שאלון

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון

מהי חווית הבילדות הכי זכורה לך? מה חווית הילדות הכי מפחידה שהייתה לך? הכי מצחיקה<? הכי עצובה? וכיום הכי מצחיקה? הכי מיוחדת? הכי מפחידה? הכי עצובה?

My self and i

New member
ראשונה ../images/Emo135.gif

מהי חווית הבילדות הכי זכורה לך? הייתי ביטבתה עם דודים שלי ואכלתי שוקולד וכל הפרצוף היה לי שוקולד וזה היה כזה מצחיק.. הייתי בת 4 בערך..
מה חווית הילדות הכי מפחידה שהייתה לך? שברתי תיד בגיל 6. אני זוכרת את זה כאילו זה היה אתמול
זה ממש כאב.. נפלתי מנ דנדה.
הכי מצחיקה<? כמו שכתבתי בחווית ילדות הכי זכורה לך.
הכי עצובה? אממ בת דודה של סבתא שלי נפטרה והיא הייתה קרובה אליי
וכיום
הכי מצחיקה? וואו יש המון
הכי מיוחדת? גם המון
הכי מפחידה? נתקעתי במעלית ל10 דקות לבד. הייתי ממש בלחץ |:
הכי עצובה? חברה שלי עזבה לחו"ל
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ady18

Well-known member
תשובות

מהי חווית הבילדות הכי זכורה לך?שקבלתי מתנה את הכלב שלי בגיל שנה וחצי מה חווית הילדות הכי מפחידה שהייתה לך?אממ בגיל 4 טסתי לאירופיה ושם העלו אותי לרכבת הרים ואי אפשר היה לרדת... הכי מצחיקה<?החגים שחגגנו הכי עצובה?סבא נפטר וכיום הכי מצחיקה?טיול שנתי בי"ב איזה צחוקים הלכו שם הכי מיוחדת?הכרתי את חברה הכי טובה בנסביבות מיוחדות הכי מפחידה?נפלתי מסוס למרות שלא קרה לי כלום אבל היה מפחיד הכי עצובה?שנגמר איך שנגמר עם ידיד שלי לפני חצי שנה

עונה

מהי חווית הבילדות הכי זכורה לך?שקיבלתי את הכלב שלי... מה חווית הילדות הכי מפחידה שהייתה לך?שנפלתי מכל מיני מקומות... הכי מצחיקה<?לא יודעת הכי עצובה?סבא שלי נפפטר אבל אני לא זוכרת כלום וכיום הכי מצחיקה?החברים שלי מצחיקים אותי וכל הפדיחות שקורות לי..יש הרבה הכי מיוחדת?החבר שלי הכי מפחידה?לא משנה.. הכי עצובה?החיים כיום =\

KillER SmiLEY

New member
הממ..

יש לי זיכרון מאוד קצר.. אבל שיהיהXD מהי חווית הבילדות הכי זכורה לך? לא יודעת... מה חווית הילדות הכי מפחידה שהייתה לך? הממ, שהייתי בכיתה א' או אולי יותר קטנה.. נתקעתי במעלית ומתתי מפחד...>< הכי מצחיקה<? לא יודעת... הכי עצובה?סבא שלי מת..
לפני בערך 4 שנים... וכיום הכי מצחיקה? ראיתי את בן דוד שלי 'פולט' לדודה שלי בפרצוף
זה היה קורעע הכי מיוחדת? אני מנסה לעשות אוליXDD הכי מפחידה? ההה... הכי עצובה? סבתא שלי מתה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה