שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

איזה בילוי אתה אוהב לעשות עם חברים? ומה הפעילות האהובה עליך שאתה לבד? ומה אתה עושה שאתה עצוב וכשאתה מנסה להרגע ושאתה שמח וכועס?

dana re3

New member
עונההההה

איזה בילוי אתה אוהב לעשות עם חברים?ללכת לקניון /לראות סרט/מסיבות ומה הפעילות האהובה עליך שאתה לבד?לשמוע מוזיקה ומה אתה עושה שאתה עצוב? אמממ.... שומעת מוזיקה וכשאתה מנסה להרגע? שומעת מוזיקה ושאתה שמח?שומעת מוזיקה חחח +רוקדת חחח וכועס?מנסה להוציא את העצבים שלי ושומעת מוזיקה חחחח

עונה ../images/Emo196.gif

איזה בילוי אתה אוהב לעשות עם חברים? לשבת בבית או לצאת לפאב ומה הפעילות האהובה עליך שאתה לבד? לשמוע מוזיקה ומה אתה עושה שאתה עצוב- גם לשמוע מוזיקה. וכשאתה מנסה להרגע- כנ"ל. ושאתה שמח- אותו דבר? :) וכועס? אהה, כשאני כועסת אני בועטת בדברים

להלן תשובותיי המגוונות ../images/Emo6.gif

איזה בילוי אתה אוהב לעשות עם חברים? סרט.וגם סתם להיסתובב איתם. ומה הפעילות האהובה עליך שאתה לבד? מוסיקה ומה אתה עושה שאתה עצוב? מוסיקה וכשאתה מנסה להרגע? מוסיקה ושאתה שמח? מוסיקה וכועס? מוסיקה

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo13.gif

איזה בילוי אתה אוהב לעשות עם חברים?כלמיני.. ומה הפעילות האהובה עליך שאתה לבד?לרקוד,לשמוע מוזיקה ומה אתה עושה שאתה עצוב?שומעת מוזיקה,רוקדת וכשאתה מנסה להרגע?הולכת לשבת עם אימא או משו כזה
ושאתה שמח?רוקדת,מדברת עם מישו וכועס?טחח מוציאה עצבים על כל מי/מה שאני יכולה

My self and i

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

איזה בילוי אתה אוהב לעשות עם חברים? מסיבות,לצאת. ומה הפעילות האהובה עליך שאתה לבד? לישון,טלויזיה,מחשב. ומה אתה עושה שאתה עצוב? בוכה,מסתגרת,חושבת שיש דברים יותר גרועים. וכשאתה מנסה להרגע? שוכבת על המיטה ולא עושה כלום. ושאתה שמח? ווהו >.>,צוהלת,רוקדת
וכועס? מסתגרת.

../images/Emo203.gif

איזה בילוי אתה אוהב לעשות עם חברים?לצאת לקניון/לסרט ומה הפעילות האהובה עליך שאתה לבד?לא יודעת
ומה אתה עושה שאתה עצוב?נממ בד"כ אני לא עצובה אז לא יודעת..P: וכשאתה מנסה להרגע?אמבטיה מרגיעה?
ושאתה שמח?לא יודעת וכועס?מתחילה לצעוק ולהשתגע

Ligeiro

New member
../images/Emo42.gif

איזה בילוי אתה אוהב לעשות עם חברים? לצאת לאנשהו אני מניח. ומה הפעילות האהובה עליך שאתה לבד? מחשב, בדר"כ. ומה אתה עושה שאתה עצוב? שומע מוזיקה או רואה סדרות מגניבות. וכשאתה מנסה להרגע? מדיטציה. ושאתה שמח? הולך לחדר-כושר. וכועס? מוזיקה.

לושהה

New member
עונה../images/Emo9.gif

איזה בילוי אתה אוהב לעשות עם חברים? קניות, סרטים, סתם להסתובב, לצחוק.
ומה הפעילות האהובה עליך שאתה לבד? מוסיקה, מחשב, טלוויזיה.. ומה אתה עושה כשאתה עצוב? מוסיקה, שירים עצובים כאילו. וכשאתה מנסה להרגע? לאדעת..מדברת בטלפון
ושאתה שמח? קופצת וצורחת
וכועס? מוסיקה, בפול ווליום.

sukrazit

New member
עונה

איזה בילוי אתה אוהב לעשות עם חברים? סתם לדבר... ומה הפעילות האהובה עליך שאתה לבד? לראות טלויזיה ולהיות במחשב ומה אתה עושה שאתה עצוב? כותבת ביומן וכשאתה מנסה להרגע? מקלחת חח ושאתה שמח? צורחת וכועס? מוציאה הכל על אנשים אחרים

תשובות לשאלון

איזה בילוי אתה אוהב לעשות עם חברים?:ללכת לקניון וליקנות ממתקים! XD ומה הפעילות האהובה עליך שאתה לבד?:ליראות טלוויזיה לשחק במחשב,ולשחק אם הכלב שלי! חחח... ומה אתה עושה שאתה עצוב? בוכה (מן הסתם -_-) וכשאתה מנסה להרגע?מיתקשרת לחברה והיא מרגיעה אותי! ושאתה שמח? אני הולכת לחברה ועושה חיים משוגעים!! וכועס?לא מדברת אם אף אחד!!!!!!!

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo194.gif

איזה בילוי אתה אוהב לעשות עם חברים? סרט, קניון, וסתם לבלות בבית..
ומה הפעילות האהובה עליך שאתה לבד? אממ.. לראות טלויזיה, לקרוא ובמחשב.. ומה אתה עושה שאתה עצוב? בוכה.. צועקת.. מרביצה לכרית.. וכשאתה מנסה להרגע? נושמת נשימות עמוקות, עושה מדיטציה, חושבת על דברים טובים ן..עושה יוגה..
ושאתה שמח? צוחקת, אומרת ייאיי, ובכלל נראית שמחה..
וכועס? צועקת, בוכה, מתעצבנת ומשתוללת..

../images/Emo80.gif

איזה בילוי אתה אוהב לעשות עם חברים? לבדוק איזה סם יש בגלידה של מקדונלדס
. ומה הפעילות האהובה עליך שאתה לבד? אמ. ומה אתה עושה שאתה עצוב. שוקעת ברחמים עצמיים. וכשאתה מנסה להרגע. מקלחת ארוכה. מאוד. ושאתה שמח. אר. וכועס? בוכה :/

תשובה

איזה בילוי את אוהבת לעשות עם חברים? ללכת לפאב ומה הפעילות האהובה עליך שאתה לבד? לשמוע מוסיקה ומה אתה עושה שאתה עצוב? מתקשרת לחברה הכי טובה שלי תמיד מעודדת אותי וכשאתה מנסה להרגע?אמבטיה עם הרבה קצץ:) ושאתה שמח? מוסיקה.. וכועס?מוסיקה..

למעלה