שאלון

עונה../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

זכר/נקבה-נקבה
גיל-15 וחצי (ואני בכיתה י'
)
מס' פלאפונים אישיים שיש לך-1
סה"כ מס' פלאפונים במשפחה(לא כולל שלך)-4
מס' דקות/שעות שיחה ביום-שעה
אנשים איתם איתם את/ה מדבר/ת-אמא אבא אחותי אח שלי לפעמים וגם חברות ומורים לגיטרה וכאלה.
מה הזמן המקסימלי שאת/ה היית יכול/ה להיות ללא פלאפון-שעתיים וגם זה לא בטוחה.חחח סתם יום שלם של בצפר אבל היום כבר לא
האם הסכנות אותם האנשים חוזים שהפלאפון יכול לגרום, גורמים לך לחשוב על הנושא?כן אבל מה לעשות?!
האם לדעתך יש יותר חסרונות או יתרונות לפלאפונים?באותה מידה!

עונהנהנהנה ../images/Emo8.gif

זכר/נקבה- נקבה
גיל- 15 מס' פלאפונים אישיים שיש לך- מממ 2 סה"כ מס' פלאפונים במשפחה(לא כולל שלך)- 5 מס' דקות/שעות שיחה ביום- אין לי שמץ... אמממ בערך עד 20 דק' אנשים איתם איתם את/ה מדבר/ת-חברה טובה ואמא מה הזמן המקסימלי שאת/ה היית יכול/ה להיות ללא פלאפון- מממ יומיים.. האם הסכנות אותם האנשים חוזים שהפלאפון יכול לגרום, גורמים לך לחשוב על הנושא?חחחח לא
האם לדעתך יש יותר חסרונות או יתרונות לפלאפונים? יותר יתרונות

כנסי בבקשה ../images/Emo26.gif

היי!
תקשיבי, רציתי להסביר לך משהו מאוד פשוט שיחסוך לך המון אי הבנות, וזה- לשרשר..
כשאת רוצה לשלוח תגובה על שאלון- תלחצי על "הוספת תגובה" ההודעה הראשית= ההודעה שמסומנת בנקודה כתומה
כשרוצים להגיב למישהו על התגובה שלו, אז לוחצים על "הוספת תגובה" לאותה ההודעה שרוצים להגיב עליה
... מקווה שהבנת
...

../images/Emo214.gifולמקרה שזה לא היה מובן ../images/Emo9.gif

לא התכוונתי רק לשאלון, אלא בכלל, לכל הודעה שאת רוצה להגיב עלייה, אם זה לשאלון, אם זה ל"שרשור היכרות", אם זה להודעה עם שאלה שאת יודעת את התשובה עליה- אל תגיבי ל*הודעה האחרונה שבשרשור*, אלא להודעה שפותחת את השרשור, ההודעה עם הנקודה הכתומה
..

kocit

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo7.gif

מחר יום השואה סבתא שלי הייתה.. מזכיר לי אותה

../images/Emo24.gif...

הלוואי שהייתי יודעת מה להגיד, איזו מילת עידוד טובה.. אבל לצערי אפילו אני לא משלימה עם הדברים האלו.. אז אני פשוט שולחת לך
ענקי, וכשעצוב לך- תלכי לראות את השרשור שפתחנו לכבודך.

kocit

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo2.gifשיטטטטטטטטטטטטטטט

יש לי מבחן במתמטיקה מחר לא התכננתי!! בי!

חחחחחחחחחחח../images/Emo214.gif

טוב שהזכרנו לךךךךך, בהצלחהההההה
ותגיבי ב"מקום" של ישראלה, אולי זה יביא לך מזל
..

בדיוק../images/Emo9.gif תכתבי במקום שלי../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ואז אני אעזור לך במבחן
על מה זה?

למעלה