שאלון!

LpTomer

New member
שאלון!

11 שאלו מיכוון שאני חדש. 1: באיזה להקה פיניקס הישתתף ליפני לינקין פארק? א, TheSnax ב, TastySnax ג,הוא לא הישתתף בלהקה אחרת! ד, א ו-ב שתיהם נכונים! 2: מהו השם הראשון של לינקין פארק: א,Xero. ב,HybirdTheory. ג,LinkinPark 3: מהו הקליפ הראשון של לינקין פארק? א, FromTheEnside ב, Numb ג, OneStepCloser 4: מהו שמו העמצאי של מייק? א' Shinoda ב' Kenji ג' איזה שם עמצאי? השם המלא שלו זה MikeShinoda! 5: מה מוצא אמו של מייק? א' רוסי. ב' יפני. ג' אנגלי. 6: כמה קעקןעים יש לצ'סטר? א' 8. ב' 18. ג' 14. 7: מה שמו של פרוייקט הסולו שצ'סטר יוצאי? א' SnowWhiteTan. ב' FortMinor. ג' Orgy. 8: מהו מוצאו של בראד? א' אמריקאי. ב' יהודי. ג. אנגלי. 9: ג'ו ב-ממוצא: א' יפני. ב' סיני. ג' קוראני. 10: מעצב הדיסקים של לינקין פארק הוא: א' צ'סטר. ב' מייק. ג' ג'ו. 11: ליפני לינקין פארק רוב ובראד השתתפו בלהקה: א' Relative Degree. ב' Xero. ג' The Snax. אוקי זהו לבנתיים. מקווה שתהנו. ודרך אגב, השאלון קשה אני לא מצפה מאף אחד לענות על כל התשובות הנכונות, נעזרתי במאמרים וכאלה. אז על תיתפלאו. \= ביי!!!

LpTomer

New member
נו מה? אף אחד לא עונה?

יאללה! אל תהיו עצלנים! תענו!!!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifנמנמ אני עונה על מה שאני יודעת

1: באיזה להקה פיניקס הישתתף ליפני לינקין פארק? א, TheSnax ב, TastySnax ג,הוא לא הישתתף בלהקה אחרת! ד, א ו-ב שתיהם נכונים! 2: מהו השם הראשון של לינקין פארק: א,Xero. ב,HybirdTheory.
ג,LinkinPark 3: מהו הקליפ הראשון של לינקין פארק? א, FromTheEnside ב, Numb ג, OneStepCloser
4: מהו שמו העמצאי של מייק? א' Shinoda ב' Kenji
ג' איזה שם עמצאי? השם המלא שלו זה MikeShinoda! 5: מה מוצא אמו של מייק? א' רוסי. ב' יפני.
ג' אנגלי. 6: כמה קעקןעים יש לצ'סטר? א' 8.
ב' 18. ג' 14. 7: מה שמו של פרוייקט הסולו שצ'סטר יוצאי? א' SnowWhiteTan. ב' FortMinor. ג' Orgy. 8: מהו מוצאו של בראד? א' אמריקאי. ב' יהודי.
ג. אנגלי. 9: ג'ו ב-ממוצא: א' יפני. ב' סיני. ג' קוראני.
10: מעצב הדיסקים של לינקין פארק הוא: א' צ'סטר. ב' מייק.
ג' ג'ו. 11: ליפני לינקין פארק רוב ובראד השתתפו בלהקה: א' Relative Degree. ב' Xero. ג' The Snax.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהייבריד..

ושינו את השם משום שכבר הייתה להקה בשם הזה. (לפי מה שאני יודעת
)

GIANTG

New member
גל? קשה לי להאמין עלייך.

השם המקורי הראשון של הלהקה היה xero אבל כשהצטרפו עוד אנשים קראו ללהקה הייבריד ט'יאורי,אחרי שהחתימו אותם ורצו להוציא להם דיסק הם הבינו שיש עוד להקה בשם הזה,לכן שינו את שמם ללינקין פארק (לינקולן פארק,מקום שצ'סטר היה עובר בו,יש שם המון המולסים). פיניקס השתתף בthe snax הוא נטש את לינקין בכדי להצטרף ללהקה שלו,אבל אחרי הייבריד ט'יאורי הוא חזר.(אני לא מת עליו,רודף בצע). פרוקייט הסולו של צ'סטר הוא snow white than אם אני לא טועה,זה אמור לצאת שנה הבאה. ואני חושב שהתשובה לשאלה האחרונה היא xero יחד עם מייק. מי שלא מכיר אותי,אני אחד המאוד וותיקים,פשוט הרבה זמן לא נכנסתי.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשי?! ../images/Emo12.gif

אתה עוד קיים?? ואני מתפלאת עלייך! קוראים לי גלי

LpTomer

New member
אמממ....

מעצב הדיסקים הוא ג'ו! >.< אמו של מייק רוסיה. הלהקה שפוניקס היא היתה TastySnax והם שינו אותה לTheSnax. לצ'סטר יש 14 קעקועים. רוב ובראד הישתתפו בלהקה- Relative Degree. השם הראשון של לינקין זה Xero. ערב נעים.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאני בורה../images/Emo7.gif

ודווקא למעצב דיסקים אני ראיתי באיזשהו מקום שזה מייק ואותו דבר על זה שהוא יפני! את הקעקועים של צ'סטר נחשתי. כל השאר לא עניתי כי לא ידעתי

LpTomer

New member
כנסי שנייה.

מייק חצי רוסי חצי יפני. בעיקר ג'ו מעצב, מייק עוזר לו.

למעלה