שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

1)טיול שהכי נהנת ממנו עד עכשיו 2)באיזה מקום זה היה 3)מה הייתה החוויה המיוחדת שגרמה לך להנות 4)מאיזה טיול לא נהנת 5)מהו סגנון הטיולים שלך? 6)מה דעתך על טיולים שנתים?

ady18

Well-known member
שלי

1)טיול שהכי נהנת ממנו עד עכשיו?ארה"ב טיול בת מצווה 2)באיזה מקום זה היה ארה"ב 3)מה הייתה החוויה המיוחדת שגרמה לך להנות אממ אהבתי לראות את המקומות ניו יורק אורלנדו עם פארקי השעשועים במיוחד וזו הייתה מתנה מיוחדת 4)מאיזה טיול לא נהנת אממ שנה שעברה לאילת התאכזבתי מאמיקס וגם סתם טיול כזה קורה 5)מהו סגנון הטיולים שלך?אממ אני אוהבת טיול גייפים ולא ממש טיול רגלי קשה 6)מה דעתך על טיולים שנתים?אממ לא משהו כול הדברים לא מוצלחים חוץ מי"ב לפחות אצלנו היה קצת יותר נורמלי

My self and i

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo203.gif

1)טיול שהכי נהנת ממנו עד עכשיו: טיול שנתי של שנה שעברה עם כל החברים
2)באיזה מקום זה היה? אממ לא זוכרת איפשהו בצפון 3)מה הייתה החוויה המיוחדת שגרמה לך להנות: הכל היינו ממש מגובשים וישבנו ביחד.. 4)מאיזה טיול לא נהנת? אממממ ים המלח 5)מהו סגנון הטיולים שלך? הכי אני אוהבת לטוס לאילת וללכת לבריכה ולחדרי אוכל ולשכב על המיטה בחדר ממש כיף (= אבל אנלא אוהבת לטייל בהרים ובחוץ אני עצלנית
6)מה דעתך על טיולים שנתים? חולה על זה, אם לא מטיילים יותר מידי ועושים מרד למורים שאין לנו כוח ללכת

280388

New member
שלי.

1)טיול שהכי נהנת ממנו עד עכשיו. טיול לזוויתן עם החברים. מי שמכיר את קצרין, אז מקצרין דרך ההר למשושים ומהמשושים למפלי הזוויתן. 2)באיזה מקום זה היה. זוויתן. 3)מה הייתה החוויה המיוחדת שגרמה לך להנות. המפלים (השחור והלבן), מדיטאציה עמוקה ולמדתי שם התבוננות אנרגטית. 4)מאיזה טיול לא נהנת. לא היה כזה. 5)מהו סגנון הטיולים שלך? אקסטרים ושטח, טיפוס הרים כזה. 6)מה דעתך על טיולים שנתים? משעממים קצת, רייקניים.

sukrazit

New member
שלי../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

)טיול שהכי נהנת ממנו עד עכשיו אממ מחנה קיץ בקיץ לפני שנתיים 2)באיזה מקום זה היה? באיזה יער... 3)מה הייתה החוויה המיוחדת שגרמה לך להנות? להתחבר עם ילדים חדשים, להתקלח ביחד, לישון! 4)מאיזה טיול לא נהנת? אני נהנת מכל הטיולים 5)מהו סגנון הטיולים שלך? לישון באוהלים על חוף הים! 6)מה דעתך על טיולים שנתים? זה ממש כיף כל שנה אני מחכה לזה!!

שלי../images/Emo3.gif../images/Emo27.gif

1)טיול שהכי נהנת ממנו עד עכשיו
אממ.. בכלל? כי אם כן אז הטיול להולנד
2)באיזה מקום זה היה
אממ, שאלה קשה. מן הסתם, הולנד?!
3)מה הייתה החוויה המיוחדת שגרמה לך להנות
כל הטיולים שעשינו שם, והשדות שהיינו, והפארקים, ההפטלינג, המלונות.. הקיאקים, הכל
4)מאיזה טיול לא נהנת
לא זוכרת
5)מהו סגנון הטיולים שלך
לנסוע למקום, וללכת לכל המקומות הכי שווים שם
6)מה דעתך על טיולים שנתים
זה הדבר הכי כיפי בעולםםם

k e l l y 1 8 1

New member
עניתי

1)טיול שהכי נהנת ממנו עד עכשיו בארץ- הטיול לחרמון היה ממש ממש כיף בחו"ל - לארה"ב 2)באיזה מקום זה היה ^^^ 3)מה הייתה החוויה המיוחדת שגרמה לך להנות בחרמון השלג... בארה"ב...נו אים אני יתחיל לפרט אני לא יסיים 4)מאיזה טיול לא נהנת אממ אני לא אוהבת טיולים של מסלולים וכאלה... 5)מהו סגנון הטיולים שלך? טיסות לחו"ל , שלג או ים ומלון כמו שצריך...או צימר 6)מה דעתך על טיולים שנתים? הטיולים השנתיים היו חויה כי בכל זאת אם כל השיכבה... היה כיף

../images/Emo203.gif גמאני!

טיול שהכי נהנת ממנו עד עכשיו: אני חושבת שהטיול לטורקיה עם ההורים
באיזה מקום זה היה: אינסטנבול, טורקיה
מה הייתה החוויה המיוחדת שגרמה לך להנות? ארמון דולמה באכצ'ה
מאיזה טיול לא נהנת: אני לא חושבת שהיה כזה.. בכל טיול יש כיף
מהו סגנון הטיולים שלך? נופש! רוגע! שקט! ירוק או שלג!
מה דעתך על טיולים שנתים? שהם מסוכנים!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

edeneden1234

New member
הנה

1)טיול שהכי נהנת ממנו עד עכשיו-בית מלון 2)באיזה מקום זה היה-אילת 3)מה הייתה החוויה המיוחדת שגרמה לך להנות-הולנד 4)מאיזה טיול לא נהנת-לא היה 5)מהו סגנון הטיולים שלך?-בתי מלון 6)מה דעתך על טיולים שנתים?-לא אוהב

למעלה