שאלון

Joll Rulzzz

New member
שאלון

השאלות מתייחסות לדבר אחד, שקרה לכם מבין כל העבודות עד היום. הדבר הכי מצחיק שקרה לכם: הדבר הכי מבאס שקרה לכם: הדבר הכי עצוב: הכי מפחיד: הכי קשה: הכי מעניין: הכי מוזר: הכי משעמם: הכי מגעיל ומעצבן:

Mi Sh Mi Sh

New member
אני אנסה לענות...

הכי מצחיק- לקוחה שהודתה בפניי שהיא בוגדת בבעלה וביקשה שלא ניתן לו פירוט שיחות מהמכשיר שנמצא אצלה ורשום על שמו... הכי מפחיד- לקוחה שהתקשרה כי היא לא מצאה את הבן שלה (עובד חברה) שהיה בנתניה בזמן פיגוע, לא היה לי איך לעזור לה. הכי קשה- בן של לקוחה שנפטרה. הכי מעניין- לדבר עם ילדים של חכי"ם באמצע המשמרת... הכי מוזר- הציעו לי כמה גמלים כנדוניה
הכי משעמם- לקוח שצרח עליי שאני לא יודעת על מה אני מדברת במשך חצי שעה. ברור שידעתי. |פיהוק| הכי מגעיל ומעצבן- בטוח שעוד רגע אני אזכר אבל אני ממש לא זוכרת..

מותר לי

New member
גם אני אנסה...

הדבר הכי מצחיק שקרה לכם: הלכתי מהר באחד האולמות ומול העיניים של כל הנוסעים והעובדים... נכנסתי ישר בתוך המעקה שמוצב שם
הדבר הכי מבאס שקרה לכם: חברה שלי באה לתגבר, ובסוף שמו אותנו בשני אולמות שונים... הדבר הכי עצוב: לראות מישהו שהגיע באוטובוס הראשון והתיקים שלו משום מה היו על האוטובוס האחרון (חיכה כמעט 8 שעות!!) הכי מפחיד: נוסע עצבני שהגיע קרוב מאד אלי, לא הלך אחורה למרות שביקשתי, ולא היה עלי קשר לקרוא למישהו שירחיק אותו ממני... הכי קשה: לראות אנשים זקנים וחולים שלא יכולים להסתדר לבד ולדעת שאני לא יכולה לעזור להם למרות כל הרצון הטוב... הכי מעניין: האיש שהרשה לי לגעת בקוראן שלו אחרי שכל החברים שלו צעקו עלי שאסור לי לגעת! (והוא גם יצא נגדם!) הכי מוזר: תייר אחד שהביא מלא צנצנות עם חול, מים, עלים, ענפים, אבנים... והיה כתוב עליהם "תבור" "כרמל" "ים המלח" "נגב" וכו', הוא הסביר לי שהוא אוהב את ישראל... (אתה אוהב את האסקימוסים, אז תביא להם קרח?
) הכי משעמם: שאין עבודה
הכי מגעיל ומעצבן: הישראלים שעושים מה שבא להם כאילו המסוף זה הבית של סבתא שלהם וביטחון זה רק המלצה

Mip Mip

New member
משמרת לילה ומשעמם לי, אז הנה:

הדבר הכי מצחיק שקרה לי: קצת הומור שחור: אמא צרפתייה דוסית הניחה את כל 5 ילדיה הפעוטים על הדלפק שהם בוהים בי דקות ארוכות וצווחים... כשלפתע התינוקת פשוט נפלה מהדלפק... אם היא לא הייתה בוכה לא הייתי צוחקת על זה אבל אני וחברה שלי בקושי הצלחנו להחזיק את עצמינו... הדבר הכי מבאס שקרה לי: בסניף הקודם שעבדתי בו לא היתה חניה נורמלית ויצאתי להביא רכב ללקוח בשיא המבול, כשכל החניה מוצפת במים. חזרתי רטובה ומלאה בוץ... הדבר הכי עצוב: התקשרו מהמשטרה להודיע לנו שלקוח שלנו מת בנחל אל על והם גררו את הרכב לחניון שלהם... הכי מפחיד: לקוח התחרפן לנו בסניף והתחיל לצרוח ולדפוק על הדלפק, התקשרנו למשטרה והם הכי קשה: 31.12 לבד בסניף. במקום לסגור ב1 (יום שישי) סגרתי כמעט ב5... הכי מעניין: לקוחות שושואיסטים: יש לנו לקוחות שאנחנו יודעים שהם שושאיסטים רציניים. אף פעם לא מציגים תעודות מזהות, כל הפרטים (הפיקטיביים כמובן) נמצאים כבר במחשב... הכי מוזר: לקוח אחד כל המשפחה שלו חיפשה אותו כל הלילה... הוא נחת מארה"ב ולא הגיע הביתה, זה היה די מפחיד (ואסור לי כמובן למסור שום פרטים), אבל למרבה הפלא הרכב הוחזר במועד וכו'... הכי משעמם: משמרת יום שישי בלילה, 0 הזמנות. 8 שעות של בהיה ממושכת בכלום... ואפילו אין למה לחכות, חוץ מלשעה 6 בבוקר... הכי מגעיל ומעצבן: תור של 100 צרפוקאים ב4 בבוקר ואני לבד בדלפק

Musi© Gi®l

New member
עונה בערך כזה

הדבר הכי מצחיק שקרה לכם: קשה לחשוב על משהו ספיציפי אבל יש לקוחות משעשעים נורא. סבתות ששואלות אותי בת כמה אני,מחמיאות על קול ואז מתחילות לספר איזה בן מקסים יש להן לסדר לי
. לקוח שיצא כל כך מאושר ממה שנתנו לו שהוא בירך אותי ב 10 ילדים. ילדים שמתקשרים ואומרים 'האייסיקיו לא מתחבר לי' פעם ראשונה שזה קרה לי פשוט נקרעתי מצחוק. הדבר הכי מבאס שקרה לכם: שמתקשרים לקוחות, מציגים בעיה, ואני כל כך מזדהה ומבינה אבל עדיין לא יכולה לזכות /לבטל וכו'.. הדבר הכי עצוב: לקוחה שבגלל טעות שלנו חויבה במשך תקופה אוכה במחיר מלא במקום מבצע, בעלה טיפל בכל הנושא של זיכוי, שלח חשבוניות, עקב אחרי זה וכו'... היא התקשרה לברר לגבי כל זה, ואני כולי מסבירה שכבר זיכו אותה בשיא האסרטיביות ואז היא אומרת לי שאני אפסיק לצעוק עליה כי בעלה טיפל בזה, והיא לא באמת יודעת מה היה שם והחשבוניות לא לידה אבל לא זיכינו על הכל בטוח, ובעלה נפטר לפני חודשיים ולכן היא עכשיו מתקשרת ולא הוא. וזה כ"כ השתיק אותי
הכי מפחיד: אותי? לעשות טעויות, להטעות לקוח, או שהלקוח לא יבין אותי נכון הכי קשה: לשמר לקוחות שבאמת יש להם סיבה להתנתק. להתמודד עם אלה ש'את לא עוזרת לי תעבירי אותי למנהל', ולקוחות שמתקשרים לבטל מנוי כי בעל המנוי נפטר ואז אנחנו אמורים לנסות בכל זאת לשמר את המנוי הכי מעניין: ללמוד להתמודד עם בעיות חדשות, לפתור ללקוחות בעיות מסובכות הכי מוזר:הממ לקוח שהתקשר, צרח עלי איזה רבע שעה לא נתן לי להוציא מילה, איים בתביעות וכו' ואז פשוט ניתק.. הכי משעמם: כשמחכים איזה 5 דקות לשיחה.. קורה לעיתים מאוד נדירות, בימי שישי כשיש הרבה נציגים הכי מגעיל ומעצבן: לקוחות שעלה להם מחיר החבילה והם לא שמו לב לזה, ועכשיו הם בטוחים שמגיע להם זיכוי או לקוחות שהיו במבצע עם דמי מנוי ולא התקשרו מלא זמן פתאום נזכרים ורוצים זיכוי על כל הדמי מנוי שהם שילמו.

דיקלוש99

New member
עונה גם: שימו לב למגעיל!!

הדבר הכי מצחיק: יש כל כך הרבה אבל לקוח אחד שאל אותי איך אפשר להתגלש באינטרנט... או שפעם במשך חמש דקות נתקפתי בהתקפת צחוק ולא הפסקתי לצחוק ללקוח בפרצוף, כל פעם שמתי על בשתק ניסיתי להרגע וזה לא עזר והלקוח היה על הקו כל הזמן הזה, אפילו לא צחקתי בגללו מישה הצחיקה אותי וצחקתי עד כדי דמעות..
הדבר הכי מבאס: לפעמים אני יודעת שהלקוח צודק ואין לי כל כך איך לעזור לו.. זיכויים וכאלה... עניינים של נהלים מעצבנים.
הכי מפחיד: לא נראה לי שיש... הכי מעניין: ומעצבן זה לתפעל תוכנות במחשב עם אנשים שלא יודעים לקרוא אנגלית ובמקום להקריא לי מה כתוב באנגלית הם מקריאים לי את האותיות בעיברית ואני פשוט מנסה לתרגם ולהבין מה לעזאזל כתוב...
הכי משעמם: שלושת רבעי מהשיחות..
והכי מגעיל: לקוח ששאל כל כך הרבה שאלות על הכרויות באינטרנט הסלולרי, מה אפשר לראות, תכנים של מבוגרים עד שבאזשהו שלב הוא פשוט התחיל לעשות ביד, לא הייתי בטוחה בהתחלה עד שבאזשהו שלב כבר אי אפשר היה לפספס, סיימתי את השיחה כולי גועל וצמרמורות... איכס גועל נפש!!!!

חלק מ"הכי הכי". יש עוד מלא זכרונות

הכי
: (יש המון מקרים. קשה לבחור. ננסה אחד) - " לא חייגתי לוויטנאם. חייגתי לארה"ב. חייגתי קידומת 00 אחר כך 845 למונסי, ניו יורק" - "אדוני. שכחת קידומת 1 לארה"ב. קידומת 84 זו הקידומת לוויטנאם" הכי
: להתחיל שיחה ב 6:50 בבוקר ולגלות שזה פתיחת מנוי חדש כאשר משמרת לילה מסתיימת ב 07:00 הכי
: להתאהב במישהי מהעבודה עד מעל לראש ולשלוח לה פרחים ואז מתברר כרגיל שהיא תפוסה. הכי
: לעבוד ב 9.11.2001 במשמרת ערב ולהסביר לאנשים למה אי אפשר לחייג ישירות למנהטן. הכי
: להסביר לאנשים את הדברים הכי פשוטים והמוח שלהם פשוט לא מה שהיה פעם. הכי מעניין: לקבל שיחה מאחות של חבר שלי והיא לא מזהה את הקול שלי עד שאני שואל "דלית, מה המצב?" הכי מוזר: לדבר עם מישהו שלא שומע אותך טוב ושהקול נשמע לך מאד מאד מוכר ורק בסוף השיחה, כשהוא מנתק בייאוש, לקלוט שדיברת עם הבעלים של מכבי ת"א כדורגל. הכי
: להעביר משמרת בלי שיחות עם האנשים הכי משעממים או עם אנשים שלומדים. הכי מגעיל ומעצבן: לשמוע גבר שלועס לך באוזן ואתה לא מבין אף מילה ובא לך להגיד לו- תגמור לאכול ואז תתקשר!! מזל שהיום אני כבר לא שומע לקוחות. לא מתגעגע.

Joll Rulzzz

New member
לצערי אני בן 17 מובטל =\

אמן אני אתקבל לאיזה טלמרקטינג ואוכל להשתתף בפורום.. זה ממש מעניין לקרוא פה דברים שקורים חח

מאחל לך שברגע שתתחיל לעבוד, לעולם

לא תהיה מובטל. לא חייבים ללכת לעבוד במוקד מכירות כדי להשתתף בפורום. מספיק להיות מלצר/ ברמן/ רוחץ מכוניות או כל דבר אחר שכרוך בשירות ללקוחות פרונטלי/ טלפוני. בהצלחה בכל דרך שתבחר

עונה.

הדבר הכי מצחיק שקרה לכם: שיחות של הלילה ביום שישי עם חבר'ה שיכורים שמשום מה מתרגמים את הצבעים במחשב לצלילים...
הדבר הכי מבאס שקרה לכם: כמו שכבר כתבו פה, שהתחלתי עם מישהי, הבאתי לה פרח, ויש לה חבר 4 שנים. הדבר הכי עצוב: שיחה עם אבא של מישהי שנרצחה (מעיין מי שזוכר) ולא הצליח לתפעל משהו באינטרנט. הכי מפחיד: דיברתי עם מישהי וביקשתי ממנה להעביר את המודם ליציאת USB אחרת. פתאום הייתה צרחה והשיחה נותקה. בדיעבד, לאישה שלום, למחשב פחות. הכי קשה: אנחנו מדברים על עבודה כן? משמרת של 8 שעות ו45 דקות זמן המתנה, כל המערכות נפלו ואני מת לשירותים. הכי מעניין: השיחות של הלילה בפינת עישון. הכי מוזר: תפעול בעל ואישה, שלשניהם יש תסמונת דאון, שרבים מי מבין במחשבים יותר טוב. ואני ממלמל.. לא משנה.. תביאו מישהו אחר.. הכי משעמם: אנשים שמתעקשים לקרוא הסכם רשיון באורך מגילה לפני שהם לוחצים על accept. הכי מגעיל ומעצבן: אנשים שמשום מה אני שומע אותם עם הד, ואז רעש של הורדת מים באסלה.. פתאום שומעים מעולה. כמובן שמתלווה לזה המשפט: "אני לא ליד המחשב עכשיו". תמיכה רולז

גם אני רוצה:

הדבר הכי מצחיק שקרה לכם: זה לא קרה לי, אבל זה קרה למישהו שעבד איתי בצוות כשהתחלתי לעבוד בעבודה שלי- הוא סיפר שהייתה לו לקוחה שקיטרה על זה שהיא לא מצליחה להכניס דיסק לכונן דיסקטים, ועוד שאלה אותו אם היא תקפל את הדיסק אם יש מצב שהוא ייכנס... הדבר הכי מבאס שקרה לכם: שאנחנו עובדים כרגיל בפורים ואין לנו חופש
הדבר הכי עצוב: ששמעתי על מקרה של לקוחה חולת סרטן סופנית שהייתה בטיפול של שרות הלקוחות שלנו, הייתה לה איזושהי בעייה שקצת התקשו לפתור לה ומאוד ציער אותי לשמוע את זה הכי מפחיד: מםחיד? המממ.. יש כל מיני לקוחות לפעמים שנשמע ממש כאילו הם סוג של מוטציות\חייזרים, וזה די מפחיד.... הכי קשה: לא זוכרת רגע ספציםי שהיה לי ממש ממש קשה בו הכי מעניין: לצערי אין יותר מדי הרבה רגעים כאלה בעבודה הזאת
הכי מוזר: זכטרה לי שיחה שלי שהייתה לי ממש מזמן עם לקוח, ופתאום אני שומעת ברקע מישהו עושה קולות כמו של איזה תרנגול הודו... הכי משעמם: החל מהרגע בו ניתקו את הצוות שלנו מהאינטרנט ואין לנו יותר מסנגר
הכי מגעיל ומעצבן: כל עורכי הדין שאי פעם יצא לי לדבר איתם- פשוט בהמות, אף פעם לא היו נחמדים אליי

מקיימת ועונה

לפני שאני מכניסה את השרשור לטאגליינס
הדבר הכי מצחיק שקרה לכם: לקוחות שמבטאים לא נכון את השמות של המנות, גם את אלו הלא מסובכים באופן שלפעמים ממש לא קרוב לשם האמיתי.
הדבר הכי מבאס שקרה לכם: לעבור משמרת שלה משעממת בלי לקוחות, וכשבא כבר לקוח הוא משאיר טיפ באשראי.
הדבר הכי עצוב: לא היו ממש דברים עצובים, יותר עזיבה של קולגות שאהבתי שפוטרו בגלל שטויות.
הכי מפחיד: הבוסית הקודמת שלי.
הכי קשה: לעבוד משמרת כפולה שלמה כשהבוס מתקשר כל חצי שעה לשאול אם יש עבודה ומציע לי מה לנקות אם אין יותר מדי לקוחות.
הכי מעניין: מעניין? היכרות עם סוגי יין ואוכל מגוון נחשב?
הכי מוזר: חלק מהלקוחות שלא מבינים איפה הם נמצאים ושואלים שאלות מוזרות בטירוף כמו "איפה הפיתות והצ'יפס" במסעדה יוקרתית.
הכי משעמם: משמרת בלי לקוחות...
הכי מגעיל ומעצבן: זה יש המון, לקוחות שחושבים שאם הם יצעקו וינפנפו בידיים אני אעזוב לקוח אחר וארוץ אליהם, לקוחות שאוכלים במאות ש"ח ומשאירים 5 שקלים טיפ ויש עוד, רק שאין מקום לרשום הכל...

PopPy

New member
הו, תורי?

הדבר הכי מצחיק שקרה לכם: טוב, זה אחד ממש טרי, משבוע שעבר. נכנסתי לשיחה עם מישהי שהרגשתי מהר מאוד שהיא ואינטליגנציה הן לא שתי מילים שבד"כ נשמעות ביחד. בשלב מסוים בשיחה אני נותנת ללקוח הפוטנציאלי קצת נתונים סטטיסטיים - "כל 10 דקות קורה XXX", ואמרתי את זה ללקוחה. זה הלך בערך ככה: -"כל 10 דקות קורה XXX! בלה בלה בלה, שיחה שיחה" -"רגע, מה זאת אומרת כל 10 דקות? :O מישהו עומד עם שעון? והוא בודק את זה וככה זה קורה??" כל-כך התאפקתי לא להיקרע מצחוק בטלפון..
יום קודם היה לי לקוח שקצת עשה בעיות בלתת פרטי אשראי, ואחרי שאני עובדת על לשכנע אותו ולהסביר לו, הוא אומר לי שהוא שתה הרבה קוניאק ("את יודעת מה זה?"), ונתן לי את פרטי האשראי.. הדבר הכי מבאס שקרה לכם: לקוחות שמעוניינים, משוכנעים - ואין להם ויזה. אתה עובד עליהם במשך שעה, רק כדי לדעת שעכשיו מתחיל המרדף אחרי הוראת קבע. הדבר הכי עצוב: שום דבר מיוחד. הכי מפחיד: כל הפסיכים שצורחים עלי בטלפון עם כל מיני יציאות מוזרות.. הכי קשה: לקוח ממממממש קרציה וממש נודניק, שנורא התאפקתי לא לצעוק עליו. הוא התקשר אלי כל חמש דקות והיה מעצבן מהתחלה, והחזקתי את עצמי כדי לא להתפרץ עליו. הכי מעניין: נתקלים בדברים די מעניינים אצלנו, כי מה שעשיתי עד לפני שבוע די נכנס לקרביים של אנשים, וגורם להם להיזכר בחצי סיפור חיים שלהם, עד שהם נזכרים בכל הפרטים.. הכי מוזר: חזרתי ללקוח שהיה די מעוניין ורצה שאני אחזור אליו, וכשהוא ענה לי הוא שאל אם אכלתי משבעת המינים ואם כבר עשיתי סדר, ואם אנחנו חוגגים במשרד - וכמובן, שזה יותר חשוב מכל מה שאנחנו עושים - ואז הוא ניתק, והשאיר אותי המומה. בדיעבד, גיליתי שזה היה ט"ו בשבט.. הכי משעמם: משמרות שבהן כל המספרים שגויים/אין תשובה הכי מגעיל ומעצבן: היה מישהו שהתעסקתי איתו המון, שיכנעתי איתו והגעתי למילוי פרטים, ואז הוא נזכר להודיע לי (באושר ובשימחה) שהוא בכלל כבר לקוח שלנו, ואפילו התנדב לתת לי את הפרטים שנתנו לו כשהוא הצטרף, כי הייתי בטוחה שהוא עובד עלי. אידיוט!

bell boy

New member
אז ככה

הכי מצחיק ? לקוחה שהייתה בטוחה שלא הזמינה סרט אירוטי כי היא גרה בבני ברק ואז החלה לצעוק עלי ואז אמרה הנה תשאל את בעלי לקחת תנייד ואפילו אמרתי לו באיזה שעה ומאיזה טלויזיה הזמין והוא אמר אחי עזוב אני חוזר בתשובה אתה לא תבין
הכי עצוב? לקוחה שרצתה שנגיע להתקין לה מהיום להיום תוך שעה כי אין לה אף אחד בעולם כי היא נפגעת פעולות איבה
הכי קשה? להסביר ללקוח מבוגר מאוד מאוד מה זה כבל 21 פינים שניהלפני תום המשמרת הכי מעניין ?להכנס לדיסקוס עם לק על הא ועל דא ולגלות ששניכם בעצם מאותו הבי"ס. מוזר? זה העבודה שלי ....

Oיון

New member
עונה

הדבר הכי מצחיק שקרה לכם:לקוח הזמין אותי לשתות "בננה שייק" בתמרה והתקשר להתלונן שלא באתי. הדבר הכי מבאס שקרה לכם: לקוחה ששכחה לשלוח לי מכתב תודה אחרי טיפול ארוך ומייגע שהוציא לי את הנשמה ואף אחד לא ידע על כך הדבר הכי עצוב: שלקוחה סיפרה לי שהשוכרים של הדירה זייפו את החתימה שלה על כל מיני הזמנות של דברים (הוראות קבע למינהם) והשאירו לה מלא חובות וברחו. הכי מפחיד: לקוח מספר לאחד העובדים על שימושיו המקורים במכשיר הסלולרי שלו (ידעתם שיש מכשירים שיש בהם רטט?...) הכי קשה: לקוחות שבוכים בטלפון הכי מעניין: לדבר עם סלבס הכי מוזר: לדבר עם סלבס שמתלהבים מעצמם "אבל אני.." הכי משעמם: לקוחות שצורחים בלי הפסקה בשביל לשחרר הכי מגעיל ומעצבן:לקוח שצעק עליי חצי שעה, גילה שהוא טועה, קרא לי מטומטמת וניתק.

עכשיו אני

כמה דברים ממליון ואחת העבודות שעבדתי (מכירות, שירות, שמירה ועוד ועוד...) מצחיק: לקוחות שמתחילים איתי בטלפון מבאס: לחשוב שהנה יש לך מכירה והיום המסריח יהייה בכל אופן טוב ואז הכל מתבטל לך בפנים עצוב: שאת כ"כ רוצה לעזור לבנאדם אבל את כ"כ כבולה מפחיד: לקוח שמאונן לך באמצע החנות קשה: שיחה ארוכה שבגללה את לא יכולה ללכת הביתה אפילו שהמוקד כבר נסגר מעניין: להפך אויב לאוהב. לקוח שמתקשר וצועק על כל העולם ואז בשניה אחת הוא נהייה פתאום מאוהב בך לעד בגלל מילה קטנה. מוזר: מטרידים שמתקשרים למוקד שירות לקוחות. בחיים אני לא מבינה אותם. משעמם: להסביר עוד פעם ועוד פעם שצריך פרטים מזהים (בכל עבודה שעבדתי) כדי לתת לבנאדם איזשהו שירות מגעיל ומעצבן: לקוחות שמתחילים איתך בצורה מתוקה ונחמדה ואז מתחילים להיכנס בך כאילו אין מחר

PopPy

New member
מאונן באמצע החנות?!?!?!

אלוהים.. ובאמת לקוחות שמתחילים בטלפון זה אחד הדברים היותר משעשעים (בעיקר כשאני יודעת בני כמה הם, והם לא מודעים לכך שממרומי 40 שנותיהן הם מתחילים עם קטינה).

למעלה