שאלון...

אגררר

New member
שאלון...

נמנמ.... חדשה... אומ... כע... שאלון... ><" עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: דריה החתול הראשון: מיצי הכלב הראשון: לאסי הפירסינג הראשון: אין השינוי הדרמאטי הראשון: נמנמ שעברתי דירה ובצפר... זה בהחלט היה קרמטי לקח לי שנה למצוא חברים וירדתי במשקל והיהתי בדיכאון... התאהבות ראשונה: אייל בכיתה ד'... הדיסק הראשון: אמריקן אידיוט של גרין דאי הרכב הראשון: נמנמ אין... אהבה ראשונה: אייל בכיתה ד' תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: ויסקי.. הנסיעה האחרונה: לת"א בפורים שיחת טלפון אחרונה: מורה פרטית... הדיסק האחרון ששמעת:מזמן לא שמעתי מוזיקיה... אמבטיית הקצף האחרונה: אמממ לוזוכרת... פעם אחרונה שבכית: אממ אתמול... החיבוק האחרון: היום... לפני כמה דקות... פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: אתמול פעם אחרונה שראית טלוויזיה: היום בבוקר... שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? ברור... =\ האם אי פעם נעצרת? ממ כע... רצתי בכביש מתישו שהייתי ממש שיכורה ושוטר סמוי עצר אותי... אמרו לו שאני שיכורה וזה היומולדת שלי והוא שחרר אותי.. חח האם אי פעם שחית בעירום? לא..=\ האם אי פעם היית בטלוויזיה? לא.. האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כע... האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא... האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? כן..!! האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? אממ לא...=\ שבע דברים שאתה לובש כרגע- תחתונים,חזיה,חולצה,ג'קט,מכנס,גרביים ונעליים! שישה דברים שעשית היום- אממ... אכלתי, הצבעתי, שתיתי, דיברתי, נסעתי. חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- לראות טלויזיה לקרוא ספר לישון להיות במחשב לטייל ולשמוע מוזיקה... ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- ספיר לי אורן ודריה שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? לשתות קטן או גדול? תלוי מה... =\ שחור או וורוד? שחור וורוד... הם דיי יפים ביחד... שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- להקים חברה משלי ולשחק בסרט תיעודי... חח..=] דבר אחד שאתה מתחרט עליו- שהתאהבתי במישו... אני לא יכולה להגיד את השם של המישו הזה... -חסוי-

למעלה