שאלון !

הילאריי

New member
שאלון !

משעמם לי אז הכנתי שאלון ! חח אז ככה
מי יותר
איה או ניצן
ניני או אדם
דורי או אבי
דורי וניצן או דורי ואדם
איה ואדם או אדם וניצן
ניני ואיה גדולים או קטנים
רותם ויונתן או רותם ובן בן
דגנית ודדי או דגנית ושמוליק
ניני ורוני או רוני ואילן
לילי ודדי או דדי ודגנית
איה או נטשה
נטשה או רוני
ניצן או איה
תענו כי אחר כך אני יעשה סקר מה יצא הכי הרבה מי שולט

o r t a l13

New member
סבב ../images/Emo8.gif

מי יותר איה או ניצן
איה ניני או אדם
ניני דורי או אבי
דורי דורי וניצן או דורי ואדם
חח מה? איה ואדם או אדם וניצן
אדם וניצן ניני ואיה גדולים או קטנים
גדולים רותם ויונתן או רותם ובן בן
רותם ובן בן דגנית ודדי או דגנית ושמוליק
דגנית ושלומיק ניני ורוני או רוני ואילן
ניני ורוני לילי ודדי או דדי ודגנית
לילי ודדי איה או נטשה
איה נטשה או רוני
רוני ניצן או איה
לא היה כבר..?

הילאריי

New member
מתקנת את כל השאלון התבלבלתי !!!

מי יותר איה או ניצן ניני או אדם דורי או אבי דורי וניצן או ניצן ואדם איה ואדם או אדם וניצן ניני ואיה גדולים או קטנים רותם ויונתן או רותם ובן בן דגנית ודדי או דגנית ושמוליק ניני ורוני או רוני ואילן לילי ודדי או דדי ודגנית איה או נטשה נטשה או רוני ניצן או איה

הילאריי

New member
עונה

איה או ניצן => איה ניני או אדם =>אדם דורי או אבי =>דורי דורי וניצן או ניצן ואדם=>דורי וניצן איה ואדם או אדם וניצן =>איה ואדם ניני ואיה גדולים או קטנים =>גדולים רותם ויונתן או רותם ובן בן =>רותם ובן בן דגנית ודדי או דגנית ושמוליק =>דגנית ושמוליק שלבן בן יהיה אבא חח ניני ורוני או רוני ואילן => רוני וניני לילי ודדי או דדי ודגנית =>אפחד ! איה או נטשה => איה נטשה או רוני => דון ניצן או איה =>איה

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

מי יותר :
איה או ניצן ?ניצן..
ניני או אדם ?ניני
דורי או אבי ?אבי
דורי וניצן או ניצן ואדם?ניצן ואדם
איה ואדם או אדם וניצן?אדם וניצן
ניני ואיה גדולים או קטנים? גדולים
רותם ויונתן או רותם ובן בן? רותם ובןבןXD
דגנית ודדי או דגנית ושמוליק? דגנית ודדי
ניני ורוני או רוני ואילן?רוני וניני
לילי ודדי או דדי ודגנית?דדי ודגנית
איה או נטשה? נטשה
נטשה או רוני? רוני
ניצן או איה?ניצן.. אבל זה היה בשאלה הראשונה לא?XD

Seas Girl

New member
עונה../images/Emo140.gif

מי יותר : איה או ניצן
ניצן... ניני או אדם
ניני
דורי או אבי
דורי דורי וניצן או ניצן ואדם
דורי וניצן איה ואדם או אדם וניצן
איה ואדם ניני ואיה גדולים או קטנים
גדולים רותם ויונתן או רותם ובן בן
רותם ובןבן דגנית ודדי או דגנית ושלומיק
דגנית ודדי ניני ורוני או רוני ואילן
רוני וניני
לילי ודדי או דדי ודגנית
דדי ודגנית איה או נטשה
נטשה הדושינקה
נטשה או רוני
רוני ניצן או איה
ניצן..

עונה

מי יותר איה או ניצן - ניצן ניני או אדם - ניני דורי או אבי - אבי דורי וניצן או ניצן ואדם - ניצן ואדם איה ואדם או אדם וניצן - אדם וניצן ניני ואיה גדולים או קטנים - גדולים רותם ויונתן או רותם ובן בן - רותם ויונתן דגנית ודדי או דגנית ושמוליק - תיקון *שלומיק ושלומיק ודגנית ניני ורוני או רוני ואילן - ניני ורוני = רוניני לילי ודדי או דדי ודגנית - דדי ודגנית איה או נטשה - תנחשו מה השתובה שלי!!! סתם ברור שנטשה נטשה או רוני - נו באמת מה הולך פו נטשה דה! ניצן או איה - נטשה סתם ניצן כבר שאלת למעלה!!!

../images/Emo41.gif עונה ../images/Emo41.gif

מי יותר איה או ניצן-ניצן ניני או אדם-ניני דורי או אבי-דורי דורי וניצן או ניצן ואדם-דורי וניצן איה ואדם או אדם וניצן-איה ואדם ניני ואיה גדולים או קטנים-הגדולים רותם ויונתן או רותם ובן בן-רותם ובן בן דגנית ודדי או דגנית ושמוליק-דגנית ושלומיק ניני ורוני או רוני ואילן-ניני ורוני לילי ודדי או דדי ודגנית-לילי ודדי איה או נטשה-איה נטשה או רוני-רוני ניצן או איה-ניצן (היה כבר למעלה חח..)

lolit11

New member
עונה..

מי יותר
איה או ניצן
איה. ניני או אדם
אממ...אדם(?) דורי או אבי
דורי
דורי וניצן או ניצן ואדם
דורי וניצן. איה ואדם או אדם וניצן
איה ואדם. ניני ואיה גדולים או קטנים
גדולים! רותם ויונתן או רותם ובן בן
רותם ובן בן. דגנית ודדי או דגנית ושמוליק
דגנית ושלומיק. ניני ורוני או רוני ואילן
ניני ורוני! לילי ודדי או דדי ודגנית
לילי ודדי. איה או נטשה
נטשה נטשה או רוני
רוני ניצן או איה
ניצן

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

מי יותר
איה או ניצן? אמממ..שאלה טובה...נרא לי איה..
ניני או אדם ? ניני ..ברורר!!
דורי או אבי ? שניהם חמודים ביותר..
דורי וניצן או ניצן ואדם? ניצן ואדם.
איה ואדם או אדם וניצן?איה ואדם.
ניני ואיה גדולים או קטנים? גדולים..
רותם ויונתן או רותם ובן בן?רותם ויונתן(היא לא מתאימה לבנבן)
דגנית ודדי או דגנית ושמוליק ?דגנית ושלומיק.
ניני ורוני או רוני ואילן ? ניני ורוני ..
לילי ודדי או דדי ודגנית?דדי ודגנית.
איה או נטשה ? אממ.. אין לי ומשג קשה להחליט..
נטשה או רוני ? נוו לא יודעת.. ניצן או איה

עונה../images/Emo214.gif../images/Emo163.gif

מי יותר איה או ניצן: איה ניני או אדם :ניני דורי או אבי :אבי דורי וניצן או דורי ואדם :דורי ואדם איה ואדם או אדם וניצן :איה ואדם ניני ואיה גדולים או קטנים :גדולים, כי ככה פוגשים את השלמות הילי
רותם ויונתן או רותם ובן בן : רותם ובןבן דגנית ודדי או דגנית ושמוליק : דגנית ושלומיק לא שמוליק ניני ורוני או רוני ואילן :רוני ואילן לילי ודדי או דדי ודגנית איה או נטשה נטשה או רוני ניצן או איה

mickeyc19

New member
גם לי משעמם אז אני עונה

מי יותר איה או ניצן - איה
ניני או אדם - אפשר את שניהם
דורי או אבי - תלוי מתי... דורי וניצן או דורי ואדם - באיזה אופן
אבל אם הכוונה לדורי וניצן או אדם וניצן, אז התשובה שלי היא דורי ונטאשה ואדם ואיה. איה ואדם או אדם וניצן - איה ואדם
ניני ואיה גדולים או קטנים - ברור שגדולים אחרת הם לא איה וניני רותם ויונתן או רותם ובן בן -רותם ובן בן כדי שניני יהיה עם רוני דגנית ודדי או דגנית ושמוליק - דגנית ודדי ניני ורוני או רוני ואילן - רוני וניני
לילי ודדי או דדי ודגנית - דדי ודגנית (פשוט כי לילי צריכה מישהו יותר גברי מדדי החנון). איה או נטשה - איה נטשה או רוני -רוני ניצן או איה - איה

Cindy Campbell

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo154.gif../images/Emo135.gif

מי יותר? איה או ניצן? טוב, זה תלוי- אם זו הייתה העונה הראשונה הייתי אומרת שאיה, אבל אם מתייחסים לעונה השנייה אז כנראה שניצן, כי איה בקושי הופיעה בפרקים וכשהיא הויפעה (בתחילת העונה) היא הייתה ממש מגעילה
. ניני או אדם? ניני, ברור! דורי או אבי? דורי
. את אבי בכלל כמעט לא מראים כבר
. דורי וניצן או דורי ואדם? דורי ואדם?
בטח הכוונה לניצן ואדם... אמממ דוריצן. איה ואדם או אדם וניצן? איה ואדם... אני חושבת. קשה להחליט
. אבל כמו בשאלה הראשונה- בעונה הראשונה הם היו זוג יותר חמוד, העונה הזאת אדם שכח מאיה, היא באה אליו רק כדי לברוח מדדי... ניני ואיה גדולים או קטנים? גדולים! רותם ויונתן או רותם ובן בן? רותם ובן בן. דגנית ודדי או דגנית ושמוליק? דגנית ושלומיק
. ניני ורוני או רוני ואילן? רוניני! לילי ודדי או דדי ודגנית? ברור שדדי ודגנית (אלא אם כן דגנית תעבור לשלומיק ואז דדי יחזור ללילי
). איה או נטשה? בעונה הזו- נטשה, אבל בעונה הראשונה- איה. נטשה או רוני? רוני. ניצן או איה? שוב, זה עונות. אם ניצן הייתה בעונה הראשונה כנראה הייתי אומרת שאיה, אבל בעונה הזו- אני חושבת שניצן...

Mersitosh

New member
עונה

מי יותר? פחות איה או ניצן? איה
ניני או אדם? אני חייבת לבחור? ניני דורי או אבי? דוריי דורי וניצן או דורי ואדם? דורי ואדם..חיחי איה ואדם או אדם וניצן? איה ואדם...
ניני ואיה גדולים או קטנים? גדולים
רותם ויונתן או רותם ובן בן? רותם ובןבן שידחפו _ _ _ _ _ איפשהו דגנית ודדי או דגנית ושמוליק? דגנית ודדי... ניני ורוני או רוני ואילן? WTF?!?!?! ברור שרוניני לילי ודדי או דדי ודגנית? דדי ודגנית איה או נטשה? איההה! מה קיבלתי מכה...
סתם לא באמת שאיה נטשה או רוני? נטשה ניצן או איה? איה

עונה..

מי יותר איה או ניצן ? ממממ זה קשה.. נראלי ניצן. ניני או אדם ? ניני חופשי דורי או אבי ? אבי דורי וניצן או דורי ואדם ? דורי ואדם XD ממ דורי וניצן ברור ואני יודע שהכוונה לדורי ואיה.. דורי ואיה הכי לא מתאימים שיש איה ואדם או אדם וניצן ? איה ואדם!!!! ניני ואיה גדולים או קטנים ? גדולים. ברור:S רותם ויונתן או רותם ובן בן ? רותם ובןבן. שלא יהיה בכלל יונתן! דגנית ודדי או דגנית ושמוליק ? האמממ.. נראה לי שדווקא עם שמוליק. ניני ורוני או רוני ואילן ? רוניני לילי ודדי או דדי ודגנית ? לילי ודדי חהחהחה איה או נטשה ? איההההההההההההה נטשה או רוני ? רוני ניצן או איה ? לא היה כזאת שאלה? זה בטח ניצן או נטשה.. אז ניצן (רואים כמה אניחולה על נטשה?)

../images/Emo55.gifעונה../images/Emo210.gif

איה או ניצן איההה
ניני או אדם ניני
דורי או אבי דורי
דורי וניצן או ניצן ואדםדורי וניצן, כי אדם של איה
איה ואדם או אדם וניצן איה ואדם
ניני ואיה גדולים או קטנים גדולים
רותם ויונתן או רותם ובן בן רותם ובןבן, 2 קרציות
דגנית ודדי או דגנית ושמוליק דגנית ושלומיק
ניני ורוני או רוני ואילן ניני ורוני
לילי ודדי או דדי ודגנית לילי ודדי
איה או נטשה איה
נטשה או רוני שתיהן
ניצן או איה השאלה הזאת היתה כבר בהתחלה.. איה

נושה22

New member
../images/Emo141.gif עונה

מי יותר.... איה או ניצן? איה ניני או אדם? ניני דורי או אבי? דורי דורי וניצן או ניצן ואדם? דורי וניצן איה ואדם או אדם וניצן ניני ואיה גדולים או קטנים? גדולים רותם ויונתן או רותם ובן בן? רותם ובן בן דגנית ודדי או דגנית ושמוליק ? דגנית ושמוליק ניני ורוני או רוני ואילן ? ניני ורוני לילי ודדי או דדי ודגנית? אממ... לא יודעת
איה או נטשה ?איה נטשה או רוני? רוני ניצן או איה ? איה

קרןמכבי

New member
עונה

מי יותר איה או ניצן : ניצןן ניני או אדם : ניני דורי או אבי : אביי דורי וניצן או ניצן ואדם : דורי וניצן איה ואדם או אדם וניצן : אים ואדם ניני ואיה גדולים או קטנים : גדולים רותם ויונתן או רותם ובן בן : רותם ןבן בן דגנית ודדי או דגנית ושמוליק : דגנית ודדי ניני ורוני או רוני ואילן : ניני ורוני לילי ודדי או דדי ודגנית : דדי ודגנית איה או נטשה : נטשה נטשה או רוני : רוני ניצן או איה : ניצן

mika95

New member
עונה!../images/Emo210.gif

מי יותר? איה או ניצן? ניצן
(אבל איה יותר מתאימה לאדם
) ניני או אדם? מה זאת השאלה הזאת? ניניייייי
דורי או אבי? שניהם.... אבל דורי הוא הדמות האהובה עליי
אז אבי, אתה החולייה החלשה שלום!
דורי וניצן או דורי ואדם? לא זה ולא זה
איה ואדם או אדם וניצן? איה ואדם
(שניהם קצת שנואים עליי מה הפלא! הם מתאימים!) ניני ואיה גדולים או קטנים? גדולים
רותם ויונתן או רותם ובן בן? רותם ובן בן