שאלון [:

שאלון [:

שם: גיל: כינוי אהוב: מספר המזל: תאריך לידה: שזה אומר שאת/ה מזל: הכי אוהב: הכי שונא: השיר האחרון ששמעת: השיר הראשון ששמעת [של ירמי]: השיר האחרון ששמעת [של ירמי]: הופעה אחרונה: מימינך: משמאלך: הערוץ הראשון כשאתה פותח ת'טיוי: החלון הכי קרוב-משקיף אל: האדם האחרון שהתקשר אליך: האדם האחרון שהתקשרת אליו: בדיקת דם אחרונה שעשית: פעם אחרונה שדפקת ת'ראש בקיר: וברצפה: המקלחת האחרונה: המקלחת הבאה: הבנאדם האחרון שמסרתם לו את אהבתכם: הבנאדם האחרון שמסר לכם את אהבתו: ירוק מזכיר לי: אדום מזכיר לי: כתום מזכיר לי: לבן מזכיר לי: פיל מזכיר לי: ג'ירפה מזכיר לי: השם "שני" מזכיר לי: השם "שושה" מזכיר לי: המילה "מפתח" מזכיר לי: המילה "מזכיר" מזכיר לי: המילה "שאלון" מזכיר לי: המילה "טימטום" מזכיר לי: הצירוף "שני משועממת" נשמע לי: למה את/ה מתחפש/ת בפורים: יום טוב ומלא שיגועים [:

nogap25

New member
יאללה, אני עונה... ../images/Emo13.gif

שם:נגה (שם בדוי) כינוי אהוב:נוני מספר מזל:2 תאריך לידה:אוגוסט, די מזמן... מזל: אריה הכי אוהבת: מוזיקה הכי שונאת: שקרנים השיר האחרון ששמעתי: מלאכים של מטרופולין השיר הראשון של ירמי ששמעתי: לשקר ולשכוח השיר האחרון של ירמי ששמעתי: כמה נדבר הופעה אחרונה: ירמי קפלן, בארבי ת"א לפני 3 שבועות מימיני: עציץ משמאלי: אבק שאני צריכה לנקות... הערוץ הראשון שאני פותחת טלויזיה: ערוץ 24 החלון הכי קרוב משקיף אל: היער שמאחורי הדירה שלי האדם האחרון שהתקשר אלי: מישהו מהעבודה האדם האחרון שהתקשרתי אליו: בן זוגי היקר בדיקת דם אחרונה שעשיתי: מי זוכר... פעם אחרונה שדפקתי את הראש בקיר: ??? וברצפה:מה קורה פה? המקלחת האחרונה: היום בבוקר המקלחת הבאה: היום בערב בנאדם אחרון שמסרתי לו את אהבתי: שוב, בן זוגי היקר בנאדם אחרון שמסר לי את אהבתו: זה כבר ברור... ירוק מזכיר לי: שניצל טבעול ברוקולי אדום מזכיר לי: צבע לשיער כתום מזכיר לי: שמש לבן מזכיר לי: שמלת כלה (!) פיל מזכיר לי: את האוסף פילים המכובד שלי ג'ירפה מזכיר לי: כלום השם שני מזכיר לי: חברת ילדות השם שושה מזכיר לי:אותך מותק :) המילה מפתח מזכירה לי: את המפתח מן הסתם המילה מזכיר מזכירה לי: זיכרון המילה שאלון מזכירה לי: עוד לא הספקתי לשכוח המילה טמטום מזכירה לי: הרבה אנשים למען האמת הצירוף שני משועממת מזכיר לי: למה, דווקא אחלה שאלון.. למה אני מתחפשת בפורים: עוד לא ידוע... שבוע טוב לכולם!

N o l o g o

New member
כפרעלייך..../images/Emo24.gif

שם: שיראל גיל: 18.5 כינוי אהוב: שבי / שיר מספר המזל: 6 תאריך לידה: 8.6.87 שזה אומר שאת/ה מזל: תאומים הכי אוהב: את המשפחה והחברים שלי הכי שונא: צביעות, דו פרצופיות, והתנשאות. השיר האחרון ששמעת: אפרת גוש - דיאטה השיר הראשון ששמעת [של ירמי]: הדפוק הזה השיר האחרון ששמעת [של ירמי]: כמה נדבר הופעה אחרונה: סינרגיה במיטש מימינך:חימום משמאלך: מחשב הערוץ הראשון כשאתה פותח ת'טיוי: 3 החלון הכי קרוב-משקיף אל: הגינה האדם האחרון שהתקשר אליך: טלי האדם האחרון שהתקשרת אליו: לירון בדיקת דם אחרונה שעשית: או או.. פעם אחרונה שדפקת ת'ראש בקיר: אתמול וברצפה: הרבה זמן המקלחת האחרונה: לפני 4 שעות המקלחת הבאה: מחר אני מניחה הבנאדם האחרון שמסרתם לו את אהבתכם: להרבה אנשים [שאני אוהבת כמובן] הבנאדם האחרון שמסר לכם את אהבתו: ממ לוזוכרת ירוק מזכיר לי: אבטיח אדום מזכיר לי: גדי חחח כתום מזכיר לי: רוני לבן מזכיר לי: גיר פיל מזכיר לי: ורוד [בגלל האייקונים המעוותים של
] ג'ירפה מזכיר לי: מורי האמת חח השם "שני" מזכיר לי: ממ אותך? השם "שושה" מזכיר לי: את התוכנית ההיא.. המילה "מפתח" מזכיר לי: את השיר "מפתח המרחק" של אביב המילה "מזכיר" מזכיר לי: יומן המילה "שאלון" מזכיר לי: אורך המילה "טימטום" מזכיר לי: אותי הצירוף "שני משועממת" נשמע לי: הגיוני לגמרי למה את/ה מתחפש/ת בפורים: אין לי שמץ של מושג..אולי לעצמי..? יומטוב שיהיה לכם..=)

חח לא האמנתי שתענו..יאללה גמני!!

שם: שני גיל: 16 עוד יום :| כינוי אהוב: קורצית/שניקע/שאני/שניני/נולי מספר המזל: 9 תאריך לידה: 8.3.90 שזה אומר שאת/ה מזל: דגים [שולטים!] הכי אוהב: מוזיקה הכי שונא: לימודים, צביעות, שקרים... השיר האחרון ששמעת: "קיץ" איה כורם השיר הראשון ששמעת [של ירמי]: אני אשתנה השיר האחרון ששמעת [של ירמי]: תתחיל מאפס. הופעה אחרונה: מוניקה+ יוסלס [שישי האחרון]. מימינך:מיטה משמאלך:שולחן הערוץ הראשון כשאתה פותח ת'טיוי: 3 - שליטע !! החלון הכי קרוב-משקיף אל: הגינה שלי [: האדם האחרון שהתקשר אליך: ישי. האדם האחרון שהתקשרת אליו: אמא. בדיקת דם אחרונה שעשית: לפני חודשיים-3. פעם אחרונה שדפקת ת'ראש בקיר: לפני שבוע . וברצפה: היום [שיעור ספורט, נו..חחח] המקלחת האחרונה: אתמול בלילה.. המקלחת הבאה: ממש עוד מעט [: הבנאדם האחרון שמסרתם לו את אהבתכם: נענע הבנאדם האחרון שמסר לכם את אהבתו: נענע . ירוק מזכיר לי: גראס. אדום מזכיר לי: דם . כתום מזכיר לי: מתנחלים. לבן מזכיר לי: חתונה. פיל מזכיר לי: רכיבה ! משהו חדש שהדרומים אימצו [אם לא שמעתם] ג'ירפה מזכיר לי: גן חיות ! השם "שני" מזכיר לי: משהו נדוש קצת.. לא חושבים ?! השם "שושה" מזכיר לי: אותי+שושנה שלי [הקלאסית] .. המילה "מפתח" מזכיר לי: מנעול. המילה "מזכיר" מזכיר לי: פאלם. המילה "שאלון" מזכיר לי: שיעמום. המילה "טימטום" מזכיר לי: אותי .. ועוד כמה.. D: הצירוף "שני משועממת" נשמע לי: נכון מאוד ! למה את/ה מתחפש/ת בפורים: סוד . אני אעלה לפה תמונות אחר"כ.. שבוע טוב . אני מניחה שכבר אמרתי - אבל בכל זאת ..

וואי לא הייתי פה מלא זמן ../images/Emo9.gif

שם: מורי גיל: 24 ליומים הקרובים
כינוי אהוב: מומו, מוריאלי מספר המזל: 204 ושלושה חודשים תאריך לידה: 8/3 שזה אומר שאת/ה מזל: דגים הכי אוהב: אותי הכי שונא: לקום מוקדם בבוקר השיר האחרון ששמעת:head over feet של אלניס השיר הראשון ששמעת [של ירמי]: הדפוק הזה השיר האחרון ששמעת [של ירמי]:מחפשת הופעה אחרונה:שראיתי? אממממ לא זוכרת מימינך:מעמד דיסקים משמאלך: מיטה הערוץ הראשון כשאתה פותח ת'טיוי: הוט 3 החלון הכי קרוב-משקיף אל: נוף מקסים האדם האחרון שהתקשר אליך:הלל האדם האחרון שהתקשרת אליו: נרי בדיקת דם אחרונה שעשית: מזמן ואני במת צריכה לעשות עוד אחת פעם אחרונה שדפקת ת'ראש בקיר: היום:-O וברצפה:אפעם המקלחת האחרונה:לפני רבע שעה המקלחת הבאה:מחר בבוקר הבנאדם האחרון שמסרתם לו את אהבתכם:הלל הבנאדם האחרון שמסר לכם את אהבתו:אמא ירוק מזכיר לי:צבא אדום מזכיר לי:עגבניות כתום מזכיר לי:גוש קטיף לבן מזכיר לי:מוות פיל מזכיר לי:עם הוא בחוטיני את מרוני
ג'ירפה מזכיר לי:
מרוני ואת יוני!!!! השם "שני" מזכיר לי: מישהי חמודה השם "שושה" מזכיר לי:
המילה "מפתח" מזכיר לי: בית המילה "מזכיר" מזכיר לי:שאני שוכחת המילה "שאלון" מזכיר לי:ארוך המילה "טימטום" מזכיר לי:אנשים הצירוף "שני משועממת" נשמע לי:שאלון
למה את/ה מתחפש/ת בפורים:ליפיפיה הנרדמת הודגש באמצעות מדגישומטיק

אלכסהה

New member
תשובון [: חעחע.

שם: אלכס גיל: 14 כינוי אהוב: אלכסה מספר המזל: 3 תאריך לידה: 3/12/91 שזה אומר שאת/ה מזל: קשת הכי אוהב: מוזיקה הכי שונא: פרחות השיר האחרון ששמעת: california - phantom planet השיר הראשון ששמעת [של ירמי]: כמה נדבר השיר האחרון ששמעת [של ירמי]: גלי הופעה אחרונה: ירמי בבארבי מימינך: ספר מדעים משמאלך: דאודורנט
הערוץ הראשון כשאתה פותח ת'טיוי: 24 החלון הכי קרוב-משקיף אל: החלון בבניין ליד האדם האחרון שהתקשר אליך: אמא האדם האחרון שהתקשרת אליו: עדי בדיקת דם אחרונה שעשית: לא בגיל שאני יכולה לזכור פעם אחרונה שדפקת ת'ראש בקיר: בהסעה לבאולינג וברצפה: כשהחלקתי בפסטישבט \: המקלחת האחרונה: אתמול המקלחת הבאה: היום הבנאדם האחרון שמסרתם לו את אהבתכם: ספספיר הבנאדם האחרון שמסר לכם את אהבתו: ספספיר ירוק מזכיר לי: העניבה שלי בצופים אדום מזכיר לי: שבט יהודה כתום מזכיר לי: כשמישהו שולח הודעה וזה מהמהב לבן מזכיר לי: מלאכים, באמת! פיל מזכיר לי: ספיררררררר חעחעח ג'ירפה מזכיר לי: נופר :] השם "שני" מזכיר לי: את שאן-שאן אהובתי
[חברה מי'] השם "שושה" מזכיר לי: את שושה קפלן
[באמת.] המילה "מפתח" מזכיר לי: בית המילה "מזכיר" מזכיר לי: מזכירות ביצפר המילה "שאלון" מזכיר לי: שאלון המילה "טימטום" מזכיר לי: אותך
הצירוף "שני משועממת" נשמע לי: נכון לגמרי למה את/ה מתחפש/ת בפורים: סתם שמה דברים מגניבים יום טוב ומלא שיגועים [:

חוחו.

שם:יעל גיל:16 כינוי אהוב:
מספר המזל:3 תאריך לידה:28.11.89 שזה אומר שאת/ה מזל:קשת הכי אוהב:חיבוקים
הכי שונא:שמשקרים לי
,שמתעלמים ממני, שאדישים
השיר האחרון ששמעת:metallica-sandman השיר הראשון ששמעת [של ירמי]:הדפוק הזה השיר האחרון ששמעת [של ירמי]:כנ"ל חח הופעה אחרונה:יום שישי! מוניקה סקס ויוסלס מימינך:טלויזיה :-O משמאלך:חלון הערוץ הראשון כשאתה פותח ת'טיוי:3 החלון הכי קרוב-משקיף אל:השכונה חח האדם האחרון שהתקשר אליך:סוזי האדם האחרון שהתקשרת אליו:פפפ לא זוכרת..בר אולי בדיקת דם אחרונה שעשית:לא להזכיר לי... פעם אחרונה שדפקת ת'ראש בקיר:חח היום וברצפה:היום המקלחת האחרונה:לפני שעתיים המקלחת הבאה:מחר? הבנאדם האחרון שמסרתם לו את אהבתכם:ברושי
הבנאדם האחרון שמסר לכם את אהבתו:ברושי
ירוק מזכיר לי:דשא? אדום מזכיר לי:שיער
כתום מזכיר לי:התנתקות לבן מזכיר לי: מממ פיל מזכיר לי: עידן חחחחחחח ג'ירפה מזכיר לי: חיה? השם "שני" מזכיר לי: כוסית (תחמנית אה? חח) השם "שושה" מזכיר לי: כוסית המילה "מפתח" מזכיר לי:דלת המילה "מזכיר" מזכיר לי:עבודה המילה "שאלון" מזכיר לי:מעייף המילה "טימטום" מזכיר לי:האמ האמ... הצירוף "שני משועממת" נשמע לי: הגיוני למה את/ה מתחפש/ת בפורים: מסיכה וזהו

למעלה