שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

1)ערוץ אהוב 2)סרט אהוב? 3)סדרה או תוכנית שאתה מתגעגע אליה? 4)סדרה שנואה 5)תוכנית אהובה? 6)מגיש אהוב 7)מגישה אהובה? 8)מה עשית היום? 9)מה אכלת אחרון? 10)מה קנית אחרון?

sweet shir

New member
עונה..

1)ערוץ אהוב? אמ..יש הרבה..3, ביפ, ערוצי הסרטים, ערוץ E ו..אה.. זהו. יש כאלו שאני רואה אבל רק תוכנית אחת או שתיים שם.. אז לא החשבתי אותם.
2)סרט אהוב? אמ.. [שוב יש הרבה..חיחי] אפקט הפרפר, תעביר את זה הלאה, מר' וגב' סמית' ו..ווימבלדון-אהבה בלבן. 3)סדרה או תוכנית שאתה מתגעגע אליה? המורדים..חחח, האוס, רוזוול
, מגרש ביתי וג'ואן מארקדיה. 4)סדרה שנואה? אין, אולי סדרות מצוירות ומנגה בערוץ הילדים?! 5)תוכנית אהובה? מגרש ביתי, האוס, ה-4400, גיא פינס, שמחק מכור, אבודים וורוניקה מארס. 6)מגיש אהוב? אין.. 7)מגישה אהובה? אין. 8)מה עשית היום? התעוררתי, שרצתי במחשב, אכלתי וראיתי טלויזיה. 9)מה אכלת אחרון? מילקי. 10)מה קנית אחרון? {?}

!!

1)ערוץ אהוב יס 1 2)סרט אהוב?מלא 3)סדרה או תוכנית שאתה מתגעגע אליה?מלא..קטנטנות..צער גידול בנות,מי הבוס,על טעם ועל ריח,עקרות בית נואשות ועוד פול 4)סדרה שנואה כל הטמטום של: טלנובלה בע"מ..לחיי האהבה..משחק החיים וזה.. 5)תוכנית אהובה?אמרתי כבר..אלה כל האהובות 6)מגיש אהוב אמממ 7)מגישה אהובה? אמממ 8)מה עשית היום? כלום 9)מה אכלת אחרון? פירכיות כאלו אני אוכלת עכשיו 10)מה קנית אחרון? אמממ אתמול הזמנתי מונית

עונה

1)ערוץ אהוב-22,24 2)סרט אהוב? 12 במחיר אחד 3)סדרה או תוכנית שאתה מתגעגע אליה? צער גידול בנות!! 4)סדרה שנואה-אין ממש 5)תוכנית אהובה? השמינייה,נולד לרקוד ועוד כמה... 6)מגיש אהוב-יאיר לפיד
! 7)מגישה אהובה? ממ......מירי נבו! 8)מה עשית היום? ישנתי,עשיתי ש.ב,הייתי במחשב,ראיתי טלויז'ן,והלכתי עם אבא לסופר 9)מה אכלת אחרון? לביבות שאני הכנתי!!~ 10)מה קנית אחרון? תפוחי אדמה ללביבות..!

ady18

Well-known member
תשובות

ערוץ אהוב 10 2)סרט אהוב?אסקימו לימון 3)סדרה או תוכנית שאתה מתגעגע אליה?אממ החרצופים 4)סדרה שנואה יש יותר מדי 5)תוכנית אהובה?אממ הדוגמניות 6)מגיש אהוב אלי יצפאן 7)מגישה אהובה?מיקי חימוביץ 8)מה עשית היום?אממ סתם סדור ועשיתי הליכה ועכשיו ביית 9)מה אכלת אחרון?אממ בננה עם יוגרוט ,לחמניה וירקות 10)מה קנית אחרון?סוכריות גומי

CAM1LA

New member
עונה..!

1)ערוץ אהוב? 3 2)סרט אהוב? גרין מייל, האחיות מגדלנה וטיטניק 3)סדרה או תוכנית שאתה מתגעגע אליה? המורדים 4)סדרה שנואה? השמינייה 5)תוכנית אהובה? האחד והטופ מודל הבאה 6)מגיש אהוב? אין 7)מגישה אהובה? כנ''ל 8)מה עשית היום? הייתי אצל דורון 9)מה אכלת אחרון? נקניקיות טבעול 10)מה קנית אחרון? מברשת שיניים :)

dirty fairy

New member
משעמם../images/Emo1.gif

1)ערוץ אהוב? YES STARS,MTV,3,יס דוקו, 2)סרט אהוב? שודדי הקאריבים, אפקט הפרפר 3)סדרה או תוכנית שאתה מתגעגע אליה? 8 כללים פשוטים 4)סדרה שנואה? אממ..לא נראה לי שיש כזאת 5)תוכנית אהובה? יש מלאאאאאאאאאא 6)מגיש אהוב? אין 7)מגישה אהובה? אין 8)מה עשית היום? הופעתי בעדלאידע 9)מה אכלת אחרון? לאפה 10)מה קנית אחרון? בורקסים ושוקו

../images/Emo203.gif

1)ערוץ אהוב ערוצי המוזיקה 2)סרט אהוב?קח ת'חיים בביצים 3)סדרה או תוכנית שאתה מתגעגע אליה?לאדעת 4)סדרה שנואה לא יודעת>< 5)תוכנית אהובה?השמינייה
6)מגיש אהוב לאדעת 7)מגישה אהובה?כנ"ל=/ 8)מה עשית היום?ישבתי בבית וזהו 9)מה אכלת אחרון?סנדוויצ' 10)מה קנית אחרון?נממ פנקס הודגש באמצעות מדגישומטיק

dana re3

New member
עונהה

1)ערוץ אהוב: 22 2)סרט אהוב?אממ מת לדייט, שישי הפוך, סיפור סינדרלה, ילדות רעות 3)סדרה או תוכנית שאתה מתגעגע אליה?טלנובלה בע"מ 4)סדרה שנואה: השיר שלנו 5)תוכנית אהובה? 6)מגיש אהוב: 7)מגישה אהובה? 8)מה עשית היום?סתם הייתי עם חברים 9)מה אכלת אחרון?מילקי חחח 10)מה קנית אחרון?אמממ כרטיס לקולנוע? חחח

Mi RoNi

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo26.gif

1)ערוץ אהוב?ערוץ ניק 2)סרט אהוב?סיפור סינדרלה 3)סדרה או תוכנית שאתה מתגעגע אליה?חברים לנצח 4)סדרה שנואה?אין 5)תוכנית אהובה?יש הרבה 6)מגיש אהוב?צביקה הדר 7)מגישה אהובה?אין 8)מה עשית היום?הלכתי לבאולינג 9)מה אכלת אחרון?צ'יפס 10)מה קנית אחרון?כנ"ל

למעלה