שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

1) מה אוהב לאוכל בבוקר 2) מה אוהב לאכול בצהרים 3) מה אוהב לאכול בערב 4) איזה סנדביץ מועדף עליך 5) איזה בשר מועדף עליך 6) איזה פסטה אהובה 7) קורנפקלס מועדף 8) ביצה מועדפת 9) איזה סגנון מסעדות אוהב? 10) מסעדה אהובה? 11) מה אכלת אחרון

ady18

Well-known member
תשובות

מה אוהב לאוכל בבוקר בורקס וקוראסון 2) מה אוהב לאכול בצהרים מנה בשרית ובעיקר תוספות של קוקוס ופתיתים או פסטה 3) מה אוהב לאכול בערב ?חביתה שקשוקה טוסט מלוואח וכאלה 4) איזה סנדביץ מועדף עליך טונה חביתה 5) איזה בשר מועדף עליך פרגיות סטיק נקנקיות קציצות 6) איזה פסטה אהובה ?עגבניות וגם שמנת עם פטריות 7) קורנפקלס מועדף? דבש 8) ביצה מועדפת?חביתה שקשוקה וביצה קשה 9) איזה סגנון מסעדות אוהב?אממ מזרחי 10) מסעדה אהובה?נאפיס 11) מה אכלת אחרון

עונה../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

1) מה אוהב לאוכל בבוקר
קורנפלקס כריות.. 2) מה אוהב לאכול בצהרים
פתיתים 3) מה אוהב לאכול בערב
חביתה 4) איזה סנדביץ מועדף עליך
עם טונה 5) איזה בשר מועדף עליך
קבב 6) איזה פסטה אהובה
מסולסלת 7) קורנפקלס מועדף
כריות 8) ביצה מועדפת
חביתה.. 9) איזה סגנון מסעדות אוהב
לא יודעתת אני לא הולכת הרבה למסעדות. 10) מסעדה אהובה
אין 11) מה אכלת אחרון
פרוסה עם ממרח שוקולד

ME ME

) מה אוהב לאוכל בבוקר? שוקו 2) מה אוהב לאכול בצהרים?פסה עם בשר תחון 3) מה אוהב לאכול בערב?אין משהוא קבוע 4) איזה סנדביץ מועדף עליך?גבינה צהובה 5) איזה בשר מועדף עליך?בשר תחון 6) איזה פסטה אהובה?אין 7) קורנפקלס מועדף?אין 8) ביצה מועדפת?קשה 9) איזה סגנון מסעדות אוהב?אוכל מהיר 10) מסעדה אהובה?מקדונלדס חחח 11) מה אכלת אחרון? פסטה ובשר תחון

linoy7

New member
טרילילילילילילילילילילילילילילי../images/Emo41.gif

1) מה אוהב לאוכל בבוקר
קורנפלקס עם חלב
2) מה אוהב לאכול בצהרים
אוכל של אמא
3) מה אוהב לאכול בערב
כנ"ל
4) איזה סנדביץ מועדף עליך
שוקולד
5) איזה בשר מועדף עליך
על האש
6) איזה פסטה אהובה: הרבה 7) קורנפקלס מועדף: TRIX
ככה כותבים
8) ביצה מועדפת
קשה 9) איזה סגנון מסעדות אוהב
מסעדה שאוכלים בה על האש
פשוט וטוב
10) מסעדה אהובה
הזקן והים[ביפו
] 11) מה אכלת אחרון
אוכל של אמא של חברה שלי

עונההה

1) מה אוהב לאוכל בבוקר?לא אוהבת לאכול בבוקר אבל בבצפר בד"כ זה סנדוויץ' עם חומוס ושטויות
2) מה אוהב לאכול בצהרים?פסטההההההה ושניצל טבעול 3) מה אוהב לאכול בערב?טוסט 4) איזה סנדביץ מועדף עליך?משהו שווה כזה
5) איזה בשר מועדף עליך?בזמן החרון יש לי בחילה שאני אוכלת בשר אבל אם כבר עוף את המשלולש הזה חח.. 6) איזה פסטה אהובה?לא משנה איזה העיקר שתהיה 7) קורנפקלס מועדף?כריות, צ'ריוס, הקפטן הזה
מגוונים 8) ביצה מועדפת?חביתה גם קשה זה טוב 9) איזה סגנון מסעדות אוהב?ממקום שיש בו פסטות חח 10) מסעדה אהובה?ממ.. לא יודעת 11) מה אכלת אחרון?קוביית שוקולד מה שמזכיר לי שלא אכלתי ארוחת ערב

../images/Emo214.gif

1) מה אוהב לאוכל בבוקר-את הסנדוויץ שאמא מכינה לי לבצפר
, זה גם הדבר הכמעט יחיד שאני אוכלת בבוקר, אם אני בכלל אוכלת.. 2) מה אוהב לאכול בצהרים-תפוחי אדמה ושניצלים.. 3) מה אוהב לאכול בערב-אני אוכלת כמעט כל ערב סלט, היום אכלתי פיצה עם אחותי ואמא
4) איזה סנדביץ מועדף עליך-הסנדויץ של אמא
-לחמניה, חומוס, מלפפון חמוץ ונקניק
5) איזה בשר מועדף עליך-שיפודים על האש
6) איזה פסטה אהובה-רגילה, עם רוטב עגבניות
.. 7) קורנפקלס מועדף-האני נצ'יריוס כרגע
.. 8) ביצה מועדפת-יש סוגים? ספרו לי על זה
... 9) איזה סגנון מסעדות אוהב?מזון מהיר..[?] 10) מסעדה אהובה?לאחרונה, בורגר קינג
. 11) מה אכלת אחרון-פיצה ובלינצ'ס
..

LoKa A

New member
יא זה על אוכל!! עונה עונה

1) מה אוהב לאוכל בבוקר?- אממממממ האוכל הטעים שיש בבתי מלון באילת בבוקר :] 2) מה אוהב לאכול בצהרים?- שווארמה!! 3) מה אוהב לאכול בערב?- גלידה? 4) איזה סנדביץ מועדף עליך?- טונה
5) איזה בשר מועדף עליך? פ-ר-ג-י-ו-ת 6) איזה פסטה אהובה?- התלתלים חחיחי 7) קורנפקלס מועדף? שוגגגגגגגגייי שוגי שוגי שוגי עם סוכר
8) ביצה מועדפת?- קשה 9) איזה סגנון מסעדות אוהב? הודי
10) מסעדה אהובה? נאפיס.. 11) מה אכלת אחרון? כנפיים אורז ותפוחי אדמה חעעח שמנע שכמוני

../images/Emo214.gifאת ואוכל זה כמו שאני

עם מצה+נוטלה
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
ונראה לי שרק דור, ישראלה ושני יבינו אותי
.. אוחח אנשים, מה הפסדתם כשלא הייתם בצ'אט לפני יומיים
...

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

עוד פעם אחת אני שומעת על הנוטלה הזאת ואת לא רוצה לדעת מה אני עושה לך
טוב אני לא אעשה לך כלום אבל תפסיקי!!!!!!!! את עושה לי תיאבון לשוקולד (במקרה יש אצלי בבית עכשיו) ואני עוד יותר שמנה אם אני אוכל הרבה
שזה ישב לך המצפון אם אני אוכל

עונההה../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

1)מה אוהב לאוכל בבוקר?קרונפלקס 2)מה אוהב לאכול בצהרים?ספגטי 3)מה אוהב לאכול בערב?אממ חביתה כיאילו מקושקשת 4)איזה סנדביץ מועדף עליך?עם שוקולד 5)איזה בשר מועדף עליך?לא אוהבת בשר אבל אם כן אז קבב על האש. 6)איזה פסטה אהובה?אממ זה לא משנה לי הצורה אבל נגיד ש..אז ארוכים 7)קורנפקלס מועדף?כריות 8)ביצה מועדפת?מקושקשת 9)איזה סגנון מסעדות אוהב?אמממ אוכל אוכל לא סתם מהודר ומקבלים רק שליש מנה. 10)מסעדה אהובה?אממ אין 11)מה אכלת אחרון?אממ שניצל תירס וצ'יפס

עונה =]

1) מה אוהב לאוכל בבוקר-שוגי או כריות,מה שיש 2) מה אוהב לאכול בצהרים-ספגטי עם שניצל תירס 3) מה אוהב לאכול בערב-חביתה,מקושקשת,מלווח,פיצה או מעדן 4) איזה סנדביץ מועדף עליך-שוקולד 5) איזה בשר מועדף עליך-שניצל 6) איזה פסטה אהובה-הארוכה...חח 7) קורנפקלס מועדף-כריות 8) ביצה מועדפת-מקושקשת 9) איזה סגנון מסעדות אוהב?במסעדות שאין אנשים...חח אני צריכה שהמלצרים יתפנו רק אליי...חח 10) מסעדה אהובה?אני לא יודעת איך קוראים למסעדה אבל הכל שם אדום וזהב ואני אוכלת שם רק קינוחים.....חח 11) מה אכלת אחרון-ביסלי...חח

עונהה...

1.מה את אוהב לאכול בבוקר? אממ.... קורנפלס,קוראסון. 2.מה את אוהבת לאכול בצהרים? אממ... שניצל תירס!! 3.מה את אוהבת לאכול הערב? שקשוקה,בורקס,חביתה ועוד... 4. איזה סנביץ מועדך עליך? אממ... שוקולד.. 5.איזה בשר מועדף עליך? איכסס.. חיות אלוהים!!!!!איך אפשר??? בקיצקץ צימחונית!!! 6.איזה פסטה אהובה עליך? נמממ... כוכבים.. 7.קורנפלקס אהוב?קרנצי הזה... 8.ביצה מועדפת? מקושקשת!! אני לא עונה על שאר השאלות כי אין לי כוח סורי...

למעלה