שאלון!!

hilary22

New member
שאלון!!

השאלון מנוסח בלשון זכר, אך מיועד גם למין היפה...:) שאלות כלליות: שם: גיל: מזל: המילה הראשונה שעולה לך בראש: מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: 2. ולפני שאתה הולך לישון: 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? 7. מה הצבע האהוב עלייך? 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? 18. למה? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? 22. אתה מבצע אותם טוב? 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? 25. אתה עובד? 26. מוסיקה אהובה: 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? 29. ריקוד עושה לכם את זה? 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? 34. הכי חסר אחריות? 35. הכי נודניק? 36. הכי תינוקי...? 37. הכי יפה/חתיך? 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? 40 למי יותר, אמא או אבא? 41. יש לך אחים או אחיות? 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? 46. יש לך משפחה בחו"ל? סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: 49. בושם אהוב: 50. תכשיט אהוב: 51. התמכרות כלשהיא: 52. יש חבר/ה? 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): 54. חלום שחלמת והתגשם: 55. ושאלה אחרונה....נהנת? קרדיט:פורום סקרים ושאלונים(593)

hilary22

New member
עונה

השאלון מנוסח בלשון זכר, אך מיועד גם למין היפה...:) שאלות כלליות: שם:גל גיל:עוד חודשיים 13 מזל:סרטן המילה הראשונה שעולה לך בראש:מאשי(אין לי מושג למה...) מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:עוד 5 דקות...!! 2. ולפני שאתה הולך לישון:מחר בצפר... 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?1 כבשים,2 כבשים,3 כבש.. ZZZZZZZ 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?כן!!גוד שארלוט בואוו לארץ!!(יחד עם סימפל פלאן,יאלווכארד,לינקין פארק,לימפ ביזקיט והילארי דאף) 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לא..רק הרוב!!(אתם צריכים לראות איך זה שיעור תנ"ך...) צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?מעדיפה שחור.. 7. מה הצבע האהוב עלייך?שחור 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?אפור(שחור לבן..) 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?קרם 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?לא אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?ספגטי 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?רוב הפעמים לא 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?כל זוחל שחי...!! 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?תחינה!!לא ממליצה... 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?לא 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?רוב הדברים אני לא אוכלת..אבל יש הרבה שאני כן..!!! 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?לאאאאאאא!!! 18. למה?נחשו! 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?איטלקי 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?כמעט כל יום... פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?לכתוב שירים,לנגן על גיטרה וניגנתי בפסנתר 22. אתה מבצע אותם טוב?גיטרה קצת פחות כי התחלתי לפני שבועיים אבל פסנתר ושירים כן! 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?לשיר 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?לא 25. אתה עובד?בגיל 12 ושלושת רבע(חודשיים 13...) 26. מוסיקה אהובה:רוק 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?קולנוע 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?מועדונים 29. ריקוד עושה לכם את זה?לא 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?קומדיות ודרמות(8 חוקים פשוטים,מגרש ביתי,מכושפות וכו'..) מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?אממ אני לא מגדירה..כי זה משתנה אצלי! 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?שירה!!!!(היא לימדה אותי לנגן בגיטרה WAKE ME UP WHEN SEP..של גרין די)אבל היא עדיין מנותקת לגמרי.. 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?מור ושיר 34. הכי חסר אחריות?מור 35. הכי נודניק?שיר 36. הכי תינוקי...?שירה(אתם שואלים אותי רק על 3 חברות??מה עם כל השאר שיש לי??) 37. הכי יפה/חתיך?אני!!חחח סתם אממ לא'דעת.. 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?שירה משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?כן 40 למי יותר, אמא או אבא?אבא 41. יש לך אחים או אחיות?כן 42. ואם אין לך, היית רוצה?לא!סתם כן.. 43. מה אתה אומר על אימוץ?לאא 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?כן 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אח שלי,אור 46. יש לך משפחה בחו"ל?כן סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:גוסט אוף יו(אני שומעת את זה עכשיו..) 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:שני 49. בושם אהוב:אין 50. תכשיט אהוב:צמיד לרגל 51. התמכרות כלשהיא:שינה? 52. יש חבר/ה?לא.. 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):אממ בצפר!!מצאתי 50 שקל!! 54. חלום שחלמת והתגשם:קניתי גיטרה(למרות שחלמתי את זה בגיל 4..) 55. ושאלה אחרונה....נהנת?כן!!

../images/Emo187.gifבלי שום קשר..

את רואה את הסדרה מדיה פאלטה או איך שרושמים?:/ עוד לא מצאתי מישהו שרואה חוץ ממני.. חח וגם רשמתי מאשי.. אז סתם עלה לי בראש אממ.. אני חדשה פה אבל לא נראה לי שאני יהיה קבועה כי אני מכירה רק שיר אחד של גוד שארלוט חח:]

ייאיי ../images/Emo24.gif

אה וראית שיש לברונו בחדר תמונה כזאת של גוד שארלוט? חח

hilary22

New member
חח כן!!

אתמול ראו!!ואני התחלתי לצרוח על הטלוויזיה שאלואיסה תזוז!!

hilary22

New member
כן..!

אבל עכשיו אני לא במחשב שלי אבל באיזה 4 אני יהיה בבית ואז אני ירשום לך פה...!!

hilary22

New member
כן..וזה ליסנדרו!

אני התחלתי לראות את זה בגלל מאשי!היא הייתה במורדים..

hilary22

New member
סוף סוף!!

כבר שני אנשים!!אני לא לבדדדדדד!!!!חברות שלי כבר התחילו לצחוק עלי...

BlaBluShit

New member
חע חע גמני רואה את זה!

והכל בגלל שהיה לברונו בחדר פוסטר של גוד שארלוט!^^

Rose131

New member
מה שהשיעמום עושה=\\../images/Emo29.gif

השאלון מנוסח בלשון זכר, אך מיועד גם למין היפה...:) שאלות כלליות: שם: נועה גיל: 14 וחצי מזל: בתולה המילה הראשונה שעולה לך בראש: חרא מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: שיט, בצפר 2. ולפני שאתה הולך לישון: שיט, בצפר 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? בטח איזה שיר.. 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? יאפ^^ 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא:X צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? לא בהגזמה 7. מה הצבע האהוב עלייך? כחול כהה 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? לאדעת
9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?כחול 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? יאפ אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? פיצה 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?יאפ 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? חציל 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? ברוקולי 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? יאפ 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? הכל.. 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? נופ:X 18. למה?כי זה לכלבים 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? כזה שהוא לא בריא 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?נופ פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? יאפ 22. אתה מבצע אותם טוב?ממ...? 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לשיר.. לצייר.. לצלם... לכתוב... 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? בערך 25. אתה עובד?בייביסיטר? 26. מוסיקה אהובה: ממ... כלמיני 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?קולנוע 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?מועדונים 29. ריקוד עושה לכם את זה?ממ 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? מה שמעניין על הקטע של החברים דילגתי כי מה יעזור לי להגיד שמות?
משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? בערך.. 40 למי יותר, אמא או אבא?
41. יש לך אחים או אחיות?יאפ 42. ואם אין לך, היית רוצה?נופ 43. מה אתה אומר על אימוץ?מתי שאין ברירה.. 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אח שלי הוא חיית המחמד שלי 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?החיית מחמד שלי
46. יש לך משפחה בחו"ל?יאפ סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:[perfect- simple plan 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: רוז 49. בושם אהוב: לאדעת
50. תכשיט אהוב: צמידים 51. התמכרות כלשהיא: קולה 52. יש חבר/ה? נופ 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):רופא 54. חלום שחלמת והתגשם: ממ... 55. ושאלה אחרונה....נהנת?נופ

למעלה