הו, תורי?
הדבר הכי מצחיק שקרה לכם: טוב, זה אחד ממש טרי, משבוע שעבר. נכנסתי לשיחה עם מישהי שהרגשתי מהר מאוד שהיא ואינטליגנציה הן לא שתי מילים שבד"כ נשמעות ביחד. בשלב מסוים בשיחה אני נותנת ללקוח הפוטנציאלי קצת נתונים סטטיסטיים - "כל 10 דקות קורה XXX", ואמרתי את זה ללקוחה. זה הלך בערך ככה: -"כל 10 דקות קורה XXX! בלה בלה בלה, שיחה שיחה" -"רגע, מה זאת אומרת כל 10 דקות? :O מישהו עומד עם שעון? והוא בודק את זה וככה זה קורה??" כל-כך התאפקתי לא להיקרע מצחוק בטלפון..
יום קודם היה לי לקוח שקצת עשה בעיות בלתת פרטי אשראי, ואחרי שאני עובדת על לשכנע אותו ולהסביר לו, הוא אומר לי שהוא שתה הרבה קוניאק ("את יודעת מה זה?"), ונתן לי את פרטי האשראי..
הדבר הכי מבאס שקרה לכם: לקוחות שמעוניינים, משוכנעים - ואין להם ויזה. אתה עובד עליהם במשך שעה, רק כדי לדעת שעכשיו מתחיל המרדף אחרי הוראת קבע.
הדבר הכי עצוב: שום דבר מיוחד.
הכי מפחיד: כל הפסיכים שצורחים עלי בטלפון עם כל מיני יציאות מוזרות..
הכי קשה: לקוח ממממממש קרציה וממש נודניק, שנורא התאפקתי לא לצעוק עליו. הוא התקשר אלי כל חמש דקות והיה מעצבן מהתחלה, והחזקתי את עצמי כדי לא להתפרץ עליו.
הכי מעניין: נתקלים בדברים די מעניינים אצלנו, כי מה שעשיתי עד לפני שבוע די נכנס לקרביים של אנשים, וגורם להם להיזכר בחצי סיפור חיים שלהם, עד שהם נזכרים בכל הפרטים..
הכי מוזר: חזרתי ללקוח שהיה די מעוניין ורצה שאני אחזור אליו, וכשהוא ענה לי הוא שאל אם אכלתי משבעת המינים ואם כבר עשיתי סדר, ואם אנחנו חוגגים במשרד - וכמובן, שזה יותר חשוב מכל מה שאנחנו עושים - ואז הוא ניתק, והשאיר אותי המומה. בדיעבד, גיליתי שזה היה ט"ו בשבט..
הכי משעמם: משמרות שבהן כל המספרים שגויים/אין תשובה
הכי מגעיל ומעצבן: היה מישהו שהתעסקתי איתו המון, שיכנעתי איתו והגעתי למילוי פרטים, ואז הוא נזכר להודיע לי (באושר ובשימחה) שהוא בכלל כבר לקוח שלנו, ואפילו התנדב לתת לי את הפרטים שנתנו לו כשהוא הצטרף, כי הייתי בטוחה שהוא עובד עלי. אידיוט!