שאלון..=]

שאלון..=]

משעממם קצת פה..יבש..בסוףף לא הלכתי לא יכלו לקחת אותי..אבל אני מדברת עם התאומה שלה והיא אמרה שזה בסיידר..=]לקחתי מפורום שאלונים וסקרים סקר חמודי..חחח..=]=]ילדה חדשה עשתה אותו..מקווה שתהנו..=] שעת התחלה: שם: גיל: עיר/איזור מגורים: מזל: עדה: ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: ומה מתוכנן למחר? מה החלום הכי גדול שלך? את/ה מרוצה מעצמך? חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? מה החלום האחרון שחלמת? איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] תחביבים: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: באיזה כיתה את/ה בכלל? מאכל אהוב: מאכל שבחיים לא תיגע בו: מה הדבר האחרון שאכלת? מבחן אחרון שלמדת אליו: אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: האחרון ששלך לך SMS: האחרון שדיברת איתו בפלאפון? ובטלפון של הבית? האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? כישרון שאין לך והיית רוצה: אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? מסנג'ר או אייסיקיו? כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? מוזיקה: שיר אהוב: שיר שנוא: זמר/זמרת/להקה אהובים: סגנון מוזיקה אהוב? אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? מה ההופעה האחרונה שהיית בה? מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]? עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? השאלון היה נחמד? שעת סיום שאלון: ביוש..תהנו נשמות!=]

עונה

שעת התחלה: 11:20 שם:יעל גיל:עוד מעט 14 עיר/איזור מגורים:חיפה מזל:טלה עדה:פולני ספר/י ככה בכללי מה עשית היום:ישנתי חח רק בוקר ואכלתי
ומה מתוכנן למחר?ללמוד למבחן במתמטיקה
מה החלום הכי גדול שלך? אין לי שמץ עדין את/ה מרוצה מעצמך?לפעמים חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב?לפעמים מה החלום האחרון שחלמת?אממ אתמול סתם משהו מטומטם עזבו איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר]אילת
תחביבים:לירקוד לישון חברות מסיבות מקצוע אהוב:ספרות מקצוע שנוא:הכול באיזה כיתה את/ה בכלל?ח' מאכל אהוב:שניצל מאכל שבחיים לא תיגע בו:דג מה הדבר האחרון שאכלת?אני עכשיו לועסת מסטיק אבל אוכל אוכל בורקס מבחן אחרון שלמדת אליו:תנך אנשים: האחרון ששלחת לו SMS:אלמוג האחרון ששלך לך SMS:נוי האחרון שדיברת איתו בפלאפון?מורי ובטלפון של הבית?אחותי האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים?אבא את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? הילה כישרון שאין לך והיית רוצה:לא יודעת אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? כן עם שיר,נוי,גל מסנג'ר או אייסיקיו?מסןן כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים?במסן 102 באייסיקיו 237 מוזיקה: שיר אהוב:ה-ר-ב-ה שיר שנוא:יש מלא.. זמר/זמרת/להקה אהובים:שירי/עברי סגנון מוזיקה אהוב?בתחאלס הכול אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה?כההה מה ההופעה האחרונה שהיית בה?גיים בויז[אבל ממש הופעה] מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה?עברי לידר,והצגה כמו בסרט לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]?בר ואור עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה?נוי השאלון היה נחמד?כה שעת סיום שאלון:11:25 ביוש..תהנו נשמות!=]

עונהנהנהנהנהנהנה=]=]=]=]

שעת התחלה:11:08 שם:שיר גיל:13 ו-8 חודשים..עוד'מט 9 חודשים.. עיר/איזור מגורים:אזור המרכז -צפון מזל:תאומים..=] עדה:שליש עירקית,שליש טריפולטאית שליש ספרדייה אני ספרדייה ממש טיפה'לה..אמרו לי ככה אבל יותר טריפולטאית ועירקית..הספרדיה עוד בספק..חחח.. ספר/י ככה בכללי מה עשית היום:קמתי מוקדם ב-7 ככה למרות שלא הלכתי לבצפר הלכתי לרופאה ישבתי בגן שעשועים ליד הרופאאה דיברתי עם אמא באו לקחת אותנו אבא שלי הלכנו לקנות מהקוסמטיקאית מי פנים וביום שני אני אלך לקנות חומר בכל זאת שלא יגדלו לי אני שמה על ה-3 שצמחו..וחזרתי הביתה ואני במחשב..מדברת עם יעל ועם התאומה של חברה שלי..=] ומה מתוכנן למחר?אינלי מושגגג קצת שיעורים מבחנים וזהוו לצאת אולי לסבתא,אולי הדודים שלי יבואו..נראה מה יהיה מחרר מה החלום הכי גדול שלך?להיות שחקנית גדולה..=] את/ה מרוצה מעצמך?כה..מאודד חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב?אני חושבת שכן אני משמחת הרבה,מצחיקה,משלימה בין חברות השלמתי פעמיים והן שוב רבו ולא רצו שוב אבל בסוף השלימו..אני חושבת שאני בן אדם טוב!=] מה החלום האחרון שחלמת?לא'דעת..לא ממש זוכרת... איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר]הא..איפה?איפה?איפה?לא'דעת אני אוהבת ת'בית שלי ת'חברות המשפחה והכולל טוב לי ונעים לי איפה שאני ההורים רוצים אולי לעבור לבית פרטי אבל אני אמרתי שאם בעיר אחרת אז לאא..כי אני נשארת פה עם החברות והכולל... תחביבים:מחשב,ריקוד,לשיר בערך,חברות,להתכתב,לעשות ספורט..=] מקצוע אהוב:הא..לא'דעת הרובבב.. מקצוע שנוא:אינלי מושגגג... באיזה כיתה את/ה בכלל?ח מאכל אהוב:כרוב זה סלט ומאכל זה קובה,עוף אבל טעים עם רוטב שאני אוהבת,וזהוו אני חושבת.. מאכל שבחיים לא תיגע בו:כבד,חצילים...מלאא דבריםם מה הדבר האחרון שאכלת?קורנפלקס ואני תכףף הולכת לאכול..חחחח.. מבחן אחרון שלמדת אליו:הא...לשון והכתבה באנגלית..לא'דעת אם נקרא..אבל בעיקרון לא היו לי מבחנים..בזמן הזה... אנשים: האחרון ששלחת לו SMS:לא'דעת..חברה שלי אולי.. האחרון ששלך לך SMS:מאורנג' נראלי.. האחרון שדיברת איתו בפלאפון?..הא..בדקתי הודעות זה מה שעשיתי אחרון שהתקשרתי ובפלאפון אולי עם חברה שלי לבית שלה.. ובטלפון של הבית?הא..חברה של אמא שלי..ואני התקשרתי ל...חברה שלי אתמול בערב.. האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים?הא..ההורים שלי.. את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים?בני דודים שלי הנשמות הקטנים ואת כל הבני דודים מצד אמא....ומאבא חלקק.. כישרון שאין לך והיית רוצה:הא..לא'דעת..לשיר אולי יותר יפה.. אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי?כן עם יעל ועם התאומה של חברה שלי ...=] מסנג'ר או אייסיקיו?אייסי.. כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים?הא..באייסי..66 ו-12 מחוברים ובמסן24 זה קצתת צריכה להוסיף ו-4 מחוברים.. מוזיקה: שיר אהוב:יש בי עוד כוח,אשמור את ליבי,דרך המלך,because of you שיר שנוא:לא'דעתת.. זמר/זמרת/להקה אהובים:זמר-סקעת,זמרת-שירי מימון,להקה-גיים בוייז וכמובן את קלי קלארקלסון או איך שלא כותבים בזמרת אותה ואת שירי..=] סגנון מוזיקה אהוב?לא'דעת..כל מיני..ישראלי ותלוי איזה לועזי.. אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה?נחמדדד... מה ההופעה האחרונה שהיית בה?לא'דעתת מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה?אינלי מושג אולי של קלי עם חברה... לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]?את אגם..חחח..אבל היא לא פה..=[..לא'דעת את חברה שלי באלי לתת לה חיבוקקק ענקי אנחנו מתגעגעות אחת לשנייה..חחח..אנחנו לא התראנו יום ואנחנו מתגעגעות.. עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה?עם חברה שלי.. השאלון היה נחמד? כה...=] שעת סיום שאלון:11:28...תוך כדי דיבור עם חברות..

עונההההההההה

שם:שיר גיל:12 וחצי עיר/איזור מגורים:פתח תקוה מזל:אריה עדה:עירקית ופרסית ספר/י ככה בכללי מה עשית היום:הייתי בבצפר היה לנו יום אומנויות היה מזה מצחיק...... ומה מתוכנן למחר?חברה שלי באה לישון אצלי היום מה החלום הכי גדול שלך?אינלי שמצ.. את/ה מרוצה מעצמך?אמממ.... לפעמים חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב?ניראה לי... מה החלום האחרון שחלמת?אתמול חלמתי חלום ממש מוזר בכלל יש לי חלומות מוזרים עדיף שאני לא יספר.. איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר]ליד אגם(לא במושב שלה) תחביבים:לישון, מחשב, טלוויזיה, לצאת עם חברות, ללכת לקניון(אבל לא ליקנות בגדים...זה סיוט) מקצוע אהוב:אין מקצוע שנוא:כולם בעיקר אנגלית הסטוריה ומתמטיקה באיזה כיתה את/ה בכלל? ז' מאכל אהוב:פסטה מאכל שבחיים לא תיגע בו: פול, ירקות ופירות חוץ מתותים, שוקולדים חוץ ממריר אוורירי ומקינדר בואנו מה הדבר האחרון שאכלת?לחם מטוגן בבצפר מבחן אחרון שלמדת אליו:הסטוריה.. הלך לי ממש גרוע... אנשים:מה אנשים?? האחרון ששלחת לו SMS:חברה שלי ספיר האחרון ששלך לך SMS:גם ספיר האחרון שדיברת איתו בפלאפון? בפלאפון?? אתמול דיברתי מלא עם איילה ועם עוד חברות שליי.. ובטלפון של הבית?היום בבוקר עם חברה שלי ספיר אחרת.. האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים?בבצפר דיברתי עם כל החברות שלי הערך את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? אגםם לא ראיתי אותה בחודש וחצי האחרון מאז בשיר נולד כישרון שאין לך והיית רוצה:אמממ... הרבה דברים אינלי לא יודעת מה הייתי רוצה אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי?מזה בכלל?.. מסנג'ר או אייסיקיו?שניהם נראה לי אייסיקיו כי לרוב אין מסנג'ר כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? אין לי מושג מוזיקה: שיר אהוב:ימים של אהבה ורק אל תגיד שיר שנוא: זמר/זמרת/להקה אהובים:אין לי כל כך אבל אם כבר אז מאיה בוסקילה סגנון מוזיקה אהוב?הרבה. אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? ממש לאאאא מה ההופעה האחרונה שהיית בה?שיר נולד ניראה לי מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה?בנתיין אין לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]? אגםםםםם יפה שליי עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה?אגםםםםםם השאלון היה נחמד? כההה

עונהנהנהנה../images/Emo3.gif

שעת התחלה: 12:30 שם: הדס גיל: 14 וחצי עיר/איזור מגורים: רמת גן
מזל: מאזניים
עדה: אני אפפם לא זוכרת מה זה עדה
, זה זה אם נאי ישראלית או משטו אחר או זה אם אני אשכנזייה וכל זה
אז אני ישראלית חצי אשכנזי רבע ספרדיה ועוד רבע אמממ נוווו שכחתי איך קוראים לזה
ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: קמתי
ומה מתוכנן למחר? מחר שבת
אז לישון המון להיות עם המשפחה חברות וכו'
מה החלום הכי גדול שלך? חחח זה ארוך
, אני רוצה להיות גם רואת חשבון וגם מאלפת דולפינים.., מאלפת דולפינים זה משו שאני ארגיש ממנו סיפוק והנאה ורואת חשבון זה משו שאני רוצה להתפרנס ממנו
את/ה מרוצה מעצמך? לע
חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? זה כע
מה החלום האחרון שחלמת? עזבוווו הזוי לגמרי
איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] אמממ אילת
תחביבים: להנות עם חברות, מחשב, טלויזיה, להתעמל..
מקצוע אהוב: אין
מקצוע שנוא: כולם
באיזה כיתה את/ה בכלל? ט'
מאכל אהוב: אוכל
מאכל שבחיים לא תיגע בו: חזיר
מה הדבר האחרון שאכלת? אממממ ממתק כלשהו בטח
מבחן אחרון שלמדת אליו: 50 מושגים
אנשים: אע
האחרון ששלחת לו SMS: ידיד שלי
האחרון ששלך לך SMS: ידיד שלי
האחרון שדיברת איתו בפלאפון? אממממ לפני כמה שניות עם חברה
ובטלפון של הבית? דודה שלי
האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? דודה שלי
את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? ידיד שלי
כישרון שאין לך והיית רוצה: שירה
אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? אני לא מבינה את השאלה
מסנג'ר או אייסיקיו? מסן כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? אמממ יש לי בערך 100 ומשו
, ואיזה 50 מחוברים
(בד"כ אני לא נמצאת בו עכשיו
)
מוזיקה: אע
שיר אהוב: מלכת קסמים, ביקוז אווף יווו, חייך לחיי(נראלי קוראים לזה ככה
)
שיר שנוא: אבל אני שרררררר מהלבבב
בעעעע
זמר/זמרת/להקה אהובים: נינט, עמרי רוטברד והדר עוזרי סגנון מוזיקה אהוב? קלאסי
(כעעע בטח
)
אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? כע
מה ההופעה האחרונה שהיית בה? הפסתיכון
מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? אמממ לויודעת
לסיכום: אע
את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]? את בן דוד שלי הפיצי
עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? בן דוד שלי הפיצי
השאלון היה נחמד? כע
שעת סיום שאלון: 12:40

eynav16

New member
רק אני לא יודעת מי זה עמרי רוטברד?.

ובקשר להדר עוזרי יש מצב שאבי אמרגן של שרית יקח אותה או לא בדיוק יודעת מה... אולי רק לשווק או איך שלא קוראים לזה את הדיסק... בקיצור יקח אותה בחוסותו או משהו כזה

אביחי 33

New member
עונה../images/Emo60.gif

שעת התחלה:13:51 שם:אביחי:]] גיל:עוד מעט 16... עיר/איזור מגורים:מרכז.:) מזל:סרטן.
עדה:מה זה משנה
חפרתם
ספר/י ככה בכללי מה עשית היום:עבדתי
ומה מתוכנן למחר?לישון
מה החלום הכי גדול שלך?שחקן או רופא
את/ה מרוצה מעצמך?מאוד:} חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב?אמממ הסובבים אותי יגידו. את זה לא שואלים אותי. מה החלום האחרון שחלמת?אממממממממממ שהיה לי כלבה
איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר]קיסריה
תחביבים:מחשב,לישון וכו'.
מקצוע אהוב:כלום:p מקצוע שנוא:ה-כ-ל
באיזה כיתה את/ה בכלל?י' מאכל אהוב:שניצל
מאכל שבחיים לא תיגע בו:לא יודע
מה הדבר האחרון שאכלת?שניצל
מבחן אחרון שלמדת אליו:לשון נדמה לי אנשים:אע?
האחרון ששלחת לו SMS:אחותי האחרון ששלך לך SMS:יקיר
האחרון שדיברת איתו בפלאפון?אממממ נדמה לי שאגם
ובטלפון של הבית?מי מדבר בו בכלל
האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים?אממממממממ לא זוכר
את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים?אגם=] כישרון שאין לך והיית רוצה:לא ד'ע:]] אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי?לא
מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים?וואי איזה שאלות
מוזיקה:ה-כ-ל שיר אהוב:אממ משתנה מיום ליום
לעת עתה "כמו בלדה"-ציפי משהיד שיר שנוא:אממממממממ יש הרבה. זמר/זמרת/להקה אהובים:אמממממ יש ממש הרבה. מאיה בוסקילה,מירי מסיקה ועוד סגנון מוזיקה אהוב?כל הסוגים:]] אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה?24:]]0 מה ההופעה האחרונה שהיית בה?וואי הרבה זמן לא הייתי מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה?אין תכנון
לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]?ווואי תגידו אתם
עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה?תגידו אתם:) השאלון היה נחמד? היה מאגניב לאללה:) שעת סיום שאלון:13:56 ת=ו=ד=ה

זיוו2

New member
עניתי...

שעת התחלה:13:59 שם:זיו מרציאנו גיל:14 עוד יומיים!! עיר/איזור מגורים:באר שבע מזל:דלי עדה:מרוקאית ואשכנזיה ספר/י ככה בכללי מה עשית היום:למדתי בבית ספר באתי הבייתה הלכתי לקנות לאמא שלי משהו מהסופר חזרתי באתי למחשב.... ומה מתוכנן למחר?אמממ...ניראה לי שחברות יבואו אליי.. מה החלום הכי גדול שלך?להיות דוגמנית ושחקנית מפורסמת.. את/ה מרוצה מעצמך?כן...
חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב?אממ כן.. מה החלום האחרון שחלמת?שפגשתי את אגמיי... איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר]תל אביב... תחביבים:לרקוד לשחקק כאילו דרמה ולשיר... מקצוע אהוב:ערבית... מקצוע שנוא:אנגליתת באיזה כיתה את/ה בכלל? ח'.. מאכל אהוב:שניצל ופירה... מאכל שבחיים לא תיגע בו:דגים בעע... מה הדבר האחרון שאכלת?שניצל ואורז... מבחן אחרון שלמדת אליו:מתמטיקה.. אנשים: האחרון ששלחת לו SMS:אמא... האחרון ששלך לך SMS:אמא... האחרון שדיברת איתו בפלאפון? חברה שלי עמיתוששש ובטלפון של הבית?אממ חברה שלי רזושששש האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים?אחותיייי.... את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? אגם...פגשתי אותה לפני שבועיים... כישרון שאין לך והיית רוצה:אמממממ לעשות סלטות וכאלה... אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? כן עם חברה שלי בטלפון חחח מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו.. כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? יש לי 279 אנשים עכשיו מחוברים 73... מוזיקה: שיר אהוב:אמממ יש הרבה.... שיר שנוא:אמממ לא שאני זוכרת אחד כזה במיוחד... זמר/זמרת/להקה אהובים:מאיה בוסקילה ושירי מימון... סגנון מוזיקה אהוב? הכל כמעט חוץ מרוק ודיכאון. אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? כןןן מאוד... מה ההופעה האחרונה שהיית בה? שיר נולד...חחח מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה?של קלי קלרקסון... לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]?אגמיייי עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה?אגמייי השאלון היה נחמד? סבבה... שעת סיום שאלון:14:7

למעלה