שאלון

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון

1)מה יותר חשוב לך ביום הולדת מתנה או הברכה? 2)איך אתה אוהב לחגוג ביום ההולדת? 3)או שמעדיף לא לחגוג? 4)איך הכי בגדול? 5)מה המתנה הכי גדולה שקבלת?

My self and i

New member
../images/Emo77.gif ../images/Emo135.gif

1)מה יותר חשוב לך ביום הולדת מתנה או הברכה? ברכה
2)איך אתה אוהב לחגוג ביום ההולדת? מסיבת דיסקו בפאב או משו עם כל החברים
3)או שמעדיף לא לחגוג? מעדיפה לחגוג
4)איך הכי בגדול? מה?
5)מה המתנה הכי גדולה שקבלת? מחבר שלי לשעבר
לבת מצווה.. הוא קנה לי דבר ממש מרגש.. והוא עשה את זה לבד. הוא קנה דובי ענק לבן עם לב ביד שכתוב אי לאב יו.. ברכה כזאת מהפנינג אני ואת זאת אהבה לנצח
ומלא לבבות והכל

עונה ../images/Emo214.gif

1)מה יותר חשוב לך ביום הולדת מתנה או הברכה? ברור שהברכה! 2)איך אתה אוהב לחגוג ביום ההולדת? עם משפחתי וחבריי 3)או שמעדיף לא לחגוג? לא לעשות פסטיבלים..סתם יומולדת קטן.. 4)איך הכי בגדול? אה? 5)מה המתנה הכי גדולה שקבלת? ברכה מ=ד=ה=י=מ=ה ממישהי שעובדת עם אמא שלי.אי לי מושג איך היא אפילו חשבה על זה,שלא לדבר על הכינה.אני שומרת אותה למזכרת~

אני!

1)מה יותר חשוב לך ביום הולדת מתנה או הברכה?המתנה חח 2)איך אתה אוהב לחגוג ביום ההולדת?מסיבה 3)או שמעדיף לא לחגוג?ברור שלחגוג 4)איך הכי בגדול?מועדון 5)מה המתנה הכי גדולה שקבלת? אממ לא יודעת.אבל כל שנה אמא שלי עושה משהו.. פעם אחת קמתי וכל המיטה שלי הייתי מפוצצת במתנות! זה היה נחמד. ופעם אחת ביומולדת שלי אמא שלי אמרה לי לסדר ת'חדר ואז הלכתי מעוצבנת לסדר וגיליתי שכל החדר שלי היה מלא בבלוניי הליום

dana re3

New member
עונהה

1)מה יותר חשוב לך ביום הולדת מתנה או הברכה?אממ גם וגם חח 2)איך אתה אוהב לחגוג ביום ההולדת?עם חברים 3)או שמעדיף לא לחגוג?ברוררר שלחגוג 4)איך הכי בגדול?מה? 5)מה המתנה הכי גדולה שקבלת?אמממ מראה מחברות שלי :) :)

k e l l y 1 8 1

New member
../images/Emo192.gifעניתי../images/Emo149.gif../images/Emo77.gif

1)מה יותר חשוב לך ביום הולדת מתנה או הברכה?שניהם...חח 2)איך אתה אוהב לחגוג ביום ההולדת?אממ האחרונה שלי היתה בפאב והיה ממש כיף אבל גם שאני עושה בבית זה כיף מאוד 3)או שמעדיף לא לחגוג?מה???????? אין מצב כזה 4)איך הכי בגדול?אהה?! 5)מה המתנה הכי גדולה שקבלת?קיבלתי מאמא ואבא קיבלתי מכונית...

0DanDuSH0

New member
../images/Emo152.gifעונה../images/Emo70.gif

מה יותר חשוב לך ביום הולדת מתנה או הברכה
שניהם
איך את אוהבת לחגוג ביום ההולדת
מסיבות
, עדיף להזמין כמה חברות קרובות לקניון או לסרט
או שמעדיפה לא לחגוג
חס ושלום
איך הכי בגדול

sukrazit

New member
עונה

מה יותר חשוב לך ביום הולדת מתנה או הברכה? המתנה בעיקרון אבל במתנה אני לא משתמשת אחר כך ואת הברכה אני שומרת 2)איך אתה אוהב לחגוג ביום ההולדת? מסיבה 3)או שמעדיף לא לחגוג? מעדיפה לחגוג 4)איך הכי בגדול? אממ השנה אני נוסעת ללונה פארק עם חברות 5)מה המתנה הכי גדולה שקבלת? פלאפון

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo140.gif

1)מה יותר חשוב לך ביום הולדת מתנה או הברכה?המתנה חח..מוהעהעהעהע
2)איך אתה אוהב לחגוג ביום ההולדת? בבית עם חברים ומשפחה..
3)או שמעדיף לא לחגוג? ברור שלחגוג!!!
4)איך הכי בגדול? אהע?
5)מה המתנה הכי גדולה שקבלת? אופני הרים וסטריאו..

למעלה