שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

5 דברים שאתה עושה על הבוקר באופן קבוע 1) 2) 3) 4) 5) אילו דברים קבועים אתה עושה במהלך היום 1) 2) 3) 4) אילו מאכלים אוכל קבוע? 1) 2) 3) 4)

My self and i

New member
עונה ../images/Emo135.gif

5 דברים שאתה עושה על הבוקר באופן קבוע 1) מצחצחת שיניים 2) מתלבשת 3) מסתכלת מה השעה 4) קמה 5) לוקחת תתיק
אילו דברים קבועים אתה עושה במהלך היום 1) במחשב.. 2) רואה טלויזיה 3) בבצפר
4) אוכלת אילו מאכלים אוכל קבוע? 1) שניצל 2) ביצה 3) מנה חמה 4) ספגטי

אלמה 3

New member
עונה..

5 דברים שאתה עושה על הבוקר באופן קבוע
מצחצחת שיניים
עושה צמה
שמה עדשות
מפסיקה את השעון מעורר בפלאפון
אילו דברים קבועים אתה עושה במהלך היום?
רואה טלוויזיה
במחשב
אוכלת אילו מאכלים אוכל קבוע?
עוגת הבית
במבה
קריספי

d r o r y

New member
עונה-נה-נה-נה:

5 דברים שאתה עושה על הבוקר באופן קבוע 1)שוטף פנים 2)שוטף ידיים 3)אוכל ארוחת בוקר 4)חושב מה יש לי לעשות במשך היום,אם בכלל 5)מדליק את המחשב/יוצא לטיול או לסידורים בחוץ. אילו דברים קבועים אתה עושה במהלך היום 1)את אותם 2)הדברים 3)שציינתי 4)בשאלה הראשונה אילו מאכלים אוכל קבוע?אלו הדברים הקבועים שאני אוכל מאז שהתחלתי את הדיאטה שלי: 1)סלט ירקות כלשהו(יכול לבוא בכל ארוחה) 2)מנת בשר(שאותה בדר"כ אני אוכל בצהריים) 3)לפחות פרוסה אחת של לחם קל(יכול לבוא בכל ארוחה) 4)קערית קורנפלקס דיאטתי,דל קלוריות(גם את זה אני יכול לאכול,לא משנה באיזו ארוחה)

sweet shir

New member
עונה..

5 דברים שאתה עושה על הבוקר באופן קבוע 1) קמה מהמיטה. 2) מצחצחת שיניים. 3) הולכת לשירותים. 4) מתלבשת. 5) מברישה שיער. אילו דברים קבועים אתה עושה במהלך היום 1) הולכת לביצפר. 2) רואה טלויזיה. 3) נמצאת במחשב. 4) אוכלת..חח.. אילו מאכלים אוכל קבוע? 1) פיתה עם חביתה. 2) שניצל מאמא עוף. 3) אורז/ ספגטי. 4) מים נחשב?

../images/Emo221.gif../images/Emo28.gifעונה../images/Emo13.gif

5 דברים שאתה עושה על הבוקר באופן קבוע 1)פותחת טלוויזיה 2)שותה שוקו 3)מצחצחת שיניים 4)מתלבשת 5)בודקת מה השעה אילו דברים קבועים אתה עושה במהלך היום 1)אוכלת 2)שותה 3)משחקת במחשב:p 4)רואה טלוויזיה
אילו מאכלים אוכל קבוע? 1)אממ פיצה 2)צ'יפס 3)טוסט 4)ועוד

dana re3

New member
עונההההה

5 דברים שאתה עושה על הבוקר באופן קבוע 1)מתלבשת 2)מצחצחת שיניים 3)מסתרקת 4)שותה 5)הולכת לאוטובוס חחח אילו דברים קבועים אתה עושה במהלך היום 1)בצפר בעע 2)במחשב 3)טלוויזיה 4)מתקלחת אילו מאכלים אוכל קבוע? 1)עוגית אוררו 2)ארוחת צהריים 3)לחמניה 4)קורנפלקס

sukrazit

New member
עונההההה!!!../images/Emo9.gif

5 דברים שאתה עושה על הבוקר באופן קבוע (לא לפי הסדר) 1) שוטפת פנים 2) מתלבשת 3) מסדרת תיק 4) אוכלת או שותה 5) מדליקה את האור אילו דברים קבועים אתה עושה במהלך היום 1) אוכלת 2) שותה 3) הולכת 4) מדברת אילו מאכלים אוכל קבוע? 1) קרונפלקס 2) לחם זהו...

../images/Emo95.gif

5 דברים שאתה עושה על הבוקר באופן קבוע 1)שרותים 2)מצחצחת שיניים 3)מתלבשת 4)בודקת מה השעה בפלאפון 5)מפסיקה את השעון מעורר בפלאפון אילו דברים קבועים אתה עושה במהלך היום 1)הולכת לבצפר 2)מדברת 3)מחשב 4)טלויזיה אילו מאכלים אוכל קבוע? 1)מסטיק 2)קונה אוכל בבצפר או מכינה לי סנגוויץ 3)שוקולדים וממתקים 4)ודגנים או שותה משו בבוקר או כלום חח

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo3.gif

5 דברים שאתה עושה על הבוקר באופן קבוע 1)קמה 2)הולכת לשירותים 3)אוכלת 4)מצחצחת שיניים 5)מתארגנת לבצפר אילו דברים קבועים אתה עושה במהלך היום 1)הולכת לבצפר 2)נמצאת במחשב 3)רואה טלוויזיה 4)שומעת מוזיקה אילו מאכלים אוכל קבוע? 1)ספגטי 2)תפ"א 3)עוף 4)פיצה

עונה~

5 דברים שאתה עושה על הבוקר באופן קבוע 1)חושבת- איזה יום היום? 2)כשזה לא הולך אני שואלת את עצמי איזה יום היה אתמול 3)כשגם זה לא הולך אני שואלת את עצמי איזה יום היה שלשום 4)זה מצליח,ואז אני הולכת לאכול,פרוסה בדרך כלל 5)יוצאת לבצפר אילו דברים קבועים אתה עושה במהלך היום 1)יושבת במחשב 2) רואה טלויזיה 3)עושה שיעורים בשפת גוף (ככה זה כשזה כל יום!) 4)אוכלת משהו אילו מאכלים אוכל קבוע? 1)פסטה 2)שוקולד 3)פרוסה 4)מלפלפון

../images/Emo203.gifMEEEEE

5 דברים שאתה עושה על הבוקר באופן קבוע 1)קמה 2)מצחצחת שיניים 3)הולכת לשירותים 4)שוטפת פנים 5)מתארגנת לבצפר/אם יש חופש אז אוכלת או משהו אילו דברים קבועים אתה עושה במהלך היום 1)מחשב 2)טלוויזיה 3)חברות 4)קניון[לא ממש קבוע אבל בד"כ] אילו מאכלים אוכל קבוע? 1)אורז 2)מנה חמה
3)נממ שניצל תירס
4)ספגטי? הודגש באמצעות מדגישומטיק

k e l l y 1 8 1

New member
עונה שבוע מצוין לכולם

5 דברים שאתה עושה על הבוקר באופן קבוע 1)ישנה עוד רבע שעה 2) מדליקה רדיו 3)מתקלחת 4)מצחצחת שיניים 5)מתלבשת אילו דברים קבועים אתה עושה במהלך היום 1)ארוחת צהריים 2)יושבת על המחשב כמה שעות 3)רואה את הסידרה הקבועה 4)מדברת בפלא' אילו מאכלים אוכל קבוע? 1)קוסקוס ביום שישי קבוע 2)מרק - בחורף 3)ציפ'שניצל (ציפס ושניצל למי שלא הבין) 4)מוקפץ

R o t e m 1 5

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo3.gif

5 דברים שאתה עושה על הבוקר באופן קבוע 1)מצחצחת שיניים 2)מתלבשת 3)מסדרת את התיק 4)רואה טלוויזיה
5)זהו
אילו דברים קבועים אתה עושה במהלך היום 1)מחשב 2)אוכלת
3)בצפר.. 4)טלוויזיה אילו מאכלים אוכל קבוע? 1)פיצה 2)אורז 3)ספגטי 4)חביתה

Mi RoNi

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo26.gif

5 דברים שאתה עושה על הבוקר באופן קבוע 1)קמה 2)מצחצחת שיניים 3)מתלבשת 4)מסתרקת 5)שותה שוקו אילו דברים קבועים אתה עושה במהלך היום 1)מחשב 2)טלוויזיה 3)שולחת SMS 4)שומעת שירים אילו מאכלים אוכל קבוע? 1)פסטה עם בצל 2)שניצל 3)המבורגר 4)שוקולד

Ofek The Diva

New member
עונה:)

5 דברים שאתה עושה על הבוקר באופן קבוע 1)מתקלחת 2)מתלבשת 3)שמה עדשות 4)מסדרת ת'שיער 5)מתאפרת אילו דברים קבועים אתה עושה במהלך היום 1)אוכלת 2)טלויזיה 3)מחשב 4)לישון אילו מאכלים אוכל קבוע? 1)קוסקוס 2)אורז לבן 3)פיטריות בזמן האחרון 4)אמממ זהו

עוניתנית../images/Emo3.gif

5 דברים שאתה עושה על הבוקר באופן קבוע 1) מצחצחת שיניים
2) מתלבשת לביצפר
3) שותה שוקו או תה
4) מסתובבת בבית בלי לעשות כלום
5) מכינה תיק לביצפר
אילו דברים קבועים אתה עושה במהלך היום 1) קמה בבוקר 2) הולכת לביצפר
3) במחשב
4) חברות.. רוב הזמן
אילו מאכלים אוכל קבוע? 1) אורז
2) ספגטי
3) שניצל
4) ו..אממ..ביצה

moomi123

New member
עונהנה!מליון שנה לא הייתי פהה!:p

5 דברים שאתה עושה על הבוקר באופן קבוע 1)מצחצחת שיניים 2)מתלבשת 3)שותה משו.. 4)אוכל איזשהו סוג של שוקולד(מכורה
) 5)בודקת אם יש לי את כל הספרים בילקוט!
אילו דברים קבועים אתה עושה במהלך היום 1)הולכת לבית ספר 2)מחשבב 3)נפגשת עם חברות, או מדברת איתן 4)מציקה לראש גזר
(המבין יבין!) אילו מאכלים אוכל קבוע? 1)אורז 2)ספגטי 3)עוף 4)מרקק

למעלה