שאלון!!!

• פותח הנושא jast
  • פורסם בתאריך
בנס ציונה?עדיין ראשון זה איזור מרכז

03 זה איזור מרכז בארץ... זה שהתנועה החליטה שזה איזור שפלה זה משהו אחר... זה די דבילי... אשדוד יבנה הרבה יותר רחוק ממני מחולון בת ים

סבבה! אבל ראשון בארץ זה איזור מרכז!

שמוצ החליטה שזה שפלה! אבל זה טיפשי ביותר!!! ראשון זה איזור מרכז!

כן זהו... מה זה משנהה??

אנחנו אזור פיצקי, בואו נסתדר איך שאנחנו.. לא משנה מה ואיך (אזור = ארץ יראל)

כל אחד יכול לסווג אותנו

לאזור אחר... מרכז ושפלה זה אזורים ממש צמודים אחד לשני,ותכלס אז המערב זה מרכז..השיכון ומרכז העיר זה שפלה<שאלתי את אבא..רק תפסיקו לריב>אבל אי אפשר לפלג שני קינים באותה עיר לאזורים שונים..אז שמו אותנו בשפלה..וזה אחלה אזור..אז די נגמר הריב...

Ayula16

New member
התשובות שלי.. (:)

שמי:איילה טל גיל: 16 ו4 חודשים אזור בארץ: אשקלון הדברים ש... אני הכי אוהב: אומנות, לטייל המון, מוזיקה, אנשים :) אני הכי שונא: שיעמום, חוסר ארגון ועצלנות יתר.. הכי מצחיקים אותי: תלוי בסיטואציה! גורמים לי לבכות: עצב, מכתבים עמוקים ושיחות נפש למיניהן האם אתה... מתעצבן הרבה? משתדלת שלא בוכה הרבה? עניין של תקופה.. בשלב הזה, לא אוכל הרבה? אממ עזבו :) שותה הרבה? כן .. נמצא הרבה שעות ביום במחשב? ממש לא. נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? רק אם יש סרט טוב.. שומע הרבה מוסיקה? אכן קורא הורוסקופ? כן...אסטרולוגיה זה מעניין .. מקשיב לאנשים? תלוי באדם שמדבר מגן על חלשים? כן משוחח הרבה בטלפון? לא ברוגז עם מישהו? יש מצב מאוהב? אישי מידי וזה סתם משו שלקחתי מפורום "שאלונים": 1. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב? אחייך ואמשיך ללכת.. 2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה? נניח שהשאלה הייתה בנויה כאל בת..והגברת הוא בעצם גבר ..[כי אחרת נהרסת הפואנטה], אני מסבירה לו דרך החלון שאני לא מוכנה להכניס אותו והוא מוזמן ללכת.. 3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה? חוזרת למדורה, מזעיקה את כל האנשים לעזור לי לחפש אותו .. 4. האם אתה מאמין במיסטיקה? עד גבול מסויים, כן 5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו. קרו דברים..אבל לא זכור לי משהו ספציפי .. 6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר? צריף במרכז העיר... בית קברות נותן תחושה דכאונית מידי 7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה? לא מפחיד אותי יותר מזקנה או מוות של קרובים לי 8. אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים. עניין של תרבות 9. מהו גילך: 16...כבר כתבתי את זה, לא..? 10: תסתכל מאחוריך עכשיו. | | V | | V | | V | | V | | V | | V הסתכלת? לא..:)

טוווווווווווב

שמי: גיל:17.5 אזור בארץ: צפון הדברים ש... אני הכי אוהב: החברים והמשפחה שלי אני הכי שונא: אדישות וקור הכי מצחיקים אותי: החברים שלי גורמים לי לבכות: האם אתה... מתעצבן הרבה? כן בוכה הרבה?לא אוכל הרבה?כן שותה הרבה?לא נמצא הרבה שעות ביום במחשב? לא נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? לא שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ?לא מקשיב לאנשים?כן מגן על חלשים? משתדלת משוחח הרבה בטלפון? כן ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? לא וזה סתם משו שלקחתי מפורום "שאלונים": 1. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב? אהההההההההההההההההההההההההההההההה 2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה? מכניסה אותה 3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה? נלחצת 4. האם אתה מאמין במיסטיקה? לא כל כך 5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו. 6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר? צריף 7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה? אין בעיה 8. אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים. שטויות 9. מהו גילך: 17 10: תסתכל מאחוריך עכשיו.

Kobi Guerrero

New member
כל שבוע יש פה אחד כזה, הא?

שמי: קובי מלמד גיל: 18 פלוס אזור בארץ: תל אביב הדברים ש... אני הכי אוהב: לנגן, מוסיקה, היאבקות ולעשות צחוק מעצמי. אני הכי שונא: ללכת בחושך ולהתקע עם האצבע של הרגל בקיר. אאוץ'! הכי מצחיקים אותי: אבא שלי, חבר שלי דרור ו"סיינפלד". גורמים לי לבכות: ילדים בוכים, חברים עצובים ומיכאל הררי (
) האם אתה... מתעצבן הרבה? משתדל שלא. אני עובד על זה. בוכה הרבה? בזמן האחרון לא ממש. אוכל הרבה? כן. זה קורה כשאתה בשנת-שירות. שותה הרבה? מוקה יטבתה וNestea אפרסק לנצח. נמצא הרבה שעות ביום במחשב? בזמן האחרון קצת יותר... אפילו יותר מדי. נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? ממש לא. שומע הרבה מוסיקה? כן, כל הזמן. קורא הורוסקופ? Never. מקשיב לאנשים? תמיד. מגן על חלשים? כמובן! Captain Obvious to the rescue! משוחח הרבה בטלפון? יותר ממה שהייתי רוצה, אבל לא כל כך. ברוגז עם מישהו? ברוגז עם מישהו? מה, אני בגן? לקחו לי את הלגו? מאוהב? אתם יודעים, גיליתי לא מזמן שאם אתה ממש מנסה, אתה יכול לשנות נושא ממש בקלות! וזה סתם משו שלקחתי מפורום "שאלונים": 1. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב? "שייקו?" 2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה? רגע, לפני שאנחנו נכנסים לכל העניין של "מה אתה עושה", אנחנו צריכים לקבוע אם הגברת עצמה היא אדומה, או שסתם בגדיה אדומים. אם האשה עצמה אדומה, אז אני הייתי מפחד... אם הבגדים שלה אדומים וזהו, הייתי אומר "השומר אינו שותה, אינו מעשן ושומר על טוהרו המיני", וקובע שסיפור זה לא רלוונטי! 3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה? שוב, "השומר אינו שותה, אינו מעשן ושומר על טוהרו המיני". וחוץ מזה, הפנס של אבא כבר אצלי ממזמן. 4. האם אתה מאמין במיסטיקה? לא. 5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו. פעם הייתי בבית, ואז מישהו התחיל לשאול אותי כל מיני שאלות מוזרות על אישה אדומה... 6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר? וילה ליד בית הקברות, כמובן. זה עדיף על הנוף של הקניון שיש לי מהבית... 7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה? בסוף כולם מתים, צריך רק להשלים עם זה. 8. אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים. לדעתי, עצם זה שקוראים להן ככה, צריך לתת לנו רמז לכך שאין להן שום משמעות. 9. מהו גילך: לא שאלתם את זה כבר? 10: תסתכל מאחוריך עכשיו. | | V | | V | | V | | V | | V | | V הסתכלת? לא, כי אני יודע מה יש מאחוריי. אגב, שאלה - מישהו באמת טורח לקרוא את מה שאנשים עונים בסקרים כאלה? כי אני מקבל הרגשה שכל אחד פשוט עונה על עצמו, וזהו...

../images/Emo6.gif חחחחחח

וכן... אני למשל קוראת מה שאנשים אחרים כותבים וזה... קובייי.. אם אתה רואה את זה אני צריהכ עזרה!! אני הרי עושה את האוהל הידברות ואתמול שייקו ברח לי לפני שהוא הספיק לעזור לי לבנות מה לעשות.. ועומר לא כלכך עזר לי.. =\.. תעזור לי!! =]

Kobi Guerrero

New member
אני קורא את זה עכשיו...

אם זה עוד רלוונטי, תתקשרי אלי היום וננסה לעשות משהו. אה, ומצטער שלא באתי אתמול, אבל פשוט לא הסתדר לי עם האוטובוסים מפ"ת. אני אנסה למצוא סידור לפעם הבאה.

P=

זה לא הכי רלוונטי... בסוף חברה שלי מהמדצים קצת עזרה לי.. פשוט לא הייתי בטוחה שמה שעשיתי, אבל אני אשמח להעביר חוויות =].. טוב, סולחת... ואיך לא הסתדר?!?? מה עם 164..?

מצאתי לך...

ףסאמ 164 17:36 ףסאמ 164 17:48 ףסאמ 164 18:00 ףסאמ 164 18:15 ףסאמ 164 18:30 ףסאמ 164 18:45 ףסאמ 164 19:00 ףסאמ 164 19:20 ףסאמ 164 19:40 ףסאמ 164 20:05 ףסאמ 164 20:30 הנה השעות שלו ביוםפ חמישי.. ולוקח לו 44 דקות להגיע לראשון... 3 לולסמ ףסאמ 18:10* 3 לולסמ ףסאמ 18:15* 3 לולסמ ףסאמ 18:25* 1 לולסמ ףסאמ 18:30* 3 לולסמ ףסאמ 18:35* 1 לולסמ ףסאמ 18:40* 1 לולסמ ףסאמ 18:50* 3 לולסמ ףסאמ 18:55* 3 לולסמ ףסאמ 19:00* 1 לולסמ ףסאמ 19:00* 1 לולסמ ףסאמ 19:10* 12 לולסמ ףסאמ 19:10* 12 לולסמ ףסאמ 19:25* 1 לולסמ ףסאמ 19:30* וזה הזמנים של קו 11 (מהתחנה החדשה.. אבל זה כמעט אותו דבר.. הפרש של איזה 10 דקות) ולוקח לזה 15 דקות להגיע לראשון!! עכשיו פטרתי לך את כל הבעיות!! =]]

למעלה