../images/Emo110.gif
שעת התחלה: 13:04 שם: מיכל גיל: 14 בעוד חודשיים וחצי עיר/איזור מגורים: ת"א מזל: שור עדה: אע. ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: ישנתי, ומחשב ומה מתוכנן למחר? בצפר ולאדעת. מה החלום הכי גדול שלך? אמממממממממממממממממ את/ה מרוצה מעצמך? בערך חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? לא דעת.. איזה שאלות
מה החלום האחרון שחלמת? לא זוכרת
איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] ירושליים תחביבים: מחשב, טלוויזיה.. חברות מקצוע אהוב: לא אוהבת שומקצוע מקצוע שנוא: הכל באיזה כיתה את/ה בכלל? ח' מאכל אהוב: תפו"א מאכל שבחיים לא תיגע בו: בננה, אבוקדו.. יש עוד מלא מה הדבר האחרון שאכלת? תות
מבחן אחרון שלמדת אליו: אני תכף אלך ללמוד למבחן בספרות אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: אבא האחרון ששלח לך SMS: חברה האחרון שדיברת איתו בפלאפון? חחחחחחח פטרי ובטלפון של הבית? אמממממ חברה שלי האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? לא זוכרת את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? אגם
כישרון שאין לך והיית רוצה: לשיר.. אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? כע.. כל מיני מסנג'ר או אייסיקיו? מסן כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? באייסי נדמה לי 250 ובמסן 147 מוזיקה: שיר אהוב: אהובתי, my immortal, because of you שיר שנוא: שנוא? יש הרבה שאנלא אוהבת.. זמר/זמרת/להקה אהובים: שירי מימון.. אוונסנס סגנון מוזיקה אהוב? אין מסויים.. אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? לא! מה ההופעה האחרונה שהיית בה? אמממממממממ ההופעה של מחולה? ולפני זה שיר נולד נדמה לי.. מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? לאדעת