שאלון

שאלון

האם אתם לוקחים סבון שמפו קצף לאמבט אלה שמחלקים בבית מלון? האם אתם משתמשים בהם או לא משתמשים ורק שומרים למזכרת או לאוסף? מה אתם עושים כשהכלבה שלכם נובחת נובחים עליה בחזרה או ממשיכים כאילו הכל כרגיל? מה אתם עושים עם יד ימין? ומה אתם עושים עם יד שמאל? אנא ציינו איזה יד היא הדומיננטית אצליכם. האם אתם קוראים את העיתון מהסוף להתחלה? לבשתם פעם בגד הפוך ויצאתם לרחובות וזה לא היה פורים? אתם רואים שש שש? כמה זמן הכי הרבה: הייתם בשירותים? והכי הרבה במקלחת? הכי הרבה בבית? הכי הרבה ברחוב? הכי הרבה שטפתם ידיים? הכי הרבה ציחצחתם שיניים? האם אי פעם עשיתם בועות במים של הים? ובבריכת שחייה? מה עדיף טאקי או סופר טאקי? רכבתם על חמור? רכבתם על סוס? רכבתם על משהו אחר? על מה? פרטו נמקו והסבירו. קניתם באיטליז? אצל הירקן? מפחדים משפעת העופות? אתם יודעים מזה אנטרקס? פרטו נמקו והסבירו. ראיתם פישפשים בשוק? נבהלתם? החלקתם על רצפה מלאה מים וכל הגוף כאב לכם?

והמשך

אכלתם פעם קוביות קרח? היה טעים? נתקלתם בעמוד חשמל? בעמוד אחר? צחקתם כשכולם היו עצובים? מה אתם עושים ברגל ימין? ומה אתם עושים ברגל שמאל? אנא ציינו איזה רגל היא הדומיננטית שלכם. קראתם פעם בספר הטלפונים את הפרק על כהן? על לוי? היה מעניין? האם אתם ממליצים גם לי לקרוא או חושבים שזה סתם ביזבוז זמן? אכלתם פעם עגבניה רקובה? תפוז רקוב? תפוח רקוב? הקאתם אחר כך? אי פעם היה לכם זעזוע מוח? עשיתם מלחמת מים וניצחתם? ומלחמת כריות? האם אתם חושבים שמחברת שאלון זה היא מצחיקה ונחמדה או שרוטה בראש? ילאה לענות תהנו.

והמשך

אכלתם פעם קוביות קרח? היה טעים? נתקלתם בעמוד חשמל? בעמוד אחר? צחקתם כשכולם היו עצובים? מה אתם עושים ברגל ימין? ומה אתם עושים ברגל שמאל? אנא ציינו איזה רגל היא הדומיננטית שלכם. קראתם פעם בספר הטלפונים את הפרק על כהן? על לוי? היה מעניין? האם אתם ממליצים גם לי לקרוא או חושבים שזה סתם ביזבוז זמן? אכלתם פעם עגבניה רקובה? תפוז רקוב? תפוח רקוב? הקאתם אחר כך? אי פעם היה לכם זעזוע מוח? עשיתם מלחמת מים וניצחתם? ומלחמת כריות? האם אתם חושבים שמחברת שאלון זה היא מצחיקה ונחמדה או שרוטה בראש? ילאה לענות תהנו.

סידרתי את זה לכל העצלנים

האם אתם לוקחים סבון שמפו קצף לאמבט אלה שמחלקים בבית מלון? האם אתם משתמשים בהם או לא משתמשים ורק שומרים למזכרת או לאוסף? מה אתם עושים כשהכלבה שלכם נובחת נובחים עליה בחזרה או ממשיכים כאילו הכל כרגיל? מה אתם עושים עם יד ימין? ומה אתם עושים עם יד שמאל? אנא ציינו איזה יד היא הדומיננטית אצליכם. האם אתם קוראים את העיתון מהסוף להתחלה? לבשתם פעם בגד הפוך ויצאתם לרחובות וזה לא היה פורים? אתם רואים שש שש? כמה זמן הכי הרבה: הייתם בשירותים? והכי הרבה במקלחת? הכי הרבה בבית? הכי הרבה ברחוב? הכי הרבה שטפתם ידיים? הכי הרבה ציחצחתם שיניים? האם אי פעם עשיתם בועות במים של הים? ובבריכת שחייה? מה עדיף טאקי או סופר טאקי? רכבתם על חמור? רכבתם על סוס? רכבתם על משהו אחר? על מה? פרטו נמקו והסבירו. קניתם באיטליז? אצל הירקן? מפחדים משפעת העופות? אתם יודעים מזה אנטרקס? פרטו נמקו והסבירו. ראיתם פישפשים בשוק? נבהלתם? החלקתם על רצפה מלאה מים וכל הגוף כאב לכם? אכלתם פעם קוביות קרח? היה טעים? נתקלתם בעמוד חשמל? בעמוד אחר? צחקתם כשכולם היו עצובים? מה אתם עושים ברגל ימין? ומה אתם עושים ברגל שמאל? אנא ציינו איזה רגל היא הדומיננטית שלכם. קראתם פעם בספר הטלפונים את הפרק על כהן? על לוי? היה מעניין? האם אתם ממליצים גם לי לקרוא או חושבים שזה סתם ביזבוז זמן? אכלתם פעם עגבניה רקובה? תפוז רקוב? תפוח רקוב? הקאתם אחר כך? אי פעם היה לכם זעזוע מוח? עשיתם מלחמת מים וניצחתם? ומלחמת כריות? האם אתם חושבים שמחברת שאלון זה היא מצחיקה ונחמדה או שרוטה בראש? ילאה לענות תהנו.

../images/Emo97.gif

האם אתם לוקחים סבון שמפו קצף לאמבט אלה שמחלקים בבית מלון?כן האם אתם משתמשים בהם או לא משתמשים ורק שומרים למזכרת או לאוסף?מזכרת מה אתם עושים כשהכלבה שלכם נובחת נובחים עליה בחזרה או ממשיכים כאילו הכל כרגיל?צועקים עלייה שתפסיק מה אתם עושים עם יד ימין? כותבים ומה אתם עושים עם יד שמאל?סתם לקישוט אנא ציינו איזה יד היא הדומיננטית אצליכם.מה? האם אתם קוראים את העיתון מהסוף להתחלה?לפעמים לבשתם פעם בגד הפוך ויצאתם לרחובות וזה לא היה פורים? כן.גם יצאתי בטעות מהבית רק עם תחתונים וחולצה חחח
אתם רואים שש שש? מזה כמה זמן הכי הרבה: הייתם בשירותים? אולי חצי שעה חח והכי הרבה במקלחת?נראלי שלוש שעות.כשעשיתי אמבטייה הכי הרבה בבית?מזתאמרת.בלי לצאת החוצה? הכי הרבה ברחוב? נו טיולים וכאלה הכי הרבה שטפתם ידיים? 5 דקות 10 הכי הרבה ציחצחתם שיניים?עשר דקות נראלי האם אי פעם עשיתם בועות במים של הים?כן חח ובבריכת שחייה? כן מה עדיף טאקי או סופר טאקי?מזה סופר טאקי? רכבתם על חמור? כן רכבתם על סוס? כן רכבתם על משהו אחר? כן על מה? פרטו נמקו והסבירו. קניתם באיטליז? האם אתם לוקחים סבון שמפו קצף לאמבט אלה שמחלקים בבית מלון? האם אתם משתמשים בהם או לא משתמשים ורק שומרים למזכרת או לאוסף? מה אתם עושים כשהכלבה שלכם נובחת נובחים עליה בחזרה או ממשיכים כאילו הכל כרגיל? מה אתם עושים עם יד ימין? ומה אתם עושים עם יד שמאל? אנא ציינו איזה יד היא הדומיננטית אצליכם. האם אתם קוראים את העיתון מהסוף להתחלה? לבשתם פעם בגד הפוך ויצאתם לרחובות וזה לא היה פורים? אתם רואים שש שש? כמה זמן הכי הרבה: הייתם בשירותים? והכי הרבה במקלחת? הכי הרבה בבית? הכי הרבה ברחוב? הכי הרבה שטפתם ידיים? הכי הרבה ציחצחתם שיניים? האם אי פעם עשיתם בועות במים של הים? ובבריכת שחייה? מה עדיף טאקי או סופר טאקי? רכבתם על חמור? רכבתם על סוס? רכבתם על משהו אחר? על מה? פרטו נמקו והסבירו.אופנייםםםםםםםםם קניתם באיטליז?לא אצל הירקן?כן מפחדים משפעת העופות?ככה אתם יודעים מזה אנטרקס? לא פרטו נמקו והסבירו. ראיתם פישפשים בשוק? לא נבהלתם? החלקתם על רצפה מלאה מים וכל הגוף כאב לכם?כן אכלתם פעם קוביות קרח?כן היה טעים? כן נתקלתם בעמוד חשמל?לא בעמוד אחר? כן צחקתם כשכולם היו עצובים? כן..כשקיבלתי מכולם יותר במבחן! מה אתם עושים ברגל ימין?הולכים ומה אתם עושים ברגל שמאל?הולכים אנא ציינו איזה רגל היא הדומיננטית שלכם. קראתם פעם בספר הטלפונים את הפרק על כהן?כן חח על לוי? כן היה מעניין?כן האם אתם ממליצים גם לי לקרוא או חושבים שזה סתם ביזבוז זמן?ממליצה אכלתם פעם עגבניה רקובה? לא תפוז רקוב? לא תפוח רקוב? לא הקאתם אחר כך? אי פעם היה לכם זעזוע מוח?לא עשיתם מלחמת מים וניצחתם?חח פשוט העפנו אחד על השני.לא היו מנצחים ומלחמת כריות?כןןןןןן האם אתם חושבים שמחברת שאלון זה היא מצחיקה ונחמדה או שרוטה בראש? אין תגובה אבל נראלי שמצחיקה
ילאה לענות תהנו. אצל הירקן? מפחדים משפעת העופות? אתם יודעים מזה אנטרקס? פרטו נמקו והסבירו. ראיתם פישפשים בשוק? נבהלתם? החלקתם על רצפה מלאה מים וכל הגוף כאב לכם? אכלתם פעם קוביות קרח? היה טעים? נתקלתם בעמוד חשמל? בעמוד אחר? צחקתם כשכולם היו עצובים? מה אתם עושים ברגל ימין? ומה אתם עושים ברגל שמאל? אנא ציינו איזה רגל היא הדומיננטית שלכם. קראתם פעם בספר הטלפונים את הפרק על כהן? על לוי? היה מעניין? האם אתם ממליצים גם לי לקרוא או חושבים שזה סתם ביזבוז זמן? אכלתם פעם עגבניה רקובה? תפוז רקוב? תפוח רקוב? הקאתם אחר כך? אי פעם היה לכם זעזוע מוח? עשיתם מלחמת מים וניצחתם? ומלחמת כריות? האם אתם חושבים שמחברת שאלון זה היא מצחיקה ונחמדה או שרוטה בראש? ילאה לענות תהנו.

Mi RoNi

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo26.gif

האם אתם לוקחים סבון שמפו קצף לאמבט אלה שמחלקים בבית מלון?כן האם אתם משתמשים בהם או לא משתמשים ורק שומרים למזכרת או לאוסף?אוסף מה אתם עושים כשהכלבה שלכם נובחת נובחים עליה בחזרה או ממשיכים כאילו הכל כרגיל?יש לי כלב! אבל אני נובחת עליו בחזרה... מה אתם עושים עם יד ימין? כמעט הכול ומה אתם עושים עם יד שמאל?כמעט כלום אנא ציינו איזה יד היא הדומיננטית אצליכם. האם אתם קוראים את העיתון מהסוף להתחלה?כן לבשתם פעם בגד הפוך ויצאתם לרחובות וזה לא היה פורים?לא אתם רואים שש שש? לא כי אני לא יודעת מה זה כמה זמן הכי הרבה: הייתם בשירותים? מי סופר? והכי הרבה במקלחת?אממ שעה וחצי הכי הרבה בבית?יום שלם הכי הרבה ברחוב?כמעט יום שלם הכי הרבה שטפתם ידיים? 5 דקות הכי הרבה ציחצחתם שיניים?כנ"ל האם אי פעם עשיתם בועות במים של הים?לא ובבריכת שחייה?לא מה עדיף טאקי או סופר טאקי?סופר רכבתם על חמור?לא רכבתם על סוס?כן רכבתם על משהו אחר?כן על מה? פרטו נמקו והסבירו. על סוס פוני,בגלל שהיה גם סוסי פוני. קניתם באיטליז?מה? אצל הירקן?לא מפחדים משפעת העופות?אמממ כן אתם יודעים מזה אנטרקס? לא פרטו נמקו והסבירו. ראיתם פישפשים בשוק?לא נבהלתם?- החלקתם על רצפה מלאה מים וכל הגוף כאב לכם?כן אכלתם פעם קוביות קרח?כן היה טעים?טעם של מים טעים? נתקלתם בעמוד חשמל?לא בעמוד אחר? לא צחקתם כשכולם היו עצובים?לא זוכרת מה אתם עושים ברגל ימין?הולכת רצה מדלגת ומה אתם עושים ברגל שמאל?כנ"ל אנא ציינו איזה רגל היא הדומיננטית שלכם. קראתם פעם בספר הטלפונים את הפרק על כהן?לא על לוי? לא היה מעניין?לא האם אתם ממליצים גם לי לקרוא או חושבים שזה סתם ביזבוז זמן?לא אכלתם פעם עגבניה רקובה? לא תפוז רקוב? לא תפוח רקוב? לא הקאתם אחר כך?- אי פעם היה לכם זעזוע מוח?לא עשיתם מלחמת מים וניצחתם?כן ומלחמת כריות?כן האם אתם חושבים שמחברת שאלון זה היא מצחיקה ונחמדה או שרוטה בראש?שרוטה

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo13.gif

האם אתם לוקחים סבון שמפו קצף לאמבט אלה שמחלקים בבית מלון?כה
האם אתם משתמשים בהם או לא משתמשים ורק שומרים למזכרת או לאוסף?למזכרת/אוסף
מה אתם עושים כשהכלבה שלכם נובחת נובחים עליה בחזרה או ממשיכים כאילו הכל כרגיל?אין לי כלבה מה אתם עושים עם יד ימין?הרבה דברים ומה אתם עושים עם יד שמאל?כנ"ל(ירדן.. זה לא מה שאת חושבת
) אנא ציינו איזה יד היא הדומיננטית אצליכם.ימין האם אתם קוראים את העיתון מהסוף להתחלה?לא לבשתם פעם בגד הפוך ויצאתם לרחובות וזה לא היה פורים?כה.. בטעות לבשתי את החולצה הפוך ולא שמתי לב
אתם רואים שש שש?לא כמה זמן הכי הרבה: הייתם בשירותים?ממ נראהלי שעה-שעה וחצי
נומההה.. היה לי תקוע משוו
והכי הרבה במקלחת?ממ חצי שעה בערך הכי הרבה בבית?טחח אני כל היום בבית הכי הרבה ברחוב?ממ אין לי מושג.. הכי הרבה שטפתם ידיים?אולי 10 דקות הכי הרבה ציחצחתם שיניים?5 דקות ככה האם אי פעם עשיתם בועות במים של הים?לא ובבריכת שחייה?כן
מה עדיף טאקי או סופר טאקי?טאקי רכבתם על חמור?כן
רכבתם על סוס?כן רכבתם על משהו אחר?כן על מה? פרטו נמקו והסבירו.טחחח חברה שלי הרכיבה אותי על הגב שלה
וכלמיני.. אופניים,קורקינט וכדומה
קניתם באיטליז?ממ אולי אצל הירקן?כן מפחדים משפעת העופות?כן אתם יודעים מזה אנטרקס?לא פרטו נמקו והסבירו. ראיתם פישפשים בשוק?לא נבהלתם?>< החלקתם על רצפה מלאה מים וכל הגוף כאב לכם?לא אכלתם פעם קוביות קרח?כן היה טעים?לאXP נתקלתם בעמוד חשמל?כן
בעמוד אחר?כן צחקתם כשכולם היו עצובים?ממ לא זכור לי מה אתם עושים ברגל ימין?כלמיני דברים ומה אתם עושים ברגל שמאל?כנ"ל אנא ציינו איזה רגל היא הדומיננטית שלכם.אין כזאת קראתם פעם בספר הטלפונים את הפרק על כהן?כן על לוי?לא היה מעניין?לא
האם אתם ממליצים גם לי לקרוא או חושבים שזה סתם ביזבוז זמן?ביזבוז זמןXD אכלתם פעם עגבניה רקובה?לא תפוז רקוב?לא תפוח רקוב?לא הקאתם אחר כך? אי פעם היה לכם זעזוע מוח?לאאא *חס וחלילה* עשיתם מלחמת מים וניצחתם?לא
ומלחמת כריות?כן אבל לא ניצחתי
האם אתם חושבים שמחברת שאלון זה היא מצחיקה ונחמדה או שרוטה בראש?מצחיקה
ילאה לענות תהנו.

sweet shir

New member
עונה.. ../images/Emo98.gif

האם אתם לוקחים סבון שמפו קצף לאמבט אלה שמחלקים בבית מלון? כן..
גנבת שכמותי! מוהעהעהע
האם אתם משתמשים בהם או לא משתמשים ורק שומרים למזכרת או לאוסף? די לאוסף..חיחי מה אתם עושים כשהכלבה שלכם נובחת נובחים עליה בחזרה או ממשיכים כאילו הכל כרגיל? אינלי כלבה..
מה אתם עושים עם יד ימין? כותבים! ומה אתם עושים עם יד שמאל? מחטטים באף, נו מה נראה לכם?! אנא ציינו איזה יד היא הדומיננטית אצליכם. ימין.. כמו שכבר אמרתי [כתבתי] אני ימינית..
האם אתם קוראים את העיתון מהסוף להתחלה? לא.. למה לי לעשות את זה? לבשתם פעם בגד הפוך ויצאתם לרחובות וזה לא היה פורים? כן..
אתם רואים שש שש? לא.. יש לי מינוס אחד וחצי..
כמה זמן הכי הרבה: הייתם בשירותים? מאיפה לי? אני לא בדיוק שמה לי סטופר... והכי הרבה במקלחת? אוו.. יכול להיות שמעבר לשעה..
הכי הרבה בבית? שבוע נראה לי..
הכי הרבה ברחוב? מאיפה לי?! הכי הרבה שטפתם ידיים? אהע?! הכי הרבה ציחצחתם שיניים? כנ"ל האם אי פעם עשיתם בועות במים של הים? אמ.. לא נראה לי..=S ובבריכת שחייה? כן.. מה עדיף טאקי או סופר טאקי? מה זה סופר טאקי? רכבתם על חמור? לא.. רכבתם על סוס? לא רכבתם על משהו אחר? אהה.. חצופים! על מה? פרטו נמקו והסבירו. על אח שלך! זה היה מאוד נחמד..
קניתם באיטליז? לא אצל הירקן? לא מפחדים משפעת העופות? לא.. אתם יודעים מזה אנטרקס? בערך, זה מן וירוס כזה, וזה איכשהו קשור למזרח התיכון. פרטו נמקו והסבירו. ראיתם פישפשים בשוק? לא.. נבהלתם? ממה? מהפרעושים? החלקתם על רצפה מלאה מים וכל הגוף כאב לכם? כן..:( אכלתם פעם קוביות קרח? כן.. זה יאמי! היה טעים? אכן! :] נתקלתם בעמוד חשמל? חחחח זה עדיין לא בעמוד אחר? גם לא.. צחקתם כשכולם היו עצובים? כן, אבל לא כאילו משהו רציני רק שהיה טיטאניק, וכולם בכו בסוף אני וחברה שלי גילי צחקנו..:p מה אתם עושים ברגל ימין? בועטים בתחת שלך! ומה אתם עושים ברגל שמאל? כנ"ל אנא ציינו איזה רגל היא הדומיננטית שלכם. אוי ואי! :mad: קראתם פעם בספר הטלפונים את הפרק על כהן? כן..
על לוי? גם.. היה מעניין? עד מאוד! האם אתם ממליצים גם לי לקרוא או חושבים שזה סתם ביזבוז זמן? ברור שאני ממליצה! [ואין שום קשר לזה שהשאלון הזה מתחיל לעלות לי על הסעיף.., לא בכלל לא!] אכלתם פעם עגבניה רקובה? לא..
תפוז רקוב? כנ"ל תפוח רקוב? כן..
הקאתם אחר כך? לא אי פעם היה לכם זעזוע מוח? לא עשיתם מלחמת מים וניצחתם? יאפ! ומלחמת כריות? גם.. האם אתם חושבים שמחברת שאלון זה היא מצחיקה ונחמדה או שרוטה בראש? אני אלך על שרוטה בראש ומצחיקה..

Ofek The Diva

New member
עונההה

האם אתם לוקחים סבון שמפו קצף לאמבט אלה שמחלקים בבית מלון?כן חחח האם אתם משתמשים בהם או לא משתמשים ורק שומרים למזכרת או לאוסף?מה שבא מה אתם עושים כשהכלבה שלכם נובחת נובחים עליה בחזרה או ממשיכים כאילו הכל כרגיל? נובחים גם חעחע מה אתם עושים עם יד ימין? כותבים ומה אתם עושים עם יד שמאל?כלום חח אנא ציינו איזה יד היא הדומיננטית אצליכם. ימין האם אתם קוראים את העיתון מהסוף להתחלה? כן חחח לבשתם פעם בגד הפוך ויצאתם לרחובות וזה לא היה פורים? לא אתם רואים שש שש? לא כמה זמן הכי הרבה: הייתם בשירותים? יום שלם.. נו באמת מה אני סופרת חח והכי הרבה במקלחת?שעתיים ומעלה הכי הרבה בבית?ימים הכי הרבה ברחוב? אממממ 5 שעות נראה לי.. יותר הכי הרבה שטפתם ידיים? 3 דק' הכי הרבה ציחצחתם שיניים? 10 דק' האם אי פעם עשיתם בועות במים של הים? לא איכס ובבריכת שחייה? לא מה עדיף טאקי או סופר טאקי? טאקי חח לא מכירה סופר טאקי רכבתם על חמור? לא רכבתם על סוס? סוס פוני חח כשהייתי קטנה רכבתם על משהו אחר? חחחחחחח לא על מה? פרטו נמקו והסבירו. קניתם באיטליז? אמא קנתה אצל הירקן?כן מפחדים משפעת העופות? לא אתם יודעים מזה אנטרקס? מחלה? פרטו נמקו והסבירו. ראיתם פישפשים בשוק? אני לא הולכת לשוק נבהלתם? - החלקתם על רצפה מלאה מים וכל הגוף כאב לכם? לא אכלתם פעם קוביות קרח?כן היה טעים? כן חח נתקלתם בעמוד חשמל? חחחחח לא בעמוד אחר? חחחח לא צחקתם כשכולם היו עצובים? לא מה אתם עושים ברגל ימין? הולכים ומה אתם עושים ברגל שמאל? קופצים אנא ציינו איזה רגל היא הדומיננטית שלכם. יוסי קראתם פעם בספר הטלפונים את הפרק על כהן?לא על לוי? לא היה מעניין?לא האם אתם ממליצים גם לי לקרוא או חושבים שזה סתם ביזבוז זמן? חחחח אכלתם פעם עגבניה רקובה? לא למה תפוז רקוב? לא תפוח רקוב? לא הקאתם אחר כך?- אי פעם היה לכם זעזוע מוח? לא עשיתם מלחמת מים וניצחתם?אכן ומלחמת כריות?כן האם אתם חושבים שמחברת שאלון זה היא מצחיקה ונחמדה או שרוטה בראש?חחחח חולת נפשששששששששששששששששששש

עונה~

האם אתם לוקחים סבון שמפו קצף לאמבט אלה שמחלקים בבית מלון? כן
האם אתם משתמשים בהם או לא משתמשים ורק שומרים למזכרת או לאוסף? משתמשת מה אתם עושים כשהכלבה שלכם נובחת נובחים עליה בחזרה או ממשיכים כאילו הכל כרגיל? אין לי כלבה~!! מה אתם עושים עם יד ימין? הרבה דברים!!... ומה אתם עושים עם יד שמאל? כנ"ל!! אנא ציינו איזה יד היא הדומיננטית אצליכם. ימין.אבל יש לי יכולת לכתוב בכתב יפה גם בשמאל האם אתם קוראים את העיתון מהסוף להתחלה? לא~מההתחלה לסוף לבשתם פעם בגד הפוך ויצאתם לרחובות וזה לא היה פורים? לא
אתם רואים שש שש? כן (יששששששששש1!!) כמה זמן הכי הרבה: הייתם בשירותים? חצי שעה?ישבתי לקרוא עיתון
והכי הרבה במקלחת? חצי שעה הכי הרבה בבית? יום וחצי הכי הרבה ברחוב? כמה שעות טובות הכי הרבה שטפתם ידיים? דקה הכי הרבה ציחצחתם שיניים? סביבות ה10 דק'. האם אי פעם עשיתם בועות במים של הים? לא נראה לי! ובבריכת שחייה? כן!! מה עדיף טאקי או סופר טאקי? טאקי רכבתם על חמור? לא
רכבתם על סוס? כן..חזרתי עם תחת סגול חח...
רכבתם על משהו אחר? לא על מה? פרטו נמקו והסבירו. על כלום! קניתם באיטליז? לא נכנסת לאיטליזים אצל הירקן? כן מפחדים משפעת העופות? לא אתם יודעים מזה אנטרקס? כן פרטו נמקו והסבירו. לפני כמה שנים היה סיפור עם זה..עם מעטפות דואר בלי בול או משהו.. ראיתם פישפשים בשוק?לא
נבהלתם? לא החלקתם על רצפה מלאה מים וכל הגוף כאב לכם? מי הטמבל? אכלתם פעם קוביות קרח? יס!(יאמייייי) היה טעים? מאוד! נתקלתם בעמוד חשמל? למה נראה לך???? בעמוד אחר? לא!!
צחקתם כשכולם היו עצובים? אוו לא!! מה אתם עושים ברגל ימין? הולכת ומה אתם עושים ברגל שמאל? גם הולכת! אנא ציינו איזה רגל היא הדומיננטית שלכם. ימין.אני עושה שפגט רק עם רגל ימין וקדימה (בנים בנות אנא אערף) קראתם פעם בספר הטלפונים את הפרק על כהן? לא!!!אני לא קוראת ספרי טלפונים!!עוד לא!! על לוי? גם!! היה מעניין? לא האם אתם ממליצים גם לי לקרוא או חושבים שזה סתם ביזבוז זמן? זה וואחד ביזבוז זמן אכלתם פעם עגבניה רקובה? לא.לא אוכלת עגבניות.כמו שאתם רואים אני אוכלת המון סוגי מאכלים (
) תפוז רקוב? לא לא תפוח רקוב? לא לא.בעצם אולי
הקאתם אחר כך? לא נראה לי חח אי פעם היה לכם זעזוע מוח? לא!!חס וחלילה טפו טפו טפו חמסה חמסה מלח שום בצל
עשיתם מלחמת מים וניצחתם? יס!!! ומלחמת כריות? כן!! האם אתם חושבים שמחברת שאלון זה היא מצחיקה ונחמדה או שרוטה בראש? לגמרי שרוטה בראש יום נעים.לילה טוב

../images/Emo80.gif

האם אתם לוקחים סבון שמפו קצף לאמבט אלה שמחלקים בבית מלון? כן :X האם אתם משתמשים בהם או לא משתמשים ורק שומרים למזכרת או לאוסף? לא משתמשת, בדר"כ.. מה אתם עושים כשהכלבה שלכם נובחת נובחים עליה בחזרה או ממשיכים כאילו הכל כרגיל? אין לי כלבה מה אתם עושים עם יד ימין? הכל X_X ומה אתם עושים עם יד שמאל? עוזרת ליד ימין, אני מניחה
אנא ציינו איזה יד היא הדומיננטית אצליכם. ימין האם אתם קוראים את העיתון מהסוף להתחלה? לפעמים לבשתם פעם בגד הפוך ויצאתם לרחובות וזה לא היה פורים? כן אתם רואים שש שש? לא כמה זמן הכי הרבה: הייתם בשירותים? שלושת רבעי שעה :X והכי הרבה במקלחת? שלוש וחצי שעות הכי הרבה בבית? שלושה שבועות הכי הרבה ברחוב? 5 שעות ככה הכי הרבה שטפתם ידיים? שתי דקות? הכי הרבה ציחצחתם שיניים? עשר דקות, בערך האם אי פעם עשיתם בועות במים של הים? לא ובבריכת שחייה? לא מה עדיף טאקי או סופר טאקי? מה זה סופר טאקי? רכבתם על חמור? כן רכבתם על סוס? כן רכבתם על משהו אחר? כלב
על מה? פרטו נמקו והסבירו. קניתם באיטליז? לא אצל הירקן? כן מפחדים משפעת העופות? לא אתם יודעים מזה אנטרקס? לא פרטו נמקו והסבירו. ראיתם פישפשים בשוק? לא >__>; נבהלתם? החלקתם על רצפה מלאה מים וכל הגוף כאב לכם? כן אכלתם פעם קוביות קרח? כן היה טעים? כן ^^ נתקלתם בעמוד חשמל? לא בעמוד אחר? כן צחקתם כשכולם היו עצובים? כן מה אתם עושים ברגל ימין? כל מה שעושים ברגל שמאל ומה אתם עושים ברגל שמאל? כל מה שעושים ברגל ימין אנא ציינו איזה רגל היא הדומיננטית שלכם. שתיהן קראתם פעם בספר הטלפונים את הפרק על כהן? לא על לוי? לא היה מעניין? ~_~;;; האם אתם ממליצים גם לי לקרוא או חושבים שזה סתם ביזבוז זמן? תקראיP: אכלתם פעם עגבניה רקובה? לא תפוז רקוב? לא תפוח רקוב? לא הקאתם אחר כך? אי פעם היה לכם זעזוע מוח? לא עשיתם מלחמת מים וניצחתם? אין מנצחים במלחמת מים, כולם רטובים על העצמות בסוף. ומלחמת כריות? כן ^_^ האם אתם חושבים שמחברת שאלון זה היא מצחיקה ונחמדה או שרוטה בראש? היא.. משועממת D:

sniii

New member
עונהההה

האם אתם לוקחים סבון שמפו קצף לאמבט אלה שמחלקים בבית מלון?חח כן למרות שאני לא זוכרת מתי בכלל הייתי בבית מלון פעם אחרונה האם אתם משתמשים בהם או לא משתמשים ורק שומרים למזכרת או לאוסף?אממ לא משתמשת.. רק אם אין ברירה מה אתם עושים כשהכלבה שלכם נובחת נובחים עליה בחזרה או ממשיכים כאילו הכל כרגיל?צורחת עליו מה אתם עושים עם יד ימין? הכל כמעט ומה אתם עושים עם יד שמאל?לא הרבה... אנא ציינו איזה יד היא הדומיננטית אצליכם.ימין האם אתם קוראים את העיתון מהסוף להתחלה?כן לפעמים לבשתם פעם בגד הפוך ויצאתם לרחובות וזה לא היה פורים? אמממ לא זוכרת אתם רואים שש שש? ממש לא כמה זמן הכי הרבה: הייתם בשירותים? חח לא זוכרת והכי הרבה במקלחת?לא זוכרתת הכי הרבה בבית?כמה ימים? הכי הרבה ברחוב? לא יודעת הכי הרבה שטפתם ידיים? לא זוכרת הכי הרבה ציחצחתם שיניים?נו מה ניראה לכם שספרתי ורשמתי לעצמי או משהו?! האם אי פעם עשיתם בועות במים של הים?לא.. ובבריכת שחייה? אולי מה עדיף טאקי או סופר טאקי?כלום רכבתם על חמור? לא זוכרת רכבתם על סוס? כן רכבתם על משהו אחר? לא זוכרת על מה? פרטו נמקו והסבירו. קניתם באיטליז?לא זוכרתתתתתת אצל הירקן?כן מפחדים משפעת העופות?כן=\ אתם יודעים מזה אנטרקס? כן פרטו נמקו והסבירו. ראיתם פישפשים בשוק?לא נבהלתם? לא החלקתם על רצפה מלאה מים וכל הגוף כאב לכם?כן=\ לא נעים אכלתם פעם קוביות קרח?כן היה טעים? דווקא כן=] נתקלתם בעמוד חשמל?חח כן בעמוד אחר? אולי צחקתם כשכולם היו עצובים? כן מה אתם עושים ברגל ימין? הולכים ומה אתם עושים ברגל שמאל?כנל אנא ציינו איזה רגל היא הדומיננטית שלכם.שתיהם קראתם פעם בספר הטלפונים את הפרק על כהן? חח ניראה לי שכן על לוי? אולי היה מעניין?נחמד האם אתם ממליצים גם לי לקרוא או חושבים שזה סתם ביזבוז זמן?אם משעמם- ממליצה. גם ככה אין משהו יותר טוב לעשות אכלתם פעם עגבניה רקובה? אולי תפוז רקוב? אולי תפוח רקוב? אולי הקאתם אחר כך? לא אי פעם היה לכם זעזוע מוח?אולי עשיתם מלחמת מים וניצחתם?חח לא זוכרת מי ניצח ומלחמת כריות?כן האם אתם חושבים שמחברת שאלון זה היא מצחיקה ונחמדה או שרוטה בראש?=\ ילאה לענות תהנו.

Ligeiro

New member
X:

אם אתם לוקחים סבון שמפו קצף לאמבט אלה שמחלקים בבית מלון? כן האם אתם משתמשים בהם או לא משתמשים ורק שומרים למזכרת או לאוסף? משתמשים נראה לי X: מה אתם עושים כשהכלבה שלכם נובחת נובחים עליה בחזרה או ממשיכים כאילו הכל כרגיל? אין לי כלבה :$ מה אתם עושים עם יד ימין? מקליד ומה אתם עושים עם יד שמאל? מקליד אנא ציינו איזה יד היא הדומיננטית אצליכם. ימין האם אתם קוראים את העיתון מהסוף להתחלה? לא לבשתם פעם בגד הפוך ויצאתם לרחובות וזה לא היה פורים? כן אתם רואים שש שש? מה כמה זמן הכי הרבה: הייתם בשירותים? אין לי מושג והכי הרבה במקלחת? שעתיים אולי הכי הרבה בבית? המון הכי הרבה ברחוב? לאדע הכי הרבה שטפתם ידיים? D: הכי הרבה ציחצחתם שיניים? 10 דקות גג האם אי פעם עשיתם בועות במים של הים? איכ לא ובבריכת שחייה? כן מה עדיף טאקי או סופר טאקי? סופר טאקי רכבתם על חמור? כן רכבתם על סוס? כן רכבתם על משהו אחר? גמל :D על מה? פרטו נמקו והסבירו. קניתם באיטליז? לא אצל הירקן? כן מפחדים משפעת העופות? לא אתם יודעים מזה אנטרקס? כן פרטו נמקו והסבירו. ראיתם פישפשים בשוק? לא נבהלתם? החלקתם על רצפה מלאה מים וכל הגוף כאב לכם? כן אכלתם פעם קוביות קרח? כן!!!!113!1 היה טעים? כן נתקלתם בעמוד חשמל? כן בעמוד אחר? כן צחקתם כשכולם היו עצובים? כן מה אתם עושים ברגל ימין? כלום ומה אתם עושים ברגל שמאל? כלום אנא ציינו איזה רגל היא הדומיננטית שלכם. ימין, או בעצם שמאל, לאדע... קראתם פעם בספר הטלפונים את הפרק על כהן? לא על לוי? לא היה מעניין? האם אתם ממליצים גם לי לקרוא או חושבים שזה סתם ביזבוז זמן? מה אכלתם פעם עגבניה רקובה? לא :S תפוז רקוב? לא תפוח רקוב? לא הקאתם אחר כך? אי פעם היה לכם זעזוע מוח? לא עשיתם מלחמת מים וניצחתם? כן ומלחמת כריות? לא האם אתם חושבים שמחברת שאלון זה היא מצחיקה ונחמדה או שרוטה בראש? ילאה לענות תהנו.

D o o S h a

New member
ויי תודה. זה הרבה יותר טוב../images/Emo47.gif

האם אתם לוקחים סבון שמפו קצף לאמבט אלה שמחלקים בבית מלון? לפעמים האם אתם משתמשים בהם או לא משתמשים ורק שומרים למזכרת או לאוסף? לפעמים ככה לפעמים ככה מה אתם עושים כשהכלבה שלכם נובחת נובחים עליה בחזרה או ממשיכים כאילו הכל כרגיל? אין לי כלבה מה אתם עושים עם יד ימין? הרבה דברים ומה אתם עושים עם יד שמאל? הרבה פחות אנא ציינו איזה יד היא הדומיננטית אצליכם. ימין האם אתם קוראים את העיתון מהסוף להתחלה? לא... לבשתם פעם בגד הפוך ויצאתם לרחובות וזה לא היה פורים? לא אתם רואים שש שש? לא
כמה זמן הכי הרבה: הייתם בשירותים? פיי אני יודעת? כמה דקות?! והכי הרבה במקלחת? שעה הכי הרבה בבית? יומיים ברצף בלי לצאת בכלל נראלי הכי הרבה ברחוב? בקניות וכאלה אז כמה שעות הכי הרבה שטפתם ידיים? דקה? חצי דקה? הכי הרבה ציחצחתם שיניים? 5 דקות האם אי פעם עשיתם בועות במים של הים? לאא... ובבריכת שחייה? לא נראלי מה עדיף טאקי או סופר טאקי? די דומה רכבתם על חמור? כן חחח רכבתם על סוס? ברור רכבתם על משהו אחר? חח לא נשמע טוב. על מה? פרטו נמקו והסבירו. על גמל באיזה טיול קניתם באיטליז? חח פעם עם אמא אצל הירקן? כן מפחדים משפעת העופות? קצת אתם יודעים מזה אנטרקס? לא פרטו נמקו והסבירו. ראיתם פישפשים בשוק? לא חח נבהלתם? החלקתם על רצפה מלאה מים וכל הגוף כאב לכם? כן, פעם
אכלתם פעם קוביות קרח? כן!! היום היה טעים? מאוד נתקלתם בעמוד חשמל? לא חח בעמוד אחר? כן
צחקתם כשכולם היו עצובים? כן חח מה אתם עושים ברגל ימין? כל מיני...? ומה אתם עושים ברגל שמאל? כנ"ל אנא ציינו איזה רגל היא הדומיננטית שלכם. שתיהן? ימין אולי טיפי יותר קראתם פעם בספר הטלפונים את הפרק על כהן? רק כדי לראות כמה "כהן" יש. ויש טונותתת על לוי? גם חח היה מעניין? משו! האם אתם ממליצים גם לי לקרוא או חושבים שזה סתם ביזבוז זמן? מאוד. מרתק לאללה. לא תוכלי להפסיק אכלתם פעם עגבניה רקובה? לא תפוז רקוב? לא תפוח רקוב? לא הקאתם אחר כך? לא אי פעם היה לכם זעזוע מוח? לא טפו טפו עשיתם מלחמת מים וניצחתם? לא עשינו תחרות, סתם שפכנו מים אחד על השני ומלחמת כריות? כן האם אתם חושבים שמחברת שאלון זה היא מצחיקה ונחמדה או שרוטה בראש? גם וגם וגם

מואה.

האם אתם לוקחים סבון שמפו קצף לאמבט אלה שמחלקים בבית מלון? כן האם אתם משתמשים בהם או לא משתמשים ורק שומרים למזכרת או לאוסף? משתמשים נראה לי שיש כח. מה אתם עושים כשהכלבה שלכם נובחת נובחים עליה בחזרה או ממשיכים כאילו הכל כרגיל? צועקים עלייה ובאים אלייה" בוא'נה זונה שתקי כבר" ואז היא בורחת. חעחע מה אתם עושים עם יד ימין? מקלידה. ומה אתם עושים עם יד שמאל?גם. אנא ציינו איזה יד היא הדומיננטית אצליכם.ימין. האם אתם קוראים את העיתון מהסוף להתחלה? לא. לבשתם פעם בגד הפוך ויצאתם לרחובות וזה לא היה פורים? לא נראה לי. אתם רואים שש שש? כן. יש:) כמה זמן הכי הרבה: הייתם בשירותים? אנערף.. והכי הרבה במקלחת? נרדמתי פעם במקלחת, עשיתי אמבטיה ונרדמתי ואמא נכנה להעיר אותי
הכי הרבה בבית? יום. הכי הרבה ברחוב? יום. הכי הרבה שטפתם ידיים? 10 דקות. הכי הרבה ציחצחתם שיניים? 5 דקות. האם אי פעם עשיתם בועות במים של הים? לא. ובבריכת שחייה? לא. מה עדיף טאקי או סופר טאקי? שו סופר טאקי? רכבתם על חמור? כן. רכבתם על סוס? כן רכבתם על משהו אחר? כן על ידיד שלי
על מה? פרטו נמקו והסבירו. סתם כי שאלתי אותו אם אפשר לרכוב עליו יותר נכון דרשתי:) קניתם באיטליז? לא. אצל הירקן? כן. מפחדים משפעת העופות? אני אישית לא. אתם יודעים מזה אנטרקס? שמעתי עלזה. פרטו נמקו והסבירו זאת לא האבקה הלבנה הזאת? . ראיתם פישפשים בשוק? לא. נבהלתם? החלקתם על רצפה מלאה מים וכל הגוף כאב לכם?כן אכלתם פעם קוביות קרח? כמובן היה טעים? חח תמיד במקדונלד אני מבקשת כוס עם קרח וזה הכי טעים שיש. נתקלתם בעמוד חשמל? כה. בעמוד אחר? יש עוד עמודים?^^ צחקתם כשכולם היו עצובים? לא. מה אתם עושים ברגל ימין? כלום. ומה אתם עושים ברגל שמאל? כלום, היא על ימין. אנא ציינו איזה רגל היא הדומיננטית שלכם. שמאל. קראתם פעם בספר הטלפונים את הפרק על כהן?לא. על לוי? לא היה מעניין?לא האם אתם ממליצים גם לי לקרוא או חושבים שזה סתם ביזבוז זמן?לא אכלתם פעם עגבניה רקובה? לא תפוז רקוב? לא תפוח רקוב? כה אבל זרקתי אחרי שגיליתי שהוא כזה. הקאתם אחר כך? לא. אי פעם היה לכם זעזוע מוח? לא עשיתם מלחמת מים וניצחתם? לא, אני תמיד מפסידה. ומלחמת כריות? כנל, תמיד מנצחים אותי. האם אתם חושבים שמחברת שאלון זה היא מצחיקה ונחמדה או שרוטה בראש? מי יודע. ילאה לענות תהנו.

k e l l y 1 8 1

New member
עונה

האם אתם לוקחים סבון שמפו קצף לאמבט אלה שמחלקים בבית מלון?אממ לא אבל כן את הכובע נגד מים...
האם אתם משתמשים בהם או לא משתמשים ורק שומרים למזכרת או לאוסף?בכובע אני משתמשת.. מה אתם עושים כשהכלבה שלכם נובחת נובחים עליה בחזרה או ממשיכים כאילו הכל כרגיל?אממ אין לי כלב/ה מה אתם עושים עם יד ימין? כרגע..כלום... ומה אתם עושים עם יד שמאל?מקלידה אנא ציינו איזה יד היא הדומיננטית אצליכם.שמאל האם אתם קוראים את העיתון מהסוף להתחלה? לא... לבשתם פעם בגד הפוך ויצאתם לרחובות וזה לא היה פורים? כן אתם רואים שש שש? עם עדשות
כמה זמן הכי הרבה: הייתם בשירותים? לא בדקתי את זה.. והכי הרבה במקלחת?חחח שלוש שעות...כן זה היה שיא... הכי הרבה בבית?24 שעות... הכי הרבה ברחוב? 48 שעות... הכי הרבה שטפתם ידיים? אהה.?
הכי הרבה ציחצחתם שיניים? אממ כל יום 3 פעמים האם אי פעם עשיתם בועות במים של הים?באיכן...ובבריכת שחייה? כן... מה עדיף טאקי או סופר טאקי?טאקי...נראה לי... רכבתם על חמור? לא רכבתם על סוס? כן רכבתם על משהו אחר? גמל פרטו נמקו והסבירו. קניתם באיטליז? עוף- כירעיים...כנפיים...ןחזה עוף... אצל הירקן?מלפפונים..עגבניות.חצילים.קישועים.סלרי.בצל.שום.ת"א.תפוחים.בטטה.כרובית .כרוב... טוב אני לא ימשיך... מפחדים משפעת העופות?חחח לא כ"כ אתם יודעים מזה אנטרקס? כן פרטו נמקו והסבירו. ראיתם פישפשים בשוק?לא זכור לי הפם האחרונה שהייתי בשוק נבהלתם? ^ החלקתם על רצפה מלאה מים וכל הגוף כאב לכם?כן לא החלקתי על הריצפה לא כאב כי זה היה בכוונה.. אכלתם פעם קוביות קרח?כן היה טעים? כן נתקלתם בעמוד חשמל?חח לא בעמוד אחר? לא צחקתם כשכולם היו עצובים?ננראה לי שפעם אחת מה אתם עושים ברגל ימין?מגרדים את רגל שמאאל ומה אתם עושים ברגל שמאל?כלום אנא ציינו איזה רגל היא הדומיננטית שלכם.אהה. קראתם פעם בספר הטלפונים את הפרק על כהן?חחח לא על לוי? גם לא היה מעניין?לא קראתי... האם אתם ממליצים גם לי לקרוא או חושבים שזה סתם ביזבוז זמן?אם כ"כ משעמם לך.. אכלתם פעם עגבניה רקובה?לא תפוז רקוב? לא תפוח רקוב? לא הקאתם אחר כך?^ אי פעם היה לכם זעזוע מוח?לא עשיתם מלחמת מים וניצחתם?חח כן ומלחמת כריות?חח כן האם אתם חושבים שמחברת שאלון זה היא מצחיקה ונחמדה או שרוטה בראש?גם וגם

R o t e m 1 5

New member
../images/Emo80.gifתודה! עונה../images/Emo27.gif

האם אתם לוקחים סבון שמפו קצף לאמבט אלה שמחלקים בבית מלון?כן
האם אתם משתמשים בהם או לא משתמשים ורק שומרים למזכרת או לאוסף?סתם שומרת מה אתם עושים כשהכלבה שלכם נובחת נובחים עליה בחזרה או ממשיכים כאילו הכל כרגיל?כשיהיה לי כלבה אני אודיע לכם
מה אתם עושים עם יד ימין? כותבים?
אוכלים? ומה אתם עושים עם יד שמאל?שומדבר
אנא ציינו איזה יד היא הדומיננטית אצליכם.ימין האם אתם קוראים את העיתון מהסוף להתחלה?לפעמים לבשתם פעם בגד הפוך ויצאתם לרחובות וזה לא היה פורים? לא אתם רואים שש שש? לא מבינה בזה
כמה זמן הכי הרבה: הייתם בשירותים? לא זוכרת והכי הרבה במקלחת?כנ"ל הכי הרבה בבית?שלושה ימים הכי הרבה ברחוב? לא זוכרת הכי הרבה שטפתם ידיים? כנ"ל
הכי הרבה ציחצחתם שיניים? לא יודעתתתתת האם אי פעם עשיתם בועות במים של הים?לא
ובבריכת שחייה? כן מה עדיף טאקי או סופר טאקי?טאקי רכבתם על חמור? לא רכבתם על סוס? כן רכבתם על משהו אחר? לא על מה? פרטו נמקו והסבירו. קניתם באיטליז?לא
אצל הירקן?כן מפחדים משפעת העופות?לא אתם יודעים מזה אנטרקס? לא פרטו נמקו והסבירו. ראיתם פישפשים בשוק? לא נבהלתם? לא החלקתם על רצפה מלאה מים וכל הגוף כאב לכם?כן אכלתם פעם קוביות קרח?כן היה טעים? כן
נתקלתם בעמוד חשמל?לא בעמוד אחר? כן
צחקתם כשכולם היו עצובים? לא מה אתם עושים ברגל ימין?הולכת
ומה אתם עושים ברגל שמאל?הולכת אנא ציינו איזה רגל היא הדומיננטית שלכם. ימין קראתם פעם בספר הטלפונים את הפרק על כהן?לא על לוי? לא היה מעניין?לא
האם אתם ממליצים גם לי לקרוא או חושבים שזה סתם ביזבוז זמן?ביזבוז זמן אכלתם פעם עגבניה רקובה? לא תפוז רקוב? לא תפוח רקוב? לא הקאתם אחר כך? לא אי פעם היה לכם זעזוע מוח?לא עשיתם מלחמת מים וניצחתם?כן ומלחמת כריות?כן האם אתם חושבים שמחברת שאלון זה היא מצחיקה ונחמדה או שרוטה בראש? שרוטה בראש
אבל חמודה

My self and i

New member
המפפפפפפפ../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

האם אתם לוקחים סבון שמפו קצף לאמבט אלה שמחלקים בבית מלון? כן האם אתם משתמשים בהם או לא משתמשים ורק שומרים למזכרת או לאוסף? לפעמים ולפעמים. מה אתם עושים כשהכלבה שלכם נובחת נובחים עליה בחזרה או ממשיכים כאילו הכל כרגיל? אין לי כלבה
מה אתם עושים עם יד ימין? ביד.סתם נו,הומ,כותבת?אוכלת? ומה אתם עושים עם יד שמאל? לא יודעת..לא משו מיוחד. אנא ציינו איזה יד היא הדומיננטית אצליכם. ימין. האם אתם קוראים את העיתון מהסוף להתחלה? אני קוראת את מה שמעניין בעיתון..אני לא תמיד קוראת עד הסוף אבל לפעמים כן. לבשתם פעם בגד הפוך ויצאתם לרחובות וזה לא היה פורים? יש מצב.לא זכור לי.. אתם רואים שש שש? שזה..? כמה זמן הכי הרבה: הייתם בשירותים? חצי שעה. והכי הרבה במקלחת? שעה וחצי. הכי הרבה בבית? כמה ימים רצופים.. הכי הרבה ברחוב? גם כמה ימים שלמים.בטיולים. הכי הרבה שטפתם ידיים? 5 דקות נראלי. הכי הרבה ציחצחתם שיניים? 10 דקות נראליXD האם אי פעם עשיתם בועות במים של הים? חחח כן ובבריכת שחייה? כן מה עדיף טאקי או סופר טאקי? זה די דומה רכבתם על חמור? כן רכבתם על סוס? כן
רכבתם על משהו אחר? יכול להיות,לא נזכרת כרגע. על מה? פרטו נמקו והסבירו. - קניתם באיטליז? ובעברית? אצל הירקן? הומ. מפחדים משפעת העופות? ממש לא.הישראלים אוהבים לעשות מזה עניין..אז אסור אוכל כזה וכזה.לא ביג דיל..רק חבל שאני לא יכולה לאכול את הביצת עין שלי
אתם יודעים מזה אנטרקס? לא. פרטו נמקו והסבירו. - ראיתם פישפשים בשוק? לא חחחחח
נבהלתם? - החלקתם על רצפה מלאה מים וכל הגוף כאב לכם? כן
אכלתם פעם קוביות קרח? כן
כמעט כל יום. היה טעים? מאוד
זה מעברי את הזמן. נתקלתם בעמוד חשמל? לא. בעמוד אחר? יש מצב. צחקתם כשכולם היו עצובים? חחח כן מה אתם עושים ברגל ימין? הולכת? ומה אתם עושים ברגל שמאל? הולכת? אנא ציינו איזה רגל היא הדומיננטית שלכם. ימין קראתם פעם בספר הטלפונים את הפרק על כהן? לא על לוי? לא היה מעניין? - האם אתם ממליצים גם לי לקרוא או חושבים שזה סתם ביזבוז זמן? חחח,תלוי עד כמה אתה משועמם. אכלתם פעם עגבניה רקובה? לא בעע עגבניות
תפוז רקוב? לאא תפוח רקוב? לאא הקאתם אחר כך? אני מניחה שאם הייתי אוכלת את זה הייתי מקיאה. אי פעם היה לכם זעזוע מוח? לא חס וחלילה טפו טפו טפו.
עשיתם מלחמת מים וניצחתם? כןן
ומלחמת כריות? גם
האם אתם חושבים שמחברת שאלון זה היא מצחיקה ונחמדה או שרוטה בראש? גם וגם

../images/Emo13.gif

האם אתם לוקחים סבון שמפו קצף לאמבט אלה שמחלקים בבית מלון? כן האם אתם משתמשים בהם או לא משתמשים ורק שומרים למזכרת או לאוסף? אממ לפעמים משתמשת מה אתם עושים כשהכלבה שלכם נובחת נובחים עליה בחזרה או ממשיכים כאילו הכל כרגיל? אין לי כלבה מה אתם עושים עם יד ימין? מקלידה ומה אתם עושים עם יד שמאל? גם אנא ציינו איזה יד היא הדומיננטית אצליכם. ימין האם אתם קוראים את העיתון מהסוף להתחלה? לא לבשתם פעם בגד הפוך ויצאתם לרחובות וזה לא היה פורים? כן אתם רואים שש שש? לא כמה זמן הכי הרבה: הייתם בשירותים? שעה בערך או יותר והכי הרבה במקלחת? 3 שעות חח הכי הרבה בבית? יומיים רצוף משו כזה הכי הרבה ברחוב? כמעט 2 יממות הכי הרבה שטפתם ידיים? דקה וחצי הכי הרבה ציחצחתם שיניים? רבע שעה האם אי פעם עשיתם בועות במים של הים? חחחחח כן ובבריכת שחייה? ברור מה עדיף טאקי או סופר טאקי? מה ההבדל? רכבתם על חמור? כן והמניאק בעט בי רכבתם על סוס? כן רכבתם על משהו אחר? כן על מה? פרטו נמקו והסבירו. לא כדאי חח קניתם באיטליז? לא אצל הירקן? אממ יכוליות מפחדים משפעת העופות? לא כי אני לא אוכלת עוף אתם יודעים מזה אנטרקס? נו אנטרקס אני יודעתת... חיידק לא?? פרטו נמקו והסבירו. ראיתם פישפשים בשוק? לא חח נבהלתם? החלקתם על רצפה מלאה מים וכל הגוף כאב לכם? אחח.. כן אכלתם פעם קוביות קרח? אני עושה את זה ל הזמן היה טעים? כן נתקלתם בעמוד חשמל? חחח כמעט בעמוד אחר? כן חחח.. צחקתם כשכולם היו עצובים? אממ יש מצב מה אתם עושים ברגל ימין? היא על הרצפה ומה אתם עושים ברגל שמאל? גם היא אנא ציינו איזה רגל היא הדומיננטית שלכם. שתיהן קראתם פעם בספר הטלפונים את הפרק על כהן? לא על לוי? כן חיפשתי מישי חח היה מעניין? לא האם אתם ממליצים גם לי לקרוא או חושבים שזה סתם ביזבוז זמן? ביזבוז אכלתם פעם עגבניה רקובה? לא תפוז רקוב? לא תפוח רקוב? כן איכס הקאתם אחר כך? לא אי פעם היה לכם זעזוע מוח? לא עשיתם מלחמת מים וניצחתם? ברור ומלחמת כריות? ברור! האם אתם חושבים שמחברת שאלון זה היא מצחיקה ונחמדה או שרוטה בראש? שילוב ילאה לענות תהנו.

יווובל

New member
../images/Emo151.gif

האם אתם לוקחים סבון שמפו קצף לאמבט אלה שמחלקים בבית מלון? פעם הייתי עושה את זה.. האם אתם משתמשים בהם או לא משתמשים ורק שומרים למזכרת או לאוסף? שומר מה אתם עושים כשהכלבה שלכם נובחת נובחים עליה בחזרה או ממשיכים כאילו הכל כרגיל? אין לי כלבה.. מה אתם עושים עם יד ימין? הכל ומה אתם עושים עם יד שמאל? כמעט הכל אנא ציינו איזה יד היא הדומיננטית אצליכם- ימין האם אתם קוראים את העיתון מהסוף להתחלה? לבשתם פעם בגד הפוך ויצאתם לרחובות וזה לא היה פורים? כן אתם רואים שש שש? לא. הלוואי.. כמה זמן הכי הרבה: הייתם בשירותים? לא זוכר.. והכי הרבה במקלחת? לא זוכר.. הכי הרבה בבית? מה?.. הכי הרבה ברחוב? .. הכי הרבה שטפתם ידיים?.. הכי הרבה ציחצחתם שיניים? .. האם אי פעם עשיתם בועות במים של הים? לא ובבריכת שחייה? לא מה עדיף טאקי או סופר טאקי? לא יודע. מה ההבדל? רכבתם על חמור? כן רכבתם על סוס? כן רכבתם על משהו אחר? כן על מה? פרטו נמקו והסבירו.- גמל קניתם באיטליז? אמא שלי קונה (יותר נכון עושה הזמנה) אצל הירקן? לא נראה לי מפחדים משפעת העופות? לא ממש אתם יודעים מזה אנטרקס? זה המחלה הזאת ששמו במעטפות וזה לא? פרטו נמקו והסבירו. ראיתם פישפשים בשוק? לא נבהלתם? לא החלקתם על רצפה מלאה מים וכל הגוף כאב לכם? כן אכלתם פעם קוביות קרח? כן היה טעים? כן נתקלתם בעמוד חשמל? לא שזכור לי בעמוד אחר? כנ"ל צחקתם כשכולם היו עצובים? יש מצב מה אתם עושים ברגל ימין? מה זה השאלות המפגרות האלה? ומה אתם עושים ברגל שמאל? כנ"ל אנא ציינו איזה רגל היא הדומיננטית שלכם- לא יודע, בטח ימין. קראתם פעם בספר הטלפונים את הפרק על כהן? לא נראה לי על לוי? כנ"ל היה מעניין? מן הסתם לא האם אתם ממליצים גם לי לקרוא או חושבים שזה סתם ביזבוז זמן? בזבוזמן אכלתם פעם עגבניה רקובה? מקווה שלא תפוז רקוב? כנל תפוח רקוב? כנל הקאתם אחר כך? אי פעם היה לכם זעזוע מוח? לא נראה לי עשיתם מלחמת מים וניצחתם? חחח כן ומלחמת כריות? ברור האם אתם חושבים שמחברת שאלון זה היא מצחיקה ונחמדה או שרוטה בראש? יצורה ילאה לענות תהנו.

למעלה