שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

מספר שאלות על פלאפונים: זכר/נקבה- גיל- מס' פלאפונים אישיים שיש לך- סה"כ מס' פלאפונים במשפחה(לא כולל שלך)- מס' דקות/שעות שיחה ביום- אנשים איתם איתם את/ה מדבר/ת- מה הזמן המקסימלי שאת/ה היית יכול/ה להיות ללא פלאפון- האם הסכנות אותם האנשים חוזים שהפלאפון יכול לגרום, גורמים לך לחשוב על הנושא? האם לדעתך יש יותר חסרונות או יתרונות לפלאפונים?

ady18

Well-known member
עונה

מספר שאלות על פלאפונים: זכר/נקבה- גיל- מס' פלאפונים אישיים שיש לך-1 סה"כ מס' פלאפונים במשפחה(לא כולל שלך)-4 מס' דקות/שעות שיחה ביום-אמ משתנה לרוב עד עשר דקות ברוב המקרים אנשים איתם איתם את/ה מדבר/ת-יותר בטלפון של הבית בפלאפון יותר לחירום ולא סתם שיחות מה הזמן המקסימלי שאת/ה היית יכול/ה להיות ללא פלאפון-כמה שעות האם הסכנות אותם האנשים חוזים שהפלאפון יכול לגרום, גורמים לך לחשוב על הנושא? לא האם לדעתך יש יותר חסרונות או יתרונות לפלאפונים?אממ יש יתרונות יותר קל לאתר אנשים אבל החסרון שהוא יקר

kocit

New member
עונה../images/Emo56.gif

זכר/נקבה-נקבה גיל-1 מס' פלאפונים אישיים שיש לך-2 סה"כ מס' פלאפונים במשפחה(לא כולל שלך)-3 מס' דקות/שעות שיחה ביום-5עד10 אנשים איתם איתם את/ה מדבר/ת-חברות ןמשפחה מה הזמן המקסימלי שאת/ה היית יכול/ה להיות ללא פלאפון-שנים רק מקרי חירום באמת האם הסכנות אותם האנשים חוזים שהפלאפון יכול לגרום, גורמים לך לחשוב על הנושא?כל הזמן האם לדעתך יש יותר חסרונות או יתרונות לפלאפונים?גם וגם

linoy7

New member
עונה../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

זכר/נקבה- מה זה קשור לשאלון
טוב נו, נקבה
גיל- 15.7
מס' פלאפונים אישיים שיש לך- 1 [למה צריך עוד
] סה"כ מס' פלאפונים במשפחה(לא כולל שלך)- 3 מס' דקות/שעות שיחה ביום- שיחות- לא הרבה.. הודעות- עדיף שאני לא אגיד
אנשים איתם את/ה מדבר/ת- חברות, אמא ואבא
מה הזמן המקסימלי שאת/ה היית יכול/ה להיות ללא פלאפון- כמה ימים
אני לא אחת שמכורה לפלאפון.. מה גם שאני שונאת את הפלאפון שלי אז....
האם הסכנות אותם האנשים חוזים שהפלאפון יכול לגרום, גורמים לך לחשוב על הנושא? לפעמים.. האם לדעתך יש יותר חסרונות או יתרונות לפלאפונים? גם וגם ואין לי כוח לפרט
הודגש באמצעות מדגישומטיק
יופי לכם.. שמחת זקנתי בראש חוּצוֹת..

../images/Emo214.gifעונה../images/Emo33.gif

זכר/נקבה-נערה
, זה מזכיר לי שאלונים שעושים בעבודות מחקר
.. גיל-16 וחצי + מס' פלאפונים אישיים שיש לך-2, הישן שלי בחדר שלי ואני מפעילה אותו פעם בחודש כדי לוודא שהוא בסדר
... סה"כ מס' פלאפונים במשפחה(לא כולל שלך)-3 בלי שלי, 5 עם שלי
מס' דקות/שעות שיחה ביום-הו, לא הרבה. עשר דקות [?] אנשים איתם איתם את/ה מדבר/ת-אחותי הגדולה[!!!], אמא, דודה, נטלי, ספירע.. מה הזמן המקסימלי שאת/ה היית יכול/ה להיות ללא פלאפון-שבוע? האם הסכנות אותם האנשים חוזים שהפלאפון יכול לגרום, גורמים לך לחשוב על הנושא?-לא-. האם לדעתך יש יותר חסרונות או יתרונות לפלאפונים?יתרונות, יתרונות. אופטימיות זה הכי חשוב
.

עונה../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

זכר/נקבה- נקבה גיל- 12 וחצי מס' פלאפונים אישיים שיש לך- 1 סה"כ מס' פלאפונים במשפחה(לא כולל שלך)-לכולם יש..אממ ביחד זה..5 בלעדי מס' דקות/שעות שיחה ביום- 4 דקות חח האמת אני לא כזה צריכה את הפלאפון הזה אנשים איתם איתם את/ה מדבר/ת- אמא....הדר...אבא.... מה הזמן המקסימלי שאת/ה היית יכול/ה להיות ללא פלאפון-אני צריכה אותו לימים מסוימים חח אבל אם לא נחשיב את הימים האלה אז חודש. האם הסכנות אותם האנשים חוזים שהפלאפון יכול לגרום, גורמים לך לחשוב על הנושא? אני יודעת שאני לא מדברת הרבה בכלל הפלאפונים אז זה לא מזיז לי. האם לדעתך יש יותר חסרונות או יתרונות לפלאפונים? יתרונות

../images/Emo214.gif../images/Emo12.gif

את רק בת 12 וחצי???? אומייגאש. הייתי בטוחה שאת בת 14 לפחותתתתתתתתתתתתתתתתת...

kocit

New member
../images/Emo9.gifכה ראיתי שכתוב../images/Emo168.gif../images/Emo220.gif

../images/Emo12.gifטוב חחח ../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

למרות שכתבתי המון פעמים שאני בת 12 וחצי

Dorushh 3

New member
../images/Emo56.gif../images/Emo187.gif

זכר/נקבה-
גיל- 14 עוד חודש בערך
מס' פלאפונים אישיים שיש לך- 1
סה"כ מס' פלאפונים במשפחה(לא כולל שלך)- 3 מס' דקות/שעות שיחה ביום- מאיפה לי.. אנשים איתם איתם את/ה מדבר/ת- אמא, 2 ידידות וחבר.. בד"כ איתם
מה הזמן המקסימלי שאת/ה היית יכול/ה להיות ללא פלאפון- יומיים
האם הסכנות אותם האנשים חוזים שהפלאפון יכול לגרום, גורמים לך לחשוב על הנושא? פעם חשבתי על זה, היום כבר שחכתי
האם לדעתך יש יותר חסרונות או יתרונות לפלאפונים? יתרונות

למעלה