שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

מה אתה עושה בד"כ בסופי שבוע? סופ"ש או תחילת שבוע? איזה יום הוא בדר"כ הכי עמוס אצלך? איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? איזה יום --בשנה-- אתם הכי אוהבים? בשנה? באיזה יום אתם קוראים עיתון? באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? באיזה יום שבוע שעבר הייתם הכי עצובים? ולהפך..? באיזה יום בשבוע שעבר לא רבתם עם מישהו? באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? למה? באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל?

../images/Emo26.gif

מה אתה עושה בד"כ בסופי שבוע? יוצאת ... סופ"ש או תחילת שבוע? סופ"ש איזה יום הוא בדר"כ הכי עמוס אצלך? ראשון!!! איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? רביעי, כי הוא חמודי כזה. גם חמישי... יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? לא.. גם שבת בקושי איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? לא עניתי על זה כבר
? איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? שישי .. מן הסתם האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? ברור באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? ראשון אחרי ביה"ס
באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? אין יום קבוע כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? יום
איזה יום --בשנה-- אתם הכי אוהבים? בשנה? וואי לא יודעת באיזה יום אתם קוראים עיתון? כל יום משתדלת באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? ראשון כשאני חוזרת הביתה ובדרך חזרה אני שומעת הרבה באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? שלישי וחמישי באיזה יום שבוע שעבר הייתם הכי עצובים? לא הייתי ולהפך..? כל השבוע
באיזה יום בשבוע שעבר לא רבתם עם מישהו? בתחילתו... באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? שישבת למה? כי יש זמן באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? שלישי לפעמים עם אמא

../images/Emo27.gif../images/Emo107.gif../images/Emo37.gif

מה אתה עושה בד"כ בסופי שבוע? חורשת על המחשב
סופ"ש או תחילת שבוע? סופ"ש
איזה יום הוא בדר"כ הכי עמוס אצלך? רביעי, גומרת ב-4
איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? שישי
יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? לא
איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? כבר שאלת
איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? חמישי
האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? לפעמים, היום בשמונה אני נפגשת עם כמה חברות...
באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? אין
באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? אני לא מקבלת...
כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם?
איזה יום --בשנה-- אתם הכי אוהבים? בשנה? 16.12
[יום ההולדת שלי
]
באיזה יום אתם קוראים עיתון? שישי
באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? בלילה, אני שומעת לפני שאני הולכת לישון
באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? שלישי + חמישי
באיזה יום שבוע שעבר הייתם הכי עצובים? לא זוכרת
ולהפך..? כנ"ל
באיזה יום בשבוע שעבר לא רבתם עם מישהו? ל-א ז-ו-כ-ר-ת-!
באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? מה זה השאלות האלה?
למה?
באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל??
המשך יום נעים...

עונה~!

מה אתה עושה בד"כ בסופי שבוע? משלימה שעות שינה..או נפגשת עם המשפחה.. סופ"ש או תחילת שבוע? סופ"ש
איזה יום הוא בדר"כ הכי עמוס אצלך? חמישי.. איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? שלישי..לא לומדים הרבה כל כך.. יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? הלוואי.לא
..באסה.. איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? לא היה כבר?חפיף..חמישי איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? שלישי ושבת!~ האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? לפעמים.בד"כ כן אם אני לא ישנה באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? בדרך כלל קבוע?
אין יום קבוע.כשיוצא.. באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? לא כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? - איזה יום --בשנה-- אתם הכי אוהבים? בשנה? 1/7-תחילת החופש הגדול!~!~ באיזה יום אתם קוראים עיתון? כל יום באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? כל יום אני שומעת הרבה מוזיקה באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? חמישי ושלישי באיזה יום שבוע שעבר הייתם הכי עצובים? שני שעבר!! ולהפך..? שלישי שעבר היה דיי שמח באיזה יום בשבוע שעבר לא רבתם עם מישהו ? לא רבתי עם אף אחד!! באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? בסופ"ש למה? כי יש יותר זמן חח באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? כשיוצא.אין יום קבוע

dana re3

New member
עונהההה

מה אתה עושה בד"כ בסופי שבוע? יוצאת עם חברים סופ"ש או תחילת שבוע?סופ"ש איזה יום הוא בדר"כ הכי עמוס אצלך?יום חמישי איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה?שישי לקום מאוחר ולישון מאוחר יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? שישי איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? עוד עפעם!? איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? שישי חחח האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש?כן... באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון?שישי באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? לא מקבלת דמי כיס כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? איזה יום --בשנה-- אתם הכי אוהבים? בשנה?יומלדת שלי חחח באיזה יום אתם קוראים עיתון?כמעט כל יום באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה?כל יום באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג?ראשון ושלישי באיזה יום שבוע שעבר הייתם הכי עצובים? כל יוםכמעט :( ולהפך..?לא היה באיזה יום בשבוע שעבר לא רבתם עם מישהו?כל יום חחחח נראה לי באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? כל יום חחחחח למה? באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל?לא הולכת חחחח

sniii

New member
=]

מה אתה עושה בד"כ בסופי שבוע?יוצאת, ישנה מלאאא סופ"ש או תחילת שבוע?סוף שבוע!!!!!!!!! איזה יום הוא בדר"כ הכי עמוס אצלך?אממ חח שום יום איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה?שישי.. הכי כיף=] יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? לא=\ איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? לא היה תשאלה הזאת כבר? איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? שבת... האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש?כן.. באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון?אממ כשיוצא.. אין יום קבוע באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? אין.. כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם?חח לא הרבה איזה יום --בשנה-- אתם הכי אוהבים? בשנה?לא יודעת... באיזה יום אתם קוראים עיתון?לא קוראת באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה?כל יום!=] באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג?אממ שלישי ורביעי ניראה לי באיזה יום שבוע שעבר הייתם הכי עצובים?לא זוכרת... ולהפך..?לא זוכרת... באיזה יום בשבוע שעבר לא רבתם עם מישהו?לא זוכרת..X_O באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה?אממ שישי-שבת למה?כי ככה.. יש הרבה זמן באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל?לא הולכת..

.....

מה אתה עושה בד"כ בסופי שבוע? ישנה, ש.ב סופ"ש או תחילת שבוע? סופ"ש, ברור איזה יום הוא בדר"כ הכי עמוס אצלך? ראשון/שלישי איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? אני חושבת שחמישי. נקי ממקצועות מעצבנים. יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? לא :( איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? שאלת כבר איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? שני האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? לפעמים, לא תמיד באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? אם יש סרט טוב אז שלישי באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? לא מקבלת :O כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? ]: סתמו, נו איזה יום --בשנה-- אתם הכי אוהבים? בשנה? עד עכשיו זה היה ה30 ביוני, מעכשיו - ה20 ביוני באיזה יום אתם קוראים עיתון? שבת-שישי באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? כל יום באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? ראשון וחמישי באיזה יום שבוע שעבר הייתם הכי עצובים? לא הייתי עצובה ולהפך..? לאדעת באיזה יום בשבוע שעבר לא רבתם עם מישהו? הו. לאדעת. באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? נו עזבותי!!!!1111 למה?@##$&^ באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? חמישי

Fergie7

New member
../images/Emo204.gif

מה אתה עושה בד"כ בסופי שבוע? או יציאה עם החברים או עם המשפחה.
סופ"ש או תחילת שבוע? סופ"ש.
איזה יום הוא בדר"כ הכי עמוס אצלך? רביעי.
איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? שישי.
יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? לא.
איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? רביעי!
איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? ראשון.
האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? כן.
באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? כשיוצא..
באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? לא מקבלת.
כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם?
איזה יום --בשנה-- אתם הכי אוהבים? בשנה? 25.6
באיזה יום אתם קוראים עיתון? לא קוראת.
באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? כל יום.
באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? א'+ו'.
באיזה יום שבוע שעבר הייתם הכי עצובים? לא זכור לי.
ולהפך..? לא זוכרת נו מה?!
באיזה יום בשבוע שעבר לא רבתם עם מישהו? לא רבתי.
באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? שבת.
למה? כי משעמ, אז אוכלים.
באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? לא הולכת.

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo3.gif

מה אתה עושה בד"כ בסופי שבוע?טלוויזיה,מחשב,חברות לפעמים סופ"ש או תחילת שבוע?תחילת שבוע איזה יום הוא בדר"כ הכי עמוס אצלך?שלישי,רביעי,שני איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה?ממ שלישי,שישי,שבת.. יום שלישי בגלל שזה היום החופשי של המחנכת ושישי-שבת כי זה סופשבוע
יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת?אממ לא.. רק חופשים כאילו.. איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך?כבר הייתה שאלה כזאת איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך?אממ לאיודעת.. שישי-שבת כניראה.. האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש?לפעמים באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון?אין קבוע.. באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס?אני מקבלת בחגים וזה.. ולפעמים ימי שישי-שבת כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם?ממ די הרבה.. איזה יום --בשנה-- אתם הכי אוהבים? בשנה?הוו.. כלמיני.. בעיקר החגים והחופשים.. באיזה יום אתם קוראים עיתון?לא קוראת עיתוןXP באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה?כל יוםO.O באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג?שלישי ושישי באיזה יום שבוע שעבר הייתם הכי עצובים?לאזוכרת
ולהפך..?כנ"ל באיזה יום בשבוע שעבר לא רבתם עם מישהו?מאיפה לי לזכוררר באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה?אין כזה למה?ככה באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל?כשאומרים לי..

Mi RoNi

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo26.gif

מה אתה עושה בד"כ בסופי שבוע?יוצאת סופ"ש או תחילת שבוע?סופ"ש איזה יום הוא בדר"כ הכי עמוס אצלך?א' איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה?ד',אין חשבון ויש ספורט! יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת?לא איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך?עניתי כבר איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך?ו' האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש?כן באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון?שבת באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? ו' כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם?יום איזה יום --בשנה-- אתם הכי אוהבים? בשנה?יום ההולדת באיזה יום אתם קוראים עיתון?שבת באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה?לט יודעת באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג?ב',ד' באיזה יום שבוע שעבר הייתם הכי עצובים?לא זוכרת ולהפך..?כנ"ל באיזה יום בשבוע שעבר לא רבתם עם מישהו?כמעט כל יום באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה?לא כ"כ אוהבת לאכול למה?ככה... באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל?לא הולכת

למעלה