 2. צחקת בצפירה?לא! 3. בכית בטקס?כע
4. ראית סרטים על השואה?לא,לא יכולה..זה מצמרר אותי! 5. איזה סרט שראית אתה ממליץ--- 6. בא אלייכם ניצול שואה לספר לכם?לא.. 7. אתה מכבד את יום השואה?כן..
8. אם היו אומרים לך שביום השואה אסור להיות במחשב היית מסכים?ברור! 9. יש לך מישהו מהמשפחה שהוא היה בשואה?כה,דודים של אמא שלי וסבא וסבתא שלי 10. אתה מכיר מישהו שהיה בשואה?(חברים,שכנים....)?לא.. 11. אתה חושב שזה מיותר לעשות יום זיכרון לשואה?ממש ל--אא!!! 12. היית רוצה לנסוע לפולין?כן.
13: קראת ספרים על השואה?לא.. 14: איזה סיפור אתה ממליץ?--- 15: שעת סיום...20:05

עוווווווווווונה ../images/Emo220.gif

שעת התחלה:20:06 1.האם היה לכם טקס בבצפר היום?בטחח! 2. צחקת בצפירה?חס וחלילה 3. בכית בטקס? כן אבל לא מזה 4. ראית סרטים על השואה? בטח ! 5. איזה סרט שראית אתה ממליץ ? ייומנה של אנה פרנק,הפסנתרן 6. בא אלייכם ניצול שואה לספר לכם? לא אבל בן משפחה של ניצול שואה 7. אתה מכבד את יום השואה? בטח ! 8. אם היו אומרים לך שביום השואה אסור להיות במחשב היית מסכים? לא 9. יש לך מישהו מהמשפחה שהוא היה בשואה? חס וחלילה 10. אתה מכיר מישהו שהיה בשואה?(חברים,שכנים....)? לא 11. אתה חושב שזה מיותר לעשות יום זיכרון לשואה? לא !!!!!!!!!!!!!! 12. היית רוצה לנסוע לפולין? כןןן ! 13: קראת ספרים על השואה? כןן ! 14: איזה סיפור אתה ממליץ? יומנה של אנה פרנק , ומי גנב את השפן הוורוד 15: שעת סיום... 20:08

עונה נה נה

שעת התחלה:20:11 1.האם היה לכם טקס בבצפר היום?כן 2. צחקת בצפירה?נראה לכם?!?!? 3. בכית בטקס?לא כי לא ראיתי כלום! 4. ראית סרטים על השואה?כן 5. איזה סרט שראית אתה ממליץ:"רוץ ילד רוץ" 6. בא אלייכם ניצול שואה לספר לכם?לא 7. אתה מכבד את יום השואה?כן!! 8. אם היו אומרים לך שביום השואה אסור להיות במחשב היית מסכים?כן.. 9. יש לך מישהו מהמשפחה שהוא היה בשואה?לא 10. אתה מכיר מישהו שהיה בשואה?(חברים,שכנים....)?כן.שכנה 11. אתה חושב שזה מיותר לעשות יום זיכרון לשואה?מה פצאום מיותר! 12. היית רוצה לנסוע לפולין?כן.. 13: קראת ספרים על השואה?לא 14: איזה סיפור אתה ממליץ? 15: שעת סיום...20:12

עונה

שעת התחלה:20:11 1.האם היה לכם טקס בבצפר היום?בטח 2. צחקת בצפירה?כן..הייתי באמצע בצפר ולא יכלתי..אבל אני מצטערת 3. בכית בטקס?לא:/ 4. ראית סרטים על השואה?כן 5. איזה סרט שראית אתה ממליץ החיים יפיםםםםםםםםם 6. בא אלייכם ניצול שואה לספר לכם?הכיתה הלכה לבית טרזין אבל לא הייתי 7. אתה מכבד את יום השואה?כן 8. אם היו אומרים לך שביום השואה אסור להיות במחשב היית מסכים?לא.. 9. יש לך מישהו מהמשפחה שהוא היה בשואה?לא 10. אתה מכיר מישהו שהיה בשואה?(חברים,שכנים....)?כן סבים וסבתות של חברות 11. אתה חושב שזה מיותר לעשות יום זיכרון לשואה?לא מיותר בכלל 12. היית רוצה לנסוע לפולין?מאוד 13: קראת ספרים על השואה?לא 14: איזה סיפור אתה ממליץ? 15: שעת סיום... 20:13

crazy girll

New member
עונה...

שעת התחלה:20:15 1.האם היה לכם טקס בבצפר היום?חיובי 2. צחקת בצפירה?לא 3. בכית בטקס?שלילי 4. ראית סרטים על השואה?כה 5. איזה סרט שראית אתה ממליץ?הבריחה מסוביבור 6. בא אלייכם ניצול שואה לספר לכם?לא.. 7. אתה מכבד את יום השואה?בארור 8. אם היו אומרים לך שביום השואה אסור להיות במחשב היית מסכים?כן 9. יש לך מישהו מהמשפחה שהוא היה בשואה?לא 10. אתה מכיר מישהו שהיה בשואה?(חברים,שכנים....)?לא 11. אתה חושב שזה מיותר לעשות יום זיכרון לשואה?לאאא צריך לזכור ולא לשכוחח!! 12. היית רוצה לנסוע לפולין?ממ..נראה לי שכה 13: קראת ספרים על השואה?לא 14: איזה סיפור אתה ממליץ?^^ 15: שעת סיום...20:17

KiSs KiSs KiSs

New member
אממ..עונהה../images/Emo5.gifבעע איזה תמונהה..חחח

שעת התחלה: 20:18 1.האם היה לכם טקס בבצפר היום?כעע 2. צחקת בצפירה?ממש ממש לאאאאא!!! 3. בכית בטקס? אממ...לא...זה הייה קרוב.. 4. ראית סרטים על השואה? לא..אנ'לא מסוגלת ליראות סרטים כאלהה... 5. איזה סרט שראית אתה ממליץ...חח...לא ראיתי.. 6. בא אלייכם ניצול שואה לספר לכם? לא....אבל שנה שעברה כן..ונתנו לי לצאת החוצה כי....חח..לא חשובבב 7. אתה מכבד את יום השואה? כןןןןןןןןןןןןןןן!!! בארורררר 8. אם היו אומרים לך שביום השואה אסור להיות במחשב היית מסכים? אממ..לא.. זה כבר עובר כל גבול...אלה אם כן הייה חוק כזה... 9. יש לך מישהו מהמשפחה שהוא היה בשואה?לא.... 10. אתה מכיר מישהו שהיה בשואה?(חברים,שכנים....)?לא...חוץ מהמוכר במכולת שליד ביצפר!! 11. אתה חושב שזה מיותר לעשות יום זיכרון לשואה? מיותר?! מי שיגיד מיותר אני.... 12. היית רוצה לנסוע לפולין? לא..ממש לא..אני מפחדתתתת 13: קראת ספרים על השואה? לא...גם מיזה אני מפחדת.. 14: איזה סיפור אתה ממליץ? לא קראתי.... 15: שעת סיום 20:20...מישו חושב עליי

KiSs KiSs KiSs

New member
חח..חשבתי שתהייה עוד צפירה(?)מוזררר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן נכון ... גמאני !

השנה הציפרה הייתה מזה חלשה ! בקושי שמענו אותה ! מזלזלים

חחחחחחח ורד לא אשמתיייי

המורה צעקה ובאה לסגור ת'דלת פתאום נהיה צפירה והיא הייתה תקועה לא יכלתי אחר כך הסתכלתי מסביב וראיתי את לירון והוא הצחיק אותי ואז שלי צחקה ואז ורד צחקה ואז שיראל צחקה חחחחחחחחחחחח מה אני אעשה זה היה מצחיקקק

אדרררר

New member
עונה

שעת התחלה: 21:27 1.האם היה לכם טקס בבצפר היום? כן 2. צחקת בצפירה? חס וחלילה!! 3. בכית בטקס? כן 4. ראית סרטים על השואה? כן 5. איזה סרט שראית אתה ממליץ : יומנה של אנה פרנק,הבריחה מסוביבור,החיים יפים,הפסנתרן ויש עוד המון כל סרט על השואה כ"כ מרגש ומדהים! 6. בא אלייכם ניצול שואה לספר לכם? לא 7. אתה מכבד את יום השואה? הכי הכי שבעולם!! 8. אם היו אומרים לך שביום השואה אסור להיות במחשב היית מסכים? ברור שהייתי מסכימה! 9. יש לך מישהו מהמשפחה שהוא היה בשואה? לא 10. אתה מכיר מישהו שהיה בשואה?(חברים,שכנים....)? כן 11. אתה חושב שזה מיותר לעשות יום זיכרון לשואה? ממש לא!! זה הדבר הכי חשוב ועצוב שקרה בהיסטוריה! 12. היית רוצה לנסוע לפולין? מאוד 13: קראת ספרים על השואה? כן קראתי את יומנה של אנה פראנק 14: איזה סיפור אתה ממליץ? יומנה של אנה פראנק 15: שעת סיום... 21:29

עווננה :)

שעת התחלה: 21:30 1.האם היה לכם טקס בבצפר היום? כן 2. צחקת בצפירה? חס וחלילה 3. בכית בטקס? הייתי עצובה 4. ראית סרטים על השואה? כן 5. איזה סרט שראית אתה ממליץ? כולםםם 6. בא אלייכם ניצול שואה לספר לכם? סבא וסבתא של חברה שלי הם ניצולי שואה 7. אתה מכבד את יום השואה? ברור 8. אם היו אומרים לך שביום השואה אסור להיות במחשב היית מסכים? כן 9. יש לך מישהו מהמשפחה שהוא היה בשואה? לא 10. אתה מכיר מישהו שהיה בשואה?(חברים,שכנים....)? כן 11. אתה חושב שזה מיותר לעשות יום זיכרון לשואה? מה פתאום 12. היית רוצה לנסוע לפולין? כן ואני נוסעת במצעד החיים 13: קראת ספרים על השואה? התחלתי 14: איזה סיפור אתה ממליץ? מלאכים בגיהנום של ריקה ברקוביץ' 15: שעת סיום... 21:32

עונהנהנה

שעת התחלה: 21:55 1.האם היה לכם טקס בבצפר היום? כעע אבל לא הלכתי לבצפר =\ 2. צחקת בצפירה? לאאא נראה לךך??? 3. בכית בטקס? לא הייתי בבצפרר 4. ראית סרטים על השואה? לאא מפחידד 5. איזה סרט שראית אתה ממליץ ---- 6. בא אלייכם ניצול שואה לספר לכם? לאא 7. אתה מכבד את יום השואה? בארורר 8. אם היו אומרים לך שביום השואה אסור להיות במחשב היית מסכים? אמממ לא'דעת 9. יש לך מישהו מהמשפחה שהוא היה בשואה? לאאא חס וחלילהה 10. אתה מכיר מישהו שהיה בשואה?(חברים,שכנים....)? לאא 11. אתה חושב שזה מיותר לעשות יום זיכרון לשואה? ממש לאא 12. היית רוצה לנסוע לפולין? לאא אני מפחדתת \= 13: קראת ספרים על השואה? לאא 14: איזה סיפור אתה ממליץ? ----- 15: שעת סיום... 21:56 צ'או...

עונהה .....

שעת התחלה: 21:57 1.האם היה לכם טקס בבצפר היום? לא טקס היה הצגה 2. צחקת בצפירה? לע רק חייכתי קצת כי החברה הסתומה שלי חייכה וצקה ועוד התחילו לצחוק אז לא יכלתי לא לצחוק .. אבל הסתובבתי והייתי רצינית חח נו באמת אסור לצחוק 3. בכית בטקס? לע .. 4. ראית סרטים על השואה? לע ראיתי את זה מספיק בשנים קודמות 5. איזה סרט שראית אתה ממליץ? ------------- 6. בא אלייכם ניצול שואה לספר לכם? לע 7. אתה מכבד את יום השואה? כע 8. אם היו אומרים לך שביום השואה אסור להיות במחשב היית מסכים? כע 9. יש לך מישהו מהמשפחה שהוא היה בשואה? לע חס וחלילה 10. אתה מכיר מישהו שהיה בשואה?(חברים,שכנים....)? לע 11. אתה חושב שזה מיותר לעשות יום זיכרון לשואה? לע 12. היית רוצה לנסוע לפולין? לע 13: קראת ספרים על השואה? לע 14: איזה סיפור אתה ממליץ? -------- 15: שעת סיום... 21:59

למעלה