שאלון..

N o a a1

New member
שאלון..

טוב.. אז אם יהיה לכם זמן אתם יכולים לענות על השאלון הזה.. השאלון לקוח מפורום היכל התרבות.. שעת תחילת השאלון: 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? שעת סיום השאלון:

N o a a1

New member
אני..

שעת תחילת השאלון: 15:41 1. שם: נועה 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 17.9 4. כינוי: אמ.. יש הרבה נועוש נוני נאני וכאלה חח 5. תכונה טובה: נחמדה, יכולת להקשיב
6. תכונה רעה: מתעצבנת מהר 7. חולשה: אמ... לא יודעת.. שוקולד? חחח אני אוהבת שוקולד.. 8. אובססיות: מישה
9. פאדיחה: יש הרבה.. 10. כאב: לא זוכרת 11. משאלה: גם לזה יש הרבה 12. זיכרון רע: לא יודעת.. 13. זיכרון טוב: חחח הלכתי לשיר נולד והייתי עם בת דודה שלי ואני חשבתי שאנחנו שורה 6 ופתאום היא מוציאה את הכרטיסים ואני רואה שאנחנו שורה 1 חחח זה היה כיף.. אבל היו זיכרונות טובים יותר אבל הם לא עולים עכשיו.. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: חחחח פיצ'( הכלב של דודה שלי
) 15. געגוע: בת דודה בארה"ב.. 16. פחד: מוות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: נועה תקפלי כביסה
18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: סוכות.. 20. אוכל מועדף: פיצה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: קוסקוס נראה לי 22. שתיה מועדפת: תות בננה 23. קינוח מועדף: אני לא אוכלת קינוחים אחרי ארוחות אבל שיהיה שוקולד 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: כל גווני הכחול 27. חיה מועדפת: כלב ודולפין 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: אין חחח 30. מספר מזל: 7 או 9 31. ספר: לא קראתי לאחרונה אבל הספר האחרון שקראתי זה צרלי בממלכת השוקולד באנגלית חחח 32. סרט דיסני מועדף: כלבים וגנבים 33. סרט: צרלי בממלכת השוקולד והמספריים של אדוארד--> סרט קצת עצוב אבל יפה 34. שחקנ\ית: בנחמין רוחאס 35. זמר\ ת: מישה 36. סדרה מעודפת: חברים ופלוריסיינטה 37. מקצוע אהוב: אמ.. לא יודעת.. 38. מקצוע שנוא: יש הרבה 39. מקום בעולם: ניו יורק.. 40. המעשה הכי נועז שעשית: חחחחחח לא יודעת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יש הרבה 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס וחולצה 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? לבזבז ולחסוך במידה 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? באמצע 54. לישון או לקום? לקום 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? מוקה 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: I like to move it ממדקסקר 60. שיר שגורם לך לבכות: אמ.. לא יודעת זה תלוי נורא במצב רוח 61. השיר של כל הזמנים: אמ.. יש הרבה 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אין חח 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: חח לא יודעת 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: חח לא יודעת 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: I like to move it אני לא מתה על השיר הזה אבל שיהיה 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? שיער מתולתל חום אורך השיער בינוני ביישנית טיפה 67. שמות החברים הכי טובים שלך: דניאל, הילה רעות דניאל נועה מאיה נועה רינת פז חלי שירן גל טל סופי ליהי אמילי עינת ספיר דיאנה ומי ששכחתי סליחה.. 68. הגלידה הכי טעימה? תות או שוקולד 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? מקשיבות, נחמדות ותמיד יגידו את האמת.. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לאינטרנט בכלל ממזמן לפני 10 שנים נראה לי לתפוז נרשמתי בדצמבר אבל הייתי פה כמה פעמים 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? חחח כשמשעמם לי אני במסנג'ר איסיקיו או שומעת מוזיקה אני לא גולשת סתם לפעמים לוואלה כיף 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? מישה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? N o a a1 אין מאחוריו שום סיפור פשוטא זה השם שמצאתי חחח 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אני לא מאמינה בזה 75. באיזה פורומים אתה? מישה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אמ... לא יודעת.. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? אמ.. אני לא מאמינה באהבה מבט ראשון אבל אומרים שהעיניים רואות ללב אז שהיה העיניים 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?חחח כן, כי הם נחמדים
81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מדליקה את האור וסוגרת את הדלת 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכבה טלוויזיה 83. מה התחביבים שלך? טלוויזיה, מחשב ולהיפגש עם חברות 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? סירה חזרה, וחברה 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? אני מקווה שאני לא אשכח חחח פלאפון ארנק ואת התיק חחח 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? דולפין כי הוא ידידותי 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהריים 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? לא יודעת .. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהרים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? צ'יפס 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? המחשב 92. מי החברים שלך בפרום? אני בסדר עם כולם, לא? אבל מחוץ לפורום אני לפעמים מדברת עם שני ( לולי הפ33ה) ועם אלינוי(lali92) 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא זוכרת.. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני כמה ימים ניסיתי להדריך מישהו איך להגיע לאנשהו 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אמ.. לא יודעת חח 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעת אני מעדיפה לא לחשוב על זה עכשיו 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? חחחח לא יודעת 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אמ.. אני לא חושבת שהייתי משנה משהו גם אם עשיתי טעות כי מטעיות לומדים 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לא יודעת 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא וחס וחלילה! שעת סיום השאלון: 16:20

JusT BaRi

New member
../images/Emo26.gif עונה..

שעת תחילת השאלון: 17:05 1. שם: ענבר 2. גיל: עוד מעט 15 3. תאריך לידה: 31.3.91 4. כינוי: ברי 5. תכונה טובה:נחמדה לאנשים :]] 6. תכונה רעה: מתעצבנת מאוד מאוד מאוד מהררר 7. חולשה: למישהההה! 8. אובססיות: מישההה!ועוד ידיד ממש ממש טוב שלי! 9. פאדיחה: רציתי לשמוע שיר של מישה שהיה בבצפר אז רצתי ומישהו שם לי רגל אז החלקתי בפרוזדור מול כל השכבה עם אוכל בפה ונהייתי כולי אדומה חע 10. כאב: חבר לשעבר.. =\ 11. משאלה: שאני יצליח בחיים! 12. זיכרון רע: ילד 1.. :S 13. זיכרון טוב: שראיתי את מישה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הבצפר היסודי 15. געגוע: לידיד הכי טוב שלי! 16. פחד: מוות! 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: ענבר, תורידי תכלב.. 18. קמיע [אם יש]: הפלא שלי 19. החג האהוב עליך: פסח [ מומולדת שלי :]] ] 20. אוכל מועדף: פיצה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: ד-ג-י-ם!! 22. שתיה מועדפת:וודקה :p חח סתם סתם, מיצים שונים 23. קינוח מועדף:גלידה 24. ממתק מועדף:שוקולד 25. עוגה מועדפת:שוקולד 26. צבע מועדף:וורוד שולטטט! 27. חיה מועדפת:כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב! הכי חמוד בעולםםם! 29. ספורט מועדף:אופניים חח 30. מספר מזל:9 [ המבין יבין ] 31. ספר:הארי פוטר! 32. סרט דיסני מועדף: מוצאים את נמו :] 33. סרט:הטינה 34. שחקנ\ית:לינדזי לוהאן 35. זמר\ ת:קלי קלארקסון 36. סדרה מעודפת:שנות ה70 37. מקצוע אהוב:אנגלית [ מדברים בבית :) ] 38. מקצוע שנוא:שפות 39. מקום בעולם:פריז 40. המעשה הכי נועז שעשית:אמממ.. יש הרבה צריך לחשוב על משו. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:גם לזה יש הרבה תשובות חעח 42. פריט לבוש מועדף:חצאית מיני! 43. ההמצאה של כל הזמנים:הפלאפון, איך אפשר בלעדיו? 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:קיץץץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?לא ממש =\ 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?לפעמים 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישוןן דהההה 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? לא זה ולא זה :S 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:לדוד משה הייתה חווה חעח המבין יבין... 60. שיר שגורם לך לבכות:beacuse of you\listen to your heart 61. השיר של כל הזמנים:לא קל של מישההה 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:beacuse of you\לא קל 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:אוהוו, לכו תדעו מה יהיה עד אז! 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:שלא נדע מצרותתת 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:של HIM 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? פסדר חעח 67. שמות החברים הכי טובים שלך:סשה, סוסנה,ליאנה, סרגיי (K), סתיו ודוד! 68. הגלידה הכי טעימה?וניל 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נאמנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?בכיתה, אמממ.. ד' אולי קצת לפני לא זוכרת.. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך:לפורום, ואתרי תמונות של חברים! 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?מ-י-ש-ה! 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?BaRi כולם קוראים לי ככה.. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? ברוררר!! =]] 75. באיזה פורומים אתה? מישה וזהו אני חושבת 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מנסים להתחמק או להסביר תמצב.. תלוי מיזה :S 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? החיצוניות, הגוף , השיער , 78. יש לך חבר\ה? לא =[ 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים גדולים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? אמממ.. כן, הם נחמדים וחמודיםם כפרע עליהם! 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? שמה תשעון לעוד 10 דק'! 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? בודקת מי מחובר למסן חעח =]] 83. מה התחביבים שלך? לבלות עם חבריםםםםם!! 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? תאמת? תכלב שלי ועוד מישו 1 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלא,בגדים,את העדשות שלי חח 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? נראה לי שחתול, הוא סקסי חחחחח :) 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? הצהריים 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? את מי שאני אוהבת! 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] נראה לי שבוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? צלחת ענקית של ספגטי עם רוטב פרטיות, הרבה פיצה, ומרק של אמא! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הפלא שלי! 92. מי החברים שלך בפורום? אמממ.. אני לא ייפרט כי יש הרבה 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני שבועיים, היו התרמות! 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול חח 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני הרבה זמן.. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? שתמיד יזכרו אותי :( 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? אממ.. עם ידיד ממש טוב שלי, אצלו בבית!! 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לתקופה של כיתה ח'! 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אוקראינה חחחח לכו תבינו.. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? ברורררר!! שעת סיום השאלון:17:22

נועה מלכת השאלונים חח עונה:

שעת תחילת השאלון:17:30 1. שם:שני 2. גיל:14 3. תאריך לידה:22.2.92 --> קל לזכור לא? 4. כינוי:שן-שן, שוני 5. תכונה טובה:לב רחב(אני מקווה) 6. תכונה רעה:עצלנית 7. חולשה:ספורט 8. אובססיות:הפורום 9. פאדיחה:הופעת ג'אז שנגמרה רע חח 10. כאב:מתו לי תוכים(והרבה) 11. משאלה:לפגוש את מישה 12. זיכרון רע:דחיית הפגישה עם מישה 13. זיכרון טוב:הנסיעה ליורודיסני 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:אין לי מ=ו=ש=ג 15. געגוע:לאחי 16. פחד:מחתולים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את אמא שלי אומרת:"את כל היום במחשב די לדחות שיעורים" 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך:פסח החופש הכי ארוך 20. אוכל מועדף:
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:דגים 22. שתיה מועדפת:מיץ-תפוז, מנגו 23. קינוח מועדף:עוגת שוקולד
24. ממתק מועדף:במבה 25. עוגה מועדפת:שוקולד 26. צבע מועדף:כחול 27. חיה מועדפת:כלבים 28. חיית מחמד [אם יש]:שתי כלבות 29. ספורט מועדף:ריקוד 30. מספר מזל:2 31. ספר:אמ לא קראתי לאחרונה 32. סרט דיסני מועדף:היפיפייה הנרדמת 33. סרט:תעביר את זה הלאה 34. שחקנ\ית:לואיסנה לופילטו 35. זמר\ ת:מישה קירקילן(מכירים?) 36. סדרה מעודפת:המורדים 37. מקצוע אהוב:נגינה 38. מקצוע שנוא:אוו יש הרבה 39. מקום בעולם:ישראל אין כמו בבית (או שבעצם יש?) 40. המעשה הכי נועז שעשית:אני לא נועזת חח 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:שלא הצבעתי למישה מעוד 20 פלאפונים 42. פריט לבוש מועדף:אממ לא יודעת הכל 43. ההמצאה של כל הזמנים:המחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:קיץ=חופש 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כהה 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כהה 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נמנעת 50. ג'ינס או סתם מכנס?אפשר גם וגם? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?אממ אין לי כל כך מה לבזבז או לחסוך אז נמנעת 52. מלפפון או עגבניה?עגבניה 53. קור או חום?חום 54. לישון או לקום?לישון!!!!!!!! 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:שיר המגב של לירון לב בשמינייה 60. שיר שגורם לך לבכות:שבור ת'דממה 61. השיר של כל הזמנים:יש הרבה 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:אין 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:גשם-אלי לוזון ולא ידוע -מישה קירקילן 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:שום שיר 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:רואים רחוק רואים שקוף 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?ילדה שנראת שקטה אבל היא לא 67. שמות החברים הכי טובים שלך:אלינוי בר שחר אביגיל אורטל 68. הגלידה הכי טעימה?שוקולד שעת סיום חלק א':17:48 וואי איזה איטית אני המשך יבוא...

ההמשך הגיע..

69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?שתבטח בי ואני בה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לא זוכרת 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?פורום מיכאל קירקילן
72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?פורום מיכאל קירקילן 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?לולי הפ33ה טוב אז הנה ההסבר: לולי=לואיסנה=לואיסנה לופילטו=שפשוט אני מעריצה המורדים משם הכינוי חח 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?לא פגשתי אותה 75. באיזה פורומים אתה?פורום מיכאל קירקילן(למה יש לי הרגשה שכבר אמרתי את זה?) 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? גורם להרגיש לא נעים
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עיניים 78. יש לך חבר\ה?NO 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 ועוד 2 למחצה 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?כן הם חמודים 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?שואלת אם אפשר לא ללכת לבית ספר
82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מכבה ת'אור 83. מה התחביבים שלך?לרקוד לנגן 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?הכלבות והמשפחה
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?אותי חח 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?לא הייתי בוחרת להיות חיה 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?אממ כרגע לא עולה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב... 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?פיצה בורקסים שוקולד עוגות הרבה...
91. מהו החפץ הכי חשוב לך?מחשב 92. מי החברים שלך בפרום?נועה ואלינוי נועה מתכתבת איתה ואלינוי חברה שלי מכיתה ג'
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?התרמות לא זוכרת מתי 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?לא 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?לא רוצה לחשוב על זה
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?איפה שאני עכשיו בבית בפורום 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?כלום 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?אולי מקסיקו 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא! לא היה קל.... חחח

moshavnikit

New member
עונה

שעת תחילת השאלון:15:12 1. שם:אלינור 2. גיל:22 3. תאריך לידה:16/9/83 4. כינוי:אלינור 7. חולשה:כלבים 19. החג האהוב עליך:פורים 20. אוכל מועדף:סיני/סלט יווני 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:דגים 22. שתיה מועדפת:לימונדה 23. קינוח מועדף:עוגת שוקולד חמה שהיא כמו הר כזה שבתוכה יש שוקולד נמס חם או עוגת ביסקוויטים 24. ממתק מועדף:שוקולד 25. עוגה מועדפת:ביסקוויטים 26. צבע מועדף:תכלת 27. חיה מועדפת:כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:3 כלבים 29. ספורט מועדף:כדורגל 30. מספר מזל:
לא יודעת 31. ספר:הסיפור המוזר על הכלב בשעת לילה מאוחרת 32. סרט דיסני מועדף:שודדי הקאריביים 33. סרט:שודדי הקאריביים 34. שחקנ\ית:ג'וני דפ 35. זמר\ ת:מישה 36. סדרה מעודפת:אבודים/עקרות בית נואשות 39. מקום בעולם:הבית שלי 42. פריט לבוש מועדף:מגפיים 43. ההמצאה של כל הזמנים:קרם לשיער 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?לא 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נמנעת 50. ג'ינס או סתם מכנס?סתם מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית, אבל לא יותר מדי 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום?חום 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:אני בטוחה שיש כזה, אבל לא זוכרת כרגע 60. שיר שגורם לך לבכות:כנ"ל 61. השיר של כל הזמנים:אין כזה דבר, איך אפשר לבחור?! 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:שאלות קשות 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:"נשבע"-חיים משה, "שבועה"-רמי וריטה 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:girl all the bad guys want 68. הגלידה הכי טעימה?ריבת חלב/עוגיות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לא זוכרת 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?כל מני 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?מישה, BSB, כוכב נולד, ימי הולדת ומתנות, אירוויזיון, אופנה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?moshavnikit, סתם כי ראיתי פעם באיזה צ'אט את הכינוי הזה ובגלל שאנשים מרבים להתבלבל ולחשוב שאני קיבוצניקית, אז עכשיו זה אמור להיות יותר ברור שאני מושבניקית ולא קיבוצניקית 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?לא 75. באיזה פורומים אתה?זה לא היה כבר? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? חיוך 78. יש לך חבר\ה?כן 79. כמה אחים ואחיות יש לך?3 אחיות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?
81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?בד"כ צועקת על הכלבה שתרד לי מהמיטה 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכבה את האור בחדר 83. מה התחביבים שלך?אינטרנט, טלויזיה, עריכה, צילום, 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את כל מי שאני אוהבת. אבל איך זה אי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?ארנק, פלאפון, בגדים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?קוף 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?דובי ענק 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]בוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?פראסה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?יש הרבה 92. מי החברים שלך בפרום?מי לא? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?שאלה טובה 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?אני עייפה אז אני לא זוכרת הרבה 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?היום 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? למה להיות שליליים? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?אני מתה לישון ועדיף עם חבר שלי כי גם קר לי 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?יש כל מני 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לא רוצה מקום אחר 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא שעת סיום השאלון:15:31

למעלה