שאלון..=]

לא עשינו את זהכבר?

ועוד מעט אני אעשה שוב...אני זוכרת שעשיתי משו כזה פה,ואילושלוש הייתה איתי,ולקח לי 40 דקות!

eynav16

New member
../images/Emo26.gif

שעת התחלה:7:53(ערב) שם:עינב גיל:16 וחצי עיר/איזור מגורים:-- מזל:אריה עדה:אשכנזיה ספר/י ככה בכללי מה עשית היום:ספינינג, בי"ס ולקחתי עיוור מהעיר עד לאן שהיה צריך שבמקרה זה ליד הבית שלי... ומה מתוכנן למחר?שבתתתת מה החלום הכי גדול שלך?---- את/ה מרוצה מעצמך?לפעמים חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב?לפעמיםם מה החלום האחרון שחלמת?משהו איכסה פיכסה איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] מממממממ....מרכז... תחביבים:ספינינג, מחשב מקצוע אהוב:מתמטיקה מקצוע שנוא:הכל באיזה כיתה את/ה בכלל?י"א מאכל אהוב:תפו"א מאכל שבחיים לא תיגע בו:אנערף אבל יש בטוח מה הדבר האחרון שאכלת?ארוחת צהרים... מבחן אחרון שלמדת אליו: שום מבחן חחח אנשים:אה? האחרון ששלחת לו SMS:מלאני האחרון ששלך לך SMS:אף אחד... האחרון שדיברת איתו בפלאפון?אבא שלי ובטלפון של הבית?אורית האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים?אמא ואבא את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים?הילללללללללללה ואוררררררררררררררררררררררר
כישרון שאין לך והיית רוצה:לצייר לכתוב אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי?רועי מסנג'ר או אייסיקיו?מסן כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים?אין לי מושג מוזיקה: שיר אהוב:"אור", "כשהלב בוכה" שיר שנוא:יש כל מני זמר/זמרת/להקה אהובים:שרית חדד סגנון מוזיקה אהוב?ישראלי אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה?24 רק מה ההופעה האחרונה שהיית בה?איבט סנגלו מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה?שרית חדד בברזיל
לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]?ממממ....אין את מי כל כך... רק את ההורים.. עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? אני לא יודעת השאלון היה נחמד? נחמד ולא ארוווווווך שעת סיום שאלון:8:00 (בערב) ביוש..תהנו נשמות!=]

עונהה

שעת התחלה:12:38 בבוקר.. שם:פטריציה גיל:13 וחודשיים עיר/איזור מגורים:ת"א יד אליהו מזל:קשתת עדה:אשכנזיה ספר/י ככה בכללי מה עשית היום:קמתי רק לפני כמה שעות והערתי את מיקמיק.. ומה מתוכנן למחר?לא דעתת מה החלום הכי גדול שלך?עזבוו את/ה מרוצה מעצמך?כהה=]] חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב?כהה=]] מה החלום האחרון שחלמת?שפגשתיי את אגם.. איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר]צפוןן. תחביבים: מקצוע אהוב:לא דעתת מקצוע שנוא:חחח...הרבה=]] באיזה כיתה את/ה בכלל?ח מאכל אהוב:שניצל מאכל שבחיים לא תיגע בו:לא עולה לי בראש עכשיו=[[ מה הדבר האחרון שאכלת?ארוחת בוקר...חביתהה וסלטט=]] מבחן אחרון שלמדת אליו:אנגלית==>יום חמישי..(שהיה) אנשים: האחרון ששלחת לו SMS:לולי האחרון ששלך לך SMS:אהוביי האחרון שדיברת איתו בפלאפון?מיקמיק ובטלפון של הבית?בטלפון בבית אני לא מדברתת...=[ האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים?לידורר כפר'עליייה את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים?חברה שלי מפרדסס חנה כישרון שאין לך והיית רוצה:לא הייתי רוצהה אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי?חברהה מסנג'ר או אייסיקיו?איסיי כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר?לא זוכרתת כמה מחוברים?הרבהה מוזיקה: שיר אהוב:אשמור את ליבי של הגיין בויז שיר שנוא:אמ...הרבהה זמר/זמרת/להקה אהובים:גיים בויז סגנון מוזיקה אהוב?הרבהה אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה?רקק 24 מה ההופעה האחרונה שהיית בה?אממ..שיר נולד..גם נקראא? מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה?לא דעתת לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]?לא חשובב עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה?דודה שליי השאלון היה נחמד?מאודד שעת סיום שאלון:12:47

../images/Emo110.gif

שעת התחלה: 13:04 שם: מיכל גיל: 14 בעוד חודשיים וחצי עיר/איזור מגורים: ת"א מזל: שור עדה: אע. ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: ישנתי, ומחשב ומה מתוכנן למחר? בצפר ולאדעת. מה החלום הכי גדול שלך? אמממממממממממממממממ את/ה מרוצה מעצמך? בערך חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? לא דעת.. איזה שאלות
מה החלום האחרון שחלמת? לא זוכרת
איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] ירושליים תחביבים: מחשב, טלוויזיה.. חברות מקצוע אהוב: לא אוהבת שומקצוע מקצוע שנוא: הכל באיזה כיתה את/ה בכלל? ח' מאכל אהוב: תפו"א מאכל שבחיים לא תיגע בו: בננה, אבוקדו.. יש עוד מלא מה הדבר האחרון שאכלת? תות
מבחן אחרון שלמדת אליו: אני תכף אלך ללמוד למבחן בספרות אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: אבא האחרון ששלח לך SMS: חברה האחרון שדיברת איתו בפלאפון? חחחחחחח פטרי ובטלפון של הבית? אמממממ חברה שלי האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? לא זוכרת את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? אגם
כישרון שאין לך והיית רוצה: לשיר.. אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? כע.. כל מיני מסנג'ר או אייסיקיו? מסן כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? באייסי נדמה לי 250 ובמסן 147 מוזיקה: שיר אהוב: אהובתי, my immortal, because of you שיר שנוא: שנוא? יש הרבה שאנלא אוהבת.. זמר/זמרת/להקה אהובים: שירי מימון.. אוונסנס סגנון מוזיקה אהוב? אין מסויים.. אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? לא! מה ההופעה האחרונה שהיית בה? אמממממממממ ההופעה של מחולה? ולפני זה שיר נולד נדמה לי.. מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? לאדעת

N A D U

New member
עונה

שם: שירי גיל: 20 עיר: פתח תקווה מזל: בתולה עדה: חצי פרסיה וחצי אשכנזיה מה עשיתי היום:סתם הייתי בבית והייתי במחשב וסידרתי ת'בית מה מתוכנן למחר: אין לי מושג בנתיים מה החלום הכי גדול שלי: להופיע עם אהבת חיי תום אבני את/ה מרוצה מעצמך?: כן חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב?:כן מה החלום האחרון שחלמת?: שאגמו'ש מסדרת לי את תומי שלי איפה היית רוצה לגור (בארץ)? : בתל אביב תחביבים:לרקוד לשיר לדבר בטלפון לישון מאכל אהוב: ספגטי וקוסקוס מאכל שבחיים לא תיגע בו: דגים ואורז מה הדבר האחרון שאכלת?: טוסט עם מרגרינה האחרון ששלחת לו SMS: אתמול אבא שלי האחרון ששלח לך SMS: אתמול אבא שלי האחרון שדיברת איתו בפלאפון? אבא שלי ובטלפון של הבית?: אתמול עם שירן חברה שלי האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים?: אחותי את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים?: את אהבת חיי תום אבני כישרון שאין לך והיית רוצה: שירה ומשחק אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? : לא מסנג'ר או אייסיקיו? גם וגם כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? : אייסיקיו 58 אשמח אם תוסיפו אותי מחוברים: 5 מסנג'ר: 39 מחוברים 3 אשמח אם תוסיפו אותי שיר אהוב: כל השירים של תום אבני שלי שיר שנוא: כמו נרקומן אבי ביטר זמר/זמרת/להקה אהובים: הראל מויאל, נינט טייב גיים בויז סגנון מוזיקה אהוב?: ישראלית ספרדית ולועזית אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? : ברור אבל רק את ערוץ 24 מה ההופעה האחרונה שהיית בה? "שיר נולד" מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? : "שיר נולד 2" (רק אם תומי ישתתף בזה) את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]?: את תום אבני שלי עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? עם תום אבני שלי השאלון היה נחמד? כן אהבתי אותו מאוד שעת סיום שאלון:10:11 אני זאת מצד ימין עם הגופייה התכלת בתמונה

למעלה