שאלון

סקססית

New member
../images/Emo204.gif

האם אתם לוקחים סבון שמפו קצף לאמבט אלה שמחלקים בבית מלון? לפעמים. האם אתם משתמשים בהם או לא משתמשים ורק שומרים למזכרת או לאוסף? - מה אתם עושים כשהכלבה שלכם נובחת נובחים עליה בחזרה או ממשיכים כאילו הכל כרגיל? צועקת עליה שתסתום. מה אתם עושים עם יד ימין? כותבת. ומה אתם עושים עם יד שמאל? סתם לקישוט. אנא ציינו איזה יד היא הדומיננטית אצליכם. ימין [?]. האם אתם קוראים את העיתון מהסוף להתחלה? לא. לבשתם פעם בגד הפוך ויצאתם לרחובות וזה לא היה פורים? כן. אתם רואים שש שש? מה זה כמה זמן הכי הרבה: הייתם בשירותים? לא יודעת. והכי הרבה במקלחת? משהו כמו שעתיים+-. הכי הרבה בבית? 5 ימים, הייתי חולה. הכי הרבה ברחוב? לא יותר מכמה שעות. הכי הרבה שטפתם ידיים? 5 ד'. הכי הרבה ציחצחתם שיניים? 10 ד'. האם אי פעם עשיתם בועות במים של הים? לא. ובבריכת שחייה? אני אף פעם לא מצליחה. מה עדיף טאקי או סופר טאקי? טאקי. [אני לא יודעת מה זה סופר טאקי]. רכבתם על חמור? חח כן. רכבתם על סוס? כן, אני לומדת לרכב על סוסים
. רכבתם על משהו אחר? כן. על מה? פרטו נמקו והסבירו. קניתם באיטליז? לא. אצל הירקן? כן. מפחדים משפעת העופות? קצת. אתם יודעים מזה אנטרקס? לא. פרטו נמקו והסבירו. ראיתם פישפשים בשוק? חחח לא. נבהלתם? - החלקתם על רצפה מלאה מים וכל הגוף כאב לכם? לא זוכרת, אבל יכול מאוד להיות. אכלתם פעם קוביות קרח? כן. היה טעים? מאוד. נתקלתם בעמוד חשמל? חחחחחחחחח
לא. בעמוד אחר? לא
. צחקתם כשכולם היו עצובים? כן. זה תמיד קורה לי, כשמבשרים בשורה עצובה, אני צוחקת. מה אתם עושים ברגל ימין? כל מיני.. ומה אתם עושים ברגל שמאל? גם. אנא ציינו איזה רגל היא הדומיננטית שלכם. קראתם פעם בספר הטלפונים את הפרק על כהן? לא. על לוי? לא. היה מעניין? - האם אתם ממליצים גם לי לקרוא או חושבים שזה סתם ביזבוז זמן? זה נשמע מאוד מרתק, אני אנסה מתישהו ואספר לך חוויות. אכלתם פעם עגבניה רקובה? יאק. לא. תפוז רקוב? לא. תפוח רקוב? לא. הקאתם אחר כך? - אי פעם היה לכם זעזוע מוח? לא טפו טפו טפו
. עשיתם מלחמת מים וניצחתם? כן
. ומלחמת כריות? כן. האם אתם חושבים שמחברת שאלון זה היא מצחיקה ונחמדה או שרוטה בראש? גם וגם. הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo107.gif עונהה ../images/Emo9.gif

האם אתם לוקחים סבון שמפו קצף לאמבט אלה שמחלקים בבית מלון?
האם אתם משתמשים בהם או לא משתמשים ורק שומרים למזכרת או לאוסף? משתמשת
מה אתם עושים כשהכלבה שלכם נובחת נובחים עליה בחזרה או ממשיכים כאילו הכל כרגיל? אין לי כלבה
מה אתם עושים עם יד ימין? מחזיקה את העכבר
ומה אתם עושים עם יד שמאל? כותבת
אנא ציינו איזה יד היא הדומיננטית אצליכם. ימין
האם אתם קוראים את העיתון מהסוף להתחלה? לא
לבשתם פעם בגד הפוך ויצאתם לרחובות וזה לא היה פורים? לא
אתם רואים שש שש? בערך
כמה זמן הכי הרבה: הייתם בשירותים? לא יודעת
והכי הרבה במקלחת? המון
הכי הרבה בבית? יומים שלמים!
הכי הרבה ברחוב? לא זוכרת..
הכי הרבה שטפתם ידיים? לא יודעת
הכי הרבה ציחצחתם שיניים? מה זה השאלות האלה?!
האם אי פעם עשיתם בועות במים של הים? לא
ובבריכת שחייה? לא
מה עדיף טאקי או סופר טאקי? לא משנה לי...
רכבתם על חמור? לא
רכבתם על סוס? לא
רכבתם על משהו אחר? לא
על מה? פרטו נמקו והסבירו.
קניתם באיטליז? לא, ההורים שלי קונים
אצל הירקן? כנ"ל
מפחדים משפעת העופות? לא
אתם יודעים מזה אנטרקס? לא
פרטו נמקו והסבירו. ראיתם פישפשים בשוק? לא
נבהלתם? לאאאאא
החלקתם על רצפה מלאה מים וכל הגוף כאב לכם? לא
אכלתם פעם קוביות קרח? כן
היה טעים?
נתקלתם בעמוד חשמל? לא
בעמוד אחר? לא
צחקתם כשכולם היו עצובים? לא זכור לי...
מה אתם עושים ברגל ימין? כלום
ומה אתם עושים ברגל שמאל? כלום
אנא ציינו איזה רגל היא הדומיננטית שלכם.
קראתם פעם בספר הטלפונים את הפרק על כהן? לא
על לוי? לא
היה מעניין?
האם אתם ממליצים גם לי לקרוא או חושבים שזה סתם ביזבוז זמן? ביזבוז זמן
אכלתם פעם עגבניה רקובה? לאאאא
תפוז רקוב? לא
תפוח רקוב? לא
הקאתם אחר כך? לא
אי פעם היה לכם זעזוע מוח? לא זוכרת
עשיתם מלחמת מים וניצחתם? כןןןןן
ומלחמת כריות? כן
האם אתם חושבים שמחברת שאלון זה היא מצחיקה ונחמדה או שרוטה בראש? מצחיקה ונחמדה. קצת שרוטה.
ילאה לענות תהנו.

dana re3

New member
עונהההה

האם אתם לוקחים סבון שמפו קצף לאמבט אלה שמחלקים בבית מלון?אממ לא... אולי למזכרת חחח האם אתם משתמשים בהם או לא משתמשים ורק שומרים למזכרת או לאוסף?שומרת למזכרת מה אתם עושים כשהכלבה שלכם נובחת נובחים עליה בחזרה או ממשיכים כאילו הכל כרגיל?מבקשת שקט חחחח סתם.... כרגיל... מה אתם עושים עם יד ימין?לא יודעת מה עושים? ומה אתם עושים עם יד שמאל? כותבת... אנא ציינו איזה יד היא הדומיננטית אצליכם. האם אתם קוראים את העיתון מהסוף להתחלה?אמממ לא ממש.. לבשתם פעם בגד הפוך ויצאתם לרחובות וזה לא היה פורים? לא אתם רואים שש שש?לא =/ כמה זמן הכי הרבה: הייתם בשירותים?חצי שעה חחחח והכי הרבה במקלחת? 2אמבטיה? אממממ שעה וחצי? הכי הרבה בבית?יומיםם לא יודעת חחח הכי הרבה ברחוב? הכי הרבה שטפתם ידיים? הכי הרבה ציחצחתם שיניים?7 דקות האם אי פעם עשיתם בועות במים של הים?לא נראה לי ובבריכת שחייה? מה עדיף טאקי או סופר טאקי?טאקי רכבתם על חמור?נראה לי שהייתם קטנה רכבתם על סוס? ברור!! ועדיין חחח רכבתם על משהו אחר?גמל על מה? פרטו נמקו והסבירו. קניתם באיטליז?לא אצל הירקן?לא מפחדים משפעת העופות?כן אתם יודעים מזה אנטרקס?לא פרטו נמקו והסבירו. ראיתם פישפשים בשוק?לא נבהלתם?כן החלקתם על רצפה מלאה מים וכל הגוף כאב לכם?כן חחח

dana re3

New member
המשךך חחח לא שמתי לב...../images/Emo9.gif

אכלתם פעם קוביות קרח?כןן היה טעים?חחח אין טעם... נתקלתם בעמוד חשמל?לא בעמוד אחר?לא צחקתם כשכולם היו עצובים?יש מצב... מה אתם עושים ברגל ימין?בועטת חחח ומה אתם עושים ברגל שמאל? אנא ציינו איזה רגל היא הדומיננטית שלכם.ימין קראתם פעם בספר הטלפונים את הפרק על כהן?מה? על לוי?מה?! היה מעניין? האם אתם ממליצים גם לי לקרוא או חושבים שזה סתם ביזבוז זמן?לא אכלתם פעם עגבניה רקובה?לאאא תפוז רקוב?לאאא תפוח רקוב?לאאא הקאתם אחר כך?לאאא אי פעם היה לכם זעזוע מוח?כן עשיתם מלחמת מים וניצחתם?איך אפשר לנצח במלחמת מים? חחח... ומלחמת כריות?איך אפשר לנצח? האם אתם חושבים שמחברת שאלון זה היא מצחיקה ונחמדה או שרוטה בראש?הכל ביחד חחח סתם... ילאה לענות תהנו.

dirty fairy

New member
עונה../images/Emo187.gif

האם אתם לוקחים סבון שמפו קצף לאמבט אלה שמחלקים בבית מלון? ברור האם אתם משתמשים בהם או לא משתמשים ורק שומרים למזכרת או לאוסף? לאוסף מה אתם עושים כשהכלבה שלכם נובחת נובחים עליה בחזרה או ממשיכים כאילו הכל כרגיל? אין לי כלבה מה אתם עושים עם יד ימין? את יד שמאל ומה אתם עושים עם יד שמאל? את יד ימין אנא ציינו איזה יד היא הדומיננטית אצליכם? שמאל האם אתם קוראים את העיתון מהסוף להתחלה? כן בד"כ לבשתם פעם בגד הפוך ויצאתם לרחובות וזה לא היה פורים? כן אתם רואים שש שש? לא חושבת כמה זמן הכי הרבה: הייתם בשירותים? חצי שעה והכי הרבה במקלחת? חצי שעה הכי הרבה בבית? יום שלם הכי הרבה ברחוב? לא זוכרת הכי הרבה שטפתם ידיים? לא זוכרתת הכי הרבה ציחצחתם שיניים? לא זוכרתת האם אי פעם עשיתם בועות במים של הים? איך עושים? ובבריכת שחייה?
מה עדיף טאקי או סופר טאקי? מה זה סופר טאקי? נראה לי טאקי רכבתם על חמור? לא חושבת רכבתם על סוס? לא רכבתם על משהו אחר? כן על מה? פרטו נמקו והסבירו. על גמל..מה יש לפרט!? קניתם באיטליז? אולי אמא קנתה אני לא אצל הירקן? כן מפחדים משפעת העופות? בקטנה אתם יודעים מזה אנטרקס? כן פרטו נמקו והסבירו. האבקה הלבנה הזאת שהערבים רצו לשלוח נו ראיתם פישפשים בשוק? יכול להיות נבהלתם? לא רציני החלקתם על רצפה מלאה מים וכל הגוף כאב לכם? לא אכלתם פעם קוביות קרח? כן היה טעים? מאד נתקלתם בעמוד חשמל? לא זכור לי בעמוד אחר? יש מצב צחקתם כשכולם היו עצובים? כן מה אתם עושים ברגל ימין? מה שלא עושים ברגל שמאל ומה אתם עושים ברגל שמאל? מה שלא עושים ברגל ימין אנא ציינו איזה רגל היא הדומיננטית שלכם? לא חשבתי על זה קראתם פעם בספר הטלפונים את הפרק על כהן? לא קראתי אבל יש מלאאאא על לוי? לא היה מעניין? לא האם אתם ממליצים גם לי לקרוא או חושבים שזה סתם ביזבוז זמן? בזבוז זמן אכלתם פעם עגבניה רקובה? כן תפוז רקוב? לא תפוח רקוב? לא הקאתם אחר כך? לא אי פעם היה לכם זעזוע מוח? לא עשיתם מלחמת מים וניצחתם? כן ומלחמת כריות? לא חושבת האם אתם חושבים שמחברת שאלון זה היא מצחיקה ונחמדה או שרוטה בראש? לא יודעת ילאה לענות תהנו

למעלה