שאלון... =\

שאלון... =\

שעת התחלה: 1.האם היה לכם טקס בבצפר היום? 2. צחקת בצפירה? 3. בכית בטקס? 4. ראית סרטים על השואה? 5. איזה סרט שראית אתה ממליץ 6. בא אלייכם ניצול שואה לספר לכם? 7. אתה מכבד את יום השואה? 8. אם היו אומרים לך שביום השואה אסור להיות במחשב היית מסכים? 9. יש לך מישהו מהמשפחה שהוא היה בשואה? 10. אתה מכיר מישהו שהיה בשואה?(חברים,שכנים....)? 11. אתה חושב שזה מיותר לעשות יום זיכרון לשואה? 12. היית רוצה לנסוע לפולין? 13: קראת ספרים על השואה? 14: איזה סיפור אתה ממליץ? 15: שעת סיום... צ'או...

עונה לעצמי :)

שעת התחלה: 7:57 1.האם היה לכם טקס בבצפר היום? כן
2. צחקת בצפירה? חלילה
3. בכית בטקס? לא ממש..אבל עברה בי צמרמורת
4. ראית סרטים על השואה? כן..אבל תיעודים לא סרטים סרטים..חיפשתי ולא מצאתי
אוף! 5. איזה סרט שראית אתה ממליץ? אממ היה סרט דקומנטרי בערוץ 22 שכחתי איך קוראים לו
6. בא אלייכם ניצול שואה לספר לכם? כה
7. אתה מכבד את יום השואה? ברוררררררררררררררררר
8. אם היו אומרים לך שביום השואה אסור להיות במחשב היית מסכים? אממ..לאדעת
9. יש לך מישהו מהמשפחה שהוא היה בשואה? לא.. 10. אתה מכיר מישהו שהיה בשואה?(חברים,שכנים....)? אממ..בערך
11. אתה חושב שזה מיותר לעשות יום זיכרון לשואה? ממש ממש ממש ל=א
12. היית רוצה לנסוע לפולין? מאוד!! אני מתה לנסוע
13: קראת ספרים על השואה? כה..איזה שתיים 14: איזה סיפור אתה ממליץ? היה ממזמן לא זוכרת 15: שעת סיום: 8:00

יאאאאאאאאא ירדן תודה!!!!

ביקשתי ממך כי המיחשב שלי הרי התקלקל נכון ועכשיו שתיקנו אותו מחקו הכל וצריך לןעשות את כל האייסי מחדש ולא זכרתי את המספר שליייייייי הצלת אותי חחחח

כאילו מה היה לי במחשב??? כלום...

אז זה לא משנה לי... וואי וואי את לא יודעת...בצפירה צחקתי בלי כוונה...

איזה סתומהההההה..חברה שלי כזה

עמדה לידי והיא רק מדברת איתי חורת לי ואני עושה לה שתקי והיא ממשיכה..בסוף התאפקתי ולא צחקתי..לא כמו אתמול! סתומות חחחחחחח

חחחחחחחחחח אתמול את הצחקת אותי!!!

והיום דניאל הצחיקה אותי.... כולם כזה שתקו רק אני ודניאל צחקנו...כמו איזה סתומות

איזה היינו מחוץ לכיתה...ודנה צבטה א

ותי כדי שאני אפסיק לצוק אבל אז ראיתי את דניאל ולא יכולתי והרגשתי מה זה רע עם זה...

סתומות פשוט סתומות!! אצלנו הצפירה

יצאה על הטקס........ אז יותר הרגשתי צורך לכבד! נשמה אני

נשמה נשמה!!!!!!! אם דניאל לא הייתה

בטוח לא הייתי צוחקת אבל שאני ודניאל ביחדדדדדדד אווהוווו אי אפשר לעצור אותנו...

אויי מיי גאד איזה תמונה מפחידה!עונה

שעת התחלה:19:55 1.האם היה לכם טקס בבצפר היום?כה 2. צחקת בצפירה?לא 3. בכית בטקס?כמעט 4. ראית סרטים על השואה?סרט אחד וטראומה אחת 5. איזה סרט שראית אתה ממליץ?אין לי מושג- אבל יש לי וידוי- אף פעם לא ראיתי רוץ ילד רוץ 6. בא אלייכם ניצול שואה לספר לכם?לא 7. אתה מכבד את יום השואה?מין הסתם שכן 8. אם היו אומרים לך שביום השואה אסור להיות במחשב היית מסכים?נמנמ..אם...בינתיים אין מנהג כזה... 9. יש לך מישהו מהמשפחה שהוא היה בשואה?היו בתקופת השואה אבל במדינות אחרות 10. אתה מכיר מישהו שהיה בשואה?לא 11. אתה חושב שזה מיותר לעשות יום זיכרון לשואה?ממש לא מיותר! 12. היית רוצה לנסוע לפולין?אלוהים!אחרי הסיפורים אני קצת מפוחדת! 13: קראת ספרים על השואה?כה 14: איזה סיפור אתה ממליץ?נמנמ...לא זוכרת הרבה 15: שעת סיום:19:57

עונהנה ../images/Emo13.gif

שעת התחלה: 8:02 1.האם היה לכם טקס בבצפר היום? כן 2. צחקת בצפירה? הצחיקו אותי אבל זה יהה עצוב 3. בכית בטקס? הזדעזעתי 4. ראית סרטים על השואה? כן 5. איזה סרט שראית אתה ממליץ אממ שכחית איך קוראים לסרט 6. בא אלייכם ניצול שואה לספר לכם? אישתו של המורה שלי 7. אתה מכבד את יום השואה? ברור 8. אם היו אומרים לך שביום השואה אסור להיות במחשב היית מסכים? ברור 9. יש לך מישהו מהמשפחה שהוא היה בשואה? לא ברוך ה' 10. אתה מכיר מישהו שהיה בשואה?(חברים,שכנים....)? אישתו של המורה שלי 11. אתה חושב שזה מיותר לעשות יום זיכרון לשואה? לאא.. זה חשוב צריך לכבד את היום הזה 12. היית רוצה לנסוע לפולין? כןן 13: קראת ספרים על השואה? כן 14: איזה סיפור אתה ממליץ? על חנה סנש> הצנחנית שלא שבה 15: שעת סיום... 8:05

למעלה