שאלון :)

שאלון :)

כולם לענות=] נלקח באכזריות רבה מפורום ציפי, שלקחו מפורום רבלדה, שלקחו מפורום סקרים ושאלונים
מה הייתם עושים אם... הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ? היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? היית ממש שונא את השאלון הזה ? הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? לא היה מחשב? לא הייתה טלוויזיה? הייתם מתים? היה נכנס גנב הביתה? המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? הייתם בני 18? ראיתם מישהו גונב מחנות? המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? סופשבוע נעים

>>>

מה הייתם עושים אם... הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?ממשיכה ישר מה אני אעשה לו? אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה?צועקת לו בווווו הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?מגחחת
מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?צועקת עליו ומחזירה לו באכזריות רבה
מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה?לא תודה. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך?אנערף היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות?הולכת להילה
היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן?מם הסתם אני אפיץ את זה לכולם... היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?לקחתם כדור או מה?
היית ממש שונא את השאלון הזה?אני בשלבים... הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב?אווווו איזה צרחות הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית?למה לעשות לי עיניים?
הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים?חנויות בגדים:] לא יודעת איזה.. לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך?לא הייתי הולכת לבצפר,לא שאני עושה את זה
לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו?
הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם?אוי נו באמת=\ היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה?שישנאו זובי לא היה מחשב?לא הייית חייה לא הייתה טלוויזיה?נשרוד הייתם מתים?הייתי מתה היה נכנס גנב הביתה?מתפללת. המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה?למה מי מת?אני אאשים את החבר/ה:mad: הייתם בני 18?לא רוצה;[ ראיתם מישהו גונב מחנות?אין לי מושג מה הייתי עושה=\ המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור?שתתעלף לפחות לא יהיה שיעור:) סתם נקרא למישהו נו;[

עונה

מה הייתם עושים אם... הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?עובר צד אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?כנ"ל הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?צוחקקק מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?מכות מיד הוא מקבל מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ?אומר לא תודה היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?אממ לא יודע היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?הולך ועושה את הדברים שאני הכי אוהב ונפרד מאנשים אהובים היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? ישר רץ ומוחר את זה בכסף היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?בודק אם זה נכון היית ממש שונא את השאלון הזה ?לא עונה הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב?מנקה מהר הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית?טפו טפו עושה חוזר הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים?מחשירי חשמל לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך?עושה מה שבראש שלי אז חח לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו?מה? הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם?בעעע הייתי נותן לו מכות היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה?מתעלם מהמם לא היה מחשב?רואה טלויזיה לא הייתה טלוויזיה?משחק במחשב הייתם מתים?מה אפשר אז לעשות? היה נכנס גנב הביתה?מתקשר למשטרה ומתחבא המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה?מקבל את העונש הייתם בני 18?מצביע חח ראיתם מישהו גונב מחנות?אומר לבעל החנות ומתקשר למשטרה המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור?רץ להביא מים או לאחות

1אורטלוש

New member
גאאד איזה שאלון חחח שלי.. :]

מה הייתם עושים אם... הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?חחח לאאדעת אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?הייתי ממליצה לו על אברבנל..חח הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?צוחקקקת.דה.. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?ואיי כמה שהוא יהיה מסכן.. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ?אוכלתתת חח היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?מה כפת ליי..גילוי נמרים חח היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?ממממ :/ היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? חחח מפיצה את זה.. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?שימות מה אני יעשה לו.. היית ממש שונא את השאלון הזה ?אניי כבר שונאת אותו זה פסדר.. הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב?חחח חפיף הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית?נתגבר הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים?ואייי ממ בגדים..בכל חנות שיש חח לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך?הייתי עושה הרבהההההה!! לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו?הלווואי הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם?יגלה לו שאני דלוקה על סבתא שלוו היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה?סוו?! לא היה מחשב?מממ :/ נתגבר לא הייתה טלוויזיה?כנל הייתם מתים?לא נורא היה נכנס גנב הביתה?ממ :/ המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה?ממ :/ הייתם בני 18?:/ ראיתם מישהו גונב מחנות?הייתי עוזרת לוו חח המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור?חחחח צוחקתת חחח

למעלה